2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabah akıntım pempemsiydi ... daha öncede düşükler yaşadım korkuyorum.. nolur dua edin.......
canımmm çok geçmiş olsun.birdaha tekrarladımı merak ettım.Allah korusun yavrunu.
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)
maşallah canımmm çok mutlu oldumm.darısı benım ve benım gıbı bekleyenlerın başına inşallahh.
şekercim teşekkür ederim bende güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum.genç anne olucam inşallah.ilk gebeliğim.ve ben avrupa yakasındayım,büyükçekmecede
canımmm bende beylıkduZunden taşındım anadolu yakasına.3 yıla yakın burdayım.neguzel hangı hastaneye gıdıyorsun?
canım hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah.gözün aydınn.
maşallahh ikinci kez anne olucaksın ne guzel.gözün aydın canım.
Kızlaaaarr gerçekten hamileymişim, bebişimi gördüm, 8,5 mm. Çok sevindim minişimi gördüğüme, kesesini gördüm. Neyse şimdi dışarı çıkıyorum herkese öpücükleeerr :)
tattlımmm gözünn aydınnn olsunn hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallahhh

allah senı napmasın hemii :) çok güldümm benım bebemde bunlardan bırtanesı olucak sanırım :))

canım ben de 2009 ekim annesiyim kızım var benim de :)... 2 kere kimyasal gebeliğim oldu bu ay var ama yine sorunlu inşallah çok güzel geçer hamileliğimiz..

aaa bende 2009 ekim annesiyim ekim 7 doğdu oğlummm

vay canınaaa kızlarrr demek ikinci kez annelik tecrubesı yaşıyorsunuz çok guzell.sizin gibi arkadaşlarımızın sayesınde tecrubelerınızden bizde faydalanıcaz inşallahh.

bence keseyi görür çünkü 5+2 desin galiba vajinal yoldan bakarak süreci 5 6 gün önceye alman mümkün oluyor.ama doktorun ne diyorsa doğrudur.kısmetse c.tesi keseyi görürsün gibime geliyor.inşallahta öyle olur mutlaka yaz canım bize.

maşallah canımmm çok mutlu oldumm.darısı benım ve benım gıbı bekleyenlerın başına inşallahh.

AMİNNN CANIM.ALLAH SAĞLIKLA VERSİN İNŞALLAH:)

Tşkederim kızlar 2009 ekim anneleriylehala görüşüyoruz benim gibi ekim annesi varmış sevindim gebelikl ilgili baya tecrübem var oğlundan önce tüp bebek ikiz kaybım var oğlum kendiliğinden oldu bu hamilelipm sağlıklı olur inş çok erken öğrendim daha. Günüm yarın 6 gün önceden öğrendim tecrübe bazen iyi olmuyo zaman geçmiyo merak ediyorum keseyi şimdiden

kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim

canım lütfen kendini üzme.bebekte keseside bu dönemlerde her geçen gün hızla büyüyorlar 1 gün bile çok fark ediyor.geç döllenme olmuş olabilir.benden tavsiye şu doktor siteleri oluyor ya onlardan birine üye ol bir doktora sor.yani başka bir doktorada danışman taraftarıyım.allah ım inşallah senide bebeğinide korur..

Bu üçüncü hamileleğim hepsinde lekelenme oldu ilkinde aşırkı kanamada oldu kanamadan kaybetmedim ama yormayın kendinizi dikkat biraz 3 gün de lekelenme kesilirse ayaklanın ;-)

Yeni arkadaşlarımızıda ekledim listemize
allahım annelerimizi ve bebişlerini nazarlardan korusun.gelsin yaz bebişleri yengeçler aslanlar başaklar

ayy oku oku yoruldum be yaa. ne çok sayfa atlamış burası. neyse kızlar benimde 2. olacağı için pek bii rahatım yaa sizlerin telaşları hiç yok bende bu ne rahatlıktır anlamadım gitti günüm geçeli 12 gün oldu daha ne dr a gittim ne bişey bakalım bende p.tesi gideyim diyorum. bii arkadaş yazmışya tecrübede çok ii olmuyo diye hakikatende öyle. erkenden gitsemde göremiceğimi bildiğim için beklemedeyim :) rabbim hayırlısını versin (amin)

canım kesenin boyu, bebek daha oluşmamış sanırım. doktor boyutu normal dedi.

teşekkür ederim :))

kızlar face reklamı yapmayın sonra konuyu kapatırlar bir konuda öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…