2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

40ı çıkınca ben rahatladım oğluşta gaz açısından çok az bi değişim oldu. bi de hızlı büyümüş öyle dediler. biraz sağa sola bakınması gülüşü falan daha bilinçli oluyor dolayısıyla emzirmek alt açmak vs daha keyifli. agular da başlıyor ohhh

doğru ya sen erkenci anneydin, 40 ınız çıktı :) canım benin en çok merak ettiğim şu 2 saatte bir uyanmalar 3 saate çıktı mı? diyorlar ki tokluk hissi gelişecek 2 saatte bir emme 3 e çıkacak...
ilk kez dün gece oğlum saolsun anasını sabah 6 ya kadar uyutmadı, saat başı emdi. sabah 8 de babası uyandı, isyanla çocuğu vermişim kucağına 11 e kadar deliksiz uyudum. hala pijamamla duruyorum

evet yaaa benimde göğüslerim tek problemim 15 kilo almıştım 10unu verdim... ama göğüslerim kafam kadar hala çok şükür rabbim bebeğimin rızkını gönderiyor tesellim ama küçük memeden de geliyor süt azcık küçük olsada sütü çok olsaydı

kızlar bebeğimin iki kulağının arkasında saçının içinde beze gibi bişi çıkmış bu neki şimdi yaaanete baktım enfeksiyon gçirdiyse çıkabiliyomuş filan...idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti o mu yaptı yani ki???..bi fikri olan varmı yada bebeğinde böyle bişi olan((

açlıktan emme azalıyor ama zevkten emme isteği tavan :) bi de uyanık kaldığı saatler arttı gündüzleri

aynen cnm bndeee 15ten geriye 5 kaldı ama kalan galiba gögüslerde

ya evet bnde 3 saate çıksın istiyorummm..daha az uyanmak istiyorum gece..bi de ben evde genelde pijamalıyım en rahat halim için

emzik önerilerinize teşekkür ederim ccivcivimm ve aybike birazdan internetten alacağım ikisinden de o zmn,bakalım hangisini sevecek paşa..

Kızlar 40 dan sonra değişenler gece uyumaları 2 saat ve 3 saat oluyor gündüz uyumaları azalıyor :) daha çabuk doyuyor karnı çünkü kuvvetli emiyor :) ağlamasından açtığını yada altını batırdığını çözebiliyorsunuz :) gaz sancımız bizim hala var ama ilk günler kadar değil çok şükür. kakalı bez sayısı azalıyor günde 6-7 iken 2-3 e düşüyor.

Onun dışında sesli sesli gülüyor seslendiğinizde size bakıyor agu yapıyor :)

Kırk çıkınca çevrenin psikolojik baskısından kurtulacağım şu anda oğlumla gezmelere gidiyoruz 26 günlüğüz eğer oğlum ufak bir rahatsızlansa annnem ve kv canıma okuyacak her ne kadar rahat davranmaya çalışsam da korkuyorum :18::18:

Allahın izni ile birşey olmaz canım :) hem olacağı varsa evden çıkmasanda olur :)

Ay gercekten mi süpermiş valla biraz rahatladım. Bu arada bişey sorucam bugun 34 gunluk olduk ve dun oğlum kucagımdayken seslı guldu, yalnızdım şok oldum kaldım ve sevinçten sklımı kaçırdım böyle bişey olmuş olabilir mi yoksa ben uykusuzluktan sızıp rüya mı gordum acaba günlerdir doğru dürüst hiç uyumadım da

hayatım küçük memede büyüyor emziren herkes kocaman memelerle dolaşıyor bu süt kanallarıyla alakalı sanırım bebeklerimiz için.işin gerçeği ben şükrediyorum ne kadar uzun süre emzirsek o kadar iyi değilmi.

Olabilir canım :) Maşallah bebeğine :) ben benim kine seni gidi yaramaz gülüyorda bak diyorum daha çok gülüyor :)

Son düzenleme:
Bugün bizim aşımız vardı çok ağladık ikinci ayda yapılan aşı daha zahmetliymiş ateş yapabiliyormuş birde ben yeğenlerimi tutardım aşı olurken oğlumu tutamadım içim dayanmadı bi kez daha anladım ki evlat çok başkaymış :)) kızlar gezme tozma işine gelince ben kendimi toparladığım anda attım kendimi sokaklara bazılarında güçlük çektik çok ağladığı susmadığı oldu ama zaten havalar bozucak yağmurdu çamurdu çıkamıcaz bugünleri iyi değerlendirmek lazım kimseyi dinlemeyin alın çocuğunuzu çıkın gerçekten çok iyi gelio

Emzikle ilgili benim ki çok meme arsızı olduğu için vermiştim emzik saolsun reddetmedi doğumdan önce chicco kauçuk uç almıştım kauçuk çabuk bozuluo kokmaya başladı sonra marketten wee aldım 3 lira ya :)) onu daha çok sevdi ama chiccoyuda reddetmedi bugün iki tane de avent aldım arkasında korumalığı var kapatmak için daha onları denemedik bir emziği en fazla 20 gün kullanın kızlar sonra atın

Bide bir aydan sonra göğüslerim yara oldu kabus gibi çok canım yanıo lanolin sürüyorum sürekli kantaron yağı aldım bide burda iyi geldiğini yazmışlardı umarım hepimiz tez zaman da iyileşiniz

Bende sahit oldum kahkasina uyurken guldu sesli sesli cok guzeldi :)

parmeciğim bol su iç günde 3 lt yi geçiyorum ben çok faydasını görüyorum yediklerimizde etkili tabiki ama su dehşet bir sonuç veriyor.

arkadaşlar aranızda lactamil kullanan var mı?gerçekten faydalı mı sonuçta vitamin depolarımız boşalıyor benim hala diş etlerim kanıyor öyle aman aman düzenli yemek de pişirip yiyemiyorum malum artık bebiş fırsat verdikçe iş yapıyoruz acaba faydasını gören var mı? bir de sütlü içecek olduğundan gaz yaptı mı bebişlerinizde? ben süt içmeyi bıraktım ve oğlumda dikkate değer gaz değişimi oldu rahatladı eskisi kadar gaz sıkıntısı çekmiyoruz.

kızlar nasılsınız geldim ve gidiyorum kızım ağlıyo çünkü habire emmek istiyo maşallah dyeyim yine de ama ne bileyim tokken de ağlıyo nyse cıkayım öpytğm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…