- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.261
Bu yasıma kadar bir oss...k ile bu kadar ugrasacagimi ve küçük bir pirtta oh oh diye sevinecegimi bilmezdim. Esim diyor ki ben yapsam cok sinirlenirsin.
Bu arada bebegin alt temizliğini yaparken bebeğiniz kAkasini yaptı mı? Bizim bir iki defa feci sekilde üstümüz başımız battı. O degil bir kaka fiskiye gibi nasıl böyle fiskirtilabilir ben oğlumda gordum. Rahat 1 mt attitabiliyor:)
Kizlar aksamdan beri oglumda bi hller var. Korkmaya basladim.
Hiiii diye kus gibi, nefessiz kalir gibi nefes aliyor
Sonra midesi agzina geliyor.
Agzini kopurtuyor ve asiri agliyor asiri gazi var koca koca pirtliyor.
Benim midem agriyor ve bulgur yedim gunduz
Aksamda fistikli irmik helvasi acaba onlar mi dokundu?? Emmiyorda bagirip aglayip uyuyor.
Fistik alrrjisi geliyor aklima
Sabah olsa da doktora gitsek.
Ya da sabah olsa da bitse bu kabus.
cnm geçmiş olsun, bulgur senn mideni ağrıtabilir de gaz yaptığını duymadım, lahana ve k.fasülye nohut en çok gaz yapar. burnu tıkalı olabilir cnm o sesleri çıkarıyorsa, ağız köpürtme hepimizde var bu aralar..bu gece uzun bize gaz sancısı zorinş. sbha kalmaz uyur cnm
angysangel sizde mi uyanıksınız.bu bana çörek otu kazığı kızım tüm gündüz uyudu şimdi uyanık ne ankadım ben bu işten
Canlarım gününüz Aydın olsun.6,5'ta uyandık,sütümüz gece de emdiği için bîttiğinden 45 cc mamamızı yedik uyuduk tekrar.bende bir geçmişe bakıp geldim.Günebakan'cım Allah mutluluğunuzu bozmasın,çok güzel bir aile olmuşsunuz.Asu'yu size bağışlasın Rabbim.fışkırtarak kaka yapanlardan biride benim kızım,bizimkide batırdı her yeri,hatta bacağı alçıya alınırken doktor teyzesini nişan alıp vurmaya çalıştı ama doktor profesyonelce saldırıyı bertaraf etti.artık bezini çıkarmadan alçıya alıyor.şükredin ama kızlar böyle olduğu için.Melis'im yaklaşık 2 gündür ıkınıp,kıpkırmızı olup kakasını yapamıyordu,gözleri kıpkırmızı olsada uyuyamıyordu,dün akşam çok şükür yaptı ama ne yapmak.ensesine kadar kaka olmuş,2 alt açma örtüsü yarım paket ıslak mendil ve ıslarılmış kağıt havlu bitirdik.ıslak mendil kullanmıyorum ama yetiştiremedik havluları.en sonunda badisini kestik ve attık.bacağımız alçıda ya yıkayamıyoruz Melis'i,siliyoruz yalnızca.saçlarına kaka sürülürse banyoya sokmak zor olduğu için mecbur kesip attık badimizi ve eşimle nasıl mutlu olduk anlatamam,etrafa hemen haber verdik kızım sanki üniversite sınavını kazanmış gibi.mama veren arkadaşlarım,her mamadan sonra 1-2 kaşık su verirsek böyle kaka yapamama sorunları olmuyormuş,ben dün öğrendim size de yazayım dedim.Funda'yı soracaktım ben de tam,dün iyi haberlerini vermiş en azından.öpüyorum seni Funda'cım.az önce Melis'imin gazını çıkarıyorum,kızım omzumda,bir baktım ona önce inanılmaz mutluluk sonrada yadırgayıp kendimi tuhaf hissettim.benim ruhumda yok galiba anaçlık.vicdan azabı duyuyorum ama böyle yani.2 dakika uyuyup geliyorum canlar,gözler çift görmeye başladı.öpüldünüz
Ve Kayra doğduğu gündem bu yana rekor denemesini yaptı ve 17 saat uyumama rekoru kırdı. Dun sabah 9 da uyanan oğlum gece 2 de pert oldu. Az once acikip tekrar uyandı
Tek dileğim bu artislik hareketin düne has bir deneme olması . Hey Allahimmm yaaa
Kizin bacagi neden alcida canimCanlarım gününüz Aydın olsun.6,5'ta uyandık,sütümüz gece de emdiği için bîttiğinden 45 cc mamamızı yedik uyuduk tekrar.bende bir geçmişe bakıp geldim.Günebakan'cım Allah mutluluğunuzu bozmasın,çok güzel bir aile olmuşsunuz.Asu'yu size bağışlasın Rabbim.fışkırtarak kaka yapanlardan biride benim kızım,bizimkide batırdı her yeri,hatta bacağı alçıya alınırken doktor teyzesini nişan alıp vurmaya çalıştı ama doktor profesyonelce saldırıyı bertaraf etti.artık bezini çıkarmadan alçıya alıyor.şükredin ama kızlar böyle olduğu için.Melis'im yaklaşık 2 gündür ıkınıp,kıpkırmızı olup kakasını yapamıyordu,gözleri kıpkırmızı olsada uyuyamıyordu,dün akşam çok şükür yaptı ama ne yapmak.ensesine kadar kaka olmuş,2 alt açma örtüsü yarım paket ıslak mendil ve ıslarılmış kağıt havlu bitirdik.ıslak mendil kullanmıyorum ama yetiştiremedik havluları.en sonunda badisini kestik ve attık.bacağımız alçıda ya yıkayamıyoruz Melis'i,siliyoruz yalnızca.saçlarına kaka sürülürse banyoya sokmak zor olduğu için mecbur kesip attık badimizi ve eşimle nasıl mutlu olduk anlatamam,etrafa hemen haber verdik kızım sanki üniversite sınavını kazanmış gibi.mama veren arkadaşlarım,her mamadan sonra 1-2 kaşık su verirsek böyle kaka yapamama sorunları olmuyormuş,ben dün öğrendim size de yazayım dedim.Funda'yı soracaktım ben de tam,dün iyi haberlerini vermiş en azından.öpüyorum seni Funda'cım.az önce Melis'imin gazını çıkarıyorum,kızım omzumda,bir baktım ona önce inanılmaz mutluluk sonrada yadırgayıp kendimi tuhaf hissettim.benim ruhumda yok galiba anaçlık.vicdan azabı duyuyorum ama böyle yani.2 dakika uyuyup geliyorum canlar,gözler çift görmeye başladı.öpüldünüz
Canlarım gününüz Aydın olsun.6,5'ta uyandık,sütümüz gece de emdiği için bîttiğinden 45 cc mamamızı yedik uyuduk tekrar.bende bir geçmişe bakıp geldim.Günebakan'cım Allah mutluluğunuzu bozmasın,çok güzel bir aile olmuşsunuz.Asu'yu size bağışlasın Rabbim.fışkırtarak kaka yapanlardan biride benim kızım,bizimkide batırdı her yeri,hatta bacağı alçıya alınırken doktor teyzesini nişan alıp vurmaya çalıştı ama doktor profesyonelce saldırıyı bertaraf etti.artık bezini çıkarmadan alçıya alıyor.şükredin ama kızlar böyle olduğu için.Melis'im yaklaşık 2 gündür ıkınıp,kıpkırmızı olup kakasını yapamıyordu,gözleri kıpkırmızı olsada uyuyamıyordu,dün akşam çok şükür yaptı ama ne yapmak.ensesine kadar kaka olmuş,2 alt açma örtüsü yarım paket ıslak mendil ve ıslarılmış kağıt havlu bitirdik.ıslak mendil kullanmıyorum ama yetiştiremedik havluları.en sonunda badisini kestik ve attık.bacağımız alçıda ya yıkayamıyoruz Melis'i,siliyoruz yalnızca.saçlarına kaka sürülürse banyoya sokmak zor olduğu için mecbur kesip attık badimizi ve eşimle nasıl mutlu olduk anlatamam,etrafa hemen haber verdik kızım sanki üniversite sınavını kazanmış gibi.mama veren arkadaşlarım,her mamadan sonra 1-2 kaşık su verirsek böyle kaka yapamama sorunları olmuyormuş,ben dün öğrendim size de yazayım dedim.Funda'yı soracaktım ben de tam,dün iyi haberlerini vermiş en azından.öpüyorum seni Funda'cım.az önce Melis'imin gazını çıkarıyorum,kızım omzumda,bir baktım ona önce inanılmaz mutluluk sonrada yadırgayıp kendimi tuhaf hissettim.benim ruhumda yok galiba anaçlık.vicdan azabı duyuyorum ama böyle yani.2 dakika uyuyup geliyorum canlar,gözler çift görmeye başladı.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?