- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.401
Pazar günleri 11 lere kadar uyumalarımızı özledim
Kocamla sarmaş dolaş yaptığımız yatak keyiflerimizi özledim
Bi daha olmayacak galiba hiç o günler
Artık ortamızda kızımız birbirimize uzaktan bakıyoruz
Cimcimede ne yaptığının farkındaymış gibi gülüyor bize
Pazar günleri 11 lere kadar uyumalarımızı özledim
Kocamla sarmaş dolaş yaptığımız yatak keyiflerimizi özledim
Bi daha olmayacak galiba hiç o günler
Artık ortamızda kızımız birbirimize uzaktan bakıyoruz
Cimcimede ne yaptığının farkındaymış gibi gülüyor bize
Cnm ben kndmi kadin gbi hssetmiyrm vla anneyim sanki sadece...kocam kanepenn bi tarafnda bn bi tarafnda ytiyrm siziyirm resmen...kocam kalkip ise gdiyo flan...eskisi gbi degil...artikk minnos var hyatimzda ve buna alismk zorundayizz merkez o cnku artk
Kadın gibi hissetmedigim gibi Beni en rahatsız eden şey süt kokmam ve emzirirken deli gibi terlemek. Bebeğin süt kokması güzel de benim kokmam rahatsız ediyor. Sürekli duş alıp üst değiştiriyorum ama hooop yine tshirt um süt olmuş
Günaydın canım,kayınvalidem çok genç değil,56 yaşında ama kendine iyi bakmış,hala da bakıyor.sağolsun çok rahatlatıyor beni ve süper ilgileniyor kızımla.emerken kızımın eldivenini çıkarıp elimi tutturuyor temas çok önemli diye,bütün gün konuşuyoruz kızımla falan.Allah herkese böylesini nasip etsin.
Cnm bn dr browns kullaniy biberonu gayet raht memede tutuyo biberonuda aliyodu..gazi flan oldgnda memeyi asla tutmaz o ayri..emziktedw neler denedm hcbirini istemedii wee nin emzigini tuttu tiryakisi oldu htta...o da her yerde var sukur stokladmm bkac tane
2tane dr browns var almiyor bizimkisendrn okuyup weenin emzigini almistim ama onu da almadi. İnat bizimki yaw
Kizlar sizin minikleriniz nasil biberonu bukadar kolay aliyor? Bizimki vok nadir kolayca yiyiyor mamayi ama genelde kiyamet kopuyo sanirsiniz ki cani yaniyorher aksam uykudan once mama veriyordum ama bu aksam israrla almadi uyuyakaldi ve yediremedim simdi aç aç uyuyor cocuk hic mutlu degilim biberondan dolayi keske sütüm yeterli olaydi ( dr browns almistik onu hic sevmedi gittik wee babynin en ucuzundan bi tane aldik onu da arada bi aliyo ( bukadar zor mu yaaa sizin de (
Beklecim benimki de almıyor
Kaç tane denedik
Sanırım bazı bebekler ne yaparsan yap almıyolar
Selam kızlar canım çok sıkkın.Uzun zamandır beni çok üzen bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle.Belki paylaşınca rahatlarim.
Canımdan çok sevdiğim,küçük bir kız çocuğu gibi hala dizinde uyumak istediğim,bir gün konusmasam gorusmesem deli gibi özlediğim annem 18 yıllık bekarliktan sonra evleniyor.
Bizim için çok mücadeleler verdi sahip çıktı,bırakmadı,okuttu,evlendirdi.Şimdi mutluluğu fazlasıyla hakediyor ama ben kabullenemiyorum.Yanında bir erkeğin olmasi,artık eskisi gibi konusamayacak olmamız,sorunsuzca görüşemeyeceğiz bunlar beni çok üzüyor.
Birde barışa bakacakti ben calisacaktim bunu herşeyden çok istiyordu ama 3ayda herşey değişti.Desteğine ihtiyaç duyduğum bu günlerimde yanımda olmayacak misafir gibi gelip gidecek kocasiyla.Çok üzülüyorum,ağlıyorum eşime yansitiyorum neolacak böyle bilmiyorum..
bnde özledim bendeeebnde keyifli kahvaltılarımızı özledim sakin sakin çay keyfi yapmayı, yemeklerden sonra karşılıklı kahve içmeyi...
diyorum ya hep bz yorganı çekerken mık mık başlıyo beyefendi..sbh uyanırken ancak sarılıyoruz birbirimize günaydın diye, ama çoğunlukla Furkiş in ağlamasına uyanıyoruz.
arkadaşlar bebeğimin kaşının üstünde konak galiba öyle diyolar komşular çıktı ve artmaya başladı tedavisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ????
off minik zuzumun burnu tıkanmış napsamki. çok kötü nefes alıp veriyo
Dokuzaycım almaması iyi bile olabilirben bu sabah emziğe karadut şurubu sürüp verdim hem ağzındaki pamukçuğa iyi gelir diye düşündüm. ucundaki şurubu yalayıp emziği attı. artık ümidimi kestim benimkide emzik almayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?