- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canımmm çok geçmiş olsun.birdaha tekrarladımı merak ettım.Allah korusun yavrunu.kızlar sabah akıntım pempemsiydi... daha öncede düşükler yaşadım korkuyorum.. nolur dua edin.......
maşallah canımmm çok mutlu oldumm.darısı benım ve benım gıbı bekleyenlerın başına inşallahh.Kızlar bebeğimin kalp atışlarını hem gördük hem duyduk çok şükür.allah tez zamanda hepinize nasip etsin.çok mutluyum çok korkuyordum.sonunda oldu:)
canımmm bende beylıkduZunden taşındım anadolu yakasına.3 yıla yakın burdayım.neguzel hangı hastaneye gıdıyorsun?şekercim teşekkür ederim bende güzel bir yaş olduğunu düşünüyorum.genç anne olucam inşallah.ilk gebeliğim.ve ben avrupa yakasındayım,büyükçekmecede
canım hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah.gözün aydınn.merhaba kızlar ben çok yeniyim..geçen sene kasım 22 de düşük yaptım..
bu sene rabbm tekrr nasip etti..5 kasım sat
8 aralıkta idrr testi yaptım pozitif çıktı.siklusum 32.
pazartesi sağlık ocande idrr testi yaptım oda pozitif çıktı.
salı günü 11 aralıkta test yaptırdım 540.2 çıktı.
cumrtesi kendi dokotruma gidicem demir ve b12 vitmnlerim çok düşük çıktı..
tahmini doğum tarihi 13 ağustos.benm gibi olup daha bu degerde olan varmı kızlar
maşallahh ikinci kez anne olucaksın ne guzel.gözün aydın canım.Merhaba arkadaşlar aranıza 2009 ekimannelerinden katıldımsat 14 kasım ama ben erkeden dayanamadım kan tahlili idrar testi pozitif inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz umarım 2009 ekim annelerinde yakaladığımız dostlukları burdada yakalayabiliriz biz hala görüşüp bulunuyoruz 3 yaşında bi oğlum var. Yaş 26 ist. Sat 14 kasım beklenen doğum 20 ağustos ;-)
tattlımmm gözünn aydınnn olsunn hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallahhhKızlaaaarr gerçekten hamileymişim, bebişimi gördüm, 8,5 mm. Çok sevindim minişimi gördüğüme, kesesini gördüm. Neyse şimdi dışarı çıkıyorum herkese öpücükleeerr :)
farklı birşey söyliycem çok komik geldi bana şimdi. arife ağustosun 7si, bayramın 1.günü ayın 8 i, 9 u ,10u diye gidiyor.yani benimki olur mu bilmiyorum ama kadir gecesi,arife günü ve bayramda doğma ihtimalleri yüksek olabilir. şu ağustosun başında doğumu gerçekleşecek olan arkadaşlar. isimde buldum hepimiz hazır...
kadir
arife
bayram
ramazan....... :)))))
canım ben de 2009 ekim annesiyim kızım var benim de :)... 2 kere kimyasal gebeliğim oldu bu ay var ama yine sorunlu inşallah çok güzel geçer hamileliğimiz..
aaa bende 2009 ekim annesiyim ekim 7 doğdu oğlummm
bende öle artar fln dedim ama vajinal bakmaz benm doktr yaa..illa kan değerine bakr sonra değerlndirrr..tm gelişme aşmasında bakmak ii değil demşti geçen sene bana...çok kafaya tkmıyorum cnm ama bura gelnce şaşıyor işte kafm kuzumm...
Bende izmitliyim 23 yaşındyım 26 arlıkta 24 oluyor...sat 5 kasım tahmni doğum 13 ağustos.
Dokotrda daha belli olur dimi cnm
kızlar bugün kontrole gittim keseyi gördük ama doktor ufak olduğunu söyledi 5+5te 6.8mm sizce nasıl daha öncede düşüğüm olduğu için tedirginim
hanımlar ya iştahlar ne durumda
benim pek istahım yokama bulantımda yok.
Yeni arkadaşlarımızıda ekledim listemize
allahım annelerimizi ve bebişlerini nazarlardan korusun.gelsin yaz bebişleri yengeçler aslanlar başaklar
amn canım rabbm senn bebğinide kucnda göstersin ..senn kan değirn kaçtı ne mzn gözüktü kesen cnm..bende cumrtesi gtcem görrmüymki acaba..salı gnü kan testn 540.sağlıkjlı bişe olursa gözükür dimi cnm yaa
istyerek oldu sanırım...allh kucnda göstermeyi nasip etn tatlımmm..
ben daha hamişlk modunda hiç değilim...olsun cnm..ne olursa olsun bebğin snnle olduğu içindir bunlar..keyfni çıkr hamilliğinn cnm
aaa kesnn boyu herlde o verdin..
yok sa bebkmi..
kızlar 2013 ağustos anneleri face sayfamız açıldı orayada bekleriz
teşekkür ederim :))canımmm çok geçmiş olsun.birdaha tekrarladımı merak ettım.Allah korusun yavrunu.
maşallah canımmm çok mutlu oldumm.darısı benım ve benım gıbı bekleyenlerın başına inşallahh.
canımmm bende beylıkduZunden taşındım anadolu yakasına.3 yıla yakın burdayım.neguzel hangı hastaneye gıdıyorsun?
canım hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah.gözün aydınn.
maşallahh ikinci kez anne olucaksın ne guzel.gözün aydın canım.
tattlımmm gözünn aydınnn olsunn hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallahhh
allah senı napmasın hemii :)çok güldümm benım bebemde bunlardan bırtanesı olucak sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?