- Konu Sahibi beyazcekirge
-
amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaa
Amin Canım.Ben En Son Kaç Bilmiyorum Ama.Yardımcı Olacaksa Kan değerlerimi Ölçtürdüğümdeki Değerleri yazayım sana.Aşılama Yaptırdım Ben.Aşılama Yapıldıktan 11 gün Sonra 20,68 Ondan 1,5 Gün Sonra 48,41 3 gün Sonra 272 5+2 de karından ultrasondan baktı keseyi gördü bugün baktırdım 6+2 imişiz karnımdan yine kalp atışını gördük ve duyduk.Vajinal ultrasonda keseyi görme için 1000 1500 karnıdan ultrasonda da görmek için 5000 değer olmalıymış beta hcg Ölçtürmedim ama Aşağı Yukarı O değerlerdedirki Gördük Keseyi.Biraz Karışık Oldu ama İnşallah Yardımcı Olmuşumdur.Doktora ne zaman Gideceksin?
amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaa
amin canım.ben en son kaç bilmiyorum ama.yardımcı olacaksa kan değerlerimi ölçtürdüğümdeki değerleri yazayım sana.aşılama yaptırdım ben.aşılama yapıldıktan 11 gün sonra 20,68 ondan 1,5 gün sonra 48,41 3 gün sonra 272 5+2 de karından ultrasondan baktı keseyi gördü bugün baktırdım 6+2 imişiz karnımdan yine kalp atışını gördük ve duyduk.vajinal ultrasonda keseyi görme için 1000 1500 karnıdan ultrasonda da görmek için 5000 değer olmalıymış beta hcg ölçtürmedim ama aşağı yukarı o değerlerdedirki gördük keseyi.biraz karışık oldu ama inşallah yardımcı olmuşumdur.doktora ne zaman gideceksin?
pardon canım yaa şimdi gördüm doktora gideceğin günü kısmetse eğer görürsün 2000 küsürlerde oluyor değerin.vajinal ultrasonda keseyi görürsünüz büyük ihtimalle.inşallah sağlıklı ilerlerde görürsün bebişinin kesesini..
ay ne güldüm yaaa.bende aynı hesabı yapmıştım ağustos 13 ne olck şimdi diyodum yaaa..hahah ismlerde pek hoşmuş yanii heeeefarklı birşey söyliycem çok komik geldi bana şimdi. arife ağustosun 7si, bayramın 1.günü ayın 8 i, 9 u ,10u diye gidiyor.yani benimki olur mu bilmiyorum ama kadir gecesi,arife günü ve bayramda doğma ihtimalleri yüksek olabilir. şu ağustosun başında doğumu gerçekleşecek olan arkadaşlar. isimde buldum hepimiz hazır...
kadir
arife
bayram
ramazan....... :)))))
çok sağol cnm..normlde cuma gtckttm ama olmadı.cumrtesi gidicem bende...12.20de..amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaa
Amin Canım.Ben En Son Kaç Bilmiyorum Ama.Yardımcı Olacaksa Kan değerlerimi Ölçtürdüğümdeki Değerleri yazayım sana.Aşılama Yaptırdım Ben.Aşılama Yapıldıktan 11 gün Sonra 20,68 Ondan 1,5 Gün Sonra 48,41 3 gün Sonra 272 5+2 de karından ultrasondan baktı keseyi gördü bugün baktırdım 6+2 imişiz karnımdan yine kalp atışını gördük ve duyduk.Vajinal ultrasonda keseyi görme için 1000 1500 karnıdan ultrasonda da görmek için 5000 değer olmalıymış beta hcg Ölçtürmedim ama Aşağı Yukarı O değerlerdedirki Gördük Keseyi.Biraz Karışık Oldu ama İnşallah Yardımcı Olmuşumdur.Doktora ne zaman Gideceksin?
herşeyn hayırlısı olsun cnm yaaa..adetm 5. gn geçikince bu sonucu aldım işte cnm
Merhaba arkadaşlar aranıza 2009 ekimannelerinden katıldımsat 14 kasım ama ben erkeden dayanamadım kan tahlili idrar testi pozitif inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz umarım 2009 ekim annelerinde yakaladığımız dostlukları burdada yakalayabiliriz biz hala görüşüp bulunuyoruz 3 yaşında bi oğlum var. Yaş 26 ist. Sat 14 kasım beklenen doğum 20 ağustos ;-)
pardon canım yaa şimdi gördüm doktora gideceğin günü kısmetse eğer görürsün 2000 küsürlerde oluyor değerin.vajinal ultrasonda keseyi görürsünüz büyük ihtimalle.inşallah sağlıklı ilerlerde görürsün bebişinin kesesini..
aaaa kız salı gnü 540 cumrtesi 2000 olurmu...çok tırsıyorummmmayy görülsn görlsnnn
canım ben de 2009 ekim annesiyim kızım var benim de :)... 2 kere kimyasal gebeliğim oldu bu ay var ama yine sorunlu inşallah çok güzel geçer hamileliğimiz..
gördümm bebeişim kalp atışları sesini duymadım ama daha küçük belli olma dedi 5+6 günlükmüş 2,7mm miş sonra baktı var ufak ufak kalp atışlarını pıt pıt ediyoduu yavrum benim ilişki 3 ay yasak dedi oğlumdada demişti doktor bana 1 ay sonra tekrar gidicem İNŞALLAH ALLAH kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALALH
aaa bende 2009 ekim annesiyim ekim 7 doğdu oğlummm
aaa maşallaaah.. ilayım 21 ekimde doğdu ... tortikolis teşhisi konuldu zor günler geçirdik canım... inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli yavrular verir....
aaaa kız salı gnü 540 cumrtesi 2000 olurmu...çok tırsıyorummmmayy görülsn görlsnnn
OLUR TABİKİ CANIM TAHMİNEN 2160 OLUYOR.SAĞLIKLI DEVAM EDEN BİR GEBELİK İÇİN DEĞERLERİN 2 GÜNDE 2 KATI ARTMALI.İNŞALLAH GÖRÜRSÜN CANIM.KALBİNİ FERAH TUT BEN ÇOK EVHAMLIYIMDIR.BU GÜNE KADAR HEP BOŞ GEBELİK OLUR DİYE DÜŞÜNÜP BOŞUNA ÜZDÜM KENDİMİ AMA BUGÜN GÖRDÜM BEBEĞİMİ.HEPİMİZİN 3 AYLIK DÖNEMDE BELİRLİ RİSKLERİ VAR NE ÇOK KENDİNİ KAPTIR NEDE ÜZÜL.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM.SANADA EŞİNEDE SAĞLIK VERSİNDE BUNLARIN HEPSİNİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ ÖNCE KESEYİ SONRA BEBEĞİ VS VS..
gördümm bebeişim kalp atışları sesini duymadım ama daha küçük belli olma dedi 5+6 günlükmüş 2,7mm miş sonra baktı var ufak ufak kalp atışlarını pıt pıt ediyoduu yavrum benim ilişki 3 ay yasak dedi oğlumdada demişti doktor bana 1 ay sonra tekrar gidicem inşallah allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşalalh
allh kucanda göstermeyide nasip etsn kuzum ne hoş yaaaa..ne hoşşgördümm bebeişim kalp atışları sesini duymadım ama daha küçük belli olma dedi 5+6 günlükmüş 2,7mm miş sonra baktı var ufak ufak kalp atışlarını pıt pıt ediyoduu yavrum benim ilişki 3 ay yasak dedi oğlumdada demişti doktor bana 1 ay sonra tekrar gidicem İNŞALLAH ALLAH kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALALH
OLUR TABİKİ CANIM TAHMİNEN 2160 OLUYOR.SAĞLIKLI DEVAM EDEN BİR GEBELİK İÇİN DEĞERLERİN 2 GÜNDE 2 KATI ARTMALI.İNŞALLAH GÖRÜRSÜN CANIM.KALBİNİ FERAH TUT BEN ÇOK EVHAMLIYIMDIR.BU GÜNE KADAR HEP BOŞ GEBELİK OLUR DİYE DÜŞÜNÜP BOŞUNA ÜZDÜM KENDİMİ AMA BUGÜN GÖRDÜM BEBEĞİMİ.HEPİMİZİN 3 AYLIK DÖNEMDE BELİRLİ RİSKLERİ VAR NE ÇOK KENDİNİ KAPTIR NEDE ÜZÜL.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ARKADAŞIM.SANADA EŞİNEDE SAĞLIK VERSİNDE BUNLARIN HEPSİNİ TEK TEK GÖRECEKSİNİZ ÖNCE KESEYİ SONRA BEBEĞİ VS VS..
kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim
kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim
cnm benimde 5+6 dedi 2,7 mm dedi daha ufak felen demedi hayırlısı minyon tipli bi kıım olur inş hayırlısı olur
canım benimki kese boyutu bebeğin boyutu deil kese boyutuna göre 5+1 çıktım sata göre 5+5 olmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?