- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.241
kaçarın yok sanırım :)) benim bunda kız çıkıyo ama çevremdeki herkesin içine erkek doğuyo kız olsa çok iyi olurr
hayirlisi diyelim artik canim :)
size doyum olmaz ben biraz su evimi toparliyim cok memnun oldum tgb cim :)) yine konusuruz bol bol
cucummm optum cok
bulantım yine kusmayla son bulduuu
bulantım yine kusmayla son bulduuu
kaçarın yok sanırım :)) benim bunda kız çıkıyo ama çevremdeki herkesin içine erkek doğuyo kız olsa çok iyi olurr
benimde her türlü kız çıkıyor zaten kız olduğu belli nazllı olacak annesini bir rahat bırakmıyor sürekli miğde bulantısı bıktım valla
hepimizin Allah yardımcısı olsun valla çok zor mide bulantısı sanada geçmiş olsun canım
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
aynı kaderi paylaşıyoruz ama bu sefer ben lavaboya da yetişemedim halı mahvolduuuuuçok sıkıldım ya ne yesem kusuyorum artık çubuk kraker bile kusmama neden oluyorr aç kalim daha ii
hayirlisi diyelim artik canim :)
size doyum olmaz ben biraz su evimi toparliyim cok memnun oldum tgb cim :)) yine konusuruz bol bol
cucummm optum cok
tuzlu bişeler at canım ağzına kraker ws..bende sabah gözümü açar açmaz çıkardımm 3 ay sonra biter diyolar o günü bekliyorum
4gözle
aynı kaderi paylaşıyoruz ama bu sefer ben lavaboya da yetişemedim halı mahvolduuuuuçok sıkıldım ya ne yesem kusuyorum artık çubuk kraker bile kusmama neden oluyorr aç kalim daha ii
kızlar
Normal ekmek yerine kızarmış yağ sürmeden ekmek çıtır çıtır
tuzlu peynir
Ekşili yeşil zeytin
Soda soğuk olsun acayip bastırıyor
Ve en iyi gelen ayvayı dilimleyin limon sıkın tuz ekin acayip bastırıyor.
Buzdolabını bu ay 20 kere sildim ama herşey kokuyor allah yardımcımız olsun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?