- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.741
ben de ilk hamileliğimde erkek hissediyordum ama yavrumun erken dönemde ne yazıkkı kalbi durduğu için öğrenemedik
şimdi de kız hissediyorum...sağlıklı olsunda inşallah gerisi sürpriz:)
herkese merhaba..
9+6 haftalık bebişimiz var.ama bugüne dek hıv vb.tahlillerim yapıldı ancak toxoplazma ,idrar tahlili vb. yapılmadı..sizler yaptırdınızmı.birde mide bulantılarım çoktu normalde ama 4-5 gündür azaldı.idrarada çok sık çıkmıom eskisi kadar.benimle aynı haftada olup bu deişiklikleri yaşayan varmı.bebişimize bişe oldu die ödüm kopuyo.acaba bu gidişat normalmi..11.haftamda 2li testim var ama çok sabırsıızm ogün gelene dek korkularla yaşıcam gibi görünüo..
Günaydın güzel anneler,leydim günaydın, polianna bu sabah ağlattın beni , kiz annesi olmak yazısı beni çok duygulandirdi.
Çok üzüldüm canım.Allahım bu bebeğini korusun.Ben de 4 aylık bebeğimi hamileyken kaybetmiştim.Çok acı bir deneyim gerçekten.Hep kendimi suçlamıştım.Çünkü kendime hiç dikkat etmemiştim.Doktora gittiğimde bebeğimin hala kalp atışları vardı ama doktor alınması gerektiğini çünkü bebeğin öleceğini söyledi.Bir sıra imzanın ardından hastaneye yattım ve tam 1 hafta bebeğimin düşmesini bekledik sancı iğneleriyle.Sanki bebeğim ölmemek için direniyodu.Ve en sonunda bebeğim düştü parçalar halinde.Sonrası ise devlet hastanesinin koridorlarındaki o çığlık çığlığa yaptırdığım narkozsuz yapılan doktorların "az kaldı az, tamam!!" diye bağırmalarıyla devam eden o unutulmaz işkencelerle dolu kürtaj sahnesi hala gözlerimin önünden gitmiyor( Ömrümden ömür çaldı resmen.Ve de doktor diyor ki bunun psikolojisi bozuk diyor.Gelip kendisini narkozsuz kürtaj yapsınlar da görelim.Ki ben asla canı nazik bir insan da değildim.Ama kürtajım sırasında Allah'a canımı alması için ölümüne yalvardım ((
evet tam ıdrar tahlılı ozellıkle toxoplazma cok omelı hepsı yapıldı benımde bulantılarım coktu 9. haftamda bırden kesıldı normal yanı
arkadaslar ve mınık bebıslerımız herkese gunaydın. ben bsı sorucam ben asırı tuvalete gdıyorum sanı sureklı sıkısıgım gece 6 kere falan gıttm sanırım.rahım buyudukce baskı yapıyormus çiş torbasına oyle dıyolar..benımle aynı sorunu yasayan varmı..ha bıde gaz var tabı..2sı bır olunca perısan oldummmm
sen ıstemesende bebısın gelmek ıstıomusss...zamanı buymus canım.allah analı babalı buyutsunnn
Çok üzüldüm canım.Allahım bu bebeğini korusun.Ben de 4 aylık bebeğimi hamileyken kaybetmiştim.Çok acı bir deneyim gerçekten.Hep kendimi suçlamıştım.Çünkü kendime hiç dikkat etmemiştim.Doktora gittiğimde bebeğimin hala kalp atışları vardı ama doktor alınması gerektiğini çünkü bebeğin öleceğini söyledi.Bir sıra imzanın ardından hastaneye yattım ve tam 1 hafta bebeğimin düşmesini bekledik sancı iğneleriyle.Sanki bebeğim ölmemek için direniyodu.Ve en sonunda bebeğim düştü parçalar halinde.Sonrası ise devlet hastanesinin koridorlarındaki o çığlık çığlığa yaptırdığım narkozsuz yapılan doktorların "az kaldı az, tamam!!" diye bağırmalarıyla devam eden o unutulmaz işkencelerle dolu kürtaj sahnesi hala gözlerimin önünden gitmiyor( Ömrümden ömür çaldı resmen.Ve de doktor diyor ki bunun psikolojisi bozuk diyor.Gelip kendisini narkozsuz kürtaj yapsınlar da görelim.Ki ben asla canı nazik bir insan da değildim.Ama kürtajım sırasında Allah'a canımı alması için ölümüne yalvardım ((
annaammm ınsallah kız ayıdırr ben kıss ıstıyorum kıssss
Kız annesi demek....
Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...
Kız annesi olmak demek...
Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...
Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...
Kız annesi demek...
Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...
Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...
Kız annesi demek...
Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...
Kız annesi demek...
Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...
kız annesi demek...
Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...
Kız annesi demek...
Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...
Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...
Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...
O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..
Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...
Masum suçlarına ortak olmak demek...
Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...
O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...
Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...
Kız annsei olmak demek...
Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...
Kız annesi demek....
Kız annesi olmak ise,
Kızıyla gurur duyuyor olmak demek...
ınsallah gecer canım benım sabah kalkınca cok hafıf oluyor bırde ac kalırsam oluyor ama eskıye nazaran tamamen kesıldı dıyebılırım cok hafıf oluyor ardabnmde bulantılarım bıtsınnnnn yaaa....az once kahvaltı yaptım daha dogrusu yapmaya calıstımm tam bı ıskenceydı...
bende bende kız istiyorum bir oğlum var 24 ocakta 1 yaşına girecek 2. bebeğim inş. kız olur tabi öncelik sağlıklı olsun da
merhaba kızlar topiği yeni gördüm atladım hemen=) benim gebeliğim ikiz. başta çok üzülmüştüm çok zor olacak benim için ama napalımsiz kaç kiloyla hamile kaldınız şimdi kaçsınız? göbişleriniz çıktı mı benm ikiz olmasına rağmen belli olmuyor hala.
Günaydın güzel anneler,leydim günaydın, polianna bu sabah ağlattın beni , kiz annesi olmak yazısı beni çok duygulandirdi.
bugün ben de de bi duygusallık var zatenyağmur bulutu gibiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?