2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil yardım edin bişey sorcam bugün kasiklarimdan sürekli bir ağrı girdi bide sağ bacağım ağrıyor sz önce bişey geldiğiniz hissettim lavobaya kostum çok yoğun sumuksu bi akıntı (cok Afedersiniz) o kadar çok geldi ki ama kanlı değil nişan denilen şey bu mu ki

kızlar biliyorsunuz ben sezeryan oldum.. göbeğim oldukça inmişti. 4 gündür yeniden şişmeye başladı. ve içimde birşey batıryor yürüdüğümde. sizde de oldu mu? yoksa ciddiye alıp doktora gitmeli miyim?

Canım nişanın gelmiş gibi duruyor. Epidural istiyosan vakit kaybetmeden doktorunu ara bi baktır açıklığına. 4 cm yi geçince yapılmıyor biliyosun.

Evet canım hayırlı olsun bende de aynı şekilde oldu iki kere geldi hastaneye gittik açılma kontrolü yaptı doktor bir cm açılmam vardı nstye bağladı akşam sabah doğum olur nstden sonra eve git sancıların 5 dkda bire düşünce gel dedi tamam dedim bende ama daha nst bitmeden suyum geldi bu sebeple yatışım yapıldı ertesi gün doğum gerçekleşti seninde nişanın gelmiş darısı düğüne :)))

Anam sen dogurmadin mi daha:)
Evet saniyorum bahsettigin sey nisan..
Bebegin haraketlerini iyi takip et. Sancin artinca yada suyun gelince vinn hastaneyw..
Allahimbir avazda kurtarsin..

Bende hiç öyle bişey olmadı heracım. Doktora söylesen iyi olur ne de olsa biz daha lohusayız. Gazın varmış da o dikişli bölgeye baskı yapıyomuş o acı veriyomuş gibi geldi bana sen anlatınca ama önlem almakta fayda var yine de. Yarın tıpış tıpış doktora canımcım :))

Canım ben normal doğum yaptım hala tam olarak inmedi göbeğim sezeryan da nasıl oluyor bilmiyorum ama vücudunu sen daha iyi tanırsın rahatsız edici bir durum varsa bence git doktora belki normal bişeydir ama için rahat eder bizler sağlığımızı eskisinden çok daha fazla önemsemeliyiz biz iyi olalım ki yawrularımıza bakalım

sağolun kızlar dinlemedeyim kendimi dediginiz gibi darısı düğüne :)

Canım suyun gelirse hiç beklemeden git doktora bide altına hasta bezi bağla :)) benden nerdeyse bi damacana su boşaldı tek sefer de gitmedi hatta en son 7 cm de ebe patlattı suyumu :)) inşallah kendi sancın gelir benim gelmedi suni sancı ile oldu doğum ama korkma suni sancıdan 3 cm açıklığım vardı sancı verdiklerinde 3 saatte 10 cm oldu kabul ediyorum kuvvetli bi sancı ama ne kadar az bağırırsan o kadar rahat atlatırsın ben epidural die çok bağırdım ama yapmadılar açılmam hızlı ilerlediği için ve doktorum da anti epiduralci olduğu için ıkınmayı zorlaştırdığı için istemedi benimki

mantıklı geldi bu :) cuma günü kızı anadolu hastanesine götürücem kalça filmi için. kendimi de çıkartırım aradan inş.

evet canım haklısın.. onlara bakmak için kendimize de çok iyi bakmalıyız.. bize bişi olursa onlarda harap olur

Rabarbacım biraz daha iyileştin mi nasılsın
En yakın zamanda çok iyi toparlayacaksın hiç merak etme
Seni sezeryanlılarla da kıyaslanmasınlar sakın
Boşver onları psikolojik fizyolojik çok daha çabuk toparlarsın
Kaç günlük oldu bebeğin
Huzurlu bi bebektir umarım

YALOVACIM TEBRİK EDERİM CNM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.
kızlar bu anakucağı tamamen yatıo mu yaa yoksa böle hep oturur vaziyettemi bi türlü bulamadık yatanları gördüm nolur yardım edin kraftınki benimki

benimde öyle oluyormuş canım banada annem söyluyor ama içimden gelmiyor güler yüzlü olmaya cunku gercekten yuzlerını göresim yok. dün aksam ugramıs kv bize kocam dio arkasından nekadar soguk durdun kusura bakma ıcımden gelmıyor dedim.. beni mama mama die depresyona soktu evime geldiler kavgaya nasıl davranmamı beklıyorsun keşke o anlasa suratımı dedim.. bizimkide mememde görünce emiyormu die kontrole geliyor. geçen yanında biri maşallah bebeğin çok ii görünüyor dedi kv ii bakıyor annesi dedi bende sırf ona laf sokmak olsun die eee mamayla beslenmeye alıstı cocuk mamayla cocuk bakmaya nevar dedim bozuldu. çünkü kızım dogdugu gıbı agzına mamayı tıktı ben sezeryanlıyım die 1 saatte bi agladıkca ac bu dıe mama yapıp verdi.. onun yuzunden bende depresyona girdim canım

canım ya alınsın küssün umrumda deil keşke kapımı acmasa kocam guzel dılle gıdıp soylemıs hayatımsın emzırıcek mama elınde gezıp duruyorsun dıe kızlarıyla lohusa evıme geldiler. daha ilk haftamda zaten hastaneden cıkamamısım yatıp duruyorum sancıalrım var kimin umrumda.. aminn aminn

benim içimde sürekli bişey batıyormus gibi oluyor canım. oturup kalktıgımda dururken yürürken felaket bişey hemende geçmiyor..

aranızda öğretmen olan var mı benim 5 haftalık doğum öncesi iznimi yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına aktarmıyorlar. diğer şehirlerde nasıl uygulanıyor acaba

Canım ben de öğretmenim
Benim raporu hastanede hesaplayıp verdiler ben de bizim müdüre verdim hiçbişey demedi tarihle ilgili. Sonrasını bilmiyorum valla :)

Hoşgeldiiiin :) Az kalmış canım çantan hazır mı?

10.gün dediler sağlık ocağından bize.bzde ona göre gttk.gdnce yaparlar szede cnm telaş etme

canım bizimkini doğum yaptığım hastanede 5. günde yaptılar...bugün 16. günümüz ana sağlığa gittik kontrol için, yoksa daha yaptırmadınız mı testi dedi...yok yaptırdık dedik, test raporunu istedi bizden. sağlık bakanlığına göndereceklermiş, zorunluymuş test. ama kaçıncı güne kadar yapılıyor bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…