2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilk hamileliğimde erkek hissediyordum ama yavrumun erken dönemde ne yazıkkı kalbi durduğu için öğrenemedik
şimdi de kız hissediyorum...sağlıklı olsunda inşallah gerisi sürpriz:)

Çok üzüldüm canım.Allahım bu bebeğini korusun.Ben de 4 aylık bebeğimi hamileyken kaybetmiştim.Çok acı bir deneyim gerçekten.Hep kendimi suçlamıştım.Çünkü kendime hiç dikkat etmemiştim.Doktora gittiğimde bebeğimin hala kalp atışları vardı ama doktor alınması gerektiğini çünkü bebeğin öleceğini söyledi.Bir sıra imzanın ardından hastaneye yattım ve tam 1 hafta bebeğimin düşmesini bekledik sancı iğneleriyle.Sanki bebeğim ölmemek için direniyodu.Ve en sonunda bebeğim düştü parçalar halinde.Sonrası ise devlet hastanesinin koridorlarındaki o çığlık çığlığa yaptırdığım narkozsuz yapılan doktorların "az kaldı az, tamam!!" diye bağırmalarıyla devam eden o unutulmaz işkencelerle dolu kürtaj sahnesi hala gözlerimin önünden gitmiyor( Ömrümden ömür çaldı resmen.Ve de doktor diyor ki bunun psikolojisi bozuk diyor.Gelip kendisini narkozsuz kürtaj yapsınlar da görelim.Ki ben asla canı nazik bir insan da değildim.Ama kürtajım sırasında Allah'a canımı alması için ölümüne yalvardım((

herkese merhaba..
9+6 haftalık bebişimiz var.ama bugüne dek hıv vb.tahlillerim yapıldı ancak toxoplazma ,idrar tahlili vb. yapılmadı..sizler yaptırdınızmı.birde mide bulantılarım çoktu normalde ama 4-5 gündür azaldı.idrarada çok sık çıkmıom eskisi kadar.benimle aynı haftada olup bu deişiklikleri yaşayan varmı.bebişimize bişe oldu die ödüm kopuyo.acaba bu gidişat normalmi..11.haftamda 2li testim var ama çok sabırsıızm ogün gelene dek korkularla yaşıcam gibi görünüo..

Günaydın güzel anneler,leydim günaydın, polianna bu sabah ağlattın beni , kiz annesi olmak yazısı beni çok duygulandirdi.

evet tam ıdrar tahlılı ozellıkle toxoplazma cok omelı hepsı yapıldı benımde bulantılarım coktu 9. haftamda bırden kesıldı normal yanı

ALLAH birdaha böyle acılar yaşatmasın inş çok zor şeyler yaşamışsın dayanma gücünü bulmuşsun ALLAH kimseyi de öyle vicdansız insanların eline de düşürmesin

evet tam ıdrar tahlılı ozellıkle toxoplazma cok omelı hepsı yapıldı benımde bulantılarım coktu 9. haftamda bırden kesıldı normal yanı

bnmde bulantılarım bıtsınnnnn yaaa....az once kahvaltı yaptım daha dogrusu yapmaya calıstımm tam bı ıskenceydı...

Günayydıınn herkese ilk işim geçmişi okumak oluyo:) canım aynı sorun bendede var gece özellikle sık çıkıyorum wc ye :)

Aynen kahvecim aynen. birebir :) Nereye gider böyle hiç bilmiyorum. Zaten de 1.60 bişiyim yuvarlanarak gelirim heralde işe

ladyciğim boylarımız aynı ama benim kilo çok fazla evlendiğimde 55 dim şuan 63üm ileriki ayları düşünemiyorum evleneli 4 ay oldu bukadar kilo aldım diyetisyene gidicem hamilelik süresince aşırı kilo alamamak için birde platese top şeklini aldım resmen (

bugün tam 8. haftaya girdik ayın 26 sında kan ve idrar tahili yapılacak....benimde aşırı bulantım vardı hap kullanıyordum gündür bulantımı kesti yememde çok güzeldi bugn yine biraz bulantım var

Canım çok büyük gecmis olsun Allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah. Bu narkozsuz kürtaj yeni mı çıktı ya eskiden devlet hastaneleride genel anestezi yapıyordu ?
Benim de ilk hamileliğim dusuktu asırı kanama geçirdim ölümden dondüm daha çok uzun hikayede bu...Psikolojik olarak çok aci çektim neyseki genel anestezi oldugum icin bedensel acıların farkında diilim çok zordu gercekten, anesteziden bile aglayarak uyandım canım yanmamasina rağmen ama icim yanıyordu. Böylesine insan psikolojisini bitiren bir operasyonda anestezi vermemek nedir yaa maliyet hesabı mı?

Son düzenleme:

narkozsuz kurtaj ne demek yaaaa...ınsana verılen deger bumu..ya aslında cok daha farklı konusrdum ama bura kaldırmaz yanı...bnde bebegımı kaybettm kurtajla alınmıstı tamanen uyutuldum ve uyandımda asırı bı agrım vardı senn durumunu tahmın bıle edemıyorumm..cok gecmıs olsun cnm bu bebısını allah sana bagıslasınn bole acılar yasamayız bda ıns

ben bunu okurken annemle kendımı gordum sankı bızı anlatıyo bnde ıstıormm yaaa

bnmde bulantılarım bıtsınnnnn yaaa....az once kahvaltı yaptım daha dogrusu yapmaya calıstımm tam bı ıskenceydı...
ınsallah gecer canım benım sabah kalkınca cok hafıf oluyor bırde ac kalırsam oluyor ama eskıye nazaran tamamen kesıldı dıyebılırım cok hafıf oluyor arda
bende bende kız istiyorum bir oğlum var 24 ocakta 1 yaşına girecek 2. bebeğim inş. kız olur tabi öncelik sağlıklı olsun da

amınn ınsallah allah hepımızın gonlune gore verırı ınsallahh benım oglum 4 yasında abı oldu artıkkk

canım çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini sağsağlim kucağına alırsın narkozsuz kürtaj nasıl olur ya ben muayene bile yaptıramıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok üzüldüm

Sana çok özendim canım ben hep ikizim olsun istedim ailede var ama bize kısmet değilmiş :) Göbeğim çok hafif çıkıyor sanki birkaç gündür ama gazdan da olabilir emin değilim :)

şuan hala kahvaltı yapmadım çubuk yedim birazda süt içtim korkuyorum bişey yemeye artık akşam yemekleri hep iptal oldu yiyemiyorum yaa çok fazla meyve canım çekiyo özellikle sulu sulu portakal mandalina birde marul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…