- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.001
kızlar benim minik meleğimin gözleri çapaklanıyor sürekli sizinkilerde de oluyo mu ne yapıyorsunuz geçmesi için silmek için? dr damla verdi kullansam mı ?
kızlar benim minik meleğimin gözleri çapaklanıyor sürekli sizinkilerde de oluyo mu ne yapıyorsunuz geçmesi için silmek için? dr damla verdi kullansam mı ?
Canim. Basi usustlrse capaklanir derler
Banyodan sonra ve disari cikarken sapkasibj tak
Birde burun kokune masaj yap bastira bastira hafiaten
Goz kanallarinin acilmasi icin
Ayni sorun bzdede var.yarn konttol var bnde sorucm doktora
Ayni sorun bzdede var.yarn konttol var bnde sorucm doktora
Bizim de doğduğunda çapaklanma vardı. Çıkarken gösterdik damla verdi ama iyi gelmedi. Damla iyi gelmezse masaj yaparsınız demişti. Masaj yapıyoruz günde 15-20 defa aklımıza geldikçe. Şimdi çok azaldı.
Canım doktor herşeye normal deyip durdu
Kilo almış anne sütüne devam dedi
Sadece meme veriyorum dedim tamam dedi
140 gr almış ikinci haftasında
3200 doğmuştu
İlk hafta 200 gr kaybettiğini düşünürsek 340 gr almış oluyo
Normaldir demi şu an 3340 kilo
canım biz dün gittik kontrole 15. gününde
benim oğluşum minik doğdu, 2840gr
az kilolu doğanlar daha fazla alırmış ilk iki hafta. bizimki dün 3500gr olmuş
hemşire senin oğlan abartmış, artık mama verme sadece emsin yeter dedi
ilk iki hafta kilo almarını çok beklemiyoruz, doğum kilosunun biraz üstüne çıksalar yetiyor dedi
bu durumda seninki gayet iyi canım
damlanın adı tobsin mi canım bize onu verdi dr. işe yaramıyosa boşuna antibiyotik vermeyelim çocuğa
canım bizimkini doğum yaptığım hastanede 5. günde yaptılar...bugün 16. günümüz ana sağlığa gittik kontrol için, yoksa daha yaptırmadınız mı testi dedi...yok yaptırdık dedik, test raporunu istedi bizden. sağlık bakanlığına göndereceklermiş, zorunluymuş test. ama kaçıncı güne kadar yapılıyor bilmiyorum canım
10.gün dediler sağlık ocağından bize.bzde ona göre gttk.gdnce yaparlar szede cnm telaş etme
Ifrit oluyrm bn boyle insanlara..vla ben bu saatten snra ne kv dnlerm ne kp ne de koca..bu bebek bnm bn tasidm onu ve ne zorluklr cktm hem fiziksel hem psikolojk ..kizmla ilgili kararlari bn verirm esm bnm ynmda olur destek olur olmz o kndi bilecegi bsey ama kmsyi karistrmam gerekirse kirarm bebegmden degerli kmse yok...
Merhaba canlarım biraz geç oldu ama ben geldim. Tabisi minik kızım prensesim Asumla... Öncelikle doğum öncesi dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorumKuzucuğum 28.08.2013 saat 14.29' da dünyaya gözlerini açtı. Bildiğiniz gözü açık doğdu bıcırık Doğumum sezaryen oldu. Normal doğumu çok isteyen ısrar eden biri olarak olaylı bir doğum geçirdim. Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Hepiniz gibi uykusuz gecelerle başbaşayız. Herşeye rağmen son sözüm şudur ki:
-İYİ Kİ YAPMIŞIM-
Resmen Aşığım (Nil Karaibrahimgil) - YouTube
Merhaba canlarım biraz geç oldu ama ben geldim. Tabisi minik kızım prensesim Asumla... Öncelikle doğum öncesi dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorumKuzucuğum 28.08.2013 saat 14.29' da dünyaya gözlerini açtı. Bildiğiniz gözü açık doğdu bıcırık Doğumum sezaryen oldu. Normal doğumu çok isteyen ısrar eden biri olarak olaylı bir doğum geçirdim. Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. Hepiniz gibi uykusuz gecelerle başbaşayız. Herşeye rağmen son sözüm şudur ki:
-İYİ Kİ YAPMIŞIM-
Ben doğurdum kızlar,Allahıma binlerce kere şükürler olsun 2 eylül saat 20:47'de normal doğum yaptım.pembesümbülcüm canım benim inşallah darısı en kısa sürede başına olsun.bugün sormuştum ya size kasıklarımdaki sızı çatı muayenesinden mi diye?meğer sancıymış.başta düzensizdi ve hiç işkillenmemiştim,sonra baktım anormal bir durum var ve karnım sertleşip duruyor dakika tutayım mı acaba diye düşünürken bildiğiniz içimde bir balon patlama sesiyle suyunun gelmesi bir oldu.eşimi uyandırıp hemen hastaneye fırladık.ama size bişey söylüyeyim mi,bugün ahkam kesmiştim ya hastaneye arabayı kendim kullanarak giderim diye,nasıl bir sancı ki o mümkün değil.birden bu kadar olmaz diye düşünüyor insan ama çok şükür ben 7'de gittim hastaneye,20:47'de doğum oldu.hastaneye gittiğimde açıklık 2 cm idi,yarım saat sonra 8 cm oldu,yarım saat sonra da kızım doğdu.doğumda yanımda benim kurabiye takımı vardı ama hazırlıksız yakalandığımız için kurabiyeleriniz yoktu.sağolsunlar sancı odasında hep yanımdaydılar ve elimi sıkı sıkı tuttular.eşimde geldi sancı odasına ve çok kuvvetli durdu yanımda,o da çok güç verdi Allah razı olsun.ebenin gelip gidip kı.ıma kadar defalarca parmakladığını söylememe gerek yok heralde.sonra benim kurabiye timi ve kocamı sancı odasında bırakıp ben doğum odasına gittim.doktorum geldi ve ben söylediğimde makata doğru ıkın dedi.bir denedik yok,iki denedik yok ve ben artık çığlık atıp topuklamaya çalışıyorum.baktı doktorum ben ıkınmayı beceremez,ben çatalda o şeyimin dibinde konuşuyoruz sakin sakin.bana şunu söyledi,bak sana söz veriyorum sancın geldiğinde bu son ıkınman olacak ama bana yardım et,kalçanı çataldan kaldırma ve makata doğru güçlüce ıkın.o sırada ebru ebe'de minicik bişey zaten ve kalçamı kaldırmıyayım diye benim tepemde karnıma bastırıyor.ben vazgeçtim diyorum,doğuramıycam diyorum dinleyen yok.sonra bir foş sesi ve ters duran bir balık.Allahım nasıl bir rahatlık,hele plasentanın çıkışından sonra,ben çatalda belden aşağısı çıplak eşim yanımda,doktorum altta dikiş atıyor.ne ara kesti anlamadım ama yine binlerce kere şükür toplam 1,5 saat ve 2 dikişle kızımlayım.minicik bir hanımefendi,benim gibi 170 cm boy 65 kilo milletin at gibi dediği cinsten bir kadının böyle minicik hanım hanım kızı olsun,olacak şey mi?şu an bidaha doğurmam diyorum ve çok şükür çok iyiyîm.sütümde geldi,kız da emiyor.şu an hastanedeyiz ve Melis Işık uyanmadan haber vereyim istedim.yarın gelen giden olur eve çıkınca,böyle yazışmam diye havadisleri yazayım istedim.yalnızca şunu söyleyebilirim ki herkesin Allah bir avazda kurtarsın demelerini öyle iyi anlıyorum ki!!!!sezeryan olan bir kadın var karşı odada,maşallah gayet iyi,odamın önünden geçerken gazınıda çıkarıverdi birbirimize bakarken,karşılıklı mutlu olduk.benimde çişimi yapmam çok kıymetliymiş ve hemen hemşireye haber vermeliymişim.ben de o osurmadan çişimi yaptığımı söyleyip gelmiştim,kızcağız utanmasın diye bende ona çişimi yaptığımı söyledim ve karşılıklı birbirimizi tebrik ettik.bende durum bu canlar.çooooook içten söylüyorum,pembesümbülcüm aklımda sen ve sana verdiğim söz vardı ama inan bana insan kanal değiştirirken sancılanıp suyu gelebiliyor.o kadar anlık yaşıyoruz işte.senîn için dua ettim,ben ayağımı sürüdüm hadi gel arkamdan.hepiniz kardeşim ve canımsınız,hepinizi tanımadan çok seviyorum.engin bilgilerinizi takipte ve aranızdayım tekrar.öpüyorum hepinizi
Canım 50 cc yi tek seferde mi içiriyorsun bebek rezenesinin farkı ne
Bildiğimiz rezene demi
Birde her seferinde taze mi demmiyorsun rezeneyi
Yoksa bir sefer demleyip akşama kadar onu mu veriyorsun
Bende dün 3-4 kaşık verdim kendi içtiğim rezeneddn sanki iyi geldi gibi
Kaşıkla verdim çay kaşığıyla
Üst demlikte demledim kendi kabına koydum bebişin sabaha kadar ara ara verdim ama hijyen olayından bi türlü emin olamıyorum
Çay kaşığı bile sanki zarar verecek gibi geliyor
evet canım masajıda söyledi. yapıyoruz inşallah geçer en yakın zamanda şapka sürekli kafamızda zaten :)
angelım sende sor bakalım ne diyecek bana mesaj at dr a sorunca
kedicikler sana bi soru sende örtmensin hatrıladığım kadarıyla biz eğitim öğretim ödeneği yani kırtasiye parası alabiliyor muyuz bu yıl?
Gecmis olsun canım insallah önemli bisey değildir , insallah atlatirsin hemen, parol gibi bisey iç belki sadece süt atesidirLuboyf masallah cok guzel emzirmeey devam..
Kizlar atesim ciktu gogsum agriyor
Bogazim agriyor
Birden bire cok kotu oldum
Yataga yapistim resmen
Sutum bebgime zor yeterken mastit olurmu ki?
Sagma makinem yok hastanew nasil gidicem off
Luboyf gercekten yanlizlik cok xor yine esin yaninda
Benimki arasam 2 saate anca gelir isi uzakta
Napiyim ki ben simdi. Deli gibi aglayasim var ama oglum korkar tutuyorum kendimi..
-İYİ Kİ YAPMIŞIM-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?