- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.921
kızlar acil yardım edin bişey sorcam bugün kasiklarimdan sürekli bir ağrı girdi bide sağ bacağım ağrıyor sz önce bişey geldiğiniz hissettim lavobaya kostum çok yoğun sumuksu bi akıntı (cok Afedersiniz) o kadar çok geldi ki ama kanlı değil nişan denilen şey bu mu ki
kızlar acil yardım edin bişey sorcam bugün kasiklarimdan sürekli bir ağrı girdi bide sağ bacağım ağrıyor sz önce bişey geldiğiniz hissettim lavobaya kostum çok yoğun sumuksu bi akıntı (cok Afedersiniz) o kadar çok geldi ki ama kanlı değil nişan denilen şey bu mu ki
kızlar biliyorsunuz ben sezeryan oldum.. göbeğim oldukça inmişti. 4 gündür yeniden şişmeye başladı. ve içimde birşey batıryor yürüdüğümde. sizde de oldu mu? yoksa ciddiye alıp doktora gitmeli miyim?
Sorma Angy yaa bebeği tuzlu suyla yıkıyolar büyüyünce teri kokmasın diye
kızlar biliyorsunuz ben sezeryan oldum.. göbeğim oldukça inmişti. 4 gündür yeniden şişmeye başladı. ve içimde birşey batıryor yürüdüğümde. sizde de oldu mu? yoksa ciddiye alıp doktora gitmeli miyim?
sağolun kızlar dinlemedeyim kendimi dediginiz gibi darısı düğüne :)
sağolun kızlar dinlemedeyim kendimi dediginiz gibi darısı düğüne :)
Bende hiç öyle bişey olmadı heracım. Doktora söylesen iyi olur ne de olsa biz daha lohusayız. Gazın varmış da o dikişli bölgeye baskı yapıyomuş o acı veriyomuş gibi geldi bana sen anlatınca ama önlem almakta fayda var yine de. Yarın tıpış tıpış doktora canımcım :))
Canım ben normal doğum yaptım hala tam olarak inmedi göbeğim sezeryan da nasıl oluyor bilmiyorum ama vücudunu sen daha iyi tanırsın rahatsız edici bir durum varsa bence git doktora belki normal bişeydir ama için rahat eder bizler sağlığımızı eskisinden çok daha fazla önemsemeliyiz biz iyi olalım ki yawrularımıza bakalım
Canım suyun gelirse hiç beklemeden git doktora bide altına hasta bezi bağla :)) benden nerdeyse bi damacana su boşaldı tek sefer de gitmedi hatta en son 7 cm de ebe patlattı suyumu :)) inşallah kendi sancın gelir benim gelmedi suni sancı ile oldu doğum ama korkma suni sancıdan 3 cm açıklığım vardı sancı verdiklerinde 3 saatte 10 cm oldu kabul ediyorum kuvvetli bi sancı ama ne kadar az bağırırsan o kadar rahat atlatırsın ben epidural die çok bağırdım ama yapmadılar açılmam hızlı ilerlediği için ve doktorum da anti epiduralci olduğu için ıkınmayı zorlaştırdığı için istemedi benimki
al benden de o kadar. kv kp geldiğinde suratım bir karış oluyormuş annem diyor. dışardan geldiği pis elleriyle küçücük ve 14 gün yoğun bakımda kalmış olan bebeğe sütlaç tattırıyor. odadan 5 dk çıkıyorum sallarken buluyorum. uyuyan çocuğu sevmek için uyandırıyorlar. off onları gördükçe kocamdan soğuyorum. kv beni sütüm az diye depresyona soktu başından beri. her gördüğünde soruyordu hala mama mı veriyorsun diye. bu gün de bende bırakın dedesi bir kutu alır bakarız diyor. sanki sadece mamayla besleniyor çocuk. onun yüzünden ağladım depresyona girdim. sütümün artmamasının bir sebebi de o bence. psikolojimi bozdu.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeğini
Ben bunları yolarım
alınırlarsa alınsınlar küserlerse küssünler düşüncelerinizi söyleyin. Annesi sizsiniz karıştırtmayın elalemi
yazık valla allah sabır versin
aranızda öğretmen olan var mı benim 5 haftalık doğum öncesi iznimi yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına aktarmıyorlar. diğer şehirlerde nasıl uygulanıyor acaba
yahu biz hala işitme testi yaptırmadık...söyleyip duruyorum..10.gün mü yapılması gerekiyormuş ??
yine gidicez kontrole yakın zamanda o zaman yapılcak ama şimdiye kadar yapılması gerekmez miydi..19 günlük oldu bugün..?
yahu biz hala işitme testi yaptırmadık...söyleyip duruyorum..10.gün mü yapılması gerekiyormuş ??
yine gidicez kontrole yakın zamanda o zaman yapılcak ama şimdiye kadar yapılması gerekmez miydi..19 günlük oldu bugün..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?