- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.381
Valla gece uzun olacağa benziyor. Nöbete geldiğimde haber veririm canım. Nöbeti galiba 3-5 kişi tutuyoruz. Diğerlerinin keyfi maşallah yerinde
Bugun biz de avm ye gittik gezdik güzel gecti. Tabi emzirme odalari en büyük kurtaricimizdi :)
Kizlar biz işe başlayınca ve bebisleri de babanelere birakinca onlara alisip bizden çok sevmezler di miitiraf ediyorum bende simdiden kiskanclik basladi. Ya cocugum ona alisirsa, benden çok onu severse, ya babane onu sahiplenirse.. Çünkü o kadar çok seviyor ki bir de ilk torun, gunde 5 dk ona biraksam dunyalar onun oluyor. Haliyla ben de kiskaniyorum (
benm göbüş sezeryana rağmen çok yok arastacım ama şu toto yok mu şu toto etek pantolon hiçbişey sığmıyor. nasıl büyüdüyse sütü hep kalçalarıma depoladım heralde.birde göğüslerim zaten büyüktü şimdi kafam kadar oldu ne giysem moralim bozuluyor. neyseki minik meleklerimiz bir gülümsemesiyle hepsini unutturuyor.
teyzeleri bugün oğluşumun kırkını uçurduk :)
babasının da doğumgünüydü, sahile inip bir güzel balık keyfi yaptık..tabi baba birasını yudumlarken bana meyva suyubütün gün uyumayan oğluşum denizin kokusuyla güzel bir uyku çekti
az önce de 40 banyosunu yaptırdık...paşam yıkanırken bile uyanmadı :)
geçmişi henüz okuyamadım, kocacığımla uzun bir aradan sonra film keyfi yapacağız şimdi
12-1 nöbettimde geçmişi okur muhabbete yetişirim
şimdilik ben kaçıyorum...hazır oğlum uyurken bizde film keyfimizi yapalım
öpüldünüzzz
cnm bnmki de bi garip emiyo, dün akşam 3dk. emip bıraktı rekor..genelde de 10dk. emiyo.Kizlar bebekleriniz tek memede ne kadar emiyor.
Benimki 5 dakika emiyor bir de surekli birakip birakip tekrR tutuyor sizinkiler de oyle mi.5 dakika normal mi?
off minik zuzumun burnu tıkanmış napsamki. çok kötü nefes alıp veriyo
Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.
Günaydın canım,kayınvalidem çok genç değil,56 yaşında ama kendine iyi bakmış,hala da bakıyor.sağolsun çok rahatlatıyor beni ve süper ilgileniyor kızımla.emerken kızımın eldivenini çıkarıp elimi tutturuyor temas çok önemli diye,bütün gün konuşuyoruz kızımla falan.Allah herkese böylesini nasip etsin.
Aynen cjiccoyu hic sevmedivallahi alcam avent yaa. Emzik isine benzemese bari evde 10 tane emzik var hicbirini almadi
Aybikeee nbr seker..film keyyfi yptnizmi..gce raht uyudu pasan heralde nobette yoktnn;-)bende avent yenidoğan kullanıyorum. paşam biberonla meme arasında mekik dokuyor...memeyi istememek gibi bir sorunumuz hiç olmadı
ah o göğüsler hepimizin en büyük sorunu vallagöbüşte kaldı üst beden xxl oldu bnm, ve kasım ayının sonunda kız kardeşim evleniyo ne giyeceğ*im ben yaaa.. zaten nişanda karnı burnunda geziyodum offf...
oohh deniz keyfimüthiş kıskandımm sizi...bzmde yarın çıkacak 40 ama bi planımız yookk film izlemenizde harika bz eşimle sarılıp uyusak bi şey istemicez gece de rahat geçmiş belli, uğramamışsın buraya
cnm bnmki de bi garip emiyo, dün akşam 3dk. emip bıraktı rekor..genelde de 10dk. emiyo.
gündüz uyumadığı için 00 dan 6 ya kadar uyudu yuppiiiiiiii
Gaz sancissi yetmiyomus gibi bide kabizlik basladi ya ben oyle dusunuyorum kizlar persembeden beri kakasini yapmaxi ve aksamdan berii uyku arasinda ikinmaktan kipkirmizi oldu ve gözleri kapali agliyo neyapcagimi bilemedim poposuna zehtinyagi surdum bir iki damla icirdim masaj yaptim yok arkadas çıkmıyor arada gaz cikariyo ve kokulu nasil is bu delircem gecen hafta da ishaldi yesil yesil korkuttu bizi simdide kabiz napiyim bilemedim uyku zaten sifir suan uyuyan herkezd imreniyorum basta kocama suan yanimda uyuyo bi horlamassi eksik ya ben kabizlik icin daha ne yapabilirim bi fikri olan varmi?????
buruntıkanmalar bzde dert..aspiratör almak lazım aybikenn dediği gibi..banyoda ii temizleniyor burnuoff minik zuzumun burnu tıkanmış napsamki. çok kötü nefes alıp veriyo
Aybikeee nbr seker..film keyyfi yptnizmi..gce raht uyudu pasan heralde nobette yoktnn;-)
cnm z.yağından başka bişey denemedim hiç, ıkınmaları hep öyle ama. dr 3-4 gün yapmazsa kabız sayar, inş. diildir, bi an önce rahatlarsın..
buruntıkanmalar bzde dert..aspiratör almak lazım aybikenn dediği gibi..banyoda ii temizleniyor burnu
off minik zuzumun burnu tıkanmış napsamki. çok kötü nefes alıp veriyo
Gaz sancissi yetmiyomus gibi bide kabizlik basladi ya ben oyle dusunuyorum kizlar persembeden beri kakasini yapmaxi ve aksamdan berii uyku arasinda ikinmaktan kipkirmizi oldu ve gözleri kapali agliyo neyapcagimi bilemedim poposuna zehtinyagi surdum bir iki damla icirdim masaj yaptim yok arkadas çıkmıyor arada gaz cikariyo ve kokulu nasil is bu delircem gecen hafta da ishaldi yesil yesil korkuttu bizi simdide kabiz napiyim bilemedim uyku zaten sifir suan uyuyan herkezd imreniyorum basta kocama suan yanimda uyuyo bi horlamassi eksik ya ben kabizlik icin daha ne yapabilirim bi fikri olan varmi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?