2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güldüm yaaa.bende aynı hesabı yapmıştım ağustos 13 ne olck şimdi diyodum yaaa..hahah ismlerde pek hoşmuş yanii heeee

canım ben de 2009 ekim annesiyim kızım var benim de :)... 2 kere kimyasal gebeliğim oldu bu ay var ama yine sorunlu inşallah çok güzel geçer hamileliğimiz..

gördümm bebeişim kalp atışları sesini duymadım ama daha küçük belli olma dedi 5+6 günlükmüş 2,7mm miş sonra baktı var ufak ufak kalp atışlarını pıt pıt ediyoduu yavrum benim ilişki 3 ay yasak dedi oğlumdada demişti doktor bana 1 ay sonra tekrar gidicem İNŞALLAH ALLAH kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALALH

çok güzel canım yaa.. sağlıkla büyür inş. biz daha duyamadık kalp atışını hadii hayırlısı bakalım..

canım çok tebrik ederim.erkende görmüşsünüz maşallah.allah senide bebişinide korusun:)

allh kucanda göstermeyide nasip etsn kuzum ne hoş yaaaa..ne hoşş

bende öle artar fln dedim ama vajinal bakmaz benm doktr yaa..illa kan değerine bakr sonra değerlndirrr..tm gelişme aşmasında bakmak ii değil demşti geçen sene bana...çok kafaya tkmıyorum cnm ama bura gelnce şaşıyor işte kafm kuzumm...
bende izmitliyim 23 yaşındyım 26 arlıkta 24 oluyor...sat 5 kasım tahmni doğum 13 ağustos.
dokotrda daha belli olur dimi cnm

kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim

kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim

cnm benm bilgim yok...hamillk sürcine kdr her şyi biliyorum..her konu hakında bilgim vr.
ama hamillkle ilgili bilmyorum ..geçen sene düşk oldu ama kese görmmştim konrolew gttm gn dşmştü..
şimide beklyorum cnm cumrtesyi

cnm benimde 5+6 dedi 2,7 mm dedi daha ufak felen demedi hayırlısı minyon tipli bi kıım olur inş hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…