2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

baba evi gibisi varmı ya bende geçen hafta gittim üç gün kaldım ben huzurluydum yavrumda.. nasıl güzel uyuyordu.. evimize geldik bi problem yok ama kv oldgundanmıdır nedir bilmiyorum yavrumun uykusu azaldı gece 3ten snra düzgün uyumadı hele bugün uyuyor 15 dk sonra uyanıyor bi türlü dalıp derin derin uyumadı

Merhabalar herkese;
Kızımla sizleri kocaman öpüyor ve selamlıyoruz. Kırkımız çıktı annemi götürdük bıraktık. Bozuldu biraz ama napıyım azıcık yalnız kalmak istiyorum artık. İzmirde gezdik bol bol.

Üstüme hiç bi kıyafet olmadığından alışveriş yaptık. İşkenceydi resmen. her mağazada ağlama krizine girdi kızım. denemeden 2 parça şey alıp çıktım hep. saçımı boyattım. Kendime geldim resmen. Lohusa modundan çıkmak iyi geldi gerçekten. herkese tavsiye ederim.

Göğüs uçlarım hala düzelmedi. 2 lüp lansinoh 1 tüp garmastan bitirdim.
izmirden buzhaneden ayva gönderttirip onun çekirdeklerini suda bekletip sürdüm kar etmedi.
zeytin yağı sürdüm olmadı
susam yağı sürdüm olmadı
en sonunda silikon uç ve bepanthen ile biraz düzeldi hala çok kötü. kopacak diye korktum.
şimdide içinde cennet hurması bekletilmiş zeytinyağı sürüyorum. umarım iyi gelir.

Kızımın kolik olduğu kesinleşti. akşam 8 gibi ağlama krizine girip gece 1-2 gibi zorla uyuyor.
dün gece 2,5 da uyudu mesela.
ağlamaktan nefesi kesiliyor. kıpkırmızı oluyor o anda. sarsıp nefes aldırmaya çalışıyorum.
çok yoruldum bu ağlama krizleri yüzünden.
önce elma yağıyla masaj yaptım ama kar etmedi.
rezene papatya çayı falan kimyon mimyon hiç bişey kar etmiyor.
ilaca başladık ama kar etmiyor.
dün 3 kere çarşafla salladık . sallamam etmem diyordum ama kriz anında insan ne yapacağını şaşırıyor.

Sizleri çok özledim. arada girip okuyorum ama eskisi gibi takip edemiyorum. hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum.

Biz de aynı durumdayız.. hep ilgi istiyo çok uykusu olsa da direniyor resmen uyumamak için ama sağlıklı olsunlar da razıyız di mi bunlara.. Çok şükür halimize.. Bir de hıçkırık meselesi ay kocaman insan gibi hıçkırmalar!!! bazen emzirerek bazen de limonlu su ile geçirebiliyoruz işte hangisi tutarsa.. Kolay gelsin bize :)

Kizlar bu aci elmayagini kullanan var mı ise yarıyor mu kokusu çok keskin acaba bir zarari var midir

Lepistescim ondan bende istiyorum bir an önce annemin şefkatine ihtiyacım var
1 ay oldu bebişin kimliği çıkmadı hala sinir oldum
Kimlik çıksın ki pasaport çıkacak ancak gelebilcez turkiyeye
Umarım daha da uzun sürmez yoksa ben daha fazla dayanamıycam yalnızlığa
Valize koyup kaçak yollardan mı çıkarsam acaba bebişi
Ses çıkarmayacağını bilsem bi el valizine atıp çıkarırdım

Bebisim doğalı 3 hafta oldu. İlk defa bugun bebeksiz kendim icin birsey yapıcam ve arkadaşlarımla bulunup yemek yiyeceğiz. Esim bebeğe bakacak. O kadar bunalmisimki kendim icin bisi yapiyor olmaktan dolayi icimde bir kuş pir pir ediyor.

Çok tebrik ettim eşini Canım işten geldi bi de bebek mi bakacak
Benim de çok ihtiyacım var kucağımda bebek olmadan arkadaşlarımla geçireceğim 2-3 saate
Ama açlıktan yıkar ortalığı herhalde
Bi de eşim işyerinde o kadar çok yoruluyoki zaten çok geç geliyo eve
Akşamları azck ağlamasına kızıyo bazen
Sonra da ben şikayet ettiğimde tüm gün bebek bakmaktan ne var ki altı üstü bi bebek bakıyorsun diyo

kızlar kıızmın popası bı garıp olduu!kırmıızı penk te poposu!hafıf catlak catlak olmus!!!pısık buna mı denıyoo...daha once prıa premıum care kulanıyoduk,sımdıde aktıf bebek yesıl paketten aldıkk!!acaba ondanmı oldu acaba??evde sebamed pişik onleyıcı kremı varr..bugun zeytınyagı surdumm..ne yapmam lazımm

Lohusa depresyonu diye bisey yok insani zorla depresyona sokan insanlar var kv bebegin her altini actiginda poposundan asagi yikamak istoyor hasta olur diye izin vermedim simdi bebek gik dese bezine yapisiyo hemen altini aciyo ozaman susuyomus bebek bide her actiginda annnesiiiii asj olsunn sana bak ssurasi pismis burasi pismis pismemis yerleri bile uyduruyo deli olcam sirf yikama dedim diye yapiyo bugun acmis yyine 5dk once degistirdigim bez cisli diyo cis gostergesi sapsari goz var yani yok dedim yarim yamalak kapamis sonra cocuk kaka yapinca tasti tabo ust bas degistir hem cocuk bak hem kv ben mi tuhafim hangi zamanda kaldik islak mendiller pamuklar yaglar var popo yikamak mi olur her ciste varmi boyle yapan benmi hassasim

hametan pomad al canım 2 sürüşte hiçbirşeyi kalmaz ben de başta prima Premium care kullandım sonra bulamadım mecbur aktif aldık pişik olur diye çok korktum ama olmadı çok şükür ...hametan pomad mavi renk kesinlikle kullan sonra bana dua et :) şaka bir yana harika bir pomad yağlı olduğundan çabuk iyileşiyor ve kakayı hemen cilde temas ettirmiyor geçmiş olsun canım

Valla kızlar tek başına hem bebeğine bakıp hem ev işlerini yapıp hemde misafir ağırlayan sizlere hayranım annem hiç boş bırakmıyor beni kahvaltı yemek temizlik hatta çocuğa bakmada şa yardımcı ama ben bu saatlerde dayak yemiş gibi oluyorum bi düzeni yok çünkü oğlumun bide doktor emzirmeyi azalt dedi iyice huysızlaştı bu arada süt tamamen emme ile alakalıymış emzirmeyi azaltınca sütümde azaldı bir sağmada 140 çıkan tek göğüsten şimdi 60 çıkıyor ama göğüslerin şişti ve inanılmaz sızlıyor allahım ne zaman normale dönecek herşey

nasıl olculuyor ordan normal dijitalle olcebilirmiyim yoksa ayrı bi aleti mi var olçmek için

ben braun un dijitalini almıştım, modelini hatırlamıyorum ama benimki oda ısısını falan da ölçüyor. sanırım normal dijitaller ölçer. benimkini kulağa sokuyorsun ama değdirmeden 3 saniye yakın tutunca deliğe ölçüyor

selaamm yorgun savaşçılarr!

biz dün gece memleketten evimize döndük benim akıllı oğlum yine anneciğini yormadı..yol boyu uyudu mis gibi :)) uçakta tam arkamda brnim gibi yalnız yolculuk yapan bir kadıncağız vardı.. biri 2 yaşlarında biri de 6-7 aylık iki çocuğuyla.. yol boyu çocuk hiç susmadan konuştu bebecik de hiç susmadan ağladı hem de ne ağlama kadının stresi bana geçti valla çok üzüldüm haline.. ama bi yandan ben de üç buçuk attım Arda da uyanacak da ağlayacak diye.. neyse ki uyanmadı kuzucum..

bugün bizim de aşımız vardı.. sadece vurulduktan sonra biraz ağladı arabaya biner binmez sustu yavrum :) içim kıyıldı yine de canı yanınca aşıdan mıdır nedir bilmem bugün çok huysuzdu.. tüm gün toplam 1 bucuk saat anca uyudu.. arada ağlayıp durdu uzun süre.. sonra saat 9 gibi daldı ve şu an hala uyuyor korkuyorum sabah oldu zannedecek de tüm gece uyanık kalacak diye

ahanda kıpraşmalara başladı uyanıyor benimki öpüyorum kızlar hepiniziiiiiiii

Selam canım valla öyle iyi geldiki anlatamam. Şartlarınız uygunsa tavsiye ederim. Cok iyi geliyor 2 muhabbet ediyorsunuz Zorlamış oğlan onu biraz ama geldiğimde uyuyordu.

Çatlak çatlak degil ama benim bebişte pişik olmuştu. Doktor ıslak mendil kullanmamamı ve o bölgeyi bezlemeden evvel iyice kurulamamı söyledi. Dediklerini söyledim geçti gerçekten

Eğer çok kaka yaptıysa ben de belden aşağısını yıkıyorum. Diğer zamanlar Pamuklu su ile temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…