- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.261
kızlar
Normal ekmek yerine kızarmış yağ sürmeden ekmek çıtır çıtır
tuzlu peynir
Ekşili yeşil zeytin
Soda soğuk olsun acayip bastırıyor
Ve en iyi gelen ayvayı dilimleyin limon sıkın tuz ekin acayip bastırıyor.
Buzdolabını bu ay 20 kere sildim ama herşey kokuyor allah yardımcımız olsun valla.
bende varımmm...amaaa
nasılsın canım arkadasım umarım senin bizim gibi bulantıların yoktur
Google Translate
kızlar bide bunu deneyin rus cinsiyet takvimi
kendinizin ve eşinizin doğum tarihini aşağıyada sat yazın aboyka kız manynk erkek demekmiş :)
Mrb canım , keske yok diyebilseydim bende sizin gibiyim. Ben inzivaya çektim zaten kendimi sabah sekizde anneme geliyorum elimi hiç bir seye sürmüyorum aksamda evime gidip yatıyorum kızımla beraber. Evimi de haftada bir temizlemiyorum dip bucak, camasir ütü dahil. Ben hiç bir ise yaramıyorum yani . Bogurmekten başka:) normal hayatıma dönmek icin gün sayıyorum . Offf off
önemli olan sezeryan sonrası yardım edecek yemek temizlik misafirle ilgilenecek birinin olmasıdır.
ilk bir hafta yarı oturur pozisyonda uyudum. öğleden sonra doğum yaptım gece yürüttüler zor oluyor canınız yanıyor ama unutuluyor.
Benim yardım edecek eşimden başka kimsem yoktu. Eşimde eve çıkınca işe gitmek zorunda kaldı. annemin kolu sakat ben beşikten bebeği eğilip kaldırdım falan ve dikişlerim lazerdi ama su topladı açılma oldu. Malesef yardım edecek kimsem yoktu ve dikişlerimi 2 hafta boyunca hergün hastanede pansuman yaptırdık. Hergün toplanan suyu sivilce sıkar gibi sıkıp boşalttılar 2 gün doğum sancısı çektim gıkım çıkmadı sadece koridorlarda yürüdüm ama dikişler yüzünden bas bas bağırdım. O yüzden mutlaka yardım edecek biri olsun
hosbuldum cnm arkadasım
evet sizinle olmak harika aynı seyleri yaşıyoruz ve paylaşmadan olmuyo
hım uygun tarih dimi gec kalmaktan cok korkuyorum ama benim hesaplarıma görede ideal bi tarih olmadı ptesi bi doktoru ararım bu doktora ilk kez gidicem zor aldım randevuyuda zaten bakalım herşeyin hayırlısı ...
bi elma yedim acıktırdı beni ya az az yiyorum ama hep midem fena açmıyım tokmuyum onuda bilmiyomki
eşime diyorum keşke canım bişiy istese o da keske dio artık
evet ya çocuklar serbest biz... çok rahat ederim ya dur bir önce evde deniim bakalım nasıl olacakkalın içi pamuklu tayt aldım hamile taytı değil ama L/XL aldım üzerine bir tunik giyorum önlüğüde geçiriyorum üzerime ohh ne rahatım ama ben eşimle aynı okulda çalışıyorum biraz söyleniyo benimkisi başka kıyafetin mi yok senin hep tayt giyorsun diye kısa elbiselerimin altınada giyorum bayağı iyi oluyor uzunda çizme ortada birşey yok bende çok kısa sayılmam 167 boyum var sende giy yaa valla bizim okulda küpeli erkek öğrenciler kıyafet serbest :) bizede hehe
ayy ne güzel anlatmışsın lepistess, insan görünce ne mutlu oluyor di miYavrumun teyzelerine günaydın. Dün tum gun boyunca basım Ağrıdı aksam dayanamayip acile gittim. Kadin dogumcu da nöbetteydi. Önce minikimize baktıkanasının kuzusu fikir fikir ayaklarını oynatıyordu. Topitop yemistim begendi Demekki Yılbaşından beride görmemiştim kocaman olmus 4 cm:) ole görünce bı rahatladım uzun süre görmemekte zor oluyor yaa. Bas ağrım icinde iğne yapalim dedide bende ilaç istedim . Parol aldım gecti cok şükür. Haftaya çarşambada 2 li teste gidiyoruz yuppiii:)
önemli olan sezeryan sonrası yardım edecek yemek temizlik misafirle ilgilenecek birinin olmasıdır.
ilk bir hafta yarı oturur pozisyonda uyudum. öğleden sonra doğum yaptım gece yürüttüler zor oluyor canınız yanıyor ama unutuluyor.
Benim yardım edecek eşimden başka kimsem yoktu. Eşimde eve çıkınca işe gitmek zorunda kaldı. annemin kolu sakat ben beşikten bebeği eğilip kaldırdım falan ve dikişlerim lazerdi ama su topladı açılma oldu. Malesef yardım edecek kimsem yoktu ve dikişlerimi 2 hafta boyunca hergün hastanede pansuman yaptırdık. Hergün toplanan suyu sivilce sıkar gibi sıkıp boşalttılar 2 gün doğum sancısı çektim gıkım çıkmadı sadece koridorlarda yürüdüm ama dikişler yüzünden bas bas bağırdım. O yüzden mutlaka yardım edecek biri olsun
internette 11-14.hafta diyor. benimki 12 ocakta yapıldı. tam 11+0 daydık. ben erken olduğunu düşünmüştüm. dr. bir haftasonra filan çağırır en azından demiştim. ama yaptı. ultrasona göre 11+4 teydik. bende erken olduğu için tedirgindim. ama sonuçlar beklediğimden çok daha iyi geldi. erken olsa yapmazdı herhalde diyorum. şimdilik içimiz rahat.
moralim bozuk yawss canım sıkkın ve hatta sanırsam bunalımda olabilir ve şu derinnnn bir offffffffffff çektim
benim oğlan 12 yaşında 7. sınıfa gidiyor tipik erkek çocuğu ders çalışmayı çok sevmeyen aklı fikri futbol topunda olan okuldaki derslerinden çok kulüpteki antrenmalarına özen gösteren bir çocuk ya ben pek objektif olamıyorum ee tabi annesiyim teknoloji tasarım dersi 1 gelmiş sebep projelerini zamanında yapmamış olması bende deli oldum tabi kızsan bir dert kızmasan başka dert sorumsuz çocuk ....ama işine geldiği zaman
oysaki kar yağarken bile antremanlarına gidip akşamınada acilde soluğu alıyoruz ventolinle kendine geliyor....
offf yaaa ben ne yapacam yaa bu oğlanı neyse kafanızı şişirdim görüşürüz ben biraz daha bunalım takılayım
moralim bozuk yawss canım sıkkın ve hatta sanırsam bunalımda olabilir ve şu derinnnn bir offffffffffff çektim
benim oğlan 12 yaşında 7. sınıfa gidiyor tipik erkek çocuğu ders çalışmayı çok sevmeyen aklı fikri futbol topunda olan okuldaki derslerinden çok kulüpteki antrenmalarına özen gösteren bir çocuk ya ben pek objektif olamıyorum ee tabi annesiyim teknoloji tasarım dersi 1 gelmiş sebep projelerini zamanında yapmamış olması bende deli oldum tabi kızsan bir dert kızmasan başka dert sorumsuz çocuk ....ama işine geldiği zaman
oysaki kar yağarken bile antremanlarına gidip akşamınada acilde soluğu alıyoruz ventolinle kendine geliyor....
offf yaaa ben ne yapacam yaa bu oğlanı neyse kafanızı şişirdim görüşürüz ben biraz daha bunalım takılayım
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?