- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.361
Arasta supersn kuzum guldurdn beni.monto cekerz kisi cikarirz yaza fit vucutlar...los isik cikri fikri bna cok cazip geldi
Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.Kizlar sizin minikleriniz nasil biberonu bukadar kolay aliyor? Bizimki vok nadir kolayca yiyiyor mamayi ama genelde kiyamet kopuyo sanirsiniz ki cani yaniyorher aksam uykudan once mama veriyordum ama bu aksam israrla almadi uyuyakaldi ve yediremedim simdi aç aç uyuyor cocuk hic mutlu degilim biberondan dolayi keske sütüm yeterli olaydi ( dr browns almistik onu hic sevmedi gittik wee babynin en ucuzundan bi tane aldik onu da arada bi aliyo ( bukadar zor mu yaaa sizin de (
Kizlar bebekleriniz tek memede ne kadar emiyor.
Benimki 5 dakika emiyor bir de surekli birakip birakip tekrR tutuyor sizinkiler de oyle mi.5 dakika normal mi?
Cnm cdden goruntu kirliligi..her yerm eskisi gbi onde bingil bingil bi parca....sert olsa nyse ayy snir oldm...bde bnm goguslerm alt ksmnda catlak olusmus gordm ciglik aticaktm..kocamdan kose bucak kacasm var..
Honeyy cnm gce kacla kac arasi nobet senn;-) devir teslimi bna ypican gbi gorunuyo..oturmktan totom nasir oldu..wc ye bile gdemiyrm yaaa ;-)
2 hafta önce avm gezimizi ciyak ciyak ağlamasıyla bize zehir eden, gezmeye tövbe ettiren Helen bugün bize tam bir gezme ziyafeti yaşattı. Alışveriş yaptık, sokak kafesinde oturup 29 derecenin tadını çıkardık. Yazı uğurladığımız şu günlerde ilaç gibi geldi. Yaşasın gazsız hayat
Umarım yarın piknikte de aynı performansı gösterir :))
Honeyy cnm gce kacla kac arasi nobet senn;-) devir teslimi bna ypican gbi gorunuyo..oturmktan totom nasir oldu..wc ye bile gdemiyrm yaaa ;-)
Kızlar benim minnoş ıkına ıkına kıpkırmızı oluyor hatta mosmor diyeyim
Sanki kabız olmuş da kakasını yspMıyo gibi
Ama kakasını da çok güzel yapıyor
Her sabah açtığımda sırtına kadar batırmış oluyo
Gün içindede 5-6 kez azlı çoklu kaka oluyo mutlaka
Gece de çok fazla ıhhh ıhhh tarzı sesler çıkartıyo
Uyanmıyo ağlamıyo da ama sürekli bi sesli sesli ıkınma hali
Herkesin böyle mi biz mi anormaliz
Bu Arada akşam yemeğe davetliydik
Saolsun ev sahibi gaz yapan herşeyi pişirmişti
Mercimek çorbasından tutun nohuta kadar yeşil mercimek salatası
Kuru soğanlı salata
Sofradaki herşey gazlıydı
Ben de ayıp olmasın dlye ve tabi açlıktan karnım guruldamaya başladığı için yedim hepsinden
Ama bugünün dünden falan hiç bi farkı olmadı kızım için aynı oranda gazı oldu
Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.
Aynen cjiccoyu hic sevmedivallahi alcam avent yaa. Emzik isine benzemese bari evde 10 tane emzik var hicbirini almadi
Bende nobetteyim tek elle yaziyorum siz beşik sallayip ee eee yaparken esiniZ yaninizda horlamaz mi gelde sinir olma zaten sinirler lacka olmus
Bizimki de emzik almıyor
Hu hu ben geldim.....nöbete değil ama kızlar,ayıptır söylemesi çömez anne olarak kız şimdi doyup uyudu,bende bir size bakayım dedim.bu akşam benim kızım doymak bilmedi,malesef 120 cc mamayı üstüne benide azıcık emerek doydu.çocuğu kucağıma alıp 2 emince katılacakmış gibi ağlıyor,ellerini yiyip duruyordu,ilk defa 1 kerede bu miktara çıktı.çoğunlukla 69 yada 90'la idare ediyorduk,büyüdüğü için yetmiyor heralde.süt yapıyor dedikleri herşeyi yedim ama sütüm yetmiyor malesef.ben biberon olarak avent kullanıyorum,kızım hiç problem yaşamadı ama banada çok akıtıyor gibi geldi,daha doğrusu çabuk dalmıyor,sıcaklığını kontrol etmek için elimin üstüne damlatırken farkediyorum ama memnunum,soran kızlar olmuşta,ben tavsiye ederim.eyvah benim kız mıkırdanmaya başladı,10 dakikalık uyku şansımı zannımca kaybettim.kaynanam el atar ama.eşim işte,kırkımız çıkana kadar kayınvalide ile kalıyoruz üç harflilere karışmayalım diye :)))) şu an kaynanamla karşılıklı koltuklarda uyuyoruz,Melis'imin sepetide ortamızda,kadıncağız kocasını ve düzenini bırakıp bizimle uğraşıyor.herşey bir yana valla Allah razı olsun ondan.insanın öz annesi ancak bu kadar yapar,yemekten temizliğe kadar,alışverişe kadar hepsine koşuyor.eşim evdeyken gece 3-4 gibi suaturamayıp aradığımızda koşa koşa geliyor.Allah herkese böyle insanlar ve kayınvalideler nasip etsin.nöbete gelebilirim,mıkırdanmaların şiddeti giderek artıyor.iyi nöbetler canlar,görüşürüz
Valla bikac horlamada kiz gozlerini actigi icin esim yan odaya tasindi. En istemedigim seydi ama evladinin uykusu soz konusu olunca gozun bisey gormuyor.Bende nobetteyim tek elle yaziyorum siz beşik sallayip ee eee yaparken esiniZ yaninizda horlamaz mi gelde sinir olma zaten sinirler lacka olmus
Canım benim kız ilk torundu iki tarafda asırı ilgi gösteriyordu hatta memeden kesilsin memlekete götüreceğim diyorlardı , onlar hep ilk heyecanlarmisBugun biz de avm ye gittik gezdik güzel gecti. Tabi emzirme odalari en büyük kurtaricimizdi :)
Kizlar biz işe başlayınca ve bebisleri de babanelere birakinca onlara alisip bizden çok sevmezler di miitiraf ediyorum bende simdiden kiskanclik basladi. Ya cocugum ona alisirsa, benden çok onu severse, ya babane onu sahiplenirse.. Çünkü o kadar çok seviyor ki bir de ilk torun, gunde 5 dk ona biraksam dunyalar onun oluyor. Haliyla ben de kiskaniyorum (
Buradan aldığım başka bir coşku ile ( ben de çabuk gaza geliyorum sanırım) 2 gündür oğluma faz ilacı vermiyorum. Yani sanki daha iyi gibi gaz sorunu.
Bir de doktorumuz ACD diye bir vitamin verdı gunde 10 damla bebegıme onu veriyorum. Sizin bebekleriniz 1 tane mi vitamin alıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?