2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri bugün oğluşumun kırkını uçurduk :)
babasının da doğumgünüydü, sahile inip bir güzel balık keyfi yaptık..tabi baba birasını yudumlarken bana meyva suyu bütün gün uyumayan oğluşum denizin kokusuyla güzel bir uyku çekti
az önce de 40 banyosunu yaptırdık...paşam yıkanırken bile uyanmadı :)

geçmişi henüz okuyamadım, kocacığımla uzun bir aradan sonra film keyfi yapacağız şimdi
12-1 nöbettimde geçmişi okur muhabbete yetişirim
şimdilik ben kaçıyorum...hazır oğlum uyurken bizde film keyfimizi yapalım
öpüldünüzzz

Kizlar bebekleriniz tek memede ne kadar emiyor.
Benimki 5 dakika emiyor bir de surekli birakip birakip tekrR tutuyor sizinkiler de oyle mi.5 dakika normal mi?

Canim kesinlikle aventi dene.bende hem chicco hem avent var.chiccoyu hic kullanmiyorum.aventten cok memnunum.

Kizlar bebekleriniz tek memede ne kadar emiyor.
Benimki 5 dakika emiyor bir de surekli birakip birakip tekrR tutuyor sizinkiler de oyle mi.5 dakika normal mi?

canım malesef benimki de 5 dk emiyor. aynı senin ki gibi bırakıyor sonra tekrar aranmaya başlıyor..

Cnm cdden goruntu kirliligi..her yerm eskisi gbi onde bingil bingil bi parca....sert olsa nyse ayy snir oldm...bde bnm goguslerm alt ksmnda catlak olusmus gordm ciglik aticaktm..kocamdan kose bucak kacasm var..

haha benim bebişim 55 günlük bugün daha kociş beni tam göremedi. bi geçen gün üstümü soyunurken dikizlemiş. kalçalarımda ki çatlakları görünce gözleri pörtledi. belli etmemeye çalıştı ama şok geçirdi. çok utandım.. bize halvet daha çooook uzak anlayacağınız..

Bugun biz de avm ye gittik gezdik güzel gecti. Tabi emzirme odalari en büyük kurtaricimizdi :)

Kizlar biz işe başlayınca ve bebisleri de babanelere birakinca onlara alisip bizden çok sevmezler di mi itiraf ediyorum bende simdiden kiskanclik basladi. Ya cocugum ona alisirsa, benden çok onu severse, ya babane onu sahiplenirse.. Çünkü o kadar çok seviyor ki bir de ilk torun, gunde 5 dk ona biraksam dunyalar onun oluyor. Haliyla ben de kiskaniyorum (

Luboyf cum o anlattığın ıkınma kızarma durumları bizimkinin gazı olduğunda oluyor

Buradan aldığım başka bir coşku ile ( ben de çabuk gaza geliyorum sanırım) 2 gündür oğluma faz ilacı vermiyorum. Yani sanki daha iyi gibi gaz sorunu.

Bir de doktorumuz ACD diye bir vitamin verdı gunde 10 damla bebegıme onu veriyorum. Sizin bebekleriniz 1 tane mi vitamin alıyor?

Hu hu ben geldim.....nöbete değil ama kızlar,ayıptır söylemesi çömez anne olarak kız şimdi doyup uyudu,bende bir size bakayım dedim.bu akşam benim kızım doymak bilmedi,malesef 120 cc mamayı üstüne benide azıcık emerek doydu.çocuğu kucağıma alıp 2 emince katılacakmış gibi ağlıyor,ellerini yiyip duruyordu,ilk defa 1 kerede bu miktara çıktı.çoğunlukla 69 yada 90'la idare ediyorduk,büyüdüğü için yetmiyor heralde.süt yapıyor dedikleri herşeyi yedim ama sütüm yetmiyor malesef.ben biberon olarak avent kullanıyorum,kızım hiç problem yaşamadı ama banada çok akıtıyor gibi geldi,daha doğrusu çabuk dalmıyor,sıcaklığını kontrol etmek için elimin üstüne damlatırken farkediyorum ama memnunum,soran kızlar olmuşta,ben tavsiye ederim.eyvah benim kız mıkırdanmaya başladı,10 dakikalık uyku şansımı zannımca kaybettim.kaynanam el atar ama.eşim işte,kırkımız çıkana kadar kayınvalide ile kalıyoruz üç harflilere karışmayalım diye :)))) şu an kaynanamla karşılıklı koltuklarda uyuyoruz,Melis'imin sepetide ortamızda,kadıncağız kocasını ve düzenini bırakıp bizimle uğraşıyor.herşey bir yana valla Allah razı olsun ondan.insanın öz annesi ancak bu kadar yapar,yemekten temizliğe kadar,alışverişe kadar hepsine koşuyor.eşim evdeyken gece 3-4 gibi suaturamayıp aradığımızda koşa koşa geliyor.Allah herkese böyle insanlar ve kayınvalideler nasip etsin.nöbete gelebilirim,mıkırdanmaların şiddeti giderek artıyor.iyi nöbetler canlar,görüşürüz

Bende nobetteyim tek elle yaziyorum siz beşik sallayip ee eee yaparken esiniZ yaninizda horlamaz mi gelde sinir olma zaten sinirler lacka olmus

Bende nobetteyim tek elle yaziyorum siz beşik sallayip ee eee yaparken esiniZ yaninizda horlamaz mi gelde sinir olma zaten sinirler lacka olmus

Horlama bizim de sorunumuz ama dayanamayız durtuyorum. Arada ben emzirirken o uyuyorsa ve ben de cok gicik olduysam bebegin gazını çıkarması icin uyandırıyorum.

Sagol yalovacim tavsiyen icin. Kayinvaliden kac yasinda? Bizimki oyle kosturamiyor en cok yemek yapip yolluyor veya getiriyor. Kosturmayi hep kendi annem yapti kiyamam ona

Canım benim kız ilk torundu iki tarafda asırı ilgi gösteriyordu hatta memeden kesilsin memlekete götüreceğim diyorlardı , onlar hep ilk heyecanlarmis zamanla herkes sakinlesti :) kızıma 2 yasına kadar kvdem baktı cokta severim kvdemi ama kimse cocugun annesinin yerini tutamaz , kıskanmana hic gerek yok canım

Biz sadece Dvit3 damla kullanıyoruz , günde 3 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…