- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.621
Of ya ilk günler maşallah ne uslu bebek emio ve uyuo diodum insan zannedio ki hep öle olcakCanım biz de aldık acı elma yağından günde 2 ya da 3 kere kullanıyoruz.ama dediğin gibi uykuya dalma problemimiz var.bazı günler 4 5 saat kucağımda oluyo mecburen,meme ağzındaysa sıkıntı yok.ama nereye kadar böyle bilemiyorum ki.tuvalete zor gidiyorum bazen.bu arada oğlum 17 günlük.doymuyor mu acaba diyorum ama günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor.bilemiyorum,şaşırdım ne yapacağımı.
Ben de tam tersi bunalmaya başladım yavaş yavaşBnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur
Kizlar bugun spinal sezeryaryan olali 9gun olduve benim dikis yerimin sol tarafinda agrim var biraz yurusem ayakta dursam sol bacagima vuruyor dikis yerimden agrim. Dr aradim sibir sıkısmasindan kaynaklandigini dinlenmem gerektigini soyledi sizlerdede boyle bir durum varmi.. ilk dogumumda ayni olmustu ama boyle agrim olnamisti..
canım nekadar şanslısın ki bir meleğin seni orada koruyor biride burada...Allah bu evladına kardeşinin ömrünü katsın
evet baby slingmiş, ammada cahilim :))
Kizlaar persembe gunu saat 13:47 de oglum sezeryan ile oglum dunyaya merhaba dedi bugunde eve ciktik cok sukur sezeryan agrilarim var ama anne olmak bambaska bi hiismis oglumumun kilosu 3975g boyuysa 53 cm babamiz nazar deger die eesim paylasmamiza izin vermiyor onun icin resmimiz yok malesef
doğum tarihi : 27.08.2013
doğum şekli: normal doğum
kızlarr uzun zamandır hç giremiyordum. kısmet doğum hikayemi yazmayaymış. gerçi çok atraksiyonlu bir doğum olmadı benimki ama olsun... sabah 4-4 buçuk gibi adet ağrısı ile uyandım zaten sıcaktan uyuyamıyodum bölük pörçük uykumdan kalkıp tuvalete gittim. ama ağrı devam etti. ben de ağrının sıklığını saymaya başladım. 10-15 dk bir geliyodu. 2 saat içinde 5 dk bire büştü.bu arada bir kere daha tuvalete gittim ki ne göriyim nişaaaannnnn.... hemen eşimi uyandırdım. malum bizde köpek var hastaneye gidersek kim onu dışarı çıkarcak. hala aklım nerelerdealtı buçuk gibi arkadaşım annesini aradım kendisi benim doktorun hemşiresi oluyo da... o da ılık duş al sancın sıklaşınca gel dedi. ben de duşa girdim ama duş almak ne mümkün sancı giriveriyo hop ben yere çöemliyorum. yalap şap bir duştan sonra anneme telefon ettik ben annem gelinceye kadar yatağ uzanıyım dedim. annem geldi ben 3 dk bir gelen sancıyla kıvranıyorum. bi yandan da bu kadar çabuk doğamaz millet 10 saat sancı çekiyo azcık daha duruyum evde diyorum. ama dayanacak halim kalmadı. hemen bize yakın olan bir akrabamıza telefon ettik arabayla bizi hastaneye götürmesi için. neyse arabaya bindik hastaneye gidiyoruz. ben bağıramıyorum utanıyorum. gerçi iyi ki bağırmamışım. ama arabadaki o son iki sancı var ya kızlarrrr.... dedim kesin bebek burda doğacak. çünkü anladım aşağı doğru bi şey kaydı gitti. hastaneye vardık. beni sandalyeye oturttular. sözde 1. kata asansörle çıkıcaz. allahım bi aşağı bi yukarı ama 1. kata bi türlü gelemiyoruz. en sonunda doktorun odasında buldum kendimi. hemen alttan uayene etti. ve bana sen 1 saate doğurursun dedi. neeeeee??? ama epidural diye kekeleyiverdim. cevap hiç de şaşırtmadı beni. çok geç! aha şimdi s.çtık dedim tabi... beni doğum odasına götürdüler kurbanlık koyun gibi lavman falan. en korktuğum şey lavmandan sonra tuvalete gittiğimde ya oracıkta doğurursam. cahillik böyle bişey işte. daha sonra bi ara doktor yine yanıma geldi suyu patlattı. ebe zaten sürekli yanımda bi ara kim grlsin doğuma yanına dedi. kim isterse gelsin falan diye saçmalıyorum ben. bi ara eşim geldi. hamileyken ben gelmem dayanamam diyen adamın gelesi , illa olacaksın yanımda diyen benim de onu kovasım tuttu o kadar zavallı hissetti ki kendimi yanımda olsun istemedim. ebe artık ıkın tuvaletin gelir gibi olunca dedi. sancıyla beraber zaten o his de geliyor. ilk bir ikisini beceremedim. ama ıkınmak acıyı kesiyo onu söyleyebilirim. bir kaç ıkınmadan sonra doktor geldi. şimdi kuvvetli ıkın dedi. ıkındım. üçüncü de kızımı gördüm.saat 09:46...babamız maraşlı da 46 da maraşşın plaka kodu bu kardar olur. babasının kızıııı... daha sonra da felaket bir rahatlama. hemen yanımdaki yere yatırdılar. ağzına burnuna hortumları soktular. ben onu izlerken benim de dikişti iğneydi dört bir yandan etrafımı sardılar. 10 dk sonra yürüyerek odama geçtim. gerçi doğumhanenin direk karşısıydı benden 5 dk sonra da kızım. adını da duru koyduk. minicik. benim minik kurbağam o. normal doğumu tavsiye ediyorm. kızlarr. benim ki kolay oldu tabiii o yüzden. allah herkese böyle doğum nasip etsin. şu an göğüs ağrılarım dışında hiç bir sıkıntım yok ve bence bunun ağrısı doğum sancısından daha beter. benim hikayem de bu kızlarrr. şimdilik hepinizi öpüyorum. kızımın yanına gidiyorum ...
41 hafta
saat 00:40
29 ağustos
3.170 gr
suni sancı ile normal doğum
Allah'ıma çok şükürler olsun....
Kilo verme durumlarınız nasıl kızlar
Ben doğuma 12,5 kg fazla ile girdim
Doğumda yaklaşık 3,5 gitti
Bugün itibariyle toplamda 7,5 vermişim
Çok hızlı gidio gibi her gün yarım kg gidio nerdeyse
Normal mi:26:
Of ya ilk günler maşallah ne uslu bebek emio ve uyuo diodum insan zannedio ki hep öle olcak
Benimki de 9 günlük bugün
Göbeği düşeli 3 gün oldu 3 gündür banyo yaptırıoz bugün yapmadı bi tek onunla alakalı olur mu ki:26:
Doymadığını sanmam Cnm baksana bol bol emiomuş e kakasını da yapıo
Memeden ayıramıom ben de aynen
Ben de tam tersi bunalmaya başladım yavaş yavaş
Keşke diom annem ara sıra gitse(evi bi sokak ötemde)
Akşamları kalma dicem zaten
Eşimle biz halledioz
Ya annen neyse de her gün 30 kere Kv kp gelip gidio bebeği görmeye en çok ondan bunaldım offf napıcam ben yaaa
Bişi diyim mi bence çok rahat edeceksin anneniz
Şimdi ona güvenip bişiler yapmıosun belki ama iş başa düşünce kendi tekniğini bulacaksın sen de her konuda
Bebeğinle daha da yakınlaştığını farkedeceksin
Biz de 9 günlüğüz ve Benim de ağrılarım tam geçti sayılmaz
Gecelikle geziom evde
Dikiş yerime dokunduğu zaman acı be garip bi his oluo
Bacağıma vurma yok ama
10 güne iyileşirim diodum ama sanırım daha uzun sürcek
Biraz ajitaston gibi olcak ama ben bebegime ikinci gunden beri tek bakiyorum. Tek yikiyorum. Hatta iki gundur kis hazirliklarimi bile yapiyorum. Ilk bebegim. Ve 24 yasindayim. Ben yapabildiysem herkes yapar. Is basa dusunce ole de guzel ustesinden geliyoruz ki. Ben bile saskinim. Esim sabah sekiz gece bir is yerinde. Yapayalnizim yani. Ayy aglicaamm :-D
Bende bu aralar eşimin işi dolayısıyla yalnızım :) kışlıklarımın da bazılarını kayınvalidem ile beraber yaptık kendi annem sağolsun kendine yaparken bana da yapmış benimkileri azar azar poşetlemiş :) 2 kişiyiz diye :)
Onun dışında evimin her işini yapıyorum bebeğimide bakıyorum uykusuz bir bebek hemde :) 3 günde 7 saat uyku ile durdum demek ki Allah güç kuvvet veriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?