- Konu Sahibi beyazcekirge
-
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)
hayrolsun rüyamda senden haber aldim.kim dedi hatirlamiyorum.ama hamileymissin bugün.ayy diyorum agustos anneleri topigini de devralmisti ne guzel oldu simdi.hadi hayirlara ciksin tez zamanda insallahhh
bişey daha sorıcam ağdanıı nasıl yapıyosun ben dun akşam yaptım ister isteme sıkıyorum kendimi problem olurmu acaba gebelikte ağda ne kadar sağlıklı sizce
canım gözün aydın allah sesinide duyurmak nasip tsin:)
bende 1 hafta sonr agidecem inş. Sadece kalp atışına mı bakıyor başka bişeyler idrar kan tesi falan verdin mi
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)
çok sevindim asenin adın acnm darısı bilerin başına inşallah
canım çok guzel yaşta anne oluyorsun.istanbulda hangı yakadasın?
bişey daha sorıcam ağdanıı nasıl yapıyosun ben dun akşam yaptım ister isteme sıkıyorum kendimi problem olurmu acaba gebelikte ağda ne kadar sağlıklı sizce
bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerin başına[/
Tebrikleerrrr ve Amiiinnnn:) Allah hepmizin yardımcısı olsun
Senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin
merhaba kızlar ben çok yeniyim..geçen sene kasım 22 de düşük yaptım..
Bu sene rabbm tekrr nasip etti..5 kasım sat
8 aralıkta idrr testi yaptım pozitif çıktı.siklusum 32.
Pazartesi sağlık ocande idrr testi yaptım oda pozitif çıktı.
Salı günü 11 aralıkta test yaptırdım 540.2 çıktı.
Cumrtesi kendi dokotruma gidicem demir ve b12 vitmnlerim çok düşük çıktı..
Tahmini doğum tarihi 13 ağustos.benm gibi olup daha bu degerde olan varmı kızlar
amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaatebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin...
istyerek oldu sanırım...allh kucnda göstermeyi nasip etn tatlımmm..Merhaba arkadaşlar aranıza 2009 ekimannelerinden katıldımsat 14 kasım ama ben erkeden dayanamadım kan tahlili idrar testi pozitif inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz umarım 2009 ekim annelerinde yakaladığımız dostlukları burdada yakalayabiliriz biz hala görüşüp bulunuyoruz 3 yaşında bi oğlum var. Yaş 26 ist. Sat 14 kasım beklenen doğum 20 ağustos ;-)
ben daha hamişlk modunda hiç değilim...olsun cnm..ne olursa olsun bebğin snnle olduğu içindir bunlar..keyfni çıkr hamilliğinn cnmmrb kızlar ben neyesem midem yanıyor hiçbir yediğimi hazmedemiyorum.Hep ağzımda sanki salçalı yemek yemişim tadı var .Canım hiç bişey yemek yemek istemiyor.Çok zorluyorum kendimi .Böyle bir durum yaşayan varmı
aaa kesnn boyu herlde o verdin..Kızlaaaarr gerçekten hamileymişim, bebişimi gördüm, 8,5 mm. Çok sevindim minişimi gördüğüme, kesesini gördüm. Neyse şimdi dışarı çıkıyorum herkese öpücükleeerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?