2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saçmalama anca beraber kanca beraber, biyere gitmek yok

Gecmis olsun canim...minigin bir an once sagligina kavusur insallah...erkek bebeklerde sunnetle hallediyorlar kiz bebeklerde nasil bilmiyorum...

Yalova çım hoşgeldin aramıza
Allah analı babAlı büyütsün
Güzel doğumun için de tebrikler

Kızlar ilk 2 haftalık kontrolümüze gittik dün 2 tane aşı vurdular kuzuma
140 gr almış normal mi

Dün sabah ilk iyi dedikleri bir doktora gittik sabah 9 a randevumuz vardı

Saat 10 buçuk oldu doktor yok
Hastane ortamı berbat lak lak konuşan Arap amcalar ağlayan bebekler
Sekretere soruyoruz nerde doktor 10 Dakika'ya burda
Ama geçti 2 saat
Beril başladı ağlamaya
Altına kaka yaptı 3 gündür yapamayan çocuk
Bi taraftan emziriyorum emzirme kısmı berbat bekleme salonunun
Başladık sekreterle kavgaya ara çabuk gelsin doktor diye
Eşim sinirlendi iğnelerin buzu çözülüyo sıcakta. Bozulacaklar
Türkçe bağıra çağıra çıktık
Kimse ne dediğimizi anlamadı ama olamaz böyle bi rezalet
Bi kez daha ülkemin gözünü seveyim dedim
Bizim köykerdeki sağlık ocaklarımız bile buranın en iyi yerinden daha iyi
Üstelik de bir sürü muayene ücreti alıyorlar
Sonra başka bi doktor bulduk da hemen ona gittik Allah'tan

Kaka yı artık günde 2 kez yapıyo
Ama renk hala tam sarı değil
Kızım bi de gün boyu pırt yapıyo tüm gün kıvrandığı oluyo
Az uykuya dalıp hemen sancıya uyanıyo ne yapıcam bilmiyorum
Bu gece 3 den sonra uyumadı
Eşim az salladı falan bananıdın demedi
Rezene çayına başladım
Günde kaç kaşık veriyorsunuz rezeneyi

canım çok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün, kızının ismi gibi parlak bir ömrü olsun
çok güzel ve rahat bir doğum yapmışsın, darısı diğer bekleyen arkadaşların başına diyelim...kızını öpüyoruz kocaman

canım cok gecmiş olsun inş sorunsuz gecer sağlığına hemencik kavuşur meleğin ...dualarım seninle canım....

oyy gözün aydın tatlım
sağlıkla mutlulukla büyütün meleğinizi

[ maması yiyip geri yattık uykuya devam . 2 saatten fazla uyumuslugu yoktur şimdiye kadar Yavrumun . İnsallah hep bôyle olur. Mamamizi yerken catir catr usurduk cok sukur.[/QUOTE]

Lepissstescim hangi ilaç gaz için

Ivy İda da çok kusuyor günde 5-6 kez hem de. Fışkırtarak diyemem ama oldukça fazla bir miktar olduğunu söyleyebilirim. Sen doktora bir danış istersen yine de. Emzirmeden sonra bebeği yarım saat yatırmamak gerekiyormuş, ben omzuma yaslayıp gaz çıkarma pozisyonunu aldırıp yarım saat öyle tutuyorum. Fazla süt varsa omzuma çıkarıyor ve böylece yatarken kusmasını engellemiş oluyorum. Öksürme meselesine gelince nerdeyse her emzirmede yaşıyoruz bu sorunu. Boğazına kaçıyo çok fena. Ben kolumun üstünde yüzüstü çevirip elimle çenesini destekleyip kafası aşağı gelecek, gövde baya bi yukarı gelecek şekilde çevirip sırtına 1-2 kez sertçe vuruyorum. Eşim böyle gösterdi nefes borusuna kaçmasını engellemem gerekiyormuş. Başta baya panik yapıyodum , şimdi rutinleşti gayet rahat yapıyorum.

Yalovacım geçmiş olsun sen de atlattın çok şükür. Sağlıkla sıhhatle büyüt ışığını. İsmi çok hoş olmuş :)

Allahım saçlara bak. Cücü benden çok saçı var bu kızın maşallah

Yaaaa çok şekerrrrr

Offff hepsini mıncıra mıncıra sevmek sıkıştırmak istiyorummmmmmmmmmmmm

Emzik konusundan emin olamıyorum 3 aydan önce vermeyin diyen de var, verdin verdin 3 aydan sonra almaz diyen de.
Bilemedim... :18:

Canım çok sağol peki kaç günlükken başlayabiliriz benim ki bugün 19 günlük oldu ablan bişey söyledimi bununla ilgili

seni ben yeriiiimmmmmmm kızımmmm cücümm ne güzel bu Duru kız ya maşallah
saçları da bizimkine biraz benziyor dikleniyor arada benim oğlanın da saçları acaba dökülecek mi merak ediyorum.

bu arada çok özlettin kendini cücü hanımm fazla kaybolmayınız ortalıktan bi dahaa

arasta sen ne yaptın emzik mevzusunu?

Ben istemiyorum emzik almasını canım yaa. Eşim asla istemiyor, boş yere emme refleksi kullandığı için bazen açken tok bile hissedebiliyormuş bebekler. Emzik konusu biraz tartışmalı bir konu. İyi diyen de var kötü diyen de. Köpek olan bir evde emzik sıkıntı olur bence. Sık sık yere düşecek ıslak olduğu için tüyler yapışacak ben görmeden ağzına alacak, bol miktarda tüy yutacak:) Çok uzattım özet geçeyim biz emzik kullanmıycaz.

Oyyyy maviş gözlerini yerler seniiiiin

evet canım şimdilik mavişizz inş değişmez kızımın gözleriii

Masallah gobis yapmis canim senin kiz :)

gaz canım gaz sorunumuz hep gaz pumpumcuklar yapıyoo ama gerisi gelmedi dünden beriii

evet kuzucum saçları çok bide hep havada kedicik gibiii

Annesi bu kız çok inatçı olacak saçları dik dik :)) maşallah barekallah allahım nazarlardan korusun

bilmemkii inatçımı olcak öle çok inatçı olmasın ama tuttuğunu koparsın
meme konusunda çok inatçıyız memeyi açmamı beklemeye bile sabrı yok ayaklarıyla nasıl tepiniyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…