2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleriniz uyumadıkları zaman ne yapıyor nasıl duruyor? bnmki hep kucak istiyor hatta kucak ta yetmiyor ayağa kalkayım gezdirip hoplatayım istiyor..pusete yatırıyorum durmuyor:26:, anakucağına yatırıyorum istemiyor,oyun halısına koyuyorum 2dk. oyalanıyor..beşiğin kenarında dönen ayıcıklar da 2dk. oyalıyor sonra yine kucak...ağlamasada mız mız sürekli

Gce habire ikindi ikindi durdu..bz tun gce nobetteydk :-( offf ne kdr zormusss kizlar

Valla angelcim dün gece ilk defa dedimki; bizim oğlanı arada bir haftasonu anneme bırakayım. Bütün gece deliksiz uyuyayım. Sonra Kuafor alışveriş işlerimi halledeyim kısacası kendime vakit ayırayım akşam da eşimle başbaşa yemek yer ertesi sabah bebeği alırız. Düşüncesi içimi cız ettirdimi diye sorarsan HAYIRRRRRRRRTR. Tam dersine heran uygulamaya alabilirim

Bizim paşa hem kucak istiyor hem yürümeni istiyor bir de üstüne üstlük aralıksız konuşmanı istiyor. Artık mananız hiçbir anlam ifade etmeyen cümleler kuruyorum. Allah'tan eşim anlamıyor yoksa kafayı yedi derdi

hayali bile güzel sanki...kıyamıyoruz ama kendimize zaman ayıramıyoruz, bn kv. ile aynı şehirdeyim, kuaföre gidesim var bebişi bırakıp ama utanıyorum arkamdan ne der diye:26: eşimle başbaşa yemeği geçtim aynı anda sıcak yemek yiyebilmek, sarılıp uykuya dalmak...ne zmn yapabiliriz ki...uyutup beşiğe bırakıyoruz, pijama giyip yatağa giriyoruz yorganı örterken mık mık başlıyo, ii geceler öpücüğü vermeden ağlıyoo

al bnden de kadar..bnde saçmalıyorum:" ee şimdi ne yapalım, tüm odaları gezdik, annecim camdan parka bak hadi, annem altın temiz karnın tok e niye ağlıyorsun..." deli gibi konuşuyorum bende..demek ki aynı bu paşacıklar

Merhaba hanımlar.Doğumdan beri 1-2 kez bakabildim buraları baya boşladım yani.Şöyle bi bakındım da galiba nerdeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz.Benim bebeğim de ne gündüz oturtuyo ne gece uyutuyo.Kucakta dolaşmak ve sallanmak istiyo oturunca kucakta da olsa farketmiyo ağlıyo.Beşiğine yatırıp uyutamıyorum anca içi geçer iyice dalarsa öyle yatırıyorum.Gündüzleri bi şekilde zor zahmet akşam ediyorum ama geceleri tam bi eziyet.Nasıl bağırarak ağlıyo sancı alameti de yok karnı yok altı temiz otomatiğe bağlamış sırf ağlamak için ağlıyo sanki oğlum biraz susta motorun soğusun diyorum :) eşim de nöbetli çalışıyo benim için nerdeyse dinlenmek diye bişey yok bebeğe eşim bakıp ben ev işi yaparsam kendimi tatile çıkmış kadar mutlu hisseder oldum sadece o anlar bana ait sanki o kulaklığı takıp müzik dinleyerek iş yapmak bana büyük bi nimet gibi geliyo. :) Ama şu 2-3 gündür şeytan kulağına kurşun bebeğim zırvalarımı dikkatlice dinliyo gülümsüyo ve ben o arada onun en sevmediği şeyleri büyük zevkle ve kolaylıkla yapabiliyorum bezinin ve kıyafetlerinin değişimi yani.Beyimiz poposu hem temiz ve kuru olsun istiyo hemde bez değişmeyi sevmiyo artık nasıl oluyosa :) sizinkilerde de varmı böyle tuhaflıklar :)

Bizimki altını değiştirirken mutlu ama üstünü değiştirdiğimde kıyameti koparıyor

Sabah 7 de uyandı benim minnoş da hala uyanık ağlamadı çok şükür ama sürekli konuşayım dolaştırauım istiyo
Daha kahvaltı yapamadık
Normalde ayağımda sallayarak 1-2 saat uyumasını sağlardım sabahları
Ama ayağımdan bıraktığım an kendi başına uykuya devam etmez hemen ağlar tekrar kucağıma aldığımda ya da ayağımda salladığımda uykuya devam ederdi
Hatta neredeyse tüm günlerimiz böyle geçti
Şu an yeni bi taktik deniyorum
Uyutmuyorum esmiyo ağzı açılıyor uykudan ama uyutmuycam kendiliğinden sızana kadar
4 saattir uyanık bakalım ksç saat daha dayanacak

Benimki memede uyumayı adet edindi. Iyi mı koyu mu bilemedim. Ama uyumak istemediğinde de inat meme falan gördüğü yok ciyak ciyak

Cnm melisin guzel hberlerini bkliyrzz snide aramzda daha cok gormk istiyrzz

Kizlar bebeklerinizi ayakta sallamktan kucakta dolastirmaktan sikildiysaniz size bir onerim olacak daha once denenmis ve onaylanmis bir yontem:) oglum cok gazliydi butun gun durmuyodu bizi tek sakinlestiren sey salincak oldu hani piknige gittigimizde iple kurdugumuz salincaklar varya iste o hamak gibi yani benim tek kurtarcimdi salonun ortasina salincak kurmustuk ve oturdugumuz yerden salliyorduk ve bizim sipa uyuyordu .biraz ilkel bir yontem ama sonucu harika isterseniz deneyin derim....optuk hepinizin minik meleklerinizi....

Cnm bazen onu bnde dusunuyrm..yarin sacimi boyaticam annem bakicak ama geceler sorun..bikac snra esimle tansma yildonumumz yemege gderz ordan canli muzik flan snra eve gelirz basbasa ..istiyrm ama yapabilirmiyim bilmiyrm bakicaz;-)

Of sorma o büyük dert hepimizde var heralde
Eskiden kanepeye yatırırdım sakin sakin bi süre dururdu ama artık nerdeee en fazla 10dk duruo öle
Bizim bey de hep kucakta oda oda gezicek bi taraftan da sallanacak kucaktayken aynı zamanda da laf dinlicek
O saçmalamaları ben genelde şarkı söylerken yapıom müzik kanalı açıom şarkının sözlerini bilmiosam aklıma geleni uyduruom ona melodi yetio bası olsa die

Ya kızlar bi de bizde şöle bi durum var
Bu çocuk bizim evde mız mız mız gezerken Kv çıkarıom (üst kat) orda sanırsınız bir melek gıkı çıkmıo hele var ya Kv kucağında bildiğiniz kuzu iki dk önce ciyaklayan oğlum
Çok kıskanıom yaaa sizde de böle durumlar oluo mu
Oğlum beni sevmio mu diom

Bu çörekotu muciEsi de bi iki gün sürdü yaaa
Yoksa kırkımıZ yaklaşıo die mi değişti oğlumun huyu
Dün gece ilk defa uyutamadım 5 te emmeye kalktı her zamanki gibi o saatten sonra toplamda bi saat uyudu daha şimdi ancak sızdı

Bnde sacmalamann sinirlarini astim...bnm kiz meme tutmk istemiyo bu ara..tutturana kdr salak salak seyler soyluyrm esimde guluyo

Cnm bnmki uyumadnda bagriyodu ne yer ne gok uyutana kdr aglama krizi..2gundr biraz kucakta duruyo uyanik iste gezdiriyrm sacmaliyrm oyle..o da skldgi an gne bsliyo aglamaya

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

Aynı biz... Gündüz 3 gibi başlıyoruz, gece 12ye kadar yatıramıyorum hiç, hep memede yada kucakta. Öyle kucakta da boş durmak yok tabi laf istiyoruz sürekli, kendi kendime şarkılar masallar uyduruyorum bende, bi ara yemek tarifi bile anlattım Akşam olsun istemiyorum artık o kadar bitkin düşüyorum ki, beynim uyuşuyor resmen yorgunluktan.

Cİngene salincagi hayat kurtarir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…