2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkininde 5. gün düştü göbek bağı ama kaç küçük kan kurusu bir parça kalmıştı göbeğin üzerinde. bende panik yaptım ama buradaki arkadaşlar düşer merak etme demişti. üç gün önce düştü gerçekten. bu arada görünen küçük bir parçaydı ama bir kısmı görünüyormuş demekki, düşen büyük bir parçaydı. şimdi gayet iyi. eğer kuruysa hiç kafana takma, bekle birkaç gün

Günaydın kızlar:) İda'ya uyusun da kahvaltı edeyim diye müzik dinletiyorum benim uykum geldi kızda tık yok. Cin gibi bakıyo Açım ben yaaaa

Günaydın kızlar:) İda'ya uyusun da kahvaltı edeyim diye müzik dinletiyorum benim uykum geldi kızda tık yok. Cin gibi bakıyo Açım ben yaaaa

bizim paşa gündüz mışıl mışıl, akşam yemeğini annesinin boğazına diziyor. diyorlarki lohusa günde 3 ana 3 ara öğün yemeliymiş, bide bunu ne ara yapabileceğimizi söyleseler benim paşa 9 ana 9 ara öğün memede...

slm ilacın adı nedir acaba aynı sorun benim kızımdada var gece uykusunu ailecek unuttuk yardımm ltfn((

Aybikecim günde 2 kaka gayet iyi kabız değildir o zaman
Ikınmaya çalışıyorsa o gazdır
Sadece anne sütüne geçildiğinde ilk günler çok gaz oluyor ve daha az kaka yapıyolar
Biz anne sütüne geçtiğimiz de ilk 3 gün hiç kaka yapmadı sadece çiş yaptı
Daha 2 gündür günde 2 kez kaka yapmaya başladı
Günde 2 kez yapabildiği için ben mutluyum şu an
Bir de son 3 gündür mama vermiyorsan bağırsak düzeni değiştiğinden daha az yapıyodur

Yemekleri robottan geçirip damar yolundan alıcaz artık. 3 ana 3 ara öğün takıcaz. Yoksa mümkün değil yani

Canım 50 cc yi tek seferde mi içiriyorsun bebek rezenesinin farkı ne
Bildiğimiz rezene demi
Birde her seferinde taze mi demmiyorsun rezeneyi
Yoksa bir sefer demleyip akşama kadar onu mu veriyorsun
Bende dün 3-4 kaşık verdim kendi içtiğim rezeneddn sanki iyi geldi gibi
Kaşıkla verdim çay kaşığıyla
Üst demlikte demledim kendi kabına koydum bebişin sabaha kadar ara ara verdim ama hijyen olayından bi türlü emin olamıyorum
Çay kaşığı bile sanki zarar verecek gibi geliyor

O yöntemi bende araştırdım canım hatta bir doktorada danıştık ama kendısı pek tavsiye etmedi bebek o kadar çok ağlıyorkı bu onun vucudunu artık bı noktadan sonra tehlıkeye atıyor ayrıca dayanamazsınız çok metanetlı olmanız gerek dedi bende ağlamasına hiç dayanamıyorum bakalım belki 3 aydan sonra düzene girer genelde öyle oluyormuş benımkı 1.5 aylık ilmek ilmek dokunmuş tam 1.5 aygeceli gündüzlü. annelik zormuş ama çokta güzel hakkımızda hayırlısı

canım bende öyle yapıyorum gündüz hep onunla konuşuyorum televizyon açık aydınlık öyle uyuyo sorun yok gecede emzirirken loş ışıkta sessizim ama geceleri pek sevmıyo benım kuzu hep mızmız

günaydın arkadaşlar gaz problemi benım kızdada var.benım işim daha zor 3 çocukla.kızım 2,5 yaşında,oğlum 15 aylık bırde minik kızım çok zor oluyor tek başıma.daha evvel yazmıştım 3 numaralı meleğim spiralle oldu diye.oğlum 5 aylıkken düşmüş ve hemen hamile kalmışım farkında olmadım kontrole gittiğimde 11 haftalık hamile çıkmıştım.şok olduk eşimle tabi.oğlumu emziriyordum regli bile olmadan hamile kalcağımı düşünmezdim büyük bir sürprizle geldi kızım bugun 33 günlük oldu kızım şu gaz sancılarıda bir geçse rahatlasak.hepsine yetişmem zor oluyor.aranızda 3 çocuklu bır benım galıba.

Yemekleri robottan geçirip damar yolundan alıcaz artık. 3 ana 3 ara öğün takıcaz. Yoksa mümkün değil yani

Arasta keşke öle bişey olsa ya bunların hepsimi aynı olur ne zaman yemek yiyeceğim çook sakin olsa bile başlıyo ıngaaa ıngaaa koyuyorum omuzuma tek elle ne kadar yiyebilirsem hele kahvaltılar tam kabus ıkı lokma yiyip kucağıma alıyorum bırakıyorum biraz daha yiyorum ama o yemek nereye gidiyo anlamıyorum artık eee süt istemeyi biliyolar ama :):)

günaydınnn

Beyazçekirge öncelikle çok geçmiş olsun Allah başka dert göstermesin çok yoruldun sen de. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yağmur.

YALOVA nihayet bacım gözün aydın çok güzel bir doğum olmuş. Mşallah. Tebriklerrrrrrr.

Kızlar bu gaz olayına sanırım çözüm yok genel kanı bebek dönüp kendi kendine hareket etmeye başlayınca 3 4 ay gibi düzelir diyorlar. benimki de 1 aydan sonra gazlandı kızım toplasaydım gazlarını kışlık ısınma ihtiyacımızı karşılardık valla

bir de emziren annelerin bebişte tıkanma boğaza kaçma konusunda sıkıntıları var anladığım kadarıyla. ben emziremiyorum ama bir faydam dokunsun. burda kk da okumuştum bir anneyi onda da aynı sıkıntı vardı, bebeği emmeye başlayınca çok tazyikli geldiğinden tıkanıyormuş yavrusu. sonra sağlık ocağında bir ebe ona emzirirken memesini parmak arasına alıp makaslama gibi o şekilde vermesini söylemiş düzelmişler. bir araştırın bakalım ben pek uzman değilim belki işinize yarar. işaret parmağı ve orta parmak arasında sıkıştırıyormuşsun memeyi öyle birşeydi.

Kızlar ben artık delirmek uzereyim bir aylık bebek 6-7 saat hergün uyumadan durabilir mı Allah askına . Her gun oluyor bazen gunduz bazen aksam bazen gece . Uyanıyor 7 saat boyunca emzirmedigim her an ağlıyor sonra uyuyor.

Neler yapmıyorum bu süre icinde defalarca acıkıyor sonra kakasinida zorluyor sonra gazı oluyor sonra yine acıkıyor emzik gibi meme istiyor surekli mememde olduğu icin sut bitiyor sonra acaba Acmi diyorum dayanamıyorum hic istemediğim halde mama veriyorum mamadan sonra hemen kaka yapıyor . Bu sefer anlamıyorum sorun açlık mı kaka mı? Üstüne 1 saat daha ağlıyor ondan sonra uyuyor. Her gun aynı terane. İlk baslarda sabrediyordum ama artık sinirim yıprandı. Sonra daha çok üzülüyorum cocuk işkence çekiyor diye.

Allah askına bana bir akıl verin

canım çok teşekkür ederim...bende 6-7 kez yapıyordu şimdi yapamıyor diye üzülüyordum...ozaman bizim sorunun adı değişti, kaka sorunu değil gaz sorunumuz var yavrum bacaklarını toplayarak öyle kasılarak ağlıyorki içim parçalanıyor
Urla da oturduğumuz için akşamları soğuk oluyor artık. acaba farketmeden ben üşütüyorum o da gazını artıyor olabilir mi?

kardeşim kendi bebeğine uygulamıştı bende 3 gece onun yanında kalmıştım, 4 aylık yaptı o...dediğin gibi bebek çok ağlıyor. ozaman dayanabilmiştim ama şimdi kendi bebeğimde nasıl olur, başıma gelmeden bişey diyemem. ama sanki bende okadar ağlamasına dayanamzmışım gibi geliyor. şimdilik patron onlar, yapılacak bişey yok...bu 3 ay böyle geçecek, sonra bakacağız önümüzdeki maçlara ama şimdiden gece gündüz ayrımı yapmaya çalışıyorum bende alışsın diye. aslında çok şükür pek de sorunlu değiliz. akşam 8-9 gibi uyuyor. gece 12 de kalktığında biraz zorlanıyor tekrar uyumak için. sonrada sabah 6-7 gibi kalkıyor. gerçekçi olmak gerekirse sanırım 16 günlük bir bebek için performansımız pek de kötü değil. gaz sancısı olmasa daha da rahat olacak uykusu. gece 12 deki gaz zorluyor bizi

şimdi okuyunca çok şaşırdım...benimde sütüm ilk anda çok geliyordu, yutkunmaya fırsat bulamıyordu yavrum. senin dediğini bilinçssizce yapmaya başladım (yaptığımı da şimdi okuyunca farkettim) kendiliğinden düzeldi sütüm diyordum, ozaman kendiliğnden olmamış sebep buymuş

Bizde gece 7:30 8;30 arasi banyomuzu yapıp mama yiyip yatıyoruz mama icin uyaniyoru sonra sallamadan kendi kendine uyuyor.
Sabah ezanından sonra yavaş yavaş mikirdanmalar başlıyor. 6:30 7:30 arasi uyanıp salona anakucaginda geçip tv izliyoruz. Gündüz bizde seste uyuyoruz gun icinde uyanık kaldığı saati fazla turuyoruZ gece daha rahat oluyor.
Gündüz cok uyuyun a gece muzmiz .
Hergün banyo yapmasaktA kuvvetini sıcak su koyup 5 dakika icinde kıçımızı basımızı yikayip rahat rahat uyuyoruz.
Bende banyo ile alıştırdım gece gündüz ayrimina.

Ah canım bu konuda aklım olsa önce kendime kullanıcam ama yok işte. Her birimizin ayrı problemi var. Daha çok küçükler ve biraz büyüyene kadar sabredicez. O zaman daha keyifli olacak herşey eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…