2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmacım beni de listeye kaydeder misin? Yaş 33, memleket Osmaniye, SAT 09/11/2012, muhtemel doğum tarihi:17/08/2013
teşekkür ediyorum:))

Kızlar ya benim saçlarda beyazlar var, genetik bizimkisi çok gençken de vardı, doktora danıştım alıcam cevabı bile bile. Tabiki boyama dedi, fakat bu durumda saçlarımdaki beyazlar kötü bi görüntü olucak uzadığında, aklınıza gelen bi çözüm yolu var mı ? Evde olsam sorun diil de işe gidiyorum...

Son düzenleme:
kızlar ya bende felaket ıstah kesılmesı var ya ben boyle yersem bebek buyumezkı ya bı tabak yemek bıle yıemıorum ya of

cnm gerçekten büyük sorun cnm dr. hiçmi boyama dedi yokksa belli bir zamana kadar mı yasak dedi ben hamileyken 4.aydan sonra izin vermişti senin psikolojinde önemli demiştiki çok doğru aynaya bile bakmak istemiyordum.sende saç bandı takabilirsen tak cnm tam diplerine ozaman biraz kamufle olur bir süre sonrada boyarsın açık havada boyatın diyorlar

kızlar ya bende felaket ıstah kesılmesı var ya ben boyle yersem bebek buyumezkı ya bı tabak yemek bıle yıemıorum ya of

geçici urum cnm merak etme bir süre sonra telafi edersin büyütürsün kuzuyu...sonrada önünden tabakları alamazlar gece bile karnın acıkır kendini mutfakta bulursun

geçici urum cnm merak etme bir süre sonra telafi edersin büyütürsün kuzuyu...sonrada önünden tabakları alamazlar gece bile karnın acıkır kendini mutfakta bulursun
ah su bulantım bı gecse bı gecseee baska bıse ıstemıorum yarında agdaya gıdıcem vucudum cok hassas sacımı bıle tarayamıorum agdaya nasıl dayancam yaaaaaaa

fatmacım ilk 3 ay boyatma dedi. ama benim saçlar çok çabuk uzuyor ve beyazlarımın çoğı alnımın üstünde, çok görünür yerlerde. Bant aklıma geldi ama alnımı sıkıyor, hiç sevmiyorum ya pufff, ama takmak zorunda kalıcam gibi görünüyor..şöyle geniş rahat olanlarından bulayım bari.

Son düzenleme:
Kızlar ben de inşallah Ağustos annesi olacağım.Bugün BetaHCG 40.57 çıktı.Adetim 3 veya 5 gün gecikti.Değer düşükmüş.Doktora yarın gideceğim; ama bunu tıp merkezindeki hemşire söyledi. Sizce gidişat kötü mü?

cnm eşarp gibi bağlamalılar varya onlardan al soranlara yeni tarzım dersin

cnm geç döllenme olabilir içini ferah tut bir kaç gün sonra aynı yerde testi tekrarla artış düzenliyse bebiş seninle

tskkrler kizlar cvplar icn
evet folik asit uc ay onceden alinmali
ama bn hamile oldgmu bgun ogrendmmm
test yaptm evdeeee
haftasonu dr a gidermmm
ankarada olan var mi aranizdaaaa

bir debnm onuc aylik bir cimcimem varrrrrr

yasasinnnn
hangi hast. ne gdyrsn cnm
bn ilk kizimda medicana gidyrdm
ama simdi izindeym calismiyrm
orasi da biraczik pahali
dr aryrmm yaniii
daha gitmedım cnm ankarada aılemın yanına gelmıstım burda gıttım gunum gecınce ah burda gttgım dr cok ıyıydı yaaa keske ank.da olsaydı hastane olarak etlk zubeyde hanıma gitmeyı dusunuorum ama bana pek guven vermıo o hastane nedense ya of bayındıra gitmeyıde dusundum ama oda cok pahalı sgtalılardan fark alsalar bıle cok masraflı ıs dogumuydu testlerıydı bı ton fatura cıkarıcaklar devlete gitmek ıstıorum bıde ozellerede guvenmıorum ben bana devlet daha saglam guvenılır geldı herzaman bakalım ya sen hangısını dusunuosun cnm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…