- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.121
Bu videoları izledikten sonra bana dua edeceksiniz :)
1,1
Baby Language Lesson 1 part 1 - YouTube
1,2
Baby Language Lesson 1 part 2 - YouTube
2
[video=youtube_share;FcaxCSG3n5w]http://youtu.be/FcaxCSG3n5w[/video]
Baby Language Lesson 2 - YouTube
evet öle dün hiç gazını çıkartamadı 4 saat ağladı sonra uyuya kladı. 3.5 saat de uyudu. gece emziridğimde pat pat alttan çıkardı
Ayji sey bizdede yasaniyo ayakta gezdirmekten dikislerim kendimi kasmaktan boynum tutiluyo gaz ilacida kullaniyoruz ama fayda etmiyor bi araKizlar deliricem sanirim., tum gun sorunu olmayan cocuk aksam. 7oldu mu bi civitiyo gece 12yr kadar... Sebepsiz agliyo gazi cikiyo alti yemiz ama emzireyim diyince dunyayi yikiyo aglamaktan, biberon da almiyo. Rn son dün elini emmeye basladi acliktan napcagimi sasirdim artik of offf
onlar gaz sancısı canım. hep aynı saat te başalr. göğüsü emdiğinde resmen göğüsle savaşaır. hırçınlaşır.yüzü kıpkırmızı olur. alttan gazını çıkarıyor ama yetmiyor. bizimkide her akşam 6 dedim mi başlıyor. kucakta dik tutup dolaştırınca rahatlıyor. bide bağzen eşimel arabaya binip dolaşıyoruz arabada rahatlıyor uyuyorr:) başkka çare bırakmadı velet. denemedik şey kalmadı, rezene çayları, kimyon, sıcak su torbaları, gaz damlalrı v.s internetten baktım sağlıklı her çocukta 3 ay bitene kadar oluyomuş
Ben de bu çocuk önce anne dicek diyordum acıktım demekmiş :)
Bizim dilimizdeki anne kelimesi için bebişlerimizden mi ilham alınmış acep
kızlar sanırım sizin bahsettiğiniz gaz sıkıntısı değil, kolik
benim kv de söyledi devlet doğum parası veriyor diye ama yine yanlış anlamıştır diye araştırmadım bile...gerçekten var mı öyle bir muhabbet
Canım doğumdan 1 ay sonra ziraat bankasına gidip 95 tl alabilirsin. Ben gidip 1 ay önce doğum yaptığımı söyledim. Gişedeki memur sgk çalışan mısınız dedi kimliğimi istedi 95 tl verdi. Kv bahsettiği para bu olabilir.
Biz SGK dan dogum parası alacağız ya bu ondan farklı mı ?ben Ssk li çalışıyorum özel de, ilk doğumda dogum izni sonunda evraklarimi goturup PTT den analik parası adiyla almıştım , çünkü dogum izninde işyeri maaş vermiyor , bu ziraatten alınan farklı mı , bize de verirler mi
Çatlak çatlak degil ama benim bebişte pişik olmuştu. Doktor ıslak mendil kullanmamamı ve o bölgeyi bezlemeden evvel iyice kurulamamı söyledi. Dediklerini söyledim geçti gerçekten
Kedicik senin paylaştığın videoları izliyoruz kızım ile :) bebişler ağlayınca memeyi bırakıyor sesi dinliyor çok komik ya :))
hahahah yerim ben onuuuuu
gaz sancısı ağlamasında da benim oğlan dudaklarını büzüyor yavrum benim
Biz SGK dan dogum parası alacağız ya bu ondan farklı mı ?ben Ssk li çalışıyorum özel de, ilk doğumda dogum izni sonunda evraklarimi goturup PTT den analik parası adiyla almıştım , çünkü dogum izninde işyeri maaş vermiyor , bu ziraatten alınan farklı mı , bize de verirler mi
Bende özelde çalışıyorum bu bahsettiğim emzirme ödeneği(süt parası) olarak geçiyor herkes alabilir sanırım benim de çok bilgim yok internette şöyle yazıyor belki yardımcı olur.
Sigortalının emzirme ödeneğinden faydalanabilmesi için doğum öncesindeki 120 gün içinde sigorta priminin ödenmiş olması gerekmektedir. Emzirme ödeneği, aktif sigortalı durumundaki kadına, karısı sigortalı olmayan sigortalı erkeğe ve aynı zamanda emeklilere de verilmektedir.
denizin dediği para süt parası bir kereye mahsus alacağımız bir para :) evet farklı doğum parası dışında alacağımız bir para :) süt parası eşi veya kendi sgklı olan her kadın bu parayı alabiliyor süt parasını 95 tl yi yani :)
denizcim sen kimliğin ile ziraat bankasından mı aldın bunun dışında birşey yaptın mı ? eşim sordurdu bankaya çıkmadı birşey ? bende rapor parası ile beraber alırım dedim yani o zaman bakarım dedim :) 13 aralıkta bitiyor raporum
Süt almamız için verilen süt kartı var onun dışında ekstra bi para mı veriyorlar
Süt almamız için verilen süt kartı var onun dışında ekstra bi para mı veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?