2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalovacım ben bile doğurdum sen hala doğuramadın :) biliyo musun ben bebişimin karnımdaki hareketlerini özlüyorum. Hamileliği sevdim ben :) tabi anne olmak da mükemmel...

Kizlar oglum bugun 3 gunluk ve cisini yaptiginda bezde kiremit rengi kan lekesi oluyor doktora goturduk ama normal dedi boyle bisey yasayan varmi baska doktorami gotursek

canım benimde kızımda oldu ilk iki gün doktorumuz yeterince beslenip sıvı alamadıgı için idrar rengi koyu oluyor beslendikçe düzelecek dedi ilk iki gün süütüm yetmemişti üçüncü gün yeterli derecede geldi ve şikayetimiz düzeldi.. inşallah sizinde düzelir

Hepinizi ne çok özledimm cok uzun zamandır giremiyorum topiğe gecmişi bile okuyamıyorum artık ne var ne yok habersizim umarım hepiciğiniz melekleriniz kocişlerinizle musmutlusunuzdur....
öle yoğun geciyokii günler tüm günüm duru kızımla geciyoo emzir uyut gazını çıkar yıka altını değiş bol bol kokla müzik dinletiyorum kızıma nasıll pür dikkat dinliooo benim meleğim
bide bi gülücükler atıyoo
annanemiz hala bizde öle alıştıkki annişe o gidince zor gelicek ama annişliğe hazırım ...
gece uykularımız cok az gündüzde fıldır fıldır meleğim ...herşey düzene giricek yakında inancım yüksek
size yarın inş güzel kızımın resmini yüklerim teyzoşları kocaman oldu tosbik oldu kızçem
2700 doğan kızım en son aşı için gecen perşembe sağlık ocağına gittiğimizde 4100 grdı
hepinizi kocaman öpüyorum yakında düzenimiz tam oturunca yanınıza daha sık gelicez kızımlaa kuzular sakın beni unutmayın şayet siz her zaman benim aklımdasınızzzgörüşürüz melek kuzuların annişleri

Hepinizi ne çok özledimm cok uzun zamandır giremiyorum topiğe gecmişi bile okuyamıyorum artık ne var ne yok habersizim umarım hepiciğiniz melekleriniz kocişlerinizle musmutlusunuzdur....
öle yoğun geciyokii günler tüm günüm duru kızımla geciyoo emzir uyut gazını çıkar yıka altını değiş bol bol kokla müzik dinletiyorum kızıma nasıll pür dikkat dinliooo benim meleğim
bide bi gülücükler atıyoo
annanemiz hala bizde öle alıştıkki annişe o gidince zor gelicek ama annişliğe hazırım ...
gece uykularımız cok az gündüzde fıldır fıldır meleğim ...herşey düzene giricek yakında inancım yüksek
size yarın inş güzel kızımın resmini yüklerim teyzoşları kocaman oldu tosbik oldu kızçem
2700 doğan kızım en son aşı için gecen perşembe sağlık ocağına gittiğimizde 4100 grdı
hepinizi kocaman öpüyorum yakında düzenimiz tam oturunca yanınıza daha sık gelicez kızımlaa kuzular sakın beni unutmayın şayet siz her zaman benim aklımdasınızzzgörüşürüz melek kuzuların annişleri

Hftasnu artk annem olmicak.esmde 2 gun annem gelsn sana yardm etsn yemk temzlik utu ypar bkacgun rahat edersn bebek bakimndada yrdm eder diyo..ya ev isleri sorun dgil ama bebegimi emanet edemem gbi geliyo.anneme gbi olamzki anneme sonsz guvenirm bu konuda ama kv olunca ne bileyim..anliyosnzdr bni..bna neler soylersnz canlr napmaliym bubknuda

slm kızlar....
Size yine kötu haberlerle geldim.
Kızımda kasık fıtığı varmış. Ameliyat olacak minik yavrum. Günlerdir üzüntüden mahvoldum.
İnternetten araştırıp duruyorum tek çözüm ameliyatmış. Benim yavrum daha minicik yaaa nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Dr.umuz acil ameliyat dedi. Perşembeye gün verdiler. Yarın birde Antalya ya gideceğiz.
Fazla zamanımız yok yarın antalyadaki dr.un dediklerine göre nerde ameliyat ettireceğimize karar vereceğiz.
Günlerdir acı içinde yavrum, bazen saatlerce ağlıyor, kıpkırmızı kızarıyor nefessiz kalıyor.
Reflüden sonra şimdi de bu çıktı.
Önceleri gaz sancısından ağlıyor sanıyordum. Mide den gelen rahatsızlıktan huzursuz sanıyordum, onu atlatamadan birde fıtık çıktı.

Dayanmak çok zor...Güçlü olmaya çalısıyorum ama içim sızlıyor, kızımın yüzüne baktıkça canım acıyor....
Size içimi dökmek istedim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Sizi takip edemesemde hepinizi çok özlüyorum...
Kızım iyileşsin daha sık gireceğim inşallah...

Fıtıkla ilgili bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...
Hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun.
Allah hepimizin yavrularını korusun....

Bugün hic giremedim ne kadar cok ilerlemiş sayfalar

Canım maşallah oğluna , cok yakışıklı bi delikanlı olmus

Evet sonunda Ağustos'un son Günü'de olsa doğurarak agustos annesi oldum oğlum iyi benim ağrılarım var ayrıntıları yazicam inşallah
Gözün Aydın canım , ne guzel de bi dogum olmus , maşallah sana ve bebisine, darısı dogum yapacakların basına ..
Bebisini anali babali saglıkla büyüt insallah

Maşallah canım , Allah bagislasin , hayırlı saglıklı uzun ömürler versin

Bu guzel kız da büyümüş maşallah , Pek de şık annesi

biz de büyüdük teyzeleriiiii

Maşallah sizee, yakışıklı oglus da kocaman olmus

eşimin tişörtüne kopyala, oğlumunkine yapıştır yazsam kimse yadırgamaz
bi tane daha yapıcam ben yaaaa bana neeeeeeeeeee

Sende büyüttün canım maşallah
Ben de bi tane daha diye diye 3 tane yaptım , sezeryan olmasa 4. Yü bile dusunucem ama gözüm yemiyo
bir de büyüyünce ergenlik filan zor oluyo diyolar , bakalım yaşayıp gorcez

Canım dogru yapıyorsun , lansinoh un filan steril süt saklama poşetleri var , sagıp kullanana kadar steril saklarsın , ısıtma yönteminde dogru

Sende büyütmüşsun canım , korkuyordun bak maşallah ne guzel üstesinden gelmissin , Allah kolaylığını veriyor insallah ...

Buldum uyutacak şeyi aquline bitkisel damlayı aldım denedim. Simdi 7 de yattı normalde 9 da kesin uyanır saat 10 oldu fosur fosur uyuyor şaşırdım gunde 3 defa veriliyor ama ben yarın gece 12 gibi vericem sabaha 3 saat o da uyusa bende uyusam yeter bize. Gunde 1 defa vericem yani. Anlamlar hastanede bebislere bundan veriyormuş . Oyyy cok şükür.

Canm ben medela swing aldım 360 Tlye onun 160 civarı bir modelinde var istersen onu al ben memnunum. Ole cok para vermeye gerek yok bence. Ben sütüm az diye bı telaşla ole pahalı aldım . Diğer modeli de iyiymis.

Aquline damla

cok geçmiş olsun çekirgecim. inşallah kolaylıkla atlatırsınız ve bir daha böyle kötü şeyler yaşamazsınız.dualarımız sizinle. Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun.

Gecmis olsun canım , insallah kolayca atlatir ameliyatı
Arkadaşımın oğlunda olmuştu , "cok kısa sürdü , hic hastanede kalmadı akşamına taburcu ettiler , cok kolay oldu" demişti , insallah sizde kolayca atlatirsiniz , Allah yardımcınız olsun şifa versin insallah

Canım benim 2 cocuğumda kusardi ve bu bebegimde kusuyor , uyumazda daha fazla memede kalırsa daha cok kusuyor, oburluktan yani, bana da bebeğim kusmuyo diyenler garip geliyo oyuzden yoktur insallah bi şeyi , zaten kilo alımında azalma yapmazsa Dr lar da müdahale etmiyor

Gecmis olsun canım , Allah kolaylık versin

Rakı mı sürmüş , YUHH! Zavallı bebek , Allahım nasıl bi cahilliktir bu
Canım Allah kolaylık versin sana , dedigin gibi bi an önce toparlan ve ipleri eline al, bu konuda hatır gönül olmaz, dogru olan neyse direk söyle
Göğüsleri kesinlikle ovulmayacak , bende annemle cok zıtlaştım bu yüzden , malesef yanlış bilgilerini ısrarla yaptırmak icin uğraşıyorlar , niye bu kadar inatlasiyorlar anlamıyorum , dogrusu neyse öyle olacak iste!
Allah bebisini korusun insallah , kötü seyleri getirme aklına

Medelanin 170 civarı olan birde 300 küsür olan elektrikli modeli var bendeki 170 lik olanı ama biraz gürültülu
Arkadasımdan 300 civarı olanı ödünç almıştım ck daha rahat ve sessiz ,işyerinde rahat etmiştim . 900 olarak baska bilmiyorum ben

Burdaki yazılanlara göre lansinoh ve avent in elektrikli modellerinden memnun arkadaslar

Kizlar gaz ilacımızı test edip onayladık. Aksam 7 de mamasını yiyen kuzum tam 3 saat 45 dak uyudu. Simdi maması yiyip geri yattık uykuya devam . 2 saatten fazla uyumuslugu yoktur şimdiye kadar Yavrumun . İnsallah hep bôyle olur. Mamamizi yerken catir catr usurduk cok sukur.

merhaba kızlar... ben bebişler dışarıya çıkmama kararı aldım.. insanlar meraktan bana sormadan pusetinin güneşliğini açıp ayy ne tatlı diyor. arkasında da ay ne kadar küçük bu. minyatür bebek. erken mi doğdu yoksa gibi sorular yöneltiyor. gerçekten küçük mü yoksa onlara mı öyle geliyor anlamıyorum ve bu durum benim için can sıkıcı olmaya başladı.. birde kafasına toka takmazsam erkek dimi diyorlar. yahu bire kadınnn üstünde ki pembe zıbını görmüyon mu? illa niye suratına bakıpta cinsiyet analizi yapıyorsun.. offf offf.. çanakkale de bozulmuş. ben bu insanları böyle bilmezdim

canım inş bunu da atlatır ve bir daha hatırlamazsınız. bir daha acı çekmicek annesi bu ağrıdan sızıdan kurtulucak huzurlu uyuyacak öyle düşün.. Allah başka keder vermesin.. çaresi olan bir sıkıntı.. bunu da atlatır ve birdaha rahatsızlanmaz inş Yağmur cuk. çok geçmiş olsun canım.. nolur çok üzme kendini

Merhaba kizlar, gecmisi okuyamadim umuyorum herkes cok iyidir, yavrucuklar saglikla buyuyorlardir...

Vakit ayirip yanitlarsaniz 2 sorum olacak;

Bebegim 2 gunde bir fazla miktarda tazyikli sekilde fiskirtarak kusuyor. Ayni seyi yasayan var mi?
Bazen emerken, dik tuttugum halde memeye oyle bir asiliyorki genzine kaciriyor, oksurerek kendi kendine topalaniyor ama benim omrumden omur gidiyor. Siz napiyorsunuz bu durumlarda?

aynı sorunlar bende de var canım.. benim sütüm hem hızlı iniyor hem o hızlı emiyor. öksürük tutuyor. ben çenesinden tutup kafasını kaldırıyorum hemen nefes alabilsin diye. kusmaya da bişi bulunamadı henüz. doyduklarını anlamıyorlar. içiyorlar da içiyorlar. miğde de fazlasını kabul etmediği için fazlasını kusuyor..

Benzer sorunlar hepimizde var galiba ya..benimkide emiyi diye sevindim simdi de cok emiyo acaba doymuyomu diye strese giriyorum surekli memede eediginiz gibi tuvalete zor gittigim oluyo...gece uykusuzlugundanda sikayetim yok ama korkuyorum memede uyuya kalcak da zarar vericem diye...

Bide bisiy sorucam kizlar emzirirken benm oglan memeyi disetleriyle ezerek tutuyo ve cok canimi yakiyo sadece ucunu vermiyorum kavriyo kontrol ediyorum ama icime oturuyo o aci her emzirmede.
Yasayan varmi noyle bidurum daha 7 gunluguz gecer mi acaba zamanla...

Çok şanslısın canım kızımı çok seviyorum ama çok şikayet ettiğim ve artık sabırsızlandoğım hamileliğime geri dönsem de deliksiz bir uyku uyusam diye içimden geçirmiyo değilim
Biraz daha keyfini çıkar son günlerinin bolca uyu

Canım aynı şeyi yaşıyorum boğazına kaçırmadan hiçbir öğünümüz olmuyor desem yeridir. Sanırım (maşallah) süt bolluğundan oluyor. Hastanedeki ebe emzirmeden önce biraz sağmam gerektiğini söylemişti ama yapamıyorum sonuçta her damlası nimet bu sütün günah olacak.. Biraz dik emzirmeye çalış sanki öyle daha az oluyo..
Bir de kusma meselesi var, ya gazını tam çıkaramıyorum ya da reflü ya da gerçekten çok yiyor bilmiyorum ama benim kızım da bu gün öyle bir kustu ki anlatamam. Bütün gün bile o kadar yemiş olamaz doktora soracağım
Aslında hep kusardı bir yemek kaşığı kadar ve hep arkasından hıçkırık tutardı (sinir oluyorum ya bu hıçkırığa kocaman insan gibi hıçkırıyo yavrum) ama bugünkü kusma çok fenaydı. Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatın nolur neden olabilir?

Canim kusmasini bende nirmal kabul ediyorum bebek bunlar ama benimki fiskirtarak, ileri firlatarak kusuyor, agzinin kenarindan akmiyor kusmuk, bilmem anlatabildim mi kusma seklini :) mesela gazini cikarmak icin sag tarafima koydugumda oyle bir firlattiki arkadaki sehbanin uzerine kustu direk. Bu sekilde kusmak normal mi onu merak ediyorum...

Evet cnm bende dik tutuyorum ama yined memeyle kavga ederken gnzine kaciyor, yanliz degilmisim bu konuda.. Hickirigin siddeti gecince ben azcik emziriyorum canim, hemen kesiyor. Hickirik ve emzirirken karin gurultusu bebegin gazi oldugunu gosterirmis...senin bebeginde ileriye fiskirtarak mi kusuyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…