2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gercekten görünce hem cok mutlu oluyorum hem de derin bir oh çekiyorum. Allah herkesin gonlune gore versin insallah . Optukkk seniii

mutfakta tarıf edemedıgım bı koku var.ne zaman gırsem ogurmeye bslıormm ..ne guzel yemeklr ypardm..buzdolabını ve bulasık makınesıı acmak ölüm.ya eskıye donemk ıstıorm.iştahla yemek yemeyı bırılerı cann bsı ıstıomu dedıklerınde coskuyla sunu ıstıyorum demeyı ozledımmm

benı kaldırabılırsınız maalesef...

aynı ben eşimde dioo hicbişiy kokmuyo ama gel bana sor bütün hamam sabunlarını attırdım sıvısabunu attım kokusundan dolayı limonlu sabun ve sıvısabun aldırdım...
hele bazı seyleri elde yıkamak gerekiyor o fairy kokusunu ne kadar severdim kabusum oldu:18:
herkes soruyo canın ne istiyo söle keşke canım bişiy istesedee sölesem diorrum bende okdar cok istiyorum canımın bişiy istemesinii
inş gecicek canım sabır diyelim Allahım yardım etsin ....

Cucum sende aynı benim gibiymissin. Bende beyaz sabun , sıvı sabun hepsini kaldırdım dove bile inanılmaz kokuyor burnuma kızımın bebe sabunlarini kullanıyorum ,geçeceğini biliyorum ama hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kendi kızımı bile sevemez onunla oynayamaz oldum; yazık cocuğuma, anne diyor; memegini ye, iyacini iç, ukunu uyu bida haşta oma

merhaba güzel anneler...

yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissettim.kızlar ben 1 haftadır annemde kalıyorum.

çünkü kendi evim bana iğrenç kokuyo eve girmemle böğürmem bir oluyo.ama artık yarın eşimle gidip güzelce temizlyeceğiz umarım alışırım düşününce bile ağlamak istiyorum.ama evime de gitmek zorundayım artık.

bizim salı günü randevumuz var bakalım neler yapıyor sıpa

rus takviminde de çin takviminde de kız çıkıyor bizim hayırlısı ile sağlıklı bir kızımız olur inş.

Geçecek güzelim geçecek az kaldı, ama bu hamilelik ve dogum sürecinin en zor kısmı diyebilirim yani benim icin dogum bir günde bitiyor ağrısı sizisiyla uç gün sonra huzur buluyorsun. Ama bulanti hayatı çekilmez yapıyor .Bende annemdeyim kalmıyorum ama çok yakında değil evlerimiz ama her gün geliyorum. Canım çok şükür annelerimiz var.

öööffffff ööfffffff herşey ne kadar tiksindiriciiii az önce yemek mi yedim işkencemi çektim bilemiyorum yaniii aç kalktım resmen masadan
işin ilginç yani en sevdiğim şeylerden iyice nefret eder oldum mesela ben önceden koca bir kase salata yerdim ama şimdi eşim 1 çatal verdi zoooorla yuttum bi daha da ağzıma sürmem ıııykkk ne olacak bu halimiz kızlar yaaa ufacık bebişlerin bize ettiğine bak

offf offf gerçekten yemek deiyince bile midem kalkıyor tüylerim diken diken oluyor çok zor ilk hamileliğide 4,5 ay çekmiştim buda öyle olacak sanırım off daha çok var geçmesine her gece ve her sabah kusmaktan bıktım mutfak kokar ev kokar eşime diyorum kokluyor bişi yok diyor oda bıktı artık :) hele buzdolabından nefret ediyorum

sorma kuzum ya berbat durumdayız nolcak böle gecsin valla artık dayanılmaz oldu aynen banada gecmeyecek gibi gelioo:18:
oyy kıyamam ben ona ya bide seni teselli ediooo minnak kuş yaa

minnacık seyler niler yapıyoo valla annişlerine bıcırıklar yaa
bende salata manyağıydım simdi görmek dahi istemiyom ahh ahhh ne zormuş ana olmak
gecsin nolurrr hepimizin bulantıları artık hamişliğin tadını cıkarmak istiyommm

kızlar mıde bulantıısndan bıktım artık..bu gune kadar hıc almamıstım ılac.ama bugun sabrım kalmadı artık.evde dramamine bulantı ılacı vardı.onu ıctımm..yavruma bısey olmaz dımııı.sız mıde bulantısında neler ıcıyorsunuz...

aynen ya bende mutfağa girdiğim an çok kötü oluyorum sürekli elimde kolonya koca şişeyi 15 günde bitirdim eşimde bıktı yemeksizlikten bugün annesine yaprak sarması sipariş etmiş dört gözle onu beklyor :) tabi bende :)

her öğünü dışarıda yersem misler gibi oluyo, az yiyorum ama doyduğumu hissediyorum.... yemekten yarım saat sonra sanki az önce doydum diyen ben değilim açıkmamı desm, kazınmamı, tabi beraberinde bir bulantı... arkasından bir öğürme:) tabi bazen öğürmeler boş olmuyor çıkarmakla sonuçlanıyor.... ve öyle yoruluyorum ki

İnanmiyorum, o mutfaktaki ne oldugu mechul kokuyu ben de aldigimdan iceri giremiyorum. Dolaptan su almam gerektiginde mutfaga nefesimi tutarak girip isimi halledip oyle cikiyorum. Yine de kar etmiyor. Bir de tuvalet... Bugun resmen fayanslari bile camasir suyuyla yikadim, mechul bir kokudan kurtulamiyorum. Esim bu kokulari hic duymuyor. Valla tuvalette bile zor hallediyorum isimi nolucak boyle? 12. Haftadan sonra azalir dediler ama ben son bir haftada daha cok kustum. Gerci hep kusabilsem keske, en azindan bikac saat rahatliyorum

Kızlar yaaaa cok kötüyümm bi haftadır ilk başlarda alerjidir diye düşündüm ama vücudumun heryeri kızardı minik minik kaşıntıdan ölüyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum bileee sizinde böyle bi şikayetiniz varmıı internette araştırdığıma göre 30. haftada oluyormuş kaşıntı herkezde olmuyormuş tabi ama beni çok erkenden buldu bu kaşıntı çok şükür başka sıkıntım yok eskiden deterjan kokusuna filan dayanamazdım çamaşırları bile asamazdım mide bulantısından onlar yok gibi ama bu kaşıntı cok kötü bişey pazartesi gününe randevu aldım doktora ama krem filan kullandırcaklarını sanmıyorum böyle gitmez inş

Son düzenleme:

ay artık bsılerden tıksınmekten bıktım.bde işin ılgıncı ac kalsanda olmuyo yesende.ac kalıncada bulanıo yıyıncede mıdene bı tas oturuo.ben hayatım boyunca hıc bu kadar ogurdugumu ve mıdemın bulandıgını gormedım...ay hayattan sogutuyo ınsanı.gozumu kapıorm bulantı acıorm bulantı..ayyy yeter artık. cm lık seyler resmem bzı ters duz ettı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…