- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.701
Fundacım ne güzel haber
Allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun
Belkide cumaı beklemez sein kuzucuk
Daha erken kendiliğinden gelir
Canim gozunuz aydin. Saglikla kucagina al yavrunu. Dogurmamislar kafilesinden bisi daha gidiyor.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Hadi gözün Aydın canım , Allah kolaylık versin , insallah kolayca sagsalim alırsın bebeğini kucağına , en hayırlı zamanda insallah
Fundacım hayır beni bırakıp doğuramazsın,kabul etmiyorum doktorunun dediklerini.daha 18 günümüz var ayın sonuna kadar,elele beraber bekliycektik burda,hani sözler vermiştin bana,vaatlerde bulunmuştun.hayallerimi yıktın,3 aydır bana söylediğin"birlikte doğurucaz" sözleride mi yalandı?Allahııııııııııııııııııııııım,fenalardayım!!!!!!! :))))))))))))))
Oooooooo prensin geliyor demekkkkk gözün aydın canım. İnşallah kendi kendine gelir sezaryene gerek kalmaz. hadi bakalım hayırlısı olsun canım çok sevindim :)
Kızlar Nasılsınız? Çok Uzak Kaldım Yine Gündemden.. Ne Doğuranlardan Haberim Var, Ne Bebişlerden. Hepiniz İyisinizdir Umarım..
Ben Oğlumla Uğraşıp Duruyorum, Büyüyoruz Birlikte :) 28 Günlük Olduk Bugün. Çok Şükür Ufak Gaz Sancıları Dışında Sorunumuz Yok.
4.250 Oldu Kilomuz.. Gelen Giden Kucağından İndirmediğinden Kucak Delisi Oldu, Çok İlgi İstiyor O Yüzden Fazla Giremiyorum Malesef.
Öpüyoruz Oğlumla Hepinizi..
Eki Görüntüle 777947
Kızlarrr Sonunda magnetli bebek şekeri siparişini de verdik , yarın alıyoruz.. Bir tek çikolatası kaldı kızımın.. Pastaneye gidemedim bile sancım oldu eve geldik hemen yatıyorum.. Kızlar bu süsün üzerine ne yazdırdınız, ben, ' hoşgeldin sare bebek' yazın dedim ama .. Adam başka şeylerde ısrar etti.. Ben geldim, ben de varım, hayatınızda ben de varım artık.. Gbi :))) sevmedim ben
Canım Biz İyiyiz Sen Nasılsın.. Bende Özlüyorum Fırsat Buldukça Girmeye Çalışıyorum.. Kimseden Haberim Olmuyor Bu Yüzden. Nasılsın, Ne Kadar Kaldı Doğumuna ?Kedicikkkk nasilsn cnm sulozda gelmis..ozledk sizi annecikler..bzi boyle ziyaret ediyosunz ya saolun kuzularbizm minnaklarn abileri nasil suloz kucuk adam masallah
Cok tesekkur ederim canim. Hep birlikte Güle güle buyutelim meleklerimiziAnnenin yanına gelişiyle beraber benim çeşmeler açıldı:)
Ne güzel normal doğum yapmışsın tebrik ederim...
Güle güle büyüt prensini
Canim benim saglicakla kavusursun inşallah oglusuna.guzel haberlerini bekliyoruz.biz geldikkk! :)
canlarım,yoldaşlarım,topikdaşlarım :) ben de artık sonlara gelmiş bulunuyorum nihayetdoğum tarihim muallakta değil artık..
önce nst'ye girdim.. kağıda baktığımda 25 lerde 30 larda bikaç hareketlenme gördüm.. hatta bizimkilere amaann yine yok sancı mancı..gelmiyor işte bizim keyifçi dedim..sonra dr.un odasına girdik.. ağrıların var mı diye sordu..bugün yok ama dün vardı düzensiz de olsa dedim.. cuma günü alttan muayene etmiştik seni şimdi gerek yok bakmamıza sanırım dedi önce.. sonra nst kağıdını istedi.. ama burda sancıların çıkmış bugün de baksam iyi olacak dedi ve ben geçtim yine çatala..
rahimde yumuşama ve 1 cm açılman var dedi..artık ben geliyorum diyor seninki.. bu cümleleri hiç duymayacağımı zannediyormuşum meğer.. kalbim gümm etti birden..sonra ultrasona geçtik.. oğluşum maşallah 10 günde 450 gr.alarak 3.700 gram olmuş karın çevresi 40 haftalık görünüyor.. daha fazla kilo alması risk olur..cuma gününe kadar sancıların olursa normal doğuma alırız..ama olmazsa cuma akşam üstü sezeryana alırım seni dedi ben şokklarda tabi! bir de cumartesiden itibaren 9 gün yokmuş..başka bir doktora da emanet etmek istemiyorum dedi..
anlayacağınız bu cumaya kadar bebikom kucağımda olacak.. sezeryan kelimesini duyunca biraz üzülmedim değil..ama asla oğlumu da kendimi de tehlikeye atmam yatarım paşa paşa bıçak altına
evde bir telaş bir koşturmaca mevcut.. sanki daha bir sürü işimiz var gibi :) bizimkilerin ağzı kulaklarında keza benim de heyecanım tavan yapmış durumda :)) dualar ediyorum oğlum kendi kendine sağlıkla gelsin diye.. bir de cuma 16 sı kaynımın doğum günü ve ben hiç istemiyorum aynı gün olsunbakalım artık hayırlısı ile gelsin de.. dua edin benim için arkadaşlar.. herşey yolunda gitsin ve oğlum sağlıkla kucağımda olsun..
İnşallah canim kolaylikla ve saglicakla alirsin sen de yavrunu kucagina.rabbim yardimcin olsun.heyecanla, gözyaşları içinde okudum,inşallah o günleri görür geçiririz bizde, sana ve bebişine maşallah.
Sona yaklaştıkça sorularım bitmiyor
Çenem açıldı yine
Mülakatlardan önce de hep böyle heyecandan sürekli konuşurdum
Kızlar ben 25. Haftamdan beri şiddetli Bacak kramplarım nedeniyle magnezyum diasporal kullanıyorum
Buradaki doktoruma defalarca söylediğim halde normal diye bana hiç bir vitamin yazmamıştı
Doktorum ilaç karşıtı bi insan
Ama magnezyumu Türkiye'de kontrole gittiğim ve doğumu yaptıracak diye anlaştığım doktorm yazmıştı
Günde 2 tane kullanmamı önermişti
Şimdi internetten okuduğum kadarıyla magnezyum doğumu geciktiriyormuş
Türkiye'deki doktoru arayıp soramıyorm e sen hai doğuma gelecektim der bana
Buradaki zaten hiç bi şey kUllanmamaı istemediği için kızar
Magnezyum kamplarıma gerçekten çok iyi geldi
Bir gün bile aksatsam bacaklarımı felçli gibi oynatamıorm yerinden
Diğer taraftanda acaba doğumun başlamasını engelliyormu diye de düşünüyor değilim
Sizce bırakayım mı artık
Kullananlar sona kadar kullandı mı özellikle normal doğum yapan arkadaşlar
Annişler selamlar,nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Doğumu bekleyen arkadaşlarımada hayırlısı ile sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Benim oğluş 18 günlük oldu maşallah.İlk hafta uykusuda,gazıda çok iyiydi ama ikinci hafta tamamen değişti.Ne gündüz doğru dürüst uyuyor nede gece.Gaz için dr.aradım 15.günü bir damla verdi ama pek fayda etmedi sanırım ayaklarını toplayıp,kendini sıkıyor,yüzü kıpkırmızı oluyor.( Bugün gündüz toplasan 3 saat ancak uyumuştur ne yapıcam ben
Gözünün içine bakıyorum uyusun,ağlamasın diye bazende doymuyormu diyede düşünüyorum.
Hastahaneden geldiğimiz ilk gün mama verdik,sütüm yoktu ama 2.gün gelmeye başladı şuanda emiyor gögüs pedim ıslanıyor bebiş emerken sütüde dudağının kenarlarında görüyorum ama belkide yetmiyordur bilemiyorum.Ayrıca çok kusuyor bu normalmi?
Bende uykusuz,yorgun,bitkin ve sürekli ağlama modundayım.İlk günler bebişe bakıp şükür edip,bu mucize için ağlıyordum şimdi biri bişey dese alınganlık yapıp ona ağlıyorum.
Ayrıca ben çalışmaya başlayınca annem bakamayacak bebişime o kadar içim rahattı ki 4-5 aylık olunca işe başlarım,gözüm arkada kalmaz diyordum ama beklenmedik olaylar oldu durumlar değişti.
Şimdi birde bunu düşünüp ağlayıp duruyorum.İnş.şu lohusalıkta,bebişin düzensizliğide biran önce değişirde herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?