2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın canım bebeğine sağ salim kavuşmuşsun seninde iyi olmana sevindim Allah analı babalı büyütsün

anla işte annesi yediği önünde yemediği arkasında bi de ne kadar rahatsa artık çıkmak istemiyo demek ki :) şaka bi yana vardır vakti zamanı zaten 40 ı geçmiş sozsuza kadar kalacak değil ya hayırlısıyla bugün yarın doğar üzme tatlı canını :)

aynen dürüstlüğüne inanıyodum bende oyüzden gidiyoduk..haklısın ya ben kararsızlığımdan habire bişeler cıkarıyorum işte.hayırlısı olsun hakkımızda

heracım gözün aydın allahım sağlıklıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

kızlar günaydın..ne kadar azız yoksa sabah d,ye mi böle oldu

nasılsınız bakalım bende iyi olmaya çalışıyorum işte.hamileliğimin son günleri bi gün güzel bi gün zehir...ben cok mu sinirli oldum naptım anlamdım.izine ayrıldım evdeyim ama sinirden dayanılmaz durumdayım.tabi yanımda kv var ondan olsa gerek dyorum ama...ya kızlar allah aşkına bana bi akıl verin,ya sabahları eşimi geçirmek için kalkıyorum bakıyorum kv de de kalkmış benle bir kapıya kadar geçiriyo.ya allahım ben naptım bu insanlara anlamadım benim eşim değil mi bu insan??? etlerini mi kemircem yoksa zehirliycem mi kapıda?yalnız kalıp konuşmayalım yani.eminim gece aynı yatakta olmamız bile bitiriyodur kadını.anlamadım gitti.anlamadım.niye böle yapıyo.devamlı oğlum oğlum sanki ben düşünmüyomuşum gibi haller acaba yemek yemiş midir bilmem ne..bugün hiç aramadı falan filan..zaten beni araması da rahatsız ediyo heralde.hiç bişey anlamadım hareketlerinden ama cok bunaldım

Kizlar biz de kavustuk bebegimize, genel anestezi istedim son anda, Allah bekleyenlerin yardimcisi olsun. Gaz cikarmalisin diyorlar ama ne mumkun.. Hicbisey yiyemiyorum o yuzden surekli sivi takviyesi.. Bir de sütüm cok ama cok az geliyor napabilirim fikriniz var mii? Mama veriyorlar bebegime

canım gözün aydın allah yardımcın olsun..mercimek çorbası falan bol sıvı içecekmişssin bir de humana cay varya oda süt yapıyo diyolar bakalım bende denicem daha bi de bu tarif var belki işine yarar

Anne Sütünü Arttıran Komposto Tarifi Malzemeleri:
* 1 litre içme suyu
* 6 adet kara erik kurusu
* 6 adet kara kayısı kurusu
* 2 adet kuru incir
* 2 avuç çekirdekli siyah üzüm
* 2 avuç yaban mersini kurusu
* 10 15 adet tatlı badem
Hazırlanışı:
Bütün malzemeler kaynatılıp içilir.

Gunaydn kizlar..bn adet agrisiyla uyandm bugun.belim kasiklarm agriyo... HERA BEKLEBEKLE allah anali babali buyutsn kizlar..darisi bze olsn inss

canım bende bugün 39+0 oldum ara ara sancı oluyo heeh diyorum başlıyo gam sancısı ama nerde kesiliyo dün gece yine oldu alt tarafıma bıçaklar saplandı.. karnım kasıldıkça sancı oldu ama bel ağrım felan yoktu sabah uyandgmda ise hepsi geçmişti.. çok endişe ediyorum bebeiş hareket etmeyince nasıl anlarız sıkıntıda oldgunu acaba
bu arada cinsel ilişki spermler rahimde açılmayı ve sancıları başlatıyormuş dene istersen...

kızlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi

herkese günaydınlar... buralar tenhalaştı yahu. doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. bolsütleri olsun. benim gibi doğum sancısı bekleyen arkadaşlara da Rabbim hayırlı sancılar versin. sezeryan düşünen arkadaşlara da Rabbim yardım etsin sütleri hemen gelsin bebişleri doysun koca göbişli olsun inşaallah...

allah kolaylık versin canım dualarımız seninle...

gözün aydıııııııııııııııııııııın sağlıkla büyüsün tatlı kızın
yerim o keltoş kafasını

hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun
doğuran doğurana
canım karbon hapı veriyolardı bana o kolaylaştırıyodu gaz çıkarmayı
sen de alıyo musun bi sor istersen almıyosan
kolay gelsin...

Gunaydn kizlar..bn adet agrisiyla uyandm bugun.belim kasiklarm agriyo... HERA BEKLEBEKLE allah anali babali buyutsn kizlar..darisi bze olsn inss

geliyo galibaaaa :)

hayırlı uğurlu olsun canım, rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün
senin tam gününde mi oldu, ben de bundan korkuyorum
ya bebek kakasını yaparsa diye

Herkese günaydın canlar.Aramıza 2 minik insan daha katılmış demek.Hera ve Beklebekle,gözünüz Aydın,sağlıkla büyütün yavrularınızı,ömürleri ve bahtları çok güzel olsun,hayırlı insan olsunlar inşallah.biz henüz doğurmayın cefakar öz hakiki Ağustos analarına da Rabbim sabır versin.vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah,şanslarıyla,bereketleriyle.benim doğuma daha en az 20 gün falan var bence,sancı denen şey hiç yok.yarın nst'de görecez bakalım var mı ya da ben mi hissetmiyorum.sşu bayramından hemen sonra gelse artık benim kız.inşallah arkadaşlar hepimizinkiler çok bekletmeden,üzmeden gelirler.hepimize güzel günler olsun

bende bu sıra buna taktım acaba sıkıntıya giriyormu bişey olurda faketmezmiyim diye sürekli hareketlerini takip etmeye çalışıyorum Allahım kimseye sıkıntı acı yaşatmasın yarın kontrolümüz var bakalım ne durumda benim minikkuşum

kızlar bunun bi zamanı var mı ya, bebek kakasını normalde günü geçince yaparmış
ama nerden bileceğiz erken yapan da oluyormuş,

bende korkuyorum nerden anlayacağız yapmadığını erkende yapabiliyormuş gebelik alerjisinden çok kaşınıyorum stresteyim acaba bebeğimde strese giriyor mu?

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah anali babali büyütsün , hayırlı evlat olsun insallah

Hayırlı olsun canım , bende cok zor çıkardım o gazı , ne sıkıntılı biseymis, kvde sabaha kadar tesbih çekti basımda , cok gaz sancısi oldu , cok dolandım birde kayısı suyu filan ictim cikti cok sukur .. Bol sıvı alırsan ve sık sık emzirirsen sütun gelir , boş bile olsa meme ver emdikce süt gelecek moralini bozma , aksinin olmasına imkan yok

Allah yardımcın olsun canım , insallah kolay bi dogum olsun hemen iyileş..

Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.

Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün

Canım seninde Allah yardımcın olsun, dogum yapacak olanlara Allah kolaylık versin

Helenas, mylovel ve daha takip edemediğim arkadaslar hepinizin gözünüz Aydın , Bebeklerinizle saglıklı günleriniz olsun insallah
Allah hepimize kolay büyütmeyi nasip etsin :)

Her gün 3-4 bebek haberi alıyoruz ne güzel. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütsünler.

Dünden beri teyzem bende hem güzel hem zor bişey evde yalnız rahat ettiğim kadar rahat olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…