- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.221
ben pinpirikliyim biraz :) ama akayda doğum yapmaya karar verdim yinede başkentte kontrollere gidiyorumm birinin görmediğini diğeri görür belki diye haziranda bi tane düşüğüm oldu ondan beri evhamlıyım azcıkkkkk :)
hangi makro market :) kuscagizda oturuyorum ben tam olarak kusumm
mm iyi yapmissin farkli bi teknik :)) insallah saglikla alirsin bebegini kucagina
aminnnn canımmm rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsinn.. aminnn :))
bilmemkiokadarını bilmiyom kuzum ben keciörene girerken bi park var karsısı selale teleferik falan işte ordaki makroo
ne anlattım bee
hee selale tarafi assada kaliyo kuzum ben daha yukarlardayim doruklarda
yaslar kac kizlar ? bi de su cin takvimine baktiniz mi
ooo kuzum sen sefalı yerdesinuludağ gibi desene tam keyif yeriii keyfini cıkar
yaslar kac kizlar ? bi de su cin takvimine baktiniz mi
27 yaşındayım çin takvimine baktım ama çözemedim pek sata göremi bakıcaz yoksa hamile kaldığımız aya mı :44:
vallahide oldu billahide oldu oleyyyyyy
28 benim yaşlım kuzum
senin
ben baktım erkek cıkıyooo
sen baktınmı canım
27 yaşındayım çin takvimine baktım ama çözemedim pek sata göremi bakıcaz yoksa hamile kaldığımız aya mı :44:
vallahide oldu billahide oldu oleyyyyyy
hee ne demessin ayda bi cop kovasi aliyomucuyo ikide bi balkondan burdan bi giyiniyom eskimo gibi, kizilaya bi iniyom gunluk guneslik
Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. diye yazıyo canımmm sata göreyse erkek benim hamile kalınan aya göreyse kız :)
ayy ne güldüm yaa kutuplardasın desenee
26 benimde erkek cikiyo :)
tabi once saglikli olmasi muhim ama sen ne istiyosun? kiz istiyoz biz
Google Translate
kızlar bide bunu deneyin rus cinsiyet takvimi
kendinizin ve eşinizin doğum tarihini aşağıyada sat yazın aboyka kız manynk erkek demekmiş :)
vay arkadas benimki yine erkek cikti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?