- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.061
Ohhhh anneme geldim ekmek elden su gölden yemek derdi yok valla şutum artti kiZlar ..: annem hergün soğanlar domatesi salata yapıyor sogan sut arttırıyor diye. Keramet soğanda mı baba evinde mı bilmeme ama rahata çok alıştım.keşke yakın otursaydık
kızlar bu emip yatağa yatıp 10 dk uyuyup geri uıyanıp mıkırdanma sonrasında sesin tonu artarak alın beni kucağınıza modu bizde de var. ne yapacağız bu minikleri? iyice kucağa alıştı bizimki sürekli kucağımda ya da memede artık onu taşımaktan belim ağrıdı ,karnımdaki dikişlerim acıyor sırtım ağrıyoooooooorrrrrr,sızlanmak şikayet etmek istemiyorum ama biz de insanız ve üstelik henüz iyileşemedik bile daha...allah hepimizin yardımcısı olsun miniğimi hıçkırık tuttu biraz dolaşalım geçirelim...
Ohhhh anneme geldim ekmek elden su gölden yemek derdi yok valla şutum artti kiZlar ..: annem hergün soğanlar domatesi salata yapıyor sogan sut arttırıyor diye. Keramet soğanda mı baba evinde mı bilmeme ama rahata çok alıştım.keşke yakın otursaydık
Kizlar bu aci elmayagini kullanan var mı ise yarıyor mu kokusu çok keskin acaba bir zarari var midir
Bebisim doğalı 3 hafta oldu. İlk defa bugun bebeksiz kendim icin birsey yapıcam ve arkadaşlarımla bulunup yemek yiyeceğiz. Esim bebeğe bakacak. O kadar bunalmisimki kendim icin bisi yapiyor olmaktan dolayi icimde bir kuş pir pir ediyor.
kızlar kıızmın popası bı garıp olduu!kırmıızı penk te poposu!hafıf catlak catlak olmus!!!pısık buna mı denıyoo...daha once prıa premıum care kulanıyoduk,sımdıde aktıf bebek yesıl paketten aldıkk!!acaba ondanmı oldu acaba??evde sebamed pişik onleyıcı kremı varr..bugun zeytınyagı surdumm..ne yapmam lazımm
canım en güzel bakacağın yer kulak içi...doktorumuz bize o şekilde söylemişti. koltuk altı yanıltırmış...benim oğluşumun kafası hep sıcak oluyor ateşi yokken de
Bnmkide bzde kaliyo cocugum hakknda kararlr veriyo yok biberondan gazlaniyo yok kaka yapmadi beynime etti.yarin gdicek sanirm 10.gun oluyo ama bnm omrumden 10 yil gitti resmen kafayi siyircam birbirimize grcez yakin sarediyrm ya sabir cekiyem sacmaliklarni bi anltsam roman olur
rekor bende sanırımbenim ki 3,5 aydır bende, üstelik dönüş bileti belirsiz
nasıl olculuyor ordan normal dijitalle olcebilirmiyim yoksa ayrı bi aleti mi var olçmek için
Çok tebrik ettim eşini Canım işten geldi bi de bebek mi bakacak
Benim de çok ihtiyacım var kucağımda bebek olmadan arkadaşlarımla geçireceğim 2-3 saate
Ama açlıktan yıkar ortalığı herhalde
Bi de eşim işyerinde o kadar çok yoruluyoki zaten çok geç geliyo eve
Akşamları azck ağlamasına kızıyo bazen
Sonra da ben şikayet ettiğimde tüm gün bebek bakmaktan ne var ki altı üstü bi bebek bakıyorsun diyo
kızlar kıızmın popası bı garıp olduu!kırmıızı penk te poposu!hafıf catlak catlak olmus!!!pısık buna mı denıyoo...daha once prıa premıum care kulanıyoduk,sımdıde aktıf bebek yesıl paketten aldıkk!!acaba ondanmı oldu acaba??evde sebamed pişik onleyıcı kremı varr..bugun zeytınyagı surdumm..ne yapmam lazımm
Lohusa depresyonu diye bisey yok insani zorla depresyona sokan insanlar var kv bebegin her altini actiginda poposundan asagi yikamak istoyor hasta olur diye izin vermedim simdi bebek gik dese bezine yapisiyo hemen altini aciyo ozaman susuyomus bebek bide her actiginda annnesiiiii asj olsunn sana bak ssurasi pismis burasi pismis pismemis yerleri bile uyduruyo deli olcam sirf yikama dedim diye yapiyo bugun acmis yyine 5dk once degistirdigim bez cisli diyo cis gostergesi sapsari goz var yani yok dedim yarim yamalak kapamis sonra cocuk kaka yapinca tasti tabo ust bas degistir hem cocuk bak hem kv ben mi tuhafim hangi zamanda kaldik islak mendiller pamuklar yaglar var popo yikamak mi olur her ciste varmi boyle yapan benmi hassasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?