2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilaca hiç gerek yok.. annem agız silme bezleriyle suyun içine biraz karbonat koyuyor onunla bezi isletiyor işaret parmağına sarıp dilini siliyor bişeycik kalmıyor.. tül bez yerine gazlı bezde oluyor..

Ayni seyi bende duydum iyi geliyor karbonat meme uclarinida silebilirsin karbonatli su ile... Bizde de capak sorunu var bi ark sut damlatabilirsiniz demis onun yerine gazli bezi sutumuzle islatip simsek ise yararmi acaba ? Bu arada benim kanamam cok cok az ped kullanmak istemiyorum dum dikisler icin her akintida camasir degistiriyorum hem kuru hemde tahris yok:) 21.gundeyiz qumarim bizimkide 55 gun falan surmez yoksa benim kocis isyan bayragini ceker:))

silikon meme ucu kullanan var mı aranızda? benimkiler çok acıyor kullanıyorum..ilk weewell inkini aldık hep onu kullandım ama pek sevmedim şimdi aventinkini aldık ama delikleri kocaman bunun anlamadım neden? :44:

ben kullanıyorum ama göğsüm yara oldugundan değil. kızım biberon istiyor göğsümü almıyor bari öyle alsın diye. yanılmıyorsam bebedordu 4 tane deliği var ucunda.. onları emmesinin arkasından kaynatılmıs su içine koyuyorum.

Kızımla özellikle gündüzleri yapışık ikiz gibiyiz ne zaman bıraksam yatağına hemen ağlıyo
Deliksiz 1 saat bile uyumuyo
Sürekli pış pış sürekli meme altını değiştir gazını al bu moddauız
Benim gibi olan var mı yoksa ben kucağımı alıştırdım
Almazsam da çok ağlıyo
Sadece bu sabah biraz kendi başına yatakta oyalandı

Birde bu kaka olayı nasıl arkadaşlar
Bizimki de günde 5-6 kez yapmaya başladı
Ama beze bulaşıyo avuç içi kadar öyle elle tutulur bi kaka olmuyor
Bu normal mi ki
Ne normal ne değil bilemiyorum artık

herkese merhaba maşallahınız var sohbet alıyor bşını gidiyor:) yarım yamalak okuyabiliyorum anca pek yazamıyorum..mucize senin durumundayım malesef ben de dizlerim bacaklarım dermansız. hatta dizlerim kıtır kıtır ediyor tuvalet otururken filan. gerçi ben hep yattım gebeliğim boyunca sanırım ondan. ama bitmişim be nyaa ne güç ne kuvvet nüe kafaaa çokkk yorgunummm.......

BEKLEBEKLE geçenlerde okudum yazamadım ne olur kusura bakma benim kızımında suratı kırmızı kırmızı sivilcelendi. dr umuz atopiclair diye bir krem verdi inanılmaz birşey ikinciye sürerken yarısı gitmişti. birileri daha yazmış bebeğinin böyle olduğunu üzüldüğünü şiddetle tavsiye ederim.

bir de erken doğum yaptım hatırlarsanız süt sorunum var hala var gerçi ama bir nebze arttı sütüm onu da bir arkadaş söyledi al kullan dua ediceksin bana diye dr u vermiş. aldım bır haftadır kullanıyorm cidden faydasını gördüm. gnc brewer's yeast. bira mayası bu malt içeceklerinin hapı aslına bakarsanız öyleymiş yanii..

bir hafta sonra iki ayımız bitecek ama ben hala normal hayata gecemedım. burnumu kapı dısarı cıkaramıyoruz cok bunaldım cokkkkk

Kizlar yorgunluk ve eklem agrilari icin demir hapi kullanabilirsiniz hamilelikteki gibi devam yani dr bana kan kaybi oldugu yorgunluk yasarsin dedi ve demir yazdi ama ben kabizlik sorunu yasamayim die kullanmadim var olan hemoridi iice azdirmiyim die :)evde varsa devem edin dr a gidinceye kadar en azindan iyi gelir belki

aynı soruyu bende merak ediyorum bişey olur korkusu ile fazla derinlere dalıp temizleyemdim doktorumuza soracagım aylık kontrolümüzde

canım bana da temizleme dediler. içinde jel gibi akıntıya benzer birşey var. onun alınmaması gerekiyormuş. o onu mikroptan koruyor dediler. ben içini ellemiyorum.. ben gece 11-3-8 temizliyorum altını..

canım kimden duydun bunu acaba doktor mu söyledi..

bugün 23 günlüğüz kanamam azaldı pet koymuyorum tüm gün tahriş etmesin diye günlük ped koyuyorum kısa aralıklrla değiştirmiş oluyorum tahriş olmuyor rahatsızda etmiyor

Kızlar sabahtan beri ida beni çıldırttı uyumak bilmedi. Allah Loreena Mckennitt'ın ses tellerine zeval vermesin onun sayesinde uyuyoruz şuan. Tavsiye ederim belki sizde de işe yarar. Her bi haltı deniyoz işte. 3 ay bu kolik denen şeyi etrafımdaki herkes çekmiş hemen hemen dayan Arasta 2 ay kaldı diyorum :))

canım İda da işe yarar mı bilmiyorum ama şu kitabı internetten araştırıp temin et derim. biz yeğenimde faydasını pek bir görmüştük. kolik henüz benim oğluma kolk uğramadığı için tecrübe etmedim (Allah uğratmasın)
mahallenin en mutlu bebeği- dr harvey karp

Son düzenleme:

Çok sağol aybikecim hemen bakıyorum canım. Okumaya vaktim olur mu acaba? Ben okuyana kadar 2 ay geçmesin de

canım ben doktora sormadım halam söyledi. ona da hemşire söylemiş. ama annemde söyledi bana sakın temizleme orasını jelini alma dedi

sen idoşu anadolu hastahanesine mi götürüyorsun? doktorunuz kalça ultrasonu için zaman söyledi mi? bizim doktorumuz en az 1 aylık en geç 2 aylıkken yapılcak demişti.. dün ç.kalede ki anadolu hastahanesini aradım randevu için 2 aylıktan önce çekmiyoruz dedi tamam dedim kapattım.. sonra aşı bilgisi vermek için sağlık ocağını aradım hemşire ultrasonu sordu yaptırdın mı diye hayır 2 aydan önce yapmıyorlarmış dedim. hayır 2 aydan önce yaptır bakanlığa yollucam raporları dedi. tekrar anadolu hastanesini aradım böyle böyle dediler diye. madem o kadar çok istiyorsunuz getirin yarın çekelim dedi. normalde çekilmiyor dedi

Yok canım Anadolu'ya götürmüyorum artık babamızın hastanesindeyiz :) Çocuk doktoru 50 günlükken çekildiğini söyledi biz de o günü bekliyoruz.

Şu an dünyanın en güzel melodisi ne deseler pırt sesi derdim. Az önce duydum ilaç gibi geldi resmen

Şu an dünyanın en güzel melodisi ne deseler pırt sesi derdim. Az önce duydum ilaç gibi geldi resmen

Arastacım pırtkatınca rahatlıyo mu ida
Benim kuzucuk bugün öğlen az masaj yaptım yaklaşık 10 tane büyüklü küçüklü pırtlattı ama rahatlamadı bi türlü aklşamı akşam ettik
Daha az önce emdi de uyudu
Dışarıda çok rüzgar var fırtına gibi herhalde o uğultu sesine uyuyo şu an
Ya bizim kızlar da ne bu kadar gaz anlamıyorum
Gazı olmadığında melek gibi
Sözde erkek bebeklerde çok gaz olur derler

KiZlar yüzdeki kırmızı isilik gibi seyler icin burada biri Gül suyu tavsiye etmişti denedim ve 2 -3 güne gecti.
Simdide pamukcuk derdimiz var karbonatli suyla siliyorum o an temizleniyor üstünde mikostatin veriyorum o an mis gibi ama sonra tekrar oluşuyor. Bunada bildiginiz kesin cozum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…