2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

böyle birşeyden bahsetmedi hiç sağlık ocağı sorayım yarın bakalım

acaba bu her ilde uygulanıyor mu?

Son düzenleme:
böyle birşeyden bahsetmedi hiç sağlık ocağı sorayım yarın bakalım

acaba bu her ilde uygulanıyor mu?

Bilmiyorum canım ama bana gelen msjlara baktım şimdi senin yazını okuyunca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yazıyormuş bizim belediyenin bi uygulaması mı yoksa her ilde oluyormu bilemedim

Doğumdan ne kadar önce olması gerekiyor ben hamileliğimde çalışmadım ama öncesinde çalışıyordum

Doğumdan önce 4 ay yani 120 gün olması lazım canım eğer eşinin sigortası varsa yine alırsın tek şart doğumdan önce 120 gün ödenmiş olması senin içinde eşininki içinde geçerli tek şart bu ?

senin olmayabilir eşinin var ise yine alırsın:)

Bi gidelim bakalım ziraat bankasına

Arkadaşlar bebekleriniz ne kadar sürede bir emmek istiyorlar? Benimki sürekli emmek istiyor. Bugün sabah 9 da uyandı. sadece 2-4 arası uyudu başka da uyumadı. Arada 15 er Dakika'dan günde toplam 1 saat kucağımda dolandırdım. kalan saatlerde sürekli emmek istedi. Mama vermek istemedim. İsyan etmek istemiyorum ama Bir butun olduk. ne dus alabildim ne dogru durust yemek yıyebıldım. Emzik gibi de kullanmıyor ciddi emiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Meme vermezsem kıyameti koparıyor

valla benim ki gün içinde her saat emiyor yani 1 de emiyor gaz çıkar vs derken uyuyor 2 de kalkıyor emiyor yine :) gece 1 de uyuyor 3 te uyanıyor emiyor sonra 4.5 da uyanıyor emiyor ondan sonra saat başı uyanıyor :)

Benim de oyle çoğu zaman...cok iyi anliyorun anliyorum bazen tuvalete gidecek durumum olmuyo hele de aksamlari saolsun esref saati geldimi bi huzursuzluk ag lama kucaktan inmeme..napcagimi bilemiyorum

bnmde 28. gün açık kahve sarı gbi akıntı geliyo 40 gün sürermş kesin. sonrada adet görecekmişiz.

Aybike77 aşınız nasıldı cnm zor oldu mu?

canım hepatitin ikincisi oluyormuş bu ay, dün olduk...hiç zor değil merak etme..olduktan sonra 2 dakka ağladı okadar. ama önümüzdeki ayın aşıları sıkıntılıymış. ateş ve ağrı yapabilir dedi doktor

aybikecim 2 aylıkmı oldunuz verem aşısıda yapılıyor 2. ay bizim yapılacak 24 de hepatit 2. 27.de verem yapılacak

Bidr ben doktora sordum mama isini vicdan azabi cekiyorum ama surekli memede artik yaradan acidan duramıyorum ama oglum durmuyor diyince butur durumlarda cocugum huzuru ve sağlıklı emmeyi saglama adina mecbur kalinca gunde 1 2 kez mama verilebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…