2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııınn mylovel bende emzirme odasının bu kadar önemli olduğunu bilmezdim. dün tüm gün dışardaydım bebiş yemek yerken başladı ağlamaya yemek yediğimz yerde sadece lavabo ve wc var. aldım bebeği en yakın camiye gittim. ben bebeği emzirirken bir baktım bi bebekli bayan daha sonra bi tane daha derken 3 tane emziren bayan olduk çok komik bir manzaraydı. ön saflar namaz kılarken arka saf bebek emziriyor. olsun o da sevap dimi yani :) . neyseki sonra avmye gittik ve emzirme odası vardı :)
buarada bende geçen gün bakıcı adayının evindeydim. bebeği öpüp koklammasından o kadr rahatsız oldum ki bebeğin kusmasnı bahane edip soluğu evimde aldım. onu birisiyle paylaşacak olma düşüncesi şu aşamada korkunç geliyor

ah o göğüsler hepimizin en büyük sorunu valla göbüşte kaldı üst beden xxl oldu bnm, ve kasım ayının sonunda kız kardeşim evleniyo ne giyeceğ*im ben yaaa.. zaten nişanda karnı burnunda geziyodum offf...

oohh deniz keyfi müthiş kıskandımm sizi...bzmde yarın çıkacak 40 ama bi planımız yookk film izlemenizde harika bz eşimle sarılıp uyusak bi şey istemicez gece de rahat geçmiş belli, uğramamışsın buraya

Kizlar bebekleriniz tek memede ne kadar emiyor.
Benimki 5 dakika emiyor bir de surekli birakip birakip tekrR tutuyor sizinkiler de oyle mi.5 dakika normal mi?
cnm bnmki de bi garip emiyo, dün akşam 3dk. emip bıraktı rekor..genelde de 10dk. emiyo.

gündüz uyumadığı için 00 dan 6 ya kadar uyudu yuppiiiiiiii

Gaz sancissi yetmiyomus gibi bide kabizlik basladi ya ben oyle dusunuyorum kizlar persembeden beri kakasini yapmaxi ve aksamdan berii uyku arasinda ikinmaktan kipkirmizi oldu ve gözleri kapali agliyo neyapcagimi bilemedim poposuna zehtinyagi surdum bir iki damla icirdim masaj yaptim yok arkadas çıkmıyor arada gaz cikariyo ve kokulu nasil is bu delircem gecen hafta da ishaldi yesil yesil korkuttu bizi simdide kabiz napiyim bilemedim uyku zaten sifir suan uyuyan herkezd imreniyorum basta kocama suan yanimda uyuyo bi horlamassi eksik ya ben kabizlik icin daha ne yapabilirim bi fikri olan varmi?????

Günaydın canım,kayınvalidem çok genç değil,56 yaşında ama kendine iyi bakmış,hala da bakıyor.sağolsun çok rahatlatıyor beni ve süper ilgileniyor kızımla.emerken kızımın eldivenini çıkarıp elimi tutturuyor temas çok önemli diye,bütün gün konuşuyoruz kızımla falan.Allah herkese böylesini nasip etsin.

Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.

bende avent yenidoğan kullanıyorum. paşam biberonla meme arasında mekik dokuyor...memeyi istememek gibi bir sorunumuz hiç olmadı

pardon soru emzikmiş, geçmişi okumadan cevap vermişim...olsun cevabım yine aynı :) Avent ten çok memnunuz, NUK aldım onu ağzına bile sürmedi

Son düzenleme:

Ne guzel sanslisin cnmm bnmki gldi ynmda 10gun kldi cocugumu oyuncak etti bnide aptala cevrdi hayatmdan 10yil gitti sanki...hcbse bilmiyo cahil cahil seyler..cok sey bildgni iddia ediyo dendigi ypilmayncada bozuluyo ..ay htrlamak istemiyrm vla..allah herkese sennki gbi bilincli kv versn..

Aynen cjiccoyu hic sevmedi vallahi alcam avent yaa. Emzik isine benzemese bari evde 10 tane emzik var hicbirini almadi

Cnm bn dr browns kullaniy biberonu gayet raht memede tutuyo biberonuda aliyodu..gazi flan oldgnda memeyi asla tutmaz o ayri..emziktedw neler denedm hcbirini istemedii wee nin emzigini tuttu tiryakisi oldu htta...o da her yerde var sukur stokladmm bkac tane

valla deniz keyfi iyi geldi canım ama film yarım kaldı oğluşumu emzirmeye odaya çıtığımda uyuya kalmışım...oysaki kocacığım tatlı bile hazırlamıştı bize. çok üzüldüm uyudum adamı yalnız bırakttım diye ama uyku herşeyden tatlı şu aralar, kocamdan bile
gece pek rahat değildi, okadar uykum vardı ki emizme alt değiştirme hepsini tek gözle yapıp uyudum tekrar

akşama anlat 40 ınızı canım bekliyorum, Furkiş te büyüyor artık :) Allah hepsine uzun ömürler versin

cnm z.yağından başka bişey denemedim hiç, ıkınmaları hep öyle ama. dr 3-4 gün yapmazsa kabız sayar, inş. diildir, bi an önce rahatlarsın..

off minik zuzumun burnu tıkanmış napsamki. çok kötü nefes alıp veriyo
buruntıkanmalar bzde dert..aspiratör almak lazım aybikenn dediği gibi..banyoda ii temizleniyor burnu

Aybikeee nbr seker..film keyyfi yptnizmi..gce raht uyudu pasan heralde nobette yoktnn;-)

paşa değilde ben sağlam uyudum canım :) filmin yarısında uyuya kaldım...gecede tek göz kapalı yaptım bütün görevleri
bu kırk biterken bana garip bişey oldu, oğlumla aynı yatakta yatıyoruz 15 dakka ağlamış uyanmamışı. babası geldi, korkmuş bana mı bişey oldu diye
ne olması, bende pireler uçuşuyor :)

bizim de burun kötü oldu, artık aspratör de temizlemiyor
ama dün bi kitapta okudum yanlış yapıyormuşum...kuruyken çekiyordum ben aspratörle
önce fizyosol sıkıp 5 dk yumuşamasını bekleyecekmişim, sonra aspratörle alacakmışım

Canım zeytinyağı ise yarar insallah
Cok çaresiz kalırsan gliserin fitil kullanabilirsin sık olmamak kaydıyla
Mama veriyorsan o kabiz yapmış olabilir biraz daha sulu hazırlayabilirsin yada zeytinyağı katabilirsin
İnsallah bi an önce düzelir Allah kolaylık versin

Günaydın tüm annelere, guzel bebeklerine ve sevdiklerine

Avm'lerdeki emzirme odalarından bahsedilmiş. Ben oğlum 1 haftalikken emzirme önlüğü almıştım o günden beri emzirme önlüğü kullanarak bebeği her yerde emziyorum cok da rahat oluyor. Sadece oturacak bir yer bulun takın önlüğü cok cok emsin bebisleriniz. Cok rahat bisi tavsiye ederim.

Cnm bzdede oldu gunde kc kere zeytintagi verdk pooosuna surduk ikin ikin yapamadu..doktoru bagirsak duzenleyici ilac vrrdi 2 gundr ypmaya bsladi sukur..

Pazar günleri 11 lere kadar uyumalarımızı özledim
Kocamla sarmaş dolaş yaptığımız yatak keyiflerimizi özledim
Bi daha olmayacak galiba hiç o günler
Artık ortamızda kızımız birbirimize uzaktan bakıyoruz
Cimcimede ne yaptığının farkındaymış gibi gülüyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…