2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim eskiden olsa kesin yapardım ama şimdi yetişemiyorum hiçbişeye

Oğlumla evde başbaşayız, yardım eden yok o yüzden mecburen kendi kendime terapi yapıyorum napim

doğrudur canım ama başka türlü çıkmıyormuş maalesef kuzenim öyle yapıyordu istersen dalanın toz sabunu varya onunla dene belki işe yarar

Cnm bnm byramn 3.gunu kontrolum var..hstaneye glicek muayene icn..o gun yine nstye giricem...zaten.ani bi durumda hmen mudahale edicm diyo...ama insan panikliyo iste

Ayy şimdiden hayırlı olsun çok çooook rahattt bir doğum olsun inşallah
Arkadaşlar annem araba kullanmamdan çok tedirgin oluyor hep tartışıyoruz bu yüzden.Hala araba kullanan var mı aranızdan? Veya kullanırsak sıkkıntı yaratırmı acaba?

Canım ben kullanıyorum ama korkuyorum çünkü eskisi kadar atak değilim ve bu yaşıma kadar kesinlikle korkmadım ama hamilelikle birlikte trafikten korkmaya başladım o yüzden kullanırken gözümü 4+4 açıyorum

Hadi bakalım çarçabuk kavuş inşallah sağlıkla...

Canım kızına bayıldım maşallah çok tatlı Allah nazarlardan korusun hiç yeni doğmuş bebek gibi cılız değil kaç kilo doğdu idoşcuk

3670 doğdu canım :))

Anammmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııı
Severken dişlerini sıkıyosun di mi

Sorma kedicikim yaa zor tutuyorum kendimi.

Çok geçmiş olsun tez zamanda atarsın enfeksiyonları umarım

Doğum yapan tüm arkadaşlarım geçmiş olsun ve hayırlı olsun yavrularınız. Sağlıkla sihhatle büyütün. Doğum yapacak arkadaşlarımı da Allah kurtarsın. Tek tek alıntı yapmak isterdim ama kısıtlı bir zamanım var. Kızım memeden ayrılmak istemiyor da Fırsatını buldukça giriyorum. İlk zaman o acıyı yaşayınca sütüm birazcık geri kaçmıştı ve geri gelsin diye sık sık emzirdim şimdi memeye alıştı çok fena napıçaz bilmem Bu arada biz trakyalıyız ya hani annem h harfini yutuyor i harfine h ekliyor. Sonuç: Hida Elen Kızıma böyle sesleniyo ayy çok komik yaa

:) Bende daha dikkatli kullanıyorum,zorlamamaya çalışıyorum kendimi.Anneme söyleyecek örneğim var artık

Alinti yapamıyorum. Nicki de hatırlamıyorum aslinda Lakin bi arkadas "normal dogumu hemen ayaga kalkip cocugumla ilgilenebilmek icin istiyorum" yazmisti. Sezeryan da cok farkli degil demek istiyorum burdan kendilerine. Umarim msjim yerini bulur. Hastanede bi gece yattim. Ertesi gun yemeklerimi mutfak masasinda yemek suretiyle evde yattim. Ve ikinci gun bi daha hic yatamadim. Benimki zaruriydi. Belki sansim yawer gitse ben de bi iki gun daha yatardim. Ama kalkiliyo!!! Hic tasalanmayin. Agri sizi yok demiyorum. Bugun onikinci gunum ve hala var. Gunden gune azaliyo ama yataga baglamio hamdolsun. Ne zaman yataga baglisin bilio musun? Ilk gun, dogum gunu. Hatta ilk yuruyuse kadar. Sonrasi corap sokugu.

Normal doğum yapan arkadaşları fena kiskaniyorum. Tadamayacak olmak cok yaralayici. Cok istemistim hayirlisi boleymis. Kesilip iyilestim bile. Temizlik, yemek, camasir ve bulasik yapmadigim yada yapamadigim sey kalmadi sukur.

Bi problem var aslinda. Usuttum! Oksurmek yapmak istemedigim, hapsirmak da yapamadigim bisey. Anam babam usulu alaturka tuvalet pozisyonunda comup oturuyom da hapsiramiyom. Ayakta oksurebiliom sadece.

Bi dogum hikayem bile yok mesela. Doktor yatisini yaptir da bugun kucagina verelim bebegini dedi. Ben aglarken bi dus alip gelebilir miyim dedim. Banyomu yapip cantamla ve kocamla oglen ikide yatis yaptim 16:30 da dogurdum. Iri denen bebek minnak bisi cikti. Catima sovdum resmen. Kulube catisi misin mubarek 3300 luk cocugu cikaramadin dedim. Amaann hayirlisi artik.

Gunde ucbinbesyuzelli kere ne kadar sukretsem az, bimilyonyuzikibinsekizyuzseksenbir kere de iyiki dogurmusum cekiyorum.israrla tavsiyemdir.

Opuldunuz ;-)

iyi akşamlar kızlarr doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum isimleri tek tek yazamasamda.öpüyorum sizleri ve melekleriniziben sabırsızlıkla doğumu bekliyorum artık oğlumu kucağıma almak koklamak istiyorum.doğumdan korksamda bazen bi cesaret geliyo benim doğum çok kolay olcak ya diyorum(nerden biliyosam artık) bu arada normal istiyorum yani paşamın gönlünü bekliycez.ben sözde doğum çantamı herşeyimi hazırlamıştım bugün yine annemle çıkıp bişeyler aldık.size de söyleyeyimde benim gibi tecrübesizler faydalansın.ben iç çamaşırlarımı bir beden büyük almıştım hastane için ama deneyimli olanlar o hasta bezlerini giyince gelmez bunlar dedi bizde paraşüt boylardan aldık tekrar ancak oluyormuş. bilginize hanımlar.....

yarın sabah 8.30 da hastanede olacağız yatışım yapılacak sonra da kızım gelecek aramıza teyzeleri dualarınızı esirgemeyin doktorumun bayramda olmayacak olması nedeniyle bugünkü kontrolden sonra işlerimiz değişti. çatı muayenesinde de çok kasınca kendimi doktorumda onayladı sezeryanı napalım artık hayırlısı.bugünkü kontrole tek başıma gitmek için çok çabaladım ama kaynanoş ve kocişte yanımdaydıo yüzdn daha da gerildim bebek de aşağıya inmemişti nstde de hafif sancılarım kasılmalarım çıktı ama kızın gelmeye niyeti yoktu. dua edin lütfen

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sağlık ve mutlulukla büyüt bebeğini.inşallah çabucacık toparlanırsın ve bol bol sütün gelir.dualarım seninle

Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.

Maaşallah cnm tebrik ederim :) Allah uzun ömürler versin.. Kısa zamanda kendini toplarsın inş üzülme .. Bebişi kokla bizim için de..

Forumun tadı tuzu kalmadı sayfalar hiç ilerlemiyor herkes doğurunca kimse uğramaz oldu buralara en kötü günümüzböyle olsun arkadaşlarımız sağlıkla mutlulukla bebişlerini büyütsün de önemli değil ama artık darısı bize olsun:) şu son haftalar gerçekten çok zormuş artık sancılarım gelsin de bir an önce doğurayım diye düşünüyorum her tarafım ağrıyor eşime göre sabahları kalkınca zombi gibi yürüyorum:) oğlumu yeterince karnımda taşıdım biraz da kollarımda taşıyayım artık

Canm hayırlı olsun en azından artık bişeyler belli olmuş senin için.. Nekadar durursa onun için daha iyi tabiki iyi etmişsin.. Ama dikkat etmen lazım normal doğum olabilecek tarihler sonuçta.. İsim konusunda ne mutlu sizeeee bir karara varabilmişsiniz

Sabah 10da doktor randevumuz var ayhhh dogurayim artik ama aras hals dogum kanalina girmemis nstde hic sanci cikmiyo 20nin ustune hic cikmadi.anlamiyorum ki nasil dogacak bu cocuk sunii sanciyi dayicaklar boyle giderse.... (((((( bayram oncesi dogsa keske bayramda doktorumda yok napcaz pufff her gecen gun dahada zorlaniyorum esim sezeryan istemiyor yoksa bugun kucagimdaydi bebegim. 73kilo olmusum 25kilo almisim....offff offfff 10gun daha beklersem toplamda 30kilo alirim heralde.

bencede ya aynı şeyleri düşünüyoruz ...gerçekten artık çok zor .......ama sabır elhamdülüllah..

Merhaba kızlar :)) biz kızımla kavuştuk birbirimize.. Kızım saat 9:00 37+4 te 49 cm 3100 gr olarak dunyaya merhaba dedi.. Spinal anestezi ile sezaryen oldum.. Cokta memnunum.. Ayaga kalkana kadar aci cektim.. Simdi arada sizlamam oluyor sadece o kadar. Korkulcak bisey degil.. Bu arada iyi ki sezeryani erken olma karari almisim.. Doktorum bebegimi cikartir cikartmaz ohh cekip tam zamaninda iyi ki beklememisiz dedi. Niye dedim benim yaramaz kakasini yapmis. Doktor bile sasirdi daha erkendi kakasi icin diye. Migdesi yikandi. Hersey yolunda simdilik. İlk agiz sutum geldi fakat bebegim emmeyi henuz beceremiyor.. Kasıga sıkıp sıkıp agzina veriyorum. Cok guzel bir bebek sadece kel :) dogum yapan yapmayan herkesi kutlarim. Ameliyat masasindayken hepiniz icin dua ettim.. Allah hepimizi iyi gunlerle karsilastirsin ins.. Eve gidince detayli yazarim.. Opuyorum siziiii

Ah kizlar 40+4 oldum hala gelen giden yok. Nisan da yok, suyum da gelmedi, sancim, kasilmam gun icinde cok oluyo ama duzensiz. Nst de cikan sancilari hissetmiyorum bile ama dogum baslamiyo (( gunde yaklasik bir saat yuruyorum, hurma yemeye devam, pilates topumun uzerinde zip zip zipliyorum ama yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…