2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ya bebeğinizi istediğin gibi büyüteceksiniz.. bize soran yokk bebeğin annesi sensin emzik vercekmisin ayagında sallıcakmısın, sallamaya alıstırcakmısın diye... kucagına alan ya kızımın agzına emzik sokuo alıstır kolaylık olur die yada ayagına alıp uykusu var bunun boyle uyusun die sallayann... bigün birilerini gırtlaklasam günah olurmu acaba.. sonrada bunalrın bedelini kocamdan cıkarıyorum yazık adamaa yaaa.. kızımın agzında emzik görmesinlerr emzik versene susar diyenlere almıyor vermek ıstemıyorum desemde benden cok cocuguma karısanlardan nefret ediyorum yaa

kızlar mrb.. ben eylul annesı olacktm ama kucuk sıpam dayanamadı agustos annesı oldum 24 günlük olduk . bı sey soracaktım oglum her gun kaka yapıyor ama 3.gun sonunda yapamıyor. kabız olmadıgını dusunuyorum ama cıkaramıyor. gaz sancısı mı kabızlık mı anlayamıyorum. 1 kasık zeytınyagı verdık 3-4 saat sonra cıkarıyor ve kakası yumusak oluyor sarı renkte. sorun ne olabılır bılgısı olan var mı? bıde zeytınyagı zararlı mı verırken korkuyorum.

canım benimm harikasın, aramıza hoşgeldin allah analı babalı büyütsün inşallah.. musmutlu olun kızınızlaaa..

al benden de o kadar. kv kp geldiğinde suratım bir karış oluyormuş annem diyor. dışardan geldiği pis elleriyle küçücük ve 14 gün yoğun bakımda kalmış olan bebeğe sütlaç tattırıyor. odadan 5 dk çıkıyorum sallarken buluyorum. uyuyan çocuğu sevmek için uyandırıyorlar. off onları gördükçe kocamdan soğuyorum. kv beni sütüm az diye depresyona soktu başından beri. her gördüğünde soruyordu hala mama mı veriyorsun diye. bu gün de bende bırakın dedesi bir kutu alır bakarız diyor. sanki sadece mamayla besleniyor çocuk. onun yüzünden ağladım depresyona girdim. sütümün artmamasının bir sebebi de o bence. psikolojimi bozdu.

Cok saol yardimci oldun bana biraz zor geliyor ama katlanacaz artik... zilli emmiyor kavga ediyor:)
Bizim akrabada vardi... cok belliydi dili disari bile cikmiyordu... cok kucuk bir operasyonla kesik attilar... suan cocuk 4 yasinda ve normal konusuyor bir sorunu yok... uzulme canim.. bebekler daha cabuk iyilesiyor..

canım bi kakası yeşil oluyo bi hardal sarısı.2 saati bulamıyorum ki ağlayınca dayanamıyorum veriyorum memeyi.sen nasıl oyalıyorsun?bu arada sabahtan beri annemle uğraşıyoruz.annem gidince ne halt edicem bilmiyorum hah yine başladı ağlamaya ( söylediklerini deneyeceğim umarım faydası olur.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeğini

Ben bunları yolarım

alınırlarsa alınsınlar küserlerse küssünler düşüncelerinizi söyleyin. Annesi sizsiniz karıştırtmayın elalemi
yazık valla allah sabır versin

Hayirli olsun....Allahim saglikla sihatle buyutmeyi nasip etsin.... biraz gec dogurdun ama dogumun kolay olmus ne guzel uc saatte dogurmussun.... evet dogumdan sonra o gaz cok kiymetli oluyor.... simdide bebislerimizin gazi kakasi kiymetli oluyor....ben bacaklarina masaj yaparken yavrucum tam suratima suratima yap diyorum ohh rahatladin dimi diyorum:)

Lepissstescim hangi ilaç gaz için

aynı durum bizde de başladı son günlerde...emmek istiyor ama emerken de bi süre sonra ağlamaya başlıyor kucağa alıp evin içinde gezince susuyor,sallanmak hoşuan gidiyor...gaz problemi olduğunu düşünüyorum ben..bir damla almış eşim ama sık kullanmadık pek bi faydası da olmadı sanki...başka denemek istiyorum

o çaresizlik çok kötü ya,ben de ağladım kaç kere öyle...

CANIM aquline damla bitkisel 19 tl bu fiyata bu rahatlık cok iyi . Valla vakit kaydetmeyin koşun eczanelere
Sonrada bana dua edin

CANIM hemen başlayabilirsiniz 1 aydan küçüklere yarım Cay kasığı zaten icinde yazıyor .
Valla hiç dusunmeyin[/QUOTE]

bu kadar etkili mi? bi arkadaşımda biagaia mı ne öyle bişey önerdi..acaba hangisi daha etkili olur :44:

sıçrama bizimkinde de oluyor,araştırdım normalmiş..refleksmiş o bebeklerde...ben önce çok korkuyor sanıyordum ama değilmiş..

emziğe alışmasını hiç istemiyorum ama bazen biz de veriyoruz mecbur gerçi onu da ağzında tutamıyor ya :))

en iyi emzik hangisi tavsiyesi olan?? biz nuk kullanıyoruz damaklı ama ben damaksız almak istiyorum

nefrettt

Allah ıslah etsin böyle insanları...offf sinirden deliriyorum bu tiplere...kara cahiller !

hele o sütün kesilmesine sebep olanların girdiği günahın hesabı yok !

nefrettt

Allah ıslah etsin böyle insanları...offf sinirden deliriyorum bu tiplere...kara cahiller !

hele o sütün kesilmesine sebep olanların girdiği günahın hesabı yok !

Ifrit oluyrm bn boyle insanlara..vla ben bu saatten snra ne kv dnlerm ne kp ne de koca..bu bebek bnm bn tasidm onu ve ne zorluklr cktm hem fiziksel hem psikolojk ..kizmla ilgili kararlari bn verirm esm bnm ynmda olur destek olur olmz o kndi bilecegi bsey ama kmsyi karistrmam gerekirse kirarm bebegmden degerli kmse yok...

Bize doktor gobegini beklemenize gerek yok dedi... banyo yaptirabilirsiniz dedi... annemde eve gelince tuzlad...bir kaba tuzlu su hazirladi her yerine surdu....biz bekletmedik ben korktum banyosunu yaptirdik... birsey olmadi...yarari varsa olur yoksada zararida olmuyor bebege... ablamin kizi alti aylik isilik oluyor diye her banyodan once tuzlu su dokuyo vucuduna oyle yikiyor isilikleri hemen geciyor...

Sütlaç mı tattırıyo

rezene ver çok iyi geliyo sende içi barsakları çalıştırıyo hemde süt yapıyor 1 bardak sıcak suya suya 2 kaşık rezene koy demle

bebeğine biberonla ver ben kaşıkla verdim işe yaramadı bibereonla içti baya sonra kakasını yaptı günde 10 15 cc yi güne yayıp 3 4 kere verebilirsin gaz içinde iyi geliyo

Allah aşkına şu tuzlama mevzusuna inanmayın arkadaşlar yaa batıl inancın önde gideni. Yazık günah bebeklere balık mı bu tuzlıyım da kokmasın hesabı. Büyüyünce kokmaz merak etmeyin bir duş alır bir rölon, parfüm, deodorant sürer kokmaz. Hem terin kokması yediklerimizle doğru orantılı sarımsaklı bişey yesin bakalım bütün gece tuzda da bekletseniz o vücudu kokar yani.

Ayrıca bebeğe zarar veriyosunuz. Bakın ne yazıyor:Tuzlanan bebeklerde önemli boyutlarda su kaybı, kandaki tuz oranının yükselmesine bağlı havale geçirme, tansiyonun yükselmesine bağlı beyin kanaması, böbrek yetmezliği gibi ciddi sorunlar görülebilmektedir.

Eskiden bebek ölümleri hep bu yanlış inanışlardan dolayı, bebeğe hurafelerle yaklaşılmasından dolayı daha fazlaymış. Ama şimdi daha ender rastlanıyor. Çünkü artık daha bilinçlendik, lütfen arkadaşlar araştırmadan annelerin, kv.lerin dediklerini yapmayın. Çoğumuz üni. mezunu insanlarız, önümüzde internet var. Neyin ne olduğu yazıyor. Karışma Arasta sonra sen kötü oluyosun diyorum bazen kendime ama dayanamıyorum. Ben kötü olayım da bebekler iyi olsun, en azından söylediğim için vicdanım rahat etsin!

Son düzenleme:
aranızda öğretmen olan var mı benim 5 haftalık doğum öncesi iznimi yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına aktarmıyorlar. diğer şehirlerde nasıl uygulanıyor acaba

evet hem de eliyle. gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. konuşamadığım için suratım onları gördüğümde hep asık içimde kaldı. düşündükçe sinir oluyorum.

Valla iyi dayanmışsın da bi daha dayanma söyle canım. Söz konusu bebeğinin sağlığı. Bırak kırılırlarsa kırılsınlar.

Tuzlamk ne demekki ben ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…