2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim minik meleğimin gözleri çapaklanıyor sürekli sizinkilerde de oluyo mu ne yapıyorsunuz geçmesi için silmek için? dr damla verdi kullansam mı ?

Son düzenleme:
kızlar benim minik meleğimin gözleri çapaklanıyor sürekli sizinkilerde de oluyo mu ne yapıyorsunuz geçmesi için silmek için? dr damla verdi kullansam mı ?

Canim. Basi usustlrse capaklanir derler
Banyodan sonra ve disari cikarken sapkasibj tak
Birde burun kokune masaj yap bastira bastira hafiaten
Goz kanallarinin acilmasi icin

Canim. Basi usustlrse capaklanir derler
Banyodan sonra ve disari cikarken sapkasibj tak
Birde burun kokune masaj yap bastira bastira hafiaten
Goz kanallarinin acilmasi icin

evet canım masajıda söyledi. yapıyoruz inşallah geçer en yakın zamanda şapka sürekli kafamızda zaten :)

Ayni sorun bzdede var.yarn konttol var bnde sorucm doktora

angelım sende sor bakalım ne diyecek bana mesaj at dr a sorunca

kedicikler sana bi soru sende örtmensin hatrıladığım kadarıyla biz eğitim öğretim ödeneği yani kırtasiye parası alabiliyor muyuz bu yıl?

damlanın adı tobsin mi canım bize onu verdi dr. işe yaramıyosa boşuna antibiyotik vermeyelim çocuğa

10.gün dediler sağlık ocağından bize.bzde ona göre gttk.gdnce yaparlar szede cnm telaş etme

bize sağlık ocağı da bişey demedi valla...aşı kartını almaya gittik hatta bişeyler sordular ettiler baya muhabbet ettik kartını verdiler o kadar...ayın 20 sinde gidicez kontrole o zaman yapılır sanırım bizim artık...bi ark.ıma sordum onun da hemen yapılmamış hem erken yapılması da iyi değil dedi...

aynennn katılıyorum canım...valla kızımla ilgili kim olursa olsun tanımam...ne zorluklarla dünyaya getirdim onu,yolda bulmadım ! ister alınsınlar ister gücensinler bundan sonra en ufak bişeyde müdahale ederim...o gün biberonu az eğin dedim güzellikle kadına,çocuk boğuluyodu yetişemiyordu resmen lıkır lıkır akıyor kadın yok çeker o diyo bana yaa...ateş bastı sinirden,mutfağa kaçtım...salak kafa tepkini versene alsana elinden.! bir daha olursa öyle yapıcam valla hiiiçç umrumda değil...

Merhaba canlarım biraz geç oldu ama ben geldim. Tabisi minik kızım prensesim Asumla... Öncelikle doğum öncesi dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum Kuzucuğum 28.08.2013 saat 14.29' da dünyaya gözlerini açtı. Bildiğiniz gözü açık doğdu bıcırık Doğumum sezaryen oldu. Normal doğumu çok isteyen ısrar eden biri olarak olaylı bir doğum geçirdim. Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Hepiniz gibi uykusuz gecelerle başbaşayız. Herşeye rağmen son sözüm şudur ki:

-İYİ Kİ YAPMIŞIM-

Resmen Aşığım (Nil Karaibrahimgil) - YouTube

Oooo hosgeldi. Canim nerelerdesin meraklandik ayol..
Senin ve bebeginin iyi olmasina cok sevindim..
Nisanin gelmisti noldu da sezeyana aldilar...

bu arada mesaj alıntılarına bakarken işte atıyorum falancı silinmiş iletiler konusundaki msjı alıntıladı diyor sizde de oluyor mu ?

ağustos annesi olamadım ama kendimi buraya ait hissetm hep :d dün aksşam doktordaydık 2 cm açıklık ve biraz kanamam vardı nstde sancım 20 30 çıktı bebeğin kalp atışalrı iyi oldu için eve geri yolladı en geç cumartesi sabahtan yatışımı verdi bakalım ozamana kadar gelir bebğim inşallah kızlar dua edin bize kolay normal bir doğum istiyorum inşallah öpüyorum hepinizi

ayyyy ne güzell allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim öptüm meleğini çokta geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır

oohh ohhh ne güzell canımmm bebeğini hayırlısıyla kucakğına aldın rabbim analı bablı büyütmeyi nasiip etsin inşallahhh darısı bekleyenlerimizin başına inşallah

Evet canim tek seferde veriyorum. Bizim ictigimiz rezene agir gelebilir bebeklere. Bu milupanin rezenesi bebek ve kucuk cocuklar icin. Paket uzerinde 100cc icin 1 tatli kasigi diyor. Ama ben karnini onunla doyurmasini istemedigim icin 50 cc yapip tek seferde iciriyorum. 2 saat icinde bitirmesi gerek. Icmek istemezde 2 saat gecerse yeniden yapiyorum. Genelde sabahlari iciriyorum gun icinde rahat oluyor.

Onu ben de merak etmekteyim. 1 eylülde görev başında olmak gerekiyor diye okumuştum ama izinli olunca da alınıyor mu hiç bilmiyorum. İnşallah alırız ya az da değil

Gecmis olsun canım insallah önemli bisey değildir , insallah atlatirsin hemen, parol gibi bisey iç belki sadece süt atesidir

Gözün Aydın canım Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin saglıkla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…