2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nisanbu ben senin icin kesin doğurdu dedim walla yoksun bir iki gündür ya da ben mı fark edemedim??? hatta sabah Yalova ya yazarken kendimi yalnız ilan ettim... Sen kacinci haftadasin canım ben yarın 41+0 im... Senin Nisan'ın gelmiş ne guzel en kısa zamanda doğumın başlasın inşallah...

aranızda öğretmen olan var mı benim 5 haftalık doğum öncesi iznimi yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına aktarmıyorlar. diğer şehirlerde nasıl uygulanıyor acaba

arkadaşım bende öğretmenim ve benimde doğum öncesi izni yaz tatiline geldi. kullanmadığım o 5 haftayı hastane doğum sonrasına ekleyerek 13 hafta olarak rapor düzenledi. ben raporu okula bu gün gönderdim.henuz bir sorun çıkmadı. bildiğim kadarıyla hastane raporu düzenlediğinde okul onu mebbise işlemek zorunda. sonuçta doktor raporu bu itiraz edemezler.

EVET bnmde aynı böle oldu,5 hafta dğm sonrasına eklendi.28 kasıma kdr izinliyim.sonrada 5 5 rapora devam.1. dönemi çıkarttık ama ya 2.dönem nasıl ayrılacağız bebişlerden?:26: bn heyet raporu alamazsam ücretsize ayrılacağım inş.

Gaz CANIM o kabiz değil bende öyle sanıyordum basta.

CANIM sütunu sag makine al otomatik makine aal. Vazgeçme kendin besle çocuğunu al boşver pislik sutlac veriyo salak karı .Sinri oldum. Gecen bur yerde okudum eğer ALlah bebeklere yaşlıların bakmasını isteseydi menopozu cikarmaDi. Cok mantıklı su cahil halimizle en iyi biz bakarız yavrumuza. Benim velet emmiyor sütümde azdı aldım makine sağıyorum onceden 1 Ogün sütümden veriyirdum. Simdi 1 Ogün mama veriyorum anne sütuyle buuyor yavrum. Medela al 3 saatte bir sag vazgeçme geckalmadin. Sınır oldum kadına.aglama güçlü ol birlikte yasamıyorsanız evine postala herkesi ben tek bakıyorum herkesi evine yolladım.

evet hem de eliyle. gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. konuşamadığım için suratım onları gördüğümde hep asık içimde kaldı. düşündükçe sinir oluyorum.

CANIM senin dediğini bilmem ama ben bundan cok memnun kaldım. Bugun bile vermediğim halde tum gun cok usluydu yavrum masallah. İnanın memnun kalmasam tavsiye etmezdim . Ablamlarda hastanede hep esantiyon geliyormuş bôyle bitkisel ilaçlar falan bircoguny deneyip encok bundan memnun kalmışlar. İlk bastA bende tersdutlydum acaba daha iyisi var Mıdır diye a
A ma baskasına gerek yok.

Ben bebisimi beslerken hemenbagirsaklari gur gurul Çalısmaya başlardı osururdu sıçradı. Meger o gurultu calışma değil gazmis. İlaç hemen kesti o gurultuyu cok şükür.

Son düzenleme:
biz de büyüdük teyzeleriiiii

Fundacım oğluşun kızıma benziyor :)
Maşallah arda bebeğe :)

eşimin tişörtüne kopyala, oğlumunkine yapıştır yazsam kimse yadırgamaz
bi tane daha yapıcam ben yaaaa bana neeeeeeeeeee

Benim kızımda babasına benzesin istedim ama bana benziyormuş öyle diyorlar ilk doğduğunda babasına daha çok benziyordu şimdi benim babama daha çok benziyor(bende babama benziyorum )
İkinciyi ben düşünüyorum tek çocuk istemiyorum Rabbim nasip ederse istiyorum ikinciyi :)

Yalovacım seni okuyunca oh be çok şükür dedim :) Maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun kızında bol bol emsin inşallah :) Kaç kilo doğdu :)

Kısmetse bende alacağım canım bakalım o ilaçtan ama önce doktorumuza soracağım bize nurse harweys vermişti buda iyi ama akşam 10 ile gece 3 arası hep sıkıntıdayız bunu kesmedi hiç birşey bia gaia da kullandım iyi geliyordu ama gazı çok olunca oda iyi gelmemeye başladı

yok canım yaa dogursam girip haber verirdim iyice morelim bozuldu kaç gündür Yalova doğurdu mu anlaşılan topigin kapanisini ikimiz yapıcaz desene eşime diyorum galiba nişan geldi düğün ne zaman diyor :) artık adam da ümidini kesti doguramicam diye senin kontrol ne zaman yarın 40+5 oluyo canım

Son düzenleme:
Guzel hberlerini bkliyrzz sekerimm
inşallah canım sizler buyuttunuz bile darısı başımıza

normal doğum olursa bende epidural istiyorum canım maşallah sana ne güzel bi doğum olmuş

çanta hazır canım insallah birde dogurdugumu görsem oğlan bi çıksın ben sorucam ona:)

Anam sen dogurmadin mi daha:)
Evet saniyorum bahsettigin sey nisan..
Bebegin haraketlerini iyi takip et. Sancin artinca yada suyun gelince vinn hastaneyw..
Allahimbir avazda kurtarsin..

amin canım evet hala dogurmadim bebeğin hareketleri içimden çıkacak gibi bazen kütür kütür ses geliyor yavrum çıkışı bulamadı bi türlü

Canım çok sağol daha İyiyim takılan kan serumlarından sonra toparlandım baya hamilelikte demir ilacını düzgün kullansaydım bu hallere düşmicektim aman bişi olmaz mantığın da davrandım ama doktorları dinlemek gerekiyormuş. Yarın 20 günlük olucak bebeğim ben ufak ufak iş yapmaya başladım bu günlerde hafta sonu dışarı çıkmak istiyorum oğlum ve eşimle inşallah iyi oluruz. Oğlum tam bir meme arsızı oldu çıktı yaşamı memeyle yapışık sürsün istiyor emdikçe karnı taş gibi oluyor bu sebeple sıkıntımız var birde memede uykuyu tutturdu tutturdu başka türlü uyumuyor 2 saati doldurmak için emzik veriyorum ağzına nette yaptığım araştırmalarda emzik tokluk hissi verir bebek anneyi daha az emer yazıo ama bizde ters etki yaratıo emdikçe emesi geliyo ilk hafta mama takviyesi yapmak zorunda kalmıştık sütüm gelmediği için o kadar biberonla beslendi ama memeyi reddetmedi çok şükür. Kaka konusuna bende takılmıştım mamayı bıraktıktan sonra bi kaç gün yapmadı doktor 5 gün yspmayabilşr dedi bizde durumlar böyle canım umarım sende daha iyisindir canım

benim
Kontrol bugun canım.. Son kontrol artik... yarın artık bı sekilde doğurtulcam...yarın 41+ 1 oluyorum sabır sabır bakalım sabrın sonu selamet mı..

gündüz emip emip altı değişip mışıl mışıl uyuyan yavrum neden her sbh 6 9 arasını emzirsemde kucakta pış pışlasam da ağzına emzik versemde cin gibi bakarak mızlayarak geçiriyor? gece uyusa emse uyusa,gündüz uyanık kalsa olmaz mı:26::26: nasıl değiştireceğiz bu uyku saatlerini,eşime gece banyo yaptıralım da rahat uyusun diyorum

Günaydın arkadaşım ya benım kızımda 11-12 gibi uyuyor saat 2 de bır uyanıyor emzırıyorum kucağımda uyuyo yerıne yatırdığım an uyanıyor bir dahada mümkün değil uyumuyor saat bazen 6 ya kadar sonra kısa bır uyku yıne ayakta emziğede hala tam alışamadı bende ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluktan sarhoş gibiyim umarım düzelirler yoksa böyle çok zor gündüzde mışıl mışıl uyuor inadına ama ben ev işlerini yemeğimi yapıyım derken gündüzde hiç uyuyamıyorum of uyku eğitimlerini araştırdım ama heryerde ilk 4 ay herşey onun istediği gibi olsun sonra uyku eğitimine başlayın dıyor bende bıraktım artık allah yardımcımız olsun

Canım ben oğlumu doğduğundan beri gece gündüz ayrımını yapabilmesi için geceleri karanlık sessiz ortamda, gündüzleri mümkün olduğu kadar gürültülü ve aydınlık ortamda emziriyorum. Televizyonun sesini açıyorum, emzirirken konuşuyorum vs. Çok şükür ayrımı yapabiliyor, geceleri sadece emmek için kalkıp tekrar uyuyor. Gündüz de ben uyutmak için çabalamıyorum uykusu geldiğinde belli ediyor zaten kendini anakucağında sallıyorum uyuyor. Bazen çok hafif oluyo uykusu 10 dk. uyuyup uyanıyor bazen saatlerce uyuyor.
Dediğin gibi banyo yaptırmakta çok iyi geliyor rahat uyuyor.

aynısı iştee bnde gece leyle gibiyim bazen eşim ilgileniyo ama sbh işe gidecek die ona da kıyamıyorum,2gündür oda oda geziyoruz,bi pusete koyup yatağın yanında sallıyorum bi kucağıma alıyorum,pık pık pık mızlanıyo..amin cnm inş. düzene gireriz çk şükür sancı yk hastalık yok.

saol cnm önerilerin için bnde genelde dikkat ediyorum bunlara ama faydası olmadı şimdilik gündüz meme emerken dalıp gidiyo altını değişirken iki gözünü açıp kapatıyo sonra yine mışıl mışıl maşallah

bide bişey sorucam dün göbek deliğinden kanlı pıhtı çıkmış dışarı oysa 5.gün göbeği düştüğünden beri bişey yoktu ucu hafif kanlıydı.ama dün büyük bi parça olmuş,niye anlamadık.Bunu yaşayan oldu mu aranızda?

bizde de sabah 6-9 nöbeti başladı gözler cin gibi... altını değiştiriyoruz, emziyorum, gaz çıkartıyoruz yokkkk ağlamaya devam. hele bu sabah çatladı kuzucum ağlamaktan. ama saat dokuz olunca hiçbirşey yapmadan ağlama kesilip gözler otomatik kapanıyor. valla şu uyku saatlerini ayarlama programı olsaydı yanında gelirken, ne güzel olurdu

gerçi bizim asıl sorun kakayla...günde 6-7 kez yapıyordu, gayet mutlu mesut yaşıyorduk. 4 gündür kuzucum kakasını yapamıyor, günde iki kere o da ne zahmetlerle. zeytinyağı denedim biraz rahatlattı ama çözüm olmadı. mama kabız yapar dediler, 3 gündür vermiyorum sadece emiyor ama yine de düzelmedi. şaşırdım artık, ne yapıcam ben bu çocuğa kakasını yapabilsin diye

canım uyku eğitimine dediğin gibi var, ancak 3 ay sonra başlayabilirsin. sana tavsiyem; kesinlikle Ferber yöntemi ile ver uyku eğitimi...yeğenimde uygulamıştık, 5 günde oturdu uyku saatleri. ama şimdiden uyarıyorum sağlam direnç isteyen bir yöntem. kuzucun ilk 3 akşam çatlayana kadar ağlayacak. dayanamayıp müdahele ettiğin an başa dönersin. bide eğitimi aldıktan sonra her akşam aynı saatte yatır. bir akşam misafir yada başka birşey kaçamağı ile saati geçirisen uçup gidiyor bütün çabalar. neyse daha bunları konuşmamıza vakit var, ilk üç ay patron onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…