2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım dikkat et, bugün okuduğum kitaplardan birinde yazıyordu yine. bebekler 3 aylık olana kadar kesinlikle yüzüstü yatırılmaması gerekir diyor

biz İzmir de olduğumuz için havalar hala sıcak. ben gündüzleri çıtçıtlı body giydiyorum kolsuz, akşamda penye hırka giydiyorum üstüne...doktorumuz aynen senin yaptığını söyledi "şimdiden kalın giydirmeyin, vücut ısısını ayarlamayı öğrensin soğuklar gelmeden" kv hasta edeceksin bu çocuğu diyor ama çok şükür 28 günlük oldu, üşütmedim oğlumu

bnmki de ölee o kremden bnde mi denesem ki..aşı bzmde haftaya bni de korkusu sardı valla okuyunca:18::18:

gece 2den beri gaz sancısı uyutmadı bzi çıldırmak üzereyi artık saat 6 buçuk, kucaktan yatağa koyunca basıyo edepsiz yaygarayı...

kızlar kafayı yicem yardım edin nolur akşam olunca kızıma bi haller oluo uykusu gelio uyuyamıo mememi bile emmio sinirlenio dün 7den gece 1e kadar uyudu uyandı ağladı ben napacam çok bitkinim valla ne yapsam olmuo bakamıorum bu çocuğun dilinden anlamıorum galiba ne istio(

Canim ben de istanbulda yasiyorum. Uzun kollu tulum ve altina citcitli atlet giydiriyorum.gun icinde odadan odadaya gezdirirken de belinden itibaren battaniyeye sarili tutuyorum.
aman canım dikkat et, bugün okuduğum kitaplardan birinde yazıyordu yine. bebekler 3 aylık olana kadar kesinlikle yüzüstü yatırılmaması gerekir diyor
Sağol canım uyardigin icin.
Canim benim oglumda kurulu saat gibi aksam sekiz bucukta bir basliyor aglamaya onbire kadar.sonra uyuyor.her akşam böyle. Akşam olunca beni sıkıntı basiyor. Dilinden anlamıyorum diye kendini boşuna suclama canim.

Desteğin için teşekkür ederim...

Benzer sorun bizdede var bide aksamlari hep huzursuz çocuk. .. aglama sebebini bulamıyoruz bide yavrum her sıkıntısında cok cok elini emiyo hep ac gibi bu sefer yiyip yiyip şişiyor kusuyo...zaten 13 gunlukken ciddi bi ameliyat oldu yavrum simdi her aglamasina yasaniyo evde...cocuk harika bisiy ama karikoca iliskisine pek iyi gelmiyo herlde yada bazi iliskilerde boyle oluyo. ..

kızlar merhaba. 11 gün önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. hastaneden çıktığımız gün yani bebeğime 2 günlükken işitme testi yapıldı ve sol kulağı geçemedi. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. bebeğim 9 günlükken gittik ve maalesef geçemedi. hemşire moralinizi bozmayın dese de lohusalığımdan bir şey anlamadım. üniversite hastanesine yönlendirdiler, 1 hafta sonra gidicez ama içim içimi yiyor. bu durumla karşılaşıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı?

Bizim de gecememisti testten. Ayni sekilde bir hafta sonra olculdu yine gecemedi kir birikmistir yikandikca gecer dediler. Sonra bir gecelik fototerapi aldi ondan cikista gecmisti ama ikinci duzey testistediler. Ben de cok paniklemistim ama basit bir test. Gectu cok sukur..

2 yıl once dogum yapan arkadasimin oglunda benzer bi problem oldu en son ayrintili teste kaldi oda cok uzuldu ama gecti bebegi testi neyseki...senee ferah tut icinu skin ol bebegini de kendini de strese sokma bence gecice cunku gereginde erken yapiliyo testler artik cogu bebek gecemiyo ilk seferinde...

benimkide heyecanlanıo memeyide tutamıo gözler gidio uyuyamıoda ya kocam 4te gelio işten buda 7 gibi uyanıo en geç 8 en az 11 e kadar ağlıo benim ter afedersiniz kıcımdan çıkıo haşat duruma geliorum sonra herkes odasına geçip yatıo karı kocalığımızda kalmıo 2 dakka oturamıoz bide misafir gelio sürekli bıktım kaç gün önceden haber verio insanlar ya çatkapı çıkıp gelin tekim zaten bide hazırlık yapıorum 45 günde 14 kilom gitti dahada gider yemek bile yiyemiorum bittim resmen psikolojim bozulduşuanda beşiğin içinde mıkırdanıp duruo bugünde gazı var galiba(akşam olmasın istiorum

Canım korkma aşının yan etkisi yok çok şükür ama canı yanınca çok ağladı dayanamadım bende kuzuma ama gece huysuzluğu olmadı asıl zor olan ikinci ay aşısı o ateş yapabiliomuş bana sağlık ocağı doktoru bi krem verdi göğüs için hematom ona başladım kantaron yağı aldım daha denemedim benim de göğüs ucu değil meme çevresi çeke çeke yara yaptı sinirliyken bide meme diyetindeyiz şuan az emziriorum tam boşalmıo taş gibi oluo pompaya daha da çok acıo allahım ne zormus analık

bebegmn koltuk altı atesi 36.4 ama kafası yanıyor sımsıcak annemde tutturdu atesi var diye sizceeeeeeee sizin bebelernde kafası sıcak mı emzirikende hissediyom sıcaklıgını

bebegmn koltuk altı atesi 36.4 ama kafası yanıyor sımsıcak annemde tutturdu atesi var diye sizceeeeeeee sizin bebelernde kafası sıcak mı emzirikende hissediyom sıcaklıgını

Benim bebegimin de özellikle emzirirken yüzü kafası cok sıcak oluyor. Sanırım emerken cok efor sarfediyorlar ve sıcaklık basıyor. Çünkü öyleyken ben de 1-2 ateşini ölçtüm normaldi

canım benim bebeğinde alnı sıcak ateşli oluyordu ama vücudunda olmuyordu annem dediki acıkınca ve uykusu belince alnı ateşlenir gerçekten öle oluyor doyur veya uyut geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…