2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fundacım ne güzel haber
Allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun
Belkide cumaı beklemez sein kuzucuk
Daha erken kendiliğinden gelir

amin canımm inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun..

Canim gozunuz aydin. Saglikla kucagina al yavrunu. Dogurmamislar kafilesinden bisi daha gidiyor.

Guzel haberlerini bekliyoruz

ayy evet canım ya kafileden biri eksiliyor :)) sağol kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Hadi gözün Aydın canım , Allah kolaylık versin , insallah kolayca sagsalim alırsın bebeğini kucağına , en hayırlı zamanda insallah

amiinnn canım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla gelir

YaLovacanıımmm koptum ama burdaaaaaaaaa bırakmycam ben seni kuzumm sen doğurana kadar her gün gelicem buraya :))) hem sen de kalmazsın belki ay sonuna kadar ne dersin olur mu olur ben de 40 haftayı deviririm diyordum ama 5 dk.da değişir bütün işler teorisi yerini buldu bak anca beraber kanca beraber yine de canım sen merak etme hiç :))))

Fundisss cnm.hadi.bakalim hyrli olsn.cuma dogum yaparsan beraber dogururuz sekerim..tabi bnmki geliyorm demezse..YALOVA seni dogurtmadan gitmeyiz bi yere sekerimm

Kedicikkkk nasilsn cnm sulozda gelmis..ozledk sizi annecikler..bzi boyle ziyaret ediyosunz ya saolun kuzular bizm minnaklarn abileri nasil suloz kucuk adam masallah

Kızlarrr Sonunda magnetli bebek şekeri siparişini de verdik , yarın alıyoruz.. Bir tek çikolatası kaldı kızımın.. Pastaneye gidemedim bile sancım oldu eve geldik hemen yatıyorum.. Kızlar bu süsün üzerine ne yazdırdınız, ben, ' hoşgeldin sare bebek' yazın dedim ama .. Adam başka şeylerde ısrar etti.. Ben geldim, ben de varım, hayatınızda ben de varım artık.. Gbi :))) sevmedim ben

Oyyy maaşallah cnm ya çok yakışıklı olcak çok:)) iyi olmanıza sevindim, inş bizim bebişlerde gelir artık beklemek çok zorr

O laflat ne cnm.ya bzmkinde hosgeldn eylul yaziyo yterli adamda abartmis yani

Kedicikkkk nasilsn cnm sulozda gelmis..ozledk sizi annecikler..bzi boyle ziyaret ediyosunz ya saolun kuzular bizm minnaklarn abileri nasil suloz kucuk adam masallah
Canım Biz İyiyiz Sen Nasılsın.. Bende Özlüyorum Fırsat Buldukça Girmeye Çalışıyorum.. Kimseden Haberim Olmuyor Bu Yüzden. Nasılsın, Ne Kadar Kaldı Doğumuna ?

Canim alarm senin icinde çaldı demek. Nasil heyecanlisindir şimdi. istediğin gibi olur ins hersey. Saglikla mutluluklar alırsın Paris Arda'yı kucağına .

Sancın gelmez ise hic üzülme . Sezaryandan ben çok memnun kaldım . İlk ayağa kalkış dahil canım İnan çok yanmadı. Hemen ayaklandim. İnsallah isteğin gibi normal olur tabi ama sezaryan olursa da cok rahat tatlım. Üstelik benden miyomda alındı :)

Annenin yanına gelişiyle beraber benim çeşmeler açıldı:)
Ne güzel normal doğum yapmışsın tebrik ederim...
Güle güle büyüt prensini
Cok tesekkur ederim canim. Hep birlikte Güle güle buyutelim meleklerimizi
Canim benim saglicakla kavusursun inşallah oglusuna.guzel haberlerini bekliyoruz.
heyecanla, gözyaşları içinde okudum,inşallah o günleri görür geçiririz bizde, sana ve bebişine maşallah.
İnşallah canim kolaylikla ve saglicakla alirsin sen de yavrunu kucagina.rabbim yardimcin olsun.

Annişler selamlar,nasılsınız?Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Doğumu bekleyen arkadaşlarımada hayırlısı ile sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Benim oğluş 18 günlük oldu maşallah.İlk hafta uykusuda,gazıda çok iyiydi ama ikinci hafta tamamen değişti.Ne gündüz doğru dürüst uyuyor nede gece.Gaz için dr.aradım 15.günü bir damla verdi ama pek fayda etmedi sanırım ayaklarını toplayıp,kendini sıkıyor,yüzü kıpkırmızı oluyor. ( Bugün gündüz toplasan 3 saat ancak uyumuştur ne yapıcam ben
Gözünün içine bakıyorum uyusun,ağlamasın diye bazende doymuyormu diyede düşünüyorum.
Hastahaneden geldiğimiz ilk gün mama verdik,sütüm yoktu ama 2.gün gelmeye başladı şuanda emiyor gögüs pedim ıslanıyor bebiş emerken sütüde dudağının kenarlarında görüyorum ama belkide yetmiyordur bilemiyorum.Ayrıca çok kusuyor bu normalmi?

Bende uykusuz,yorgun,bitkin ve sürekli ağlama modundayım.İlk günler bebişe bakıp şükür edip,bu mucize için ağlıyordum şimdi biri bişey dese alınganlık yapıp ona ağlıyorum.
Ayrıca ben çalışmaya başlayınca annem bakamayacak bebişime o kadar içim rahattı ki 4-5 aylık olunca işe başlarım,gözüm arkada kalmaz diyordum ama beklenmedik olaylar oldu durumlar değişti.
Şimdi birde bunu düşünüp ağlayıp duruyorum.İnş.şu lohusalıkta,bebişin düzensizliğide biran önce değişirde herşey yoluna girer.

Sona yaklaştıkça sorularım bitmiyor
Çenem açıldı yine
Mülakatlardan önce de hep böyle heyecandan sürekli konuşurdum

Kızlar ben 25. Haftamdan beri şiddetli Bacak kramplarım nedeniyle magnezyum diasporal kullanıyorum
Buradaki doktoruma defalarca söylediğim halde normal diye bana hiç bir vitamin yazmamıştı
Doktorum ilaç karşıtı bi insan
Ama magnezyumu Türkiye'de kontrole gittiğim ve doğumu yaptıracak diye anlaştığım doktorm yazmıştı
Günde 2 tane kullanmamı önermişti

Şimdi internetten okuduğum kadarıyla magnezyum doğumu geciktiriyormuş
Türkiye'deki doktoru arayıp soramıyorm e sen hai doğuma gelecektim der bana
Buradaki zaten hiç bi şey kUllanmamaı istemediği için kızar

Magnezyum kamplarıma gerçekten çok iyi geldi
Bir gün bile aksatsam bacaklarımı felçli gibi oynatamıorm yerinden
Diğer taraftanda acaba doğumun başlamasını engelliyormu diye de düşünüyor değilim

Sizce bırakayım mı artık
Kullananlar sona kadar kullandı mı özellikle normal doğum yapan arkadaşlar

luboyf ben sonuna kadar kullanmamıştım canım kasılmalarıma iyi geliyordu ama dediğin gibi doğumu geçiktirdiğini duyunca bebiş daha fazla beklemesin diye bırakmıştım kullanmayı :)

Kızlar ben artık iyice kafayı yiycem az kaldı:;((((((( nasıl canm acıyo, bebeğin kafası tam şeyimin üstünde hatta şeyimi hareket ettiriyor, nasıl acıyo, yırtıyo çıkıcak hissi veriyo.. Azönce bi savaş verdik eşimle resmen ben ağlıyorum , bacaklarımı kaldır yukarı çıksın diyorum , biraz kaldırdık geçti gbi ama kıpırdıycak cesaretim yok artık napmalıyım hiç bilmiyorum.. Eşim de yeter artık gidelim Perşembe aldıralım diyo artık pes ediyorum galiba

Bizde kontrolden geldik 17olan dogum tarihimiZ 25i oldu bizimkinin gelmeye niyeti yok bir haftada geriden geliyior 39. Haftadan beri dogum pozisyonunda ama daha kanala inmemis alttanda muayne oldum acilmanda yok seninki gununu bekler dedi ama artik gunler zor geciyor 3400olmus kilosuda doguma 3500 3600 olur dedi bize gene beklemek dustuuu

Ben 4 aylıktan itibaren kullanıyorum. Şimdiye kadar şükürler olsun hiç kramp yaşamadım. Doktorum verdiği tüm vitaminleri doğurana kadar kullanmamı istiyor. Hatta kutuda kalanları doğumdan sonra bitene kadar kullan dedi.

Bazı arkadaşlar magnezyum hapı yetine günde bir tane maden suyu içiyorlardı. İçin rahat değilse öyle de yapabilirsin

aynı şeyleri yaşıyoruzz biz 8 günlüğüz...uyku yok geceleri..gündüz uyuyo gece hep emiyim istio..we ben herşeye ağlıyorumm...durduramıyorum kendimi...noolcaz biz böyle..

bgn dikşlerimi aldrdm acımadı haberiniz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…