- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.161
Yok canım Anadolu'ya götürmüyorum artık babamızın hastanesindeyiz :) Çocuk doktoru 50 günlükken çekildiğini söyledi biz de o günü bekliyoruz.
KiZlar yüzdeki kırmızı isilik gibi seyler icin burada biri Gül suyu tavsiye etmişti denedim ve 2 -3 güne gecti.
Simdide pamukcuk derdimiz var karbonatli suyla siliyorum o an temizleniyor üstünde mikostatin veriyorum o an mis gibi ama sonra tekrar oluşuyor. Bunada bildiginiz kesin cozum var mı?
Arastacım pırtkatınca rahatlıyo mu ida
Benim kuzucuk bugün öğlen az masaj yaptım yaklaşık 10 tane büyüklü küçüklü pırtlattı ama rahatlamadı bi türlü aklşamı akşam ettik
Daha az önce emdi de uyudu
Dışarıda çok rüzgar var fırtına gibi herhalde o uğultu sesine uyuyo şu an
Ya bizim kızlar da ne bu kadar gaz anlamıyorum
Gazı olmadığında melek gibi
Sözde erkek bebeklerde çok gaz olur derler
canım emzirmeden önce de eğer altı pisse değiştir ama...o zaman daha huzurlu emiyor..hast.de hemşireler söyledi..emzirmeden sonra hatta emzirirken anında yine kirletiyolar evet :) ama o kadar olacak napalım..kukusunun içini de iki parmağınla hafifçe aralayıp temizle...ve benden tavsiye ıslak mendil yerine normal pamuk kullanın,ılık suya batırın pamuğu öyle silin...normal ıslak mendillere zaten hep karşıyımdır bizim aldığımız doğal saf suyla ıslatılmış ıslak pamuk mendil ama ben ondan bile memnun değilim..çok çok aldık diye kullanıyorum arada ama buz gibi oluyolar çocuğun şeyine sürünce ürperiyor yavrum...
ama ılık suya batırılmış pamukla ohh mis gibi ılık ılıkhem kukusunun arasını da öyle daha rahat temizliyorum
yerim ben onların kukuşlarınııı
Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?
Kızımla özellikle gündüzleri yapışık ikiz gibiyiz ne zaman bıraksam yatağına hemen ağlıyo
Deliksiz 1 saat bile uyumuyo
Sürekli pış pış sürekli meme altını değiştir gazını al bu moddauız
Benim gibi olan var mı yoksa ben kucağımı alıştırdım
Almazsam da çok ağlıyo
Sadece bu sabah biraz kendi başına yatakta oyalandı
Birde bu kaka olayı nasıl arkadaşlar
Bizimki de günde 5-6 kez yapmaya başladı
Ama beze bulaşıyo avuç içi kadar öyle elle tutulur bi kaka olmuyor
Bu normal mi ki
Ne normal ne değil bilemiyorum artık
Kızlar sabahtan beri ida beni çıldırttı uyumak bilmedi. Allah Loreena Mckennitt'ın ses tellerine zeval vermesin onun sayesinde uyuyoruz şuan. Tavsiye ederim belki sizde de işe yarar. Her bi haltı deniyoz işte. 3 ay bu kolik denen şeyi etrafımdaki herkes çekmiş hemen hemen dayan Arasta 2 ay kaldı diyorum :))
lanolin kullanıyorum ben bi de taze süt kaymağı sürüyorum o çk rahatlatıyo bnmkiler baya kanlı yara olmuştu,kaymağı sürüp gögüs pedini kapatıyorum,meme kaymağı emiyo yumuşuyo
cnm bnm paşada kucakcı oldu uyanık olduğu her an kucağa alınca susuyo keyifle etrafa bakıyo bırakırsam ağlıyorannemde alışırsa alışsın bir yıl sonra sen çağırsan da kucağına gelmez diyor haklı bncede, doyasıya birbirimizi koklayıp sevgi saati yapıyoruz kakaya gelince bzmki çok gürültülü yapıyo öyle komik ki kaka yaparken çıkan sese kendi sıçrıyor 4-5 kez kaka yapıyor ama en az iki kere dışına taşıyor,bgn battaniye ye kadar sırtına çıktı 2 kere tepeden tırnağa değiştik inanamadım. bnde bu mu anormal diye merak ediyorum.sesini duyduğumuz için hemen değiştiriyoruz bezde bekleyip bulaşma değil yani..
Sanki benim kuzuyu anlatiyorsun... Bnde dogruyu yanlisi bilemez oldum artik, Allah yardimcimiz olsun...
Ben 4 saati gecirirse uyandiriyorum geceleri, gunduz ise 3 saat uyursa uyandiriyorum emzirmek icin. Uyandirinca usutmeden altini acarsan uyanir, daha iyi emzirirsin.
Canım kaç günlük oldu seninki
İnternetteki kaynaklarda 2 saati geçirmeyin uyandırın diye okudum hep
Çok küçük aç kalıyo diye endişeleniyorum
Sen emzirmeyince sağıyomusun sütünü
Aslında derin uyurken uyandırsan da emmiyo zaten kulağıyla oynuyo eşim ayağıyla oynuyo banamısın demiyo
Tüm gün zaten o kadar çok yoruluyoki insan kıyamıyo
Altını açık bıraktığımda hemen çiş yapıyo
O yüzden altını değiştirip yeni bez takıyorum ama yine de uyanmıyo
Yanında seni yönlendiren birisi var mı canım yoksa sen de tek misin benim gibi
Chenncim benimkide öyle gütültülü yapıyo tamam diyorum taştı bu bi bakıyorum avuç içi kadar alana sanki hardal sürülmüş gibi azıcık bi şey toplasan bir iki damla etmez
Ben taktım bu kaka olayına
Aklım fikrim acaba doymuyor mu kuzucum
Kızlar tüm gün mızmızlandı emdi ağladı kuş uykusu gibi çok az uyudu uyandı baya hırpalandı bebişim
Şimdi de 2 saati geçti Derince uyuyor
Uyandırıp emzireyim mi bilemedim 1-2 aylık olsa uyandırmam da
Şimdi kıyamıuorum daha 20 günlük bile değil onun anne sütüne ihtiyacı var diye düşünüyorum
Zaten 3 saat emzirmezsem göğüslerim sütten taş gibi oluyo
Ve giysilerimi ıskatmaya başlıyor
Pompam iyi değil sağamıyorum da
Sizin bebişlerde 2 saati aşkın uyuyo mu uyandıtıyomusunuz emzirmek için
Uyandırsam da zaten derin uykuday sa düzgün emmiyo
Yalandan bir iki fırt çekip tekrar uyuyo
Uyusa sorun uyumasa sorun ne Zaman düzene giricez
AlLahim uyusun artık ya . Sıçrayıp dürüyor tam uykuya geçecek birden sıçrıyor . Her gun yeni bişey çıkarıyor.
Arkadaşlar normal dogum yapıp bel ağrısı çeken var mı? Doğumda ıncıttım mı yoksa rahim toparlanıyor ondan mı ağrıyor bilemedim
AlLahim uyusun artık ya . Sıçrayıp dürüyor tam uykuya geçecek birden sıçrıyor . Her gun yeni bişey çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?