- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.281
Google Translate
kızlar bide bunu deneyin rus cinsiyet takvimi
kendinizin ve eşinizin doğum tarihini aşağıyada sat yazın aboyka kız manynk erkek demekmiş :)
evet ya çocuklar serbest biz... çok rahat ederim ya dur bir önce evde deniim bakalım nasıl olacak
ayy ne güzel anlatmışsın lepistess, insan görünce ne mutlu oluyor di mi4 cmlik kocaman bebiş seni maşşallah
geçmiş olsun canım
bu arada benim rus takvimine göre kız çıkıyor şaşırdım bebiş, erkek doğuyor içimize en başından beri ama kısmet2 sinin de ayrı güzelliği var
benim ilk gittiğim doktor bayat ekmek ye demişti...
bende zaten yiyebildiğim yağsız beyaz peynirli tost
yesil zeytin kasesine bile bakamıyom :18:
sodayı cok seviyorum ve gercekten ii gelio günde 2 tane içiyorum...
ayvada güzel bende tuzla yerim ayvayııı hem mevsimi hem bebişler güzel ve gamzeli olurmuşşş büyükler öle derdii
sen bari silebiliyosun ben acamıyorum bile bi elim hep ağzımda kolanya döküyorum elime öle acıyom dolabıı
ayy komedi olduk yaa halimize bak
gecen gün yemek yapıyom diye oturup ağladım kocişede üzülüyom valla ne onun anacığı burda nede benim gidip orda yiyelim öle dışardan bazen kociş yapıyo bazen ben corba falan yapıyom işte öle idare ediyos Rabbim yardımcımız olsun valla kızlarr
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
mutfakta tarıf edemedıgım bı koku var.ne zaman gırsem ogurmeye bslıormm ..ne guzel yemeklr ypardm..buzdolabını ve bulasık makınesıı acmak ölüm.ya eskıye donemk ıstıorm.iştahla yemek yemeyı bırılerı cann bsı ıstıomu dedıklerınde coskuyla sunu ıstıyorum demeyı ozledımmm
aynı ben eşimde dioo hicbişiy kokmuyo ama gel bana sor bütün hamam sabunlarını attırdım sıvısabunu attım kokusundan dolayı limonlu sabun ve sıvısabun aldırdım...
hele bazı seyleri elde yıkamak gerekiyor o fairy kokusunu ne kadar severdim kabusum oldu:18:
herkes soruyo canın ne istiyo söle keşke canım bişiy istesedee sölesem diorrum bende okdar cok istiyorum canımın bişiy istemesinii
inş gecicek canım sabır diyelim Allahım yardım etsin ....
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
merhaba güzel anneler...
yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissettim.kızlar ben 1 haftadır annemde kalıyorum.
çünkü kendi evim bana iğrenç kokuyo eve girmemle böğürmem bir oluyo.ama artık yarın eşimle gidip güzelce temizlyeceğiz umarım alışırım düşününce bile ağlamak istiyorum.ama evime de gitmek zorundayım artık.
bizim salı günü randevumuz var bakalım neler yapıyor sıpa
rus takviminde de çin takviminde de kız çıkıyor bizim hayırlısı ile sağlıklı bir kızımız olur inş.
benim çin takvimine göre kız çıkıyordu,buna göre de kız çıktı .2 oğlum var Mevlam sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.
öööffffff ööfffffff herşey ne kadar tiksindiriciiiiaz önce yemek mi yedim işkencemi çektim bilemiyorum yaniii aç kalktım resmen masadan
işin ilginç yani en sevdiğim şeylerden iyice nefret eder oldum mesela ben önceden koca bir kase salata yerdim ama şimdi eşim 1 çatal verdi zoooorla yuttum bi daha da ağzıma sürmem ıııykkkne olacak bu halimiz kızlar yaaa ufacık bebişlerin bize ettiğine bak
Cucum sende aynı benim gibiymissin. Bende beyaz sabun , sıvı sabun hepsini kaldırdım dove bile inanılmaz kokuyor burnuma kızımın bebe sabunlarini kullanıyorum ,geçeceğini biliyorum ama hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kendi kızımı bile sevemez onunla oynayamaz oldum; yazık cocuğuma, anne diyor; memegini ye, iyacini iç, ukunu uyu bida haşta oma
merhaba güzel anneler...
yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissettim.kızlar ben 1 haftadır annemde kalıyorum.
çünkü kendi evim bana iğrenç kokuyo eve girmemle böğürmem bir oluyo.ama artık yarın eşimle gidip güzelce temizlyeceğiz umarım alışırım düşününce bile ağlamak istiyorum.ama evime de gitmek zorundayım artık.
bizim salı günü randevumuz var bakalım neler yapıyor sıpa
rus takviminde de çin takviminde de kız çıkıyor bizim hayırlısı ile sağlıklı bir kızımız olur inş.
sanada miraba güzel anne yalnız değilmişiz valla bende bi ben bu durumdayım sanıyodum ama oldukça kalabalığızbanada evim kokuyo gibi gelio hemde yemek pişmeyen evde ağır yemek kokusu alıyorum berbat az önce markete gittik kocişle kabus gibi market gezmeye bayılırım ama hemen cıkıverdik bikaçbişiy aldık temizlik malzemesi attım kendimi dışarı eve geldik yine o ağır koku kendimi zor attım banyoya önceden banyoya yetişiyodum simdi tutamıyomda ..siz yine sanslısınız gidicek anniş evi var bizde oda yok mecbur evdeyiz napalım kızlar gecicek bugünler inş...inş. güzel haberler alırsın salı günü minnakından
öööffffff ööfffffff herşey ne kadar tiksindiriciiiiaz önce yemek mi yedim işkencemi çektim bilemiyorum yaniii aç kalktım resmen masadan
işin ilginç yani en sevdiğim şeylerden iyice nefret eder oldum mesela ben önceden koca bir kase salata yerdim ama şimdi eşim 1 çatal verdi zoooorla yuttum bi daha da ağzıma sürmem ıııykkkne olacak bu halimiz kızlar yaaa ufacık bebişlerin bize ettiğine bak
mutfakta tarıf edemedıgım bı koku var.ne zaman gırsem ogurmeye bslıormm ..ne guzel yemeklr ypardm..buzdolabını ve bulasık makınesıı acmak ölüm.ya eskıye donemk ıstıorm.iştahla yemek yemeyı bırılerı cann bsı ıstıomu dedıklerınde coskuyla sunu ıstıyorum demeyı ozledımmm
İnanmiyorum, o mutfaktaki ne oldugu mechul kokuyu ben de aldigimdan iceri giremiyorum. Dolaptan su almam gerektiginde mutfaga nefesimi tutarak girip isimi halledip oyle cikiyorum. Yine de kar etmiyor. Bir de tuvalet... Bugun resmen fayanslari bile camasir suyuyla yikadim, mechul bir kokudan kurtulamiyorum. Esim bu kokulari hic duymuyor. Valla tuvalette bile zor hallediyorum isiminolucak boyle? 12. Haftadan sonra azalir dediler ama ben son bir haftada daha cok kustum. Gerci hep kusabilsem keske, en azindan bikac saat rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?