2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Of ya ilk günler maşallah ne uslu bebek emio ve uyuo diodum insan zannedio ki hep öle olcak
Benimki de 9 günlük bugün
Göbeği düşeli 3 gün oldu 3 gündür banyo yaptırıoz bugün yapmadı bi tek onunla alakalı olur mu ki:26:
Doymadığını sanmam Cnm baksana bol bol emiomuş e kakasını da yapıo
Memeden ayıramıom ben de aynen
Bnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur
Ben de tam tersi bunalmaya başladım yavaş yavaş
Keşke diom annem ara sıra gitse(evi bi sokak ötemde)
Akşamları kalma dicem zaten
Eşimle biz halledioz
Ya annen neyse de her gün 30 kere Kv kp gelip gidio bebeği görmeye en çok ondan bunaldım offf napıcam ben yaaa

Bişi diyim mi bence çok rahat edeceksin anneniz
Şimdi ona güvenip bişiler yapmıosun belki ama iş başa düşünce kendi tekniğini bulacaksın sen de her konuda
Bebeğinle daha da yakınlaştığını farkedeceksin

Biz de 9 günlüğüz ve Benim de ağrılarım tam geçti sayılmaz
Gecelikle geziom evde
Dikiş yerime dokunduğu zaman acı be garip bi his oluo
Bacağıma vurma yok ama

10 güne iyileşirim diodum ama sanırım daha uzun sürcek

41 hafta
saat 00:40
29 ağustos
3.170 gr
suni sancı ile normal doğum

Allah'ıma çok şükürler olsun....

Gozunuz aydin kizlar, Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar insallah

Kader arkadaşlarım nerelerdesiniz?korkutuyorsunuz beni,doğurdunuz mu yoksa?doktor kontrolleriniz vardı bugün,bi daha da göremedim sizi,şaka bir yana gerçekten merak ettim ve inşallah herşey yolunda gidip doğum yapmışsınızdır.hadi bir haber verin gari

Canım sesin çıkmıyor doguma mı gittin ?
Yok bugün de dogurmazsan kızın adını eylül koy diye mi gelmiyor acaba ?
Neyse canım saka bi yana guzel haberlerini bekliyorum, tez zamanda hayırlısıyla sagsalim kolayca doğurup bebeğini kucağına alırsın insallah , bu yaramaz kızın foto sunu da koy mutlaka , merakla bekliyoruz yaramazı

ben de bu sabah anacığımı memlekete gönderdim kızlar.. dün inanılmaz moralim bozuktu bu yüzden..ağladım hatta.. napacağımı düşündüm kara kara. elim ayağım olmuştu şu 16 günde annem.. ama bugün beklediğimin aksine güzel geçti tabi kv faktörüm de var benim ama çok da rahat olamıyorum annemle olduğu kadar..
sanırım kendimize sonuna kadar güvenmeliyiz.. ne kadar geri durursak o kadar zorlanırız.. ayrıca istersek her şeyin üstesinden gelebiliriz bence çünkü biz anneyizzzz!

Kızlar yalnız bakma konusunda korkmayın bu kadar bende kızıma kendim bakıyorum annem 15 gün filan kaldı kayın validem alt katımda gün içinde geliyor napıyorsunuz filan diye bebeği yıkıyoruz gidiyor gecede gündüzde kızıma kendim bakıyorum zaten gebeliğimde de dedim kimseye güvenip yapmadım kendim bakarım dedim bakıyorumda Allah yardım ediyor. Kızım gece uyumayan ve gaz sancıları olan bir bebek üstelik uykusuzda kalsam bakıyorum bebeğime. Kayınvalidem birtek akşamları yaptığı yemeklerden getiriyor birer tabak pazartesi başabilirsem kızım ile pazara gidip alışveriş yapacağım ve yemeğimi de kendim yapacağım :)

hatta bir akşam kızımı tek bile yıkadım :) kaka yapmıştı sırtına kadar soydum banyonun lavabosunun suyunu ayarladım lavaboda yıkadım bebeğimi :) akan suyla :)ağlamadı bile kuzum :)

Son düzenleme:
Kilo verme durumlarınız nasıl kızlar
Ben doğuma 12,5 kg fazla ile girdim
Doğumda yaklaşık 3,5 gitti
Bugün itibariyle toplamda 7,5 vermişim
Çok hızlı gidio gibi her gün yarım kg gidio nerdeyse
Normal mi:26:

Biraz ajitaston gibi olcak ama ben bebegime ikinci gunden beri tek bakiyorum. Tek yikiyorum. Hatta iki gundur kis hazirliklarimi bile yapiyorum. Ilk bebegim. Ve 24 yasindayim. Ben yapabildiysem herkes yapar. Is basa dusunce ole de guzel ustesinden geliyoruz ki. Ben bile saskinim. Esim sabah sekiz gece bir is yerinde. Yapayalnizim yani. Ayy aglicaamm :-D

Ben dogumda 7.5 verdim. On gunluktuk 9.5 verdigimi ogrendim. Ama ben 25 kilo almistim. Ver ver bitmez yani. Cok alinca daha hizli gidio galiba

Sezeryanim iyi ama sol biyis yeeinden bacagima vuruyor bilmiyorum niye dr 10gun icinde gecmezse gelirsin dedi

Normal canım emzirirken çabuk gidiyor kilolar
bende 12 kilo fazla ile girdim doğuma 10 kilom gitti yarın 40.mız çıkıyor :)
Ama benim vermem gereken bi 10 kilom daha var :) çünkü evlendikten sonra 1 ayda 8 kilo almıştım :) ( çalışmayıp evde sürekli bişiler yiyince ve her gece çerezleri tükentince sonuç 1 ayda 10 kilo) ama şuan vermek için birşey yapmıyorum ve yapmayacağım emziriyorum diyet filan yapamam zaten 28 yaşındayım bu yaşıma kadar diyet yapmadım hiç. :)

Bende bu aralar eşimin işi dolayısıyla yalnızım :) kışlıklarımın da bazılarını kayınvalidem ile beraber yaptık kendi annem sağolsun kendine yaparken bana da yapmış benimkileri azar azar poşetlemiş :) 2 kişiyiz diye :)
Onun dışında evimin her işini yapıyorum bebeğimide bakıyorum uykusuz bir bebek hemde :) 3 günde 7 saat uyku ile durdum demek ki Allah güç kuvvet veriyor :)

4.5kilo aldim hamileligimde ve 9.gunumuzdeyiz ve toplamda 8kilo verdim benimki daha acayip degilmi .. gerci ben memnunum fazla olan kilolarimi veriyorum.

Cnm 15 gun oldu dogumuma..61 kiloda sezeryana grdm kac kilo gitti amelytla onu bilmiyrm ama suan 51 kiloyum..10 kilo gtti sanirm yine 48 47 kilolara dusucem

Yalova herkes bıraksa seni ben bırakmam:) hatta sen bile beni bırakabilirsin artık anlaşıldı biz Eylül annesiyiz.. Bugun ku kontrolümüzde de atraksiyon yoktu biraz sanci, çatı muayenesi olmadım..açıklık en son 1 cm di..pazartesi tekrar randevu.. en fazla bekleyeceğim tarih Perşembe gibi söylüyorlar ama hersey yolunda gittiği sürece bakacağız artık...birazdan yapılacak olan bir yürüyüş ardından biraz merdiven çıkma gelince de bı sicak suya oturma seansı bende durum böyle...

Allah ole bi sevgi veriyoki o sevgi yuzu suyu hurmetine yapamayacagimiz sey yok. Sen gene sanslisin. Benim kaynanadan hayir yok. Sigara elinde oda oda gezse. Annem de kis hazirligi yapmaz. Yillardir kizkardesim ve ben vardik yaninda. Bi erkek olmayinca ole hazirlik falan da talep edilmio. Ne varsa onu yiyoduk. Aliskin degil yani. Anlicagin is basa dustu. Bugun recel yaptim. Bikac yemeklik ayiklayip buzluga attim. Yarin da bikac is var. Allah yardmcmz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…