2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim otomatik cin takvimi hesaplayicida da Rustada kız cikio. Kalbimden gecen de kiz.Sağlıklı olsun insallah.

kaçarın yok sanırım :)) benim bunda kız çıkıyo ama çevremdeki herkesin içine erkek doğuyo kız olsa çok iyi olurr

benimde her türlü kız çıkıyor zaten kız olduğu belli nazllı olacak annesini bir rahat bırakmıyor sürekli miğde bulantısı bıktım valla

Merhabalar herkese

Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.

birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.

Ben varımmmm :)
Yaş 32 istanbul
sat 27 ekim 2012
beklenen d.t 4 ağustos 2013

aynı kaderi paylaşıyoruz ama bu sefer ben lavaboya da yetişemedim halı mahvolduuuuu çok sıkıldım ya ne yesem kusuyorum artık çubuk kraker bile kusmama neden oluyorr aç kalim daha ii

canım benım allah kolaylık versin..az az sık sık yemeye calıs...patates yumurta fılan hasla onları ye...lımonlayıp ye...taze ekmek fılan yee..cubuk kraker,polo nanelı seker ıyı gelıyor...ben bırden cok yıyınce de mıdem bulanıyoo...o yuzden sık sık ye..

hayirlisi diyelim artik canim :)

size doyum olmaz ben biraz su evimi toparliyim cok memnun oldum tgb cim :)) yine konusuruz bol bol

cucummm optum cok

Ayy öle fena oldumkii kapattım kusura bakmayın kızlar ...kolay gelsin kuzum yorma kendinii öpüldün sende kocaman

tuzlu bişeler at canım ağzına kraker ws.. bende sabah gözümü açar açmaz çıkardımm 3 ay sonra biter diyolar o günü bekliyorum
4gözle

atıyorum canımda banamısın demiyooo off cok zor bi durum bitmesini 4 değil 104 gözle bekliomm

aynı kaderi paylaşıyoruz ama bu sefer ben lavaboya da yetişemedim halı mahvolduuuuu çok sıkıldım ya ne yesem kusuyorum artık çubuk kraker bile kusmama neden oluyorr aç kalim daha ii

aynı kaderi ve aynı durumu bende batırdım mutfak halısını canım yaamakina dönüyo suan bide onu nerde kurutcam bakalım hava zaten berbatüstüm başım halı off off gecsin artık yaa buzdolabını actım peynir kabını koymak için açmaz olaydımmminş tez zamanda gecer hepimizin bulantıları

kızlar

Normal ekmek yerine kızarmış yağ sürmeden ekmek çıtır çıtır

tuzlu peynir
Ekşili yeşil zeytin
Soda soğuk olsun acayip bastırıyor

Ve en iyi gelen ayvayı dilimleyin limon sıkın tuz ekin acayip bastırıyor.

Buzdolabını bu ay 20 kere sildim ama herşey kokuyor allah yardımcımız olsun valla.

benim ilk gittiğim doktor bayat ekmek ye demişti...
bende zaten yiyebildiğim yağsız beyaz peynirli tost
yesil zeytin kasesine bile bakamıyom :18:
sodayı cok seviyorum ve gercekten ii gelio günde 2 tane içiyorum...
ayvada güzel bende tuzla yerim ayvayııı hem mevsimi hem bebişler güzel ve gamzeli olurmuşşş büyükler öle derdii
sen bari silebiliyosun ben acamıyorum bile bi elim hep ağzımda kolanya döküyorum elime öle acıyom dolabıı
ayy komedi olduk yaa halimize bak
gecen gün yemek yapıyom diye oturup ağladım kocişede üzülüyom valla ne onun anacığı burda nede benim gidip orda yiyelim öle dışardan bazen kociş yapıyo bazen ben corba falan yapıyom işte öle idare ediyos Rabbim yardımcımız olsun valla kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…