2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sana çok özendim canım ben hep ikizim olsun istedim ailede var ama bize kısmet değilmiş :) Göbeğim çok hafif çıkıyor sanki birkaç gündür ama gazdan da olabilir emin değilim :)

bizim de aile de hiç yok şok oldum yani ve de üzüldüm. şimdi alıştırdım kendimi ama bakalım nası başedecez 2 bebişle =) bende de gaz çk oluyo ya işyerinde sürekli wc ye gitmekten utanıyorum

slm kızlar facede paylaştım burayada yazayım dedim benim kan pıhtılaşmam vardı druma bu hamilelğimde söylemeyi unutmuştum bugün koştur koştur hastaneye gittim
veeeeee
dr a gittim tam bii komedi yaa devlet hastanesine gittim eve yakın var bitane dr un yanına gittim baktım odada usg cihazı yok dr soru sorarak muayne yapıyor:) ben anlattım o dinledi kan tahlili yazdı bir sürü usg dde bakmıcakmısınız dedim burda cihaz yok dedi şooookkkkk. ne kan verdim ne bişey hemen çıktım ordan özel tıp merkezine gittim güzelce inceledi dr maşallah kuzum çok iyi hop hop hopluyordu. dr durumu çok iyi dedi. kan sulandırıcı içinde bebek aspirini verdi bu yeterli olur dedibende durumlar böyle

aynen bnmde...nası bole meyve olsun bol lımonlu salata olsun baska bısı ıstememm..ekşiyi zaten cok severdım smdı dahada bı sever oldumm

arkadaslar inş hepiniz güzel ve saglıklı hamılelıkler gecırıp bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız...malesef dün aranızdan ayrıldım bebegime veda ettım gene bıraktı gitti bizi minik melegımız bızede sadece ona güle güle demek düştü babasıyla gene sadece ikimiz kaldık umutlar gelecekle ılgılı planlar gene rafa kalktı şükür ki biz birlikteyız her kayıp bebegımız bizi daha cok yaklastırıyor birbirimize ama aramızda birde minik bebegımız olsa hiç eksigimiz kalmazdı..

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gizcim. seni çok merak etmiştim zaten sesin çıkmıyodu İnşallah bir daha böyle bi acı yaşamassın. umarım en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin

canım benim çok üzüldüm allahım sabır versin inş.son bulur bu tür acılarınız siz sağlıklı olun allahım yine verir bebek ve sana tutunur bir daha hiç bırakmaz

saol canım inş birdaha yasamam ama nezaman tekrar denemeye cesaret ederım bilemıyorum..

canım çok geçmiş olsun moralini bozma Allah büyük inşallah en yakın zamanda tekrar bir bebiş verir sana senin sağlığın iyi olsun eşinle aran iyi olsun da bebek de gelir inşallah.

canım benim çok üzüldüm allahım sabır versin inş.son bulur bu tür acılarınız siz sağlıklı olun allahım yine verir bebek ve sana tutunur bir daha hiç bırakmaz

inş bize sımsıkı baglancak bır bebegımız ıns olucak birgun..allah sizin bebeklerınıze saglık ve uzun ömur versın..

canım sen de Ankaradaydın demi hangi hastane merek ettim Zekai'mi?

canım çok geçmiş olsun moralini bozma Allah büyük inşallah en yakın zamanda tekrar bir bebiş verir sana senin sağlığın iyi olsun eşinle aran iyi olsun da bebek de gelir inşallah.

cok saol allahtan esım bana cok destek bu bizim 4 cü bebegımızdı yasatamadıgımz ama her defasında esım bana daha cok sarıldı su anda iyi olmamım tek sebebı o zaten..

Geçmiş olsun Allah sabır versin biz ne desek acını hafifletmez yaşayan bilir inş en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

sonunda grıple bırlıkte böğüre böğüre kustum ne berbatmışş organlarım dışarı çıktı sandım bebişe bişey olmaz değilmi kızlarr? vallaa gittim kemik aldım, ananeme gidicem haşlattırıcam anca o iyleştirir beni:)

ALLAH birdaha böyle acılar yaşatmasın inş çok zor şeyler yaşamışsın dayanma gücünü bulmuşsun ALLAH kimseyi de öyle vicdansız insanların eline de düşürmesin

canım çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini sağsağlim kucağına alırsın narkozsuz kürtaj nasıl olur ya ben muayene bile yaptıramıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok üzüldüm

Hepinize çok teşekkür ederim.Allahım düşmenıma dahi yaşatmasın.Orada zaten bebeğini kaybetmiş olmanın üzüntüsüyle bir travma yaşıyorsun bir de fiziki travmalar eklenince gerisini siz düşünün.Malesef devlet hastanelerinin bazılarında durum halen böyle.Sonrasında bir küçük serum takıp taburcu ediyorlar.2 tane doğum yaptım ama onlar bile bu kadar zor değildi...Aslında bu da bir vicdan meselesi.Her insan vicdanlı olacak diye bir şey yok.Sanki o uyuşturacak ilacın maliyeti olsa olsa ne olacak.Sanki bedava mı yapıyorlar tedavimizi?Her ay bir dünya prim ödüyoruz...

cnm bnmm cok geçmiş olsun allah sabrını versinn ne yazaacagımı bılmıyorum doğrusu ..inşallah rabbım yıne verecek cnm umutlarını tüketme ..

pıhtılaşma için sadece coraspin mi verdi canım.ben de de var ben hamileliğin başından beri göbekten clexeane 0.4 iğne vuruluyorum.delik deşik oldumama sağ salim doğsunda herşeye razıyım benim 2 ölü doğumum var çünkü

çok geçmiş olsun canım Mevlam en yakın zamanda sğlıkla kucağına aldırsın yavrunu inşallah...

cnm bugunmu basladın ıgneyle aspırıne.bende bole bı sorun yok ama doktorum tedbır ıcın verdı.bı dusugum oldugundan.asprın kanama yptı smdı sdece gun asırı ıgne oluyorum 4+5de basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…