- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.141
canım ilaca hiç gerek yok.. annem agız silme bezleriyle suyun içine biraz karbonat koyuyor onunla bezi isletiyor işaret parmağına sarıp dilini siliyor bişeycik kalmıyor.. tül bez yerine gazlı bezde oluyor..
silikon meme ucu kullanan var mı aranızda? benimkiler çok acıyor kullanıyorum..ilk weewell inkini aldık hep onu kullandım ama pek sevmedim şimdi aventinkini aldık ama delikleri kocaman bunun anlamadım neden? :44:
kızlarr sizin durumlar nasılll??
ben çok kötüyümm bütün eklemlerim özellikle dizlerim çok ağrıo..warmı bu durumda olan ne yapsamm ...
kendimi kötü hissediyorumm
bgn oğluşum 1 aylık oldu we hepatit aşısı war sağlık ocağına gidices ordaki dr a sorcam durumumu
bide gün gün sayarsak dün 30.günüydü oğlumun ama 5inde doğduğundan bgn aşısı war..
şimdi 40ı hesaplanırken güngün saycaz değilmi
aynı soruyu bende merak ediyorum bişey olur korkusu ile fazla derinlere dalıp temizleyemdim doktorumuza soracagım aylık kontrolümüzdeUmarim hepiniz iyisinizdir.benim prenses annelerine bi sorum olucakti prenseslerin kukusunun(genital bolgeyi)icini nasil temizliyosunuz yada temizleniyormu bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim...
Alt degistirmeyi benmi yanlis yapiyorum acaba diye dusunmeye basladim geceleri emme isini bitirdikten sonra alt degistiriyorum ben emmeden once yaparsam bidaha degismem gerekiyor:)emzirdikten sonra gazini alirsam fazla kusmasi olmuyo benim zillimin.birde geceleri kac kez bez degistirorsunuz ayy cok soru sordum dimi ???:)))
canım bana da temizleme dediler. içinde jel gibi akıntıya benzer birşey var. onun alınmaması gerekiyormuş. o onu mikroptan koruyor dediler. ben içini ellemiyorum.. ben gece 11-3-8 temizliyorum altını..
Kızlaaar meme başı yaraları için hangi kremi kullanıyorsunuz?
Kızlar sabahtan beri ida beni çıldırttı uyumak bilmedi. Allah Loreena Mckennitt'ın ses tellerine zeval vermesin onun sayesinde uyuyoruz şuan. Tavsiye ederim belki sizde de işe yarar. Her bi haltı deniyoz işte. 3 ay bu kolik denen şeyi etrafımdaki herkes çekmiş hemen hemen dayan Arasta 2 ay kaldı diyorum :))
canım İda da işe yarar mı bilmiyorum ama şu kitabı internetten araştırıp temin et derim. biz yeğenimde faydasını pek bir görmüştük. kolik henüz benim oğluma kolk uğramadığı için tecrübe etmedim (Allah uğratmasın)
mahallenin en mutlu bebeği- dr harvey karp
Çok sağol aybikecim hemen bakıyorum canım. Okumaya vaktim olur mu acaba? Ben okuyana kadar 2 ay geçmesin de
emzirirken okumak iyi oluyor, vakit çabuk geçiyoreğer İda da bizim paşa gibi memeye yapışıksa Meydan Larousse bile bitirirsin :)
aynı soruyu bende merak ediyorum bişey olur korkusu ile fazla derinlere dalıp temizleyemdim doktorumuza soracagım aylık kontrolümüzde
canım kimden duydun bunu acaba doktor mu söyledi..
bugün 23 günlüğüz kanamam azaldı pet koymuyorum tüm gün tahriş etmesin diye günlük ped koyuyorum kısa aralıklrla değiştirmiş oluyorum tahriş olmuyor rahatsızda etmiyor
sen idoşu anadolu hastahanesine mi götürüyorsun? doktorunuz kalça ultrasonu için zaman söyledi mi? bizim doktorumuz en az 1 aylık en geç 2 aylıkken yapılcak demişti.. dün ç.kalede ki anadolu hastahanesini aradım randevu için 2 aylıktan önce çekmiyoruz dedi tamam dedim kapattım.. sonra aşı bilgisi vermek için sağlık ocağını aradım hemşire ultrasonu sordu yaptırdın mı diye hayır 2 aydan önce yapmıyorlarmış dedim. hayır 2 aydan önce yaptır bakanlığa yollucam raporları dedi. tekrar anadolu hastanesini aradım böyle böyle dediler diye. madem o kadar çok istiyorsunuz getirin yarın çekelim dedi. normalde çekilmiyor dedi
Şu an dünyanın en güzel melodisi ne deseler pırt sesi derdim. Az önce duydum ilaç gibi geldi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?