- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.661
Teşekkür ederim eskiden olsa kesin yapardım ama şimdi yetişemiyorum hiçbişeye
Oğlumla evde başbaşayız, yardım eden yok o yüzden mecburen kendi kendime terapi yapıyorum napim
Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.
Tabi sezeryan olunca bir de korku oluyo ya aniden gelirse diye.. Kendini iyi dinle cnm en ufak bişeyde hastaneye git nst falan..bayramda da dikkat etmek lazım .. Beni de tek korkutan nasıl doğurcamdoktorum bayramda da hastanede olacakmış , muhtemelen bayramdan sonra da burdayım dedi.. Kızım nezaman gelmek isterse artık.. Gerçi biraz zorlasam çıkcak gbi.. Yürümeme bakar gbi geliyo Allah yardımcımız olsun hepimizin.
doğrudur canım ama başka türlü çıkmıyormuş maalesef kuzenim öyle yapıyordu istersen dalanın toz sabunu varya onunla dene belki işe yarar
Ayy şimdiden hayırlı olsun çok çooook rahattt bir doğum olsun inşallahkızlar yarın hastaneye yatışım var hepinize haber vermek istedim 7 sindede sezaryanım olacak biraz korku biraz heyecan yaşıyorum. sayfayı bir açtım doğuran arkadaşlarımı görünce nasıl mutlu oldum Allah sizden ayırmasın analı babalı büyüsün dünya güzelleri yeğenlerim. dualarınızı esirgemeyin benden de kızlar. hepinizi çok seviyorum
Arkadaşlar annem araba kullanmamdan çok tedirgin oluyor hep tartışıyoruz bu yüzden.Hala araba kullanan var mı aranızdan? Veya kullanırsak sıkkıntı yaratırmı acaba?
kızlar yarın hastaneye yatışım var hepinize haber vermek istedim 7 sindede sezaryanım olacak biraz korku biraz heyecan yaşıyorum. sayfayı bir açtım doğuran arkadaşlarımı görünce nasıl mutlu oldum Allah sizden ayırmasın analı babalı büyüsün dünya güzelleri yeğenlerim. dualarınızı esirgemeyin benden de kızlar. hepinizi çok seviyorum
Canım kızına bayıldım maşallah çok tatlı Allah nazarlardan korusun hiç yeni doğmuş bebek gibi cılız değil kaç kilo doğdu idoşcuk
Anammmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııı
Severken dişlerini sıkıyosun di mi
meleklerini kucaklarına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
artık darısı başımıza
bizde bugün kontroldeydik ama biraz canım sıkıldı
bugünkü tahlıl sonuçlarımda hem kanda hem idrarda enfeksiyon çıktı
ayrıca kan değerlerimde düşük çıktı
koca bir reçete ilaç yazdı doktorum
doğuma kadar bu enfeksiyonları kurutmamız lazım dedi...
böyle bişey yaşayan varmı kızlar
daha önce idrarda çıkmıştı ama kanda hiç çıkmamıştı neden böyle oldu anlamadım
herhangi bir sıkıntın rahatsızlığın varmı dedi doktorum
hayır şimdilik yok dedim ama hamileliğimin başından beri akıntımın oldugunu söylüyordum
püüüfff içtiğimiz ilaçlara yenileri eklendi aman ne güzel...
birde göğüs kremi olarak lanolin kullanan arkadaşlar vardı sanırım
bu lanolin nerde satılıyor kızlar eczanelerdemi yoksa aktarlarda filanmı?
Ayy şimdiden hayırlı olsun çok çooook rahattt bir doğum olsun inşallah
Canım ben kullanıyorum ama korkuyorum çünkü eskisi kadar atak değilim ve bu yaşıma kadar kesinlikle korkmadım ama hamilelikle birlikte trafikten korkmaya başladım o yüzden kullanırken gözümü 4+4 açıyorum
Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.
merhaba kızlarr bızde bugun kızımla bırlıkte kontrolden geldık!babamız ve teyzemızde vardı yanımkızdaa!!koc gıbı yatıyor dedı dr amcamız!!3210 olmus!normalın ustunde dedıı!ırı bebek !dr sezeryan yanlısı,ama sezeryan da yap demıyoo tabıı!kararı sen ver dedı!!sezeryan olursa 16 sı gıbı allaım dedı!!bızede bıraz erken geldıı tarıhh!nst den sonra ıcerı gırıp dr bey 22 gıbı olurmu!benım ıcın bır hafta durması daha ıyı dedımm
o da bebek durursa olur neden olmasınn,dedii!kanlarımı aldılar anestezı ıcınn!haftaya pazartesıu kesınlesecek tarıhh!!dr dedgı tarıhte 38+3 olacak benım dedııgm tarıhte 39+3 olacak sızcede uyugun olan bu degılmıı!bende acıkcası korkuyorum normal dogumdan...
bu arada kıızmın adına karra verdık!! İDİL ADA sızce nasıl kızlarr
Forumun tadı tuzu kalmadı sayfalar hiç ilerlemiyor herkes doğurunca kimse uğramaz oldu buralara en kötü günümüzböyle olsun arkadaşlarımız sağlıkla mutlulukla bebişlerini büyütsün de önemli değil ama artık darısı bize olsun:) şu son haftalar gerçekten çok zormuş artık sancılarım gelsin de bir an önce doğurayım diye düşünüyorum her tarafım ağrıyor eşime göre sabahları kalkınca zombi gibi yürüyorum:) oğlumu yeterince karnımda taşıdım biraz da kollarımda taşıyayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?