2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde bi furkiş fıydırıyor sanıyordum. bnm hem alt hem üst pijamamı batırdı çk becerikli bunlar

bu arada akşam gezmemiz zor geçti, Furkiş ağladı hep bi ben bi babası ayakta dolandırdık, kaç kere emzirdim bilmem

şimdi yine ayaktayız bi saattir, ve cin gibi bakıyor

cnm geçmiş olsun, bulgur senn mideni ağrıtabilir de gaz yaptığını duymadım, lahana ve k.fasülye nohut en çok gaz yapar. burnu tıkalı olabilir cnm o sesleri çıkarıyorsa, ağız köpürtme hepimizde var bu aralar..bu gece uzun bize gaz sancısı zor inş. sbha kalmaz uyur cnm

Sagol canim, uyuyor zaten simdi, ben bekliyorum
Burnu tikali degil. Daha once boyle hic olmamisti.

Ve Kayra doğduğu gündem bu yana rekor denemesini yaptı ve 17 saat uyumama rekoru kırdı. Dun sabah 9 da uyanan oğlum gece 2 de pert oldu. Az once acikip tekrar uyandı

Tek dileğim bu artislik hareketin düne has bir deneme olması . Hey Allahimmm yaaa

angysangel sizde mi uyanıksınız.bu bana çörek otu kazığı kızım tüm gündüz uyudu şimdi uyanık ne ankadım ben bu işten

Canlarım gününüz Aydın olsun.6,5'ta uyandık,sütümüz gece de emdiği için bîttiğinden 45 cc mamamızı yedik uyuduk tekrar.bende bir geçmişe bakıp geldim.Günebakan'cım Allah mutluluğunuzu bozmasın,çok güzel bir aile olmuşsunuz.Asu'yu size bağışlasın Rabbim.fışkırtarak kaka yapanlardan biride benim kızım,bizimkide batırdı her yeri,hatta bacağı alçıya alınırken doktor teyzesini nişan alıp vurmaya çalıştı ama doktor profesyonelce saldırıyı bertaraf etti.artık bezini çıkarmadan alçıya alıyor.şükredin ama kızlar böyle olduğu için.Melis'im yaklaşık 2 gündür ıkınıp,kıpkırmızı olup kakasını yapamıyordu,gözleri kıpkırmızı olsada uyuyamıyordu,dün akşam çok şükür yaptı ama ne yapmak.ensesine kadar kaka olmuş,2 alt açma örtüsü yarım paket ıslak mendil ve ıslarılmış kağıt havlu bitirdik.ıslak mendil kullanmıyorum ama yetiştiremedik havluları.en sonunda badisini kestik ve attık.bacağımız alçıda ya yıkayamıyoruz Melis'i,siliyoruz yalnızca.saçlarına kaka sürülürse banyoya sokmak zor olduğu için mecbur kesip attık badimizi ve eşimle nasıl mutlu olduk anlatamam,etrafa hemen haber verdik kızım sanki üniversite sınavını kazanmış gibi.mama veren arkadaşlarım,her mamadan sonra 1-2 kaşık su verirsek böyle kaka yapamama sorunları olmuyormuş,ben dün öğrendim size de yazayım dedim.Funda'yı soracaktım ben de tam,dün iyi haberlerini vermiş en azından.öpüyorum seni Funda'cım.az önce Melis'imin gazını çıkarıyorum,kızım omzumda,bir baktım ona önce inanılmaz mutluluk sonrada yadırgayıp kendimi tuhaf hissettim.benim ruhumda yok galiba anaçlık.vicdan azabı duyuyorum ama böyle yani.2 dakika uyuyup geliyorum canlar,gözler çift görmeye başladı.öpüldünüz

Yalovaaaa ne icten bi insansn kuzm ne guzel anltmisn vla oyle uykuszmki su halde bi tebessum oldu yuzmde...bnmkide kka ypamiypdu sabh beline kdr ypmiss bezden tasmis...bi uyuda gel sekerim...bn yndamda kurutma makinesi eylulu salliyrm makineyi kapatnca uyaniyo..kafama edildi resmen..imdattty diye bagirsam nolurrkiii;-)

Bnmkide acisini gce cikardi..gundz uyudu gce costu....gozlerim bnden bagmszz honeycm artk direk kapaniyo..bn uykuyu cok severdm smdi dahada sever oldum ama uyuyamiyorummmm:-(

misafirlikte bizi yoran kuzucum gece bi kere uyandı ama sbha kadar anne babasını dinlendirdi, sbh 7 de uyanıp battaniyesine kadar kakasını çıkardı yine ama olsun rahatça yapıyor ya.. kahvaltıda pusetide uslu uslu durdu ama babası işe gidince, ağlamalar başladı, emzirdim koydum ama mık mık yine kucağa geldi..bakalım gün nasıl geçecek?

Kizin bacagi neden alcida canim

Son düzenleme:
kızlar benim bebişim gece hiç durmadı. 2 kere kaka yaptı. gazı yoktu altı temizdi karnı toktu. durup durup çığlık attı. sabah 8 gibi dayanamayıp babamızın ısrarı ile bir çay kaşığı calpol verdim acaba ağrısı mı var diye.. şimdi sakinleşti. kendi kendine yatıyor. acaba ilaç vermekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. çünkü 2 gün önce akşam üstü yıkadım üşüdü. gece hapşurmaya başlayınca da vermiştim

Günaydın canım.kızım anne karnında ayağını öyle bir yere dayamış ki topuğunda kayma var.çok şükür çok önemli bişey değil ama alçıya alınması gerekiyordu.bebekler hareketli olduğu için alçı daha sağlıklı olacaktı.bu 2. Hafta alçıda.belki Çarşamba günü tekrar alınır ama o da tedbir amaçlı.çok şükür biraz düzelme var.Allah evlatlarımıza hiç dert vermesin.merak ettiğin için teşekkürler

canım benimyeni duydum kızının bcağının alçıdaolduğunu çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…