- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.021
Canim eger gaz sancisi yoksa dört saate bile cikiyor bazen uyku saati. Benim oglumun ilk gece uykusu dört saati bulabiliyor. Hele yüzüstü yatirdiysam cok rahat uyuyor. Ama tam uykuya gecince sirtustune ceviriyorum rahat edemiyorum. Gunduz uykulari dakisaliyor tabi. Iki saat uyumasi bile buyuk basari oluyor :)
Kizlar burda (istanbul) hava sicakligi kirildi. Eski sıvaklar yok. Bebeğime uzun kollu tulum giydiriyorum. Alışmasın diye içine çıt çıtlı body giydirmiyorum. Daha soğuk günler olacak o zaman giydiririm diyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz yavrularınızı?
canım benim de yara olmadı derken 3 gündür yara...ama herkes göğüs ucunda şikayetçi bizim derdimiz meme ucunun dipleri. koparacak gibi çekiyor emerken. deneyimli annelerden biri prednol-a yı tavsiye etmiş.bugün gidip aldım hemen, bide kantaron yağı kullanıyorum. umarım işe yarar, emzirmek gerçekten ıstırap olmaya başladı
bizim de sabah aşımız var, hepatit. sen öyle yazınca üzüldüm şimdi, yavrumun çok mu canı yanacak
Valla ok yaydan çıktı bugün toplayip herşeyini defolup gitti..
Canim ben de istanbulda yasiyorum. Uzun kollu tulum ve altina citcitli atlet giydiriyorum.gun icinde odadan odadaya gezdirirken de belinden itibaren battaniyeye sarili tutuyorum.Kizlar burda (istanbul) hava sicakligi kirildi. Eski sıvaklar yok. Bebeğime uzun kollu tulum giydiriyorum. Alışmasın diye içine çıt çıtlı body giydirmiyorum. Daha soğuk günler olacak o zaman giydiririm diyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz yavrularınızı?
Sağol canım uyardigin icin.aman canım dikkat et, bugün okuduğum kitaplardan birinde yazıyordu yine. bebekler 3 aylık olana kadar kesinlikle yüzüstü yatırılmaması gerekir diyor
Canim benim oglumda kurulu saat gibi aksam sekiz bucukta bir basliyor aglamaya onbire kadar.sonra uyuyor.her akşam böyle. Akşam olunca beni sıkıntı basiyor. Dilinden anlamıyorum diye kendini boşuna suclama canim.kızlar kafayı yicem yardım edin nolur akşam olunca kızıma bi haller oluo uykusu gelio uyuyamıo mememi bile emmio sinirlenio dün 7den gece 1e kadar uyudu uyandı ağladı ben napacam çok bitkinim valla ne yapsam olmuo bakamıorum bu çocuğun dilinden anlamıorum galiba ne istio(
Tatlım hersey yolunda lütfen canını sıkma.. İlk baslarda o kadar gelicek normal.. Sonradan arz talep dengesıne göre artıcak.. Ayrıca süttün artması için su uyku ve stressten uzaklık şart..
Asla yetrsiz değilsin; deli kız seni.. :) güzelce emzir kimseyi de dinleme.. Mama vermek anormal değil...
kızlar kafayı yicem yardım edin nolur akşam olunca kızıma bi haller oluo uykusu gelio uyuyamıo mememi bile emmio sinirlenio dün 7den gece 1e kadar uyudu uyandı ağladı ben napacam çok bitkinim valla ne yapsam olmuo bakamıorum bu çocuğun dilinden anlamıorum galiba ne istio(
kızlar merhaba. 11 gün önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. hastaneden çıktığımız gün yani bebeğime 2 günlükken işitme testi yapıldı ve sol kulağı geçemedi. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. bebeğim 9 günlükken gittik ve maalesef geçemedi. hemşire moralinizi bozmayın dese de lohusalığımdan bir şey anlamadım. üniversite hastanesine yönlendirdiler, 1 hafta sonra gidicez ama içim içimi yiyor. bu durumla karşılaşıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı?
2 yıl once dogum yapan arkadasimin oglunda benzer bi problem oldu en son ayrintili teste kaldi oda cok uzuldu ama gecti bebegi testi neyseki...senee ferah tut icinu skin ol bebegini de kendini de strese sokma bence gecice cunku gereginde erken yapiliyo testler artik cogu bebek gecemiyo ilk seferinde...kızlar merhaba. 11 gün önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. hastaneden çıktığımız gün yani bebeğime 2 günlükken işitme testi yapıldı ve sol kulağı geçemedi. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. bebeğim 9 günlükken gittik ve maalesef geçemedi. hemşire moralinizi bozmayın dese de lohusalığımdan bir şey anlamadım. üniversite hastanesine yönlendirdiler, 1 hafta sonra gidicez ama içim içimi yiyor. bu durumla karşılaşıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı?
Canim ben de istanbulda yasiyorum. Uzun kollu tulum ve altina citcitli atlet giydiriyorum.gun icinde odadan odadaya gezdirirken de belinden itibaren battaniyeye sarili tutuyorum.
Sağol canım uyardigin icin.
Canim benim oglumda kurulu saat gibi aksam sekiz bucukta bir basliyor aglamaya onbire kadar.sonra uyuyor.her akşam böyle. Akşam olunca beni sıkıntı basiyor. Dilinden anlamıyorum diye kendini boşuna suclama canim.
Benzer sorun bizdede var bide aksamlari hep huzursuz çocuk. .. aglama sebebini bulamıyoruz bide yavrum her sıkıntısında cok cok elini emiyo hep ac gibi bu sefer yiyip yiyip şişiyor kusuyo...zaten 13 gunlukken ciddi bi ameliyat oldu yavrum simdi her aglamasina yasaniyo evde...cocuk harika bisiy ama karikoca iliskisine pek iyi gelmiyo herlde yada bazi iliskilerde boyle oluyo. ..
canım benim de yara olmadı derken 3 gündür yara...ama herkes göğüs ucunda şikayetçi bizim derdimiz meme ucunun dipleri. koparacak gibi çekiyor emerken. deneyimli annelerden biri prednol-a yı tavsiye etmiş.bugün gidip aldım hemen, bide kantaron yağı kullanıyorum. umarım işe yarar, emzirmek gerçekten ıstırap olmaya başladı
bizim de sabah aşımız var, hepatit. sen öyle yazınca üzüldüm şimdi, yavrumun çok mu canı yanacak
bebegmn koltuk altı atesi 36.4 ama kafası yanıyor sımsıcak annemde tutturdu atesi var diye sizceeeeeeee sizin bebelernde kafası sıcak mı emzirikende hissediyom sıcaklıgını
bebegmn koltuk altı atesi 36.4 ama kafası yanıyor sımsıcak annemde tutturdu atesi var diye sizceeeeeeee sizin bebelernde kafası sıcak mı emzirikende hissediyom sıcaklıgını
surekli sıcak canm ya panik oldumcanım benim bebeğinde alnı sıcak ateşli oluyordu ama vücudunda olmuyordu annem dediki acıkınca ve uykusu belince alnı ateşlenir gerçekten öle oluyor doyur veya uyut geçiyor
Benim bebegimin de özellikle emzirirken yüzü kafası cok sıcak oluyor. Sanırım emerken cok efor sarfediyorlar ve sıcaklık basıyor. Çünkü öyleyken ben de 1-2 ateşini ölçtüm normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?