2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)

Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)

canım gözün aydın Allah sesinide duyurmak nasip tsin:)
bende 1 hafta sonr agidecem inş. sadece kalp atışına mı bakıyor başka bişeyler idrar kan tesi falan verdin mi

hayrolsun rüyamda senden haber aldim.kim dedi hatirlamiyorum.ama hamileymissin bugün.ayy diyorum agustos anneleri topigini de devralmisti ne guzel oldu simdi.hadi hayirlara ciksin tez zamanda insallahhh

hayırlara çıksın inşallah cnm ya...dün teste gölgesi bile çıkmadı.bu ay çok geç yumurtladım ama 21.günde
bugün bat bakalım gelecekmi

bişey daha sorıcam ağdanıı nasıl yapıyosun ben dun akşam yaptım ister isteme sıkıyorum kendimi problem olurmu acaba gebelikte ağda ne kadar sağlıklı sizce

cnm kimin dediğini hatırlamıyorum ama hamilelikte dr.önermiyor demişti küçükken bilmiyorum da doğuma yakın yapılırsa tetikliyormuş cnm

canım gözün aydın allah sesinide duyurmak nasip tsin:)
bende 1 hafta sonr agidecem inş. Sadece kalp atışına mı bakıyor başka bişeyler idrar kan tesi falan verdin mi

sadece kalp atışına boyutuna falan baktık 6+5 sanıyorduk 6+2 dedi 5 mm bebeğin dedi.kalp atışını bizde gördük ve duyduk yanıp yanıp sönüyordu hızlı hızlı:)2 hafta sonra yine gideceğim kısmetse.bu arada saol canım allah kısa zamnda sizlerede nasip etsin..

Senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin

bişey daha sorıcam ağdanıı nasıl yapıyosun ben dun akşam yaptım ister isteme sıkıyorum kendimi problem olurmu acaba gebelikte ağda ne kadar sağlıklı sizce

Bende bugün bu konu için girdim foruma. Kontrole gittiğim dr. A sordum sir yaptırmak istiyorum ama normalde de kendimi kasıyorum bunun bir sakıncası olurmu diye. Kasmanın acının bebeğe bir zararı olmaz ama enfeksiyon riski olabiliyor, çok temiz bir yer olması lazım dedi. Sanırım ben bugün dayanamayıp gidicem:/ ama giderken kendi malzemelerimi alıp gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bir sorun olmaz. Deneyimli hamileler fikirlerini paylaşırsa iyi olur aslında.

merhaba kızlar ben çok yeniyim..geçen sene kasım 22 de düşük yaptım..
bu sene rabbm tekrr nasip etti..5 kasım sat
8 aralıkta idrr testi yaptım pozitif çıktı.siklusum 32.
pazartesi sağlık ocande idrr testi yaptım oda pozitif çıktı.
salı günü 11 aralıkta test yaptırdım 540.2 çıktı.
cumrtesi kendi dokotruma gidicem demir ve b12 vitmnlerim çok düşük çıktı..
tahmini doğum tarihi 13 ağustos.benm gibi olup daha bu degerde olan varmı kızlar

tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin...

Merhaba arkadaşlar aranıza 2009 ekimannelerinden katıldım sat 14 kasım ama ben erkeden dayanamadım kan tahlili idrar testi pozitif inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz umarım 2009 ekim annelerinde yakaladığımız dostlukları burdada yakalayabiliriz biz hala görüşüp bulunuyoruz 3 yaşında bi oğlum var. Yaş 26 ist. Sat 14 kasım beklenen doğum 20 ağustos ;-)

mrb kızlar ben neyesem midem yanıyor hiçbir yediğimi hazmedemiyorum.Hep ağzımda sanki salçalı yemek yemişim tadı var .Canım hiç bişey yemek yemek istemiyor.Çok zorluyorum kendimi .Böyle bir durum yaşayan varmı

Kızlaaaarr gerçekten hamileymişim, bebişimi gördüm, 8,5 mm. Çok sevindim minişimi gördüğüme, kesesini gördüm. Neyse şimdi dışarı çıkıyorum herkese öpücükleeerr :)

tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin...
amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaa
istyerek oldu sanırım...allh kucnda göstermeyi nasip etn tatlımmm..
ben daha hamişlk modunda hiç değilim...olsun cnm..ne olursa olsun bebğin snnle olduğu içindir bunlar..keyfni çıkr hamilliğinn cnm
Kızlaaaarr gerçekten hamileymişim, bebişimi gördüm, 8,5 mm. Çok sevindim minişimi gördüğüme, kesesini gördüm. Neyse şimdi dışarı çıkıyorum herkese öpücükleeerr :)
aaa kesnn boyu herlde o verdin..
yok sa bebkmi..

farklı birşey söyliycem çok komik geldi bana şimdi. arife ağustosun 7si, bayramın 1.günü ayın 8 i, 9 u ,10u diye gidiyor.yani benimki olur mu bilmiyorum ama kadir gecesi,arife günü ve bayramda doğma ihtimalleri yüksek olabilir. şu ağustosun başında doğumu gerçekleşecek olan arkadaşlar. isimde buldum hepimiz hazır...

kadir
arife
bayram
ramazan....... :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…