2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kakanin sayisindan doyup doymadigini bilmem ama bana dr bebegin kakasi altin sarisi olacak donerse getir dedi yesildwn bahsediyorsun bence bir dr sor belkide mamadan kaynaklaniyordur

Kilosu nasil?
Kaka yaniltici olabilir. Bazisi cart curt gunde on krre on gr yapar. Bazisi bir kez yuz gram yapar.
Yazdiklarini hep okuyorum bana kalirsa doyuyordur annesi. Guzel uykusunu bolup beslemeye calisma..

canım tek başına nasıl yıkıyorsun? suyu dökerken falan zor olmuyormu?

yok tek yıkamadım canım eşimle yıkadım:))hep annemle yıkamıştım annem gidince eşimle yıkamak zorunda kaldım..yıkamaz olaydımstrese soktu beni...yok ağlıyomuş yok öyle yıkanmazmış..off yani ya....tek başıma yıkasaydım keşke...koluma yatırdım eşim suyu döktü..ben şampuanladım filan..zaten 2 dk da yıkanıyo..

canım üzme kendini bende sesnin gibiydim annem gittiğinde.ağladım kızıma nasıl bkıcam ya susturamazsam filan dedim..ama hiçte öyle olmadı inan annenden daha iyi bakarsın çünkü onun annesi sensin...şu an annem ideli bi hafta oldu ama hiç zorluk yaşamadım boşuna üzülmüşüm

Kilosu nasil?
Kaka yaniltici olabilir. Bazisi cart curt gunde on krre on gr yapar. Bazisi bir kez yuz gram yapar.
Yazdiklarini hep okuyorum bana kalirsa doyuyordur annesi. Guzel uykusunu bolup beslemeye calisma..

Mimnoşcum ya şimdi diğer forumlara da baktım da günde en az 1 kez yapıyormuş kakasını yenidoğanlar
Son 3 gündür hiç mama vermiyorum tamamen anne sütüne geçtik eskiden de 2 günde 1 yapardı ki günde 6 kez her seferinde 60 cc mama yemesine rağmen
Şimdi anne sütüne geçtik diye kabız mı oldu acaba
Cuma sabah yeşile dönük kaka yapmıştı ama sırtına kadar batırmıştı bezi
Acaba bi yapışts çok yaptığı için mi sık yapmıyor kakasını
Pazartesi doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolunda der de rahatlar az içim
Bu endişelerle süt falan kalmayacak ben de
Birde gamsız rahat sanırdım kendimi çok pimpirikli çıktım

aynen bizde alt değiştirirken resmen savaş veriyoruz...nasıl ağlıyo anlatamm strese giriyorum ya çok cadı benim kız:))

Bu uykudan uyandırıp emzirme ve uyandırmama konusu da çok çelişkili
Bazı doktorlar uyusa da her 2 saatte nir uyandırın diyor bazısı uyuyorsa 4 saatte olsa dokunmayın diyor
Hangisine inanıcaz bilemedim
Biz daha 13 günlüğüz 3-4 saat aç kalmasına gönlüm razı olmuyor
Zaten akşamları en az 3 saat gaz sancısı oluyor
Ağlamaktan kışkırmızı oluyor
Dün en son gece 1 de zorla susturduk az emdi uyudu
Bugün bu vakte kadar da arada uyandı emdi uyudu
Krizi birazdan başlayacak diye ödüm kopuyor uyandırıp emzirmeye
Uyanırsa ağlayacak saatlerce diye korkuyorum
Siz de de oluyor mu günde 1 kaç saat süren ağlama nöbetleri

Canim bize dr 3 haftadan once gaz sancisi olmaz demisti.
Muhtemelen seninki kaka yapamadigi icin agliyordur.
Gaz sancisini sorarsan hergun her ece birkac saat suruyir

Merhaba arkadaşlar,benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor,sürekli emmek istiyor.emerken uyuyor sonra yerine yatırınca hemen uyanıyor.geceleri uykumuz iyi çok şükür.4 saat falan uyuyor sonra uyandığında tekrar yatağına yatması 2 saati buluyor.yavaş yavaş emiyor,alt değiştirme falan,15 dk da kendi kendine bakınıyor etrafa bu 2 saat içinde.sonra tekrar 3 saat falan uyuyor.sabah olunca akşama kadar düzen diye bişey yok.gündüzleri de düzenli bir şekilde uyuması için ne yapabilirim?benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba?şimdiden teşekkür ederim.

Hemen hemen biz de öle sayılırız
Uyuduğu zaman güzel uyuyor gündüzleri
Ama işte mesele uykuya dalabilmesi
Bacaklarını çekip dürüyor kızarıyor ağlıyor omuzda durursa genel olarak sakin ama
Sanırım kucağa alıştı
Annem bugün aktardan acı elma yağı almış ayak altlarına bezin popo kısmına ve karnına sürdük
Çok da bişi farketmedi gibi
Siz kullanıo musunuz ve ne sıklıkla :26:

Bnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur

Canım biz de aldık acı elma yağından günde 2 ya da 3 kere kullanıyoruz.ama dediğin gibi uykuya dalma problemimiz var.bazı günler 4 5 saat kucağımda oluyo mecburen,meme ağzındaysa sıkıntı yok.ama nereye kadar böyle bilemiyorum ki.tuvalete zor gidiyorum bazen.bu arada oğlum 17 günlük.doymuyor mu acaba diyorum ama günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor.bilemiyorum,şaşırdım ne yapacağımı.

Bnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur

ya canım takma kafana aynn onun dilinden sen anlarsın inan bana...bende anem varken hep enneme güveniyodum o ilglniyodu..ama annem gidince iş başa düşdü ..annemden daha iyi bakıyorum şu an...çok ağladığında susmuyo emziriyosan hemen memeni ver susar ...zor bişi değil bebeğe bkmak gerçekten...benim şu an sadece uyku problemim var geceleri uyumuyo çünkü bebeğim...onun dışında bi zorluğu yok kendine güven canım..anen şu an yanında olduğu için öyle düşünüyosun ama bak gör annen gidince ne güzel bakıcaksın bebeğine:)))

Kizlar bugun spinal sezeryaryan olali 9gun olduve benim dikis yerimin sol tarafinda agrim var biraz yurusem ayakta dursam sol bacagima vuruyor dikis yerimden agrim. Dr aradim sibir sıkısmasindan kaynaklandigini dinlenmem gerektigini soyledi sizlerdede boyle bir durum varmi.. ilk dogumumda ayni olmustu ama boyle agrim olnamisti..

mrb annişler......
bnm paşada sbh uyuyo uyuyoo zor emziriyorum uykudan kaldıramıyo başını 10.gün bgn ama gece babasına işkence yapıo uyumuyo emziği o atıo babası veriyo o atıyo babası verio,tam dalıyoruz başlıyo pık pık pık ağlama hazırlığına haydaa kalk emzir emerken uyuyo 10dk 15dk ancak,sizlerin bebişleri kaç saatte bi kaç dk. emiyo? bn 2-3 saatte emzirmeye çalışıyorum ama uyku sersemi az emiyo dalıp uyuyo..babası gündüz uyanık tut dio ama beceremiyorumm

göğüs ucu sorunu yaşıyan varsa taze sağılmış süt kaymağı sürüyorum her emzirmeden sonra çk rahatım 2 gündür,tavsiye ederim.süt bulmak zor oldu ama

anneleriniz kaç gün kaldı? bnm annem 17gün kalmaya geldm dio bi haftası var ama gtsn istemiyorum,ama o da haklı babam ve kız kardeşim evde isyanda

maaşallah tosuncuğa :) Allah uzun ve mutlu bir hayat versin ailenize

canım kaka konusunda söylediğin kafama takıldı...benimki 5-6 kere yapıyor günde. kv ile dalaştık, tutturdu günde 2 kere yapar diye. beraber doktora gidip sorduk. doktorumuz günde 10 a kadar normal, 4 den az yapmamalı sağlıklı besleniyorsa demişti. 2 günde 1 kere az gibi geldi bana?

canım nekadar şanslısın ki bir meleğin seni orada koruyor biride burada...Allah bu evladına kardeşinin ömrünü katsın

Angy , bende ilk bebegimde yalnızdim ,esim disinda hic kimse yanimda kalmadi
Ki ben liseyi yatılı okulda ,Üniversiteyi de ailemden baska sehirde okumuş , ev isinden hic anlamayan , evlenince yerleşik düzene gecmis yani bir evde yasamaya başlamış bi ınsanım , dünyada evlenmek en son düşündüğüm şeydi ve evliliğimizin 6. Ayında hamileydim, yani demek istediğim o ki ben tek basıma o şartlarda kızıma bakmışsam herkes bakabilir canım , bu tamamen içgüdüsel bisey , hemde kızına öyle guzel bakacaksın ki hic merak etme, bosuna endişe etmişim diyeceksin .. Annem bile şaşırmıştı nasıl hemen altını değiştirdin filan diye , bana hic guveni yoktu heralde..ne yapacaksın cocuk bizim , üstesinden geleceğiz bi sekilde.. Hic merak etme Canım , Allah yardım eder insallah , cok guzel bakacaksın kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…