- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.641
Yalova herkes bıraksa seni ben bırakmam:) hatta sen bile beni bırakabilirsinartık anlaşıldı biz Eylül annesiyiz.. Bugun ku kontrolümüzde de atraksiyon yoktu biraz sanci, çatı muayenesi olmadım..açıklık en son 1 cm di..pazartesi tekrar randevu.. en fazla bekleyeceğim tarih Perşembe gibi söylüyorlar ama hersey yolunda gittiği sürece bakacağız artık...birazdan yapılacak olan bir yürüyüş ardından biraz merdiven çıkma gelince de bı sicak suya oturma seansı bende durum böyle...
Kızlar kafayı yicem artık isim konusunda,ben hala içime sinen bir isimbulamadım kızıma.eşim bu akşam melis ismini bulmuş.bende onun istediğî olsun istemiyorum,çünkü o benim bulduklarımı kibarca bile değil beğenmediğini söyledi,ben hiç beğenmesem bile o kadar irrite edici söylemedim.valla yardımınıza ihtiyacım var,öyle çok çiçekli böcekli,isim isim gibi olan isimleri sevmiyorum.ben ışık,alya,evren,devrim,belki pınar,güneş,belki beril yada beren,ayşe gibi isimler diyorum.sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.belki benim kız ismi yok diye doğası gelmiyordur.
Kizlar bana yqrdim edin kafam cok karisik.
Aksam dugun var. Esimin yakin arkadasinin. Bebegi goturmek istemiyor esim. Kv ye vermekten yana. Ama bilen bilir pek guvenemiyorum olanlar yuzunden. Evde de kirk gundur cok sıkıldım. Gitsem mi gitmesem mi? Gitmemeye daha yatkinim aslinda aklim cocugum da olacagina dugune gitmem diorum. Ama cok bunaldim. Hic cikmadim evden. Zaten kavgalar hirpalanmalar girlaydi. Iice kafalari yicem artik. Pazartesi cikio allahtan kirkim.
arkadaşlar bebeğimin göbeği 2 gün önce düştü ama badisinde 2 gündür kan lekeleri var ama öyle kanama filan görünmüyor düşen yerde de kan donmuş gibi ne yapmam lazım tecrübeli annelerden yardım
o zaman 5 kısıyiz suanda gerçi zerre ve katre den haber yok... Bende Çarşamba 41. Haftaya girdim açılman olursa hemen mı suni sanci verecek o kısmını anlamadım?? Bu arada koşmak ne ki bir saat bile yuruyemiyorum ben belim feci ağrıyo...Hurmaya devam.. Sicak suya da yeni başladım ben sende dene istersen.. Kasilmalar vs ne durumdasın?Bende varım kızlar valla değil yürümek koşacam nerdeyse ama yoksıcak suya oturma işini bendemi yapsam ahh yediğim hurmalar
o zaman 5 kısıyiz suanda gerçi zerre ve katre den haber yok... Bende Çarşamba 41. Haftaya girdim açılman olursa hemen mı suni sanci verecek o kısmını anlamadım?? Bu arada koşmak ne ki bir saat bile yuruyemiyorum ben belim feci ağrıyo...Hurmaya devam.. Sicak suya da yeni başladım ben sende dene istersen.. Kasilmalar vs ne durumdasın?
CANIM eşinin bulduğu ismin anlami güzel mı güzelse bence cok hoş. Hiç kendini üzmeye değmez valla.Onun ismi. Daha güselseninkilerden beren guzel.
Gez CANIM havan değişsin.
CANIM bizdede vardı bisey yapmana gerek yok gecer bikac gune
Walla o bizimde aklımızdan geçmiyo değil ama dediğin gibi korkuyorum bende.. zamanı gelince doğacaktır elbet diyoruz kısmett... Benim sanci da cikiyor nst de ama ben hisey hissetmiyorum..Yalova'nın dediği gibi belki de sinaniyoruz.. bende cok sabırsız ve tez canlıyim birsey mi olacak hemen olsun isterim falan aceleciyimdir... Şimdi yapacak bişey yok beklemekten başka.. Allah'tan başka kimsenin bilmediği bı zaman bakalım ne zaman gelecek.. Allah kurtarsın hepimizi hayırlısı ile inşallah...
internetten bişi almıştım ama adını hatırlamıyorum ne diye geçiyor...hani tarla çalışan teyzeler eskiden çarşaflarla falan dolayarak bağlarmış ya, hala köylerle bağlıyorlar..işte onun modern versiyonu. ama Allah bulandan razı olsun, süper bişeydün akşam kv bana bozulmuş yine, mutfaktan yemeğini alıp çıktı odası. hemde dolapta duran son yemeği ( yemek yapacağına olanı da tüketiyor) bebiş meme diyor, kızım dedim kalk sen halledersin bu işi emerken yemeği yaptım, tepsiyi hazırladım bi taşıma işini beceremiyoruz onu da baba yaptı ama çok iyi oldu, adam halimi görünce acıdı anasının neler yaptığını pardon yapmadığını görmeye başladı :) duygu sömürüsünde tam yol ileri, ben bu kadını evine anca böyle postalarım
canım o sivilceleri hiç sorma
geçen hafta gittim 200 tl bayıldım yüzüm için ürünler aldım temizleyici tonik maske falan...
yeteri kadar masraf yokmuş gibi birde buna bütçe ayırdık
ama ne yapalım buna da şükür :)
Walla o bizimde aklımızdan geçmiyo değil ama dediğin gibi korkuyorum bende.. zamanı gelince doğacaktır elbet diyoruz kısmett... Benim sanci da cikiyor nst de ama ben hisey hissetmiyorum..Yalova'nın dediği gibi belki de sinaniyoruz.. bende cok sabırsız ve tez canlıyim birsey mi olacak hemen olsun isterim falan aceleciyimdir... Şimdi yapacak bişey yok beklemekten başka.. Allah'tan başka kimsenin bilmediği bı zaman bakalım ne zaman gelecek.. Allah kurtarsın hepimizi hayırlısı ile inşallah...
yok kullanmadım canım... Sorunsuz bı gebelikti cok sukur inşallah sorunsuzda bir dogum olur...Sen nidilat falan kullandın mı?
himm hurma disindakileri yeni duydum... şeftaliyi severek yiyorum suyundan da faydalaniyorumdur umarım:) ben doğurayim diye yürüyorum gece daha iyi uyuyorum:)) tuvalete zor kalkıyorum walla su anda sancım olsa hiç dogurasim yok diyorum kendi kendime acayip uykum oluyo:)esim 2 Eylül de doğacak diyo bakalım öyle mı olacak:)Bak ne buldum kadınlar kulubünde biri paylaşmış :44:
İngiliz forumlarında da başka başka tavsiyeler de vardı, Çarşamba günü benim aklıma yatan bol Şeftalisuyu (bağırsak hareketleri), hurma (bu rahim ağızını yumuşatıyormuş ve rahmin açılmasını sağlayıp ayrıca kolay doğum için faydalıymış)
bir de tarçını denedim...
mantıklı miktarlarda şeftali suyu, hurma ve tarçın tükettim , dün nişanım geldi de, sabahtan beri sancılarım için nöbetteyim.
Hastaneyi aradığımıda, nişanım geldi diye, sancıların sıklaşsın öyle gel dediler, bazen nişandan 2 hafta sonra doğuranlar da oluyor dediler
2 saattir 5 dak bir-10 dak bir geliyor..ama öyle çok güçlü değil.muhtemelen yine başka zamana kaldı :) ama yine de çok heyecanlıyım :teytey:
Günaydın
Kilo konusunda herkes aynı hızda verio yani demek ki
Benim eltim doğuralı 2 yıl oldu hala kilolarının yarısı falan duruo da ondan bende mi anormallik var demiştim
Oğlum akşam son uykusuna yatarken çileden çıkıo resmen yaa
Ama bi tek o uykuda böle yapıo nedendir anlamadım ağla ağla bi al oluo
Emzirmekten süt kalmadı akşam iki göğsümde de
O kadar sinire de baya bi uyudu tabi 1 de uyuyup 5i geçiodu uyandı
Gaz olayı sizde de daha çok akşamları mı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?