- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.421
CANIM ben aspratorle yapamadım kulak temizleme çubuğuyla alıyorum cok rahat koca koca sümüşler cikiyor
Beklecim benimki de almıyor
Kaç tane denedik
Sanırım bazı bebekler ne yaparsan yap almıyolar
cnm ben bebedorun minik cam biberonundan almıştım. belki süt gelene kadar hastanede filan lazım olur diye. ama sütüm az yetmiyor. bebedor kullanırken bebiş, memeyi de biberon gibi emiyordu, sütü indiremiyordu. karıştırıyordu yani. sonra aventin 260ml'lik kolik karşıtı iki tane aldım doğal emiş hani anne memesi gibi olan. biraz pahalı 28-30tl gibi bişey. ama memeyle biberonu karıştırmıyor. rahat ettik biz.
ben emzikten yana dertliyim. yüzünü çok çizdiği için hep eldiven kullanıyordum. eldivenlerini emiyor diye tırnaklarını kesip eldiveni attık ama öyle bir el emişi var ki, cok cok öttürüyo :) gören hayret ediyo. bebedor silikon damaksız, wee silikon damaklı vardı. olmadı avent alayım dedim onda damaklı bulamadım. eczacı nuby'i pek bi övdü ama malesef onu da emmiyor. midesi kalkıyor hemen. parmakları iltihap olur diye korkuyorum. napıcam bilmiyorum. emziğe alıştıramadım
burun tıkanıklığı biz de olmuyordu. hergün yıkadığımızdan banyoda yumuşuyordu ve elimle kenara geleni çekiyordum. aspiratörü kullanamadım. aşı yüzünden 3 gün yıkanmayınca tıkandı tabi. ememiyordu. otribebe deniz suyu kullandım hemen dışarı çıktı.
kaka 3 günde bir yapıyor. ve ensesine kadar üst baş heryeri batırıyor. dr. 7 güne kadar normal dedieee çocuk huzursuz oluyor anlamadım gitti...
Ama olmaz ki sut kalmadiginda nolcak
Lepistescim ben de kulak çubuğuyla almaya çalıştım ama pamuğu burnunda kalır diye korktum
Ben de tel toka ile alıyorum daha doğrusu babası alıyor
O da sanki acıtıyomuş gibime geliyo
Cnm ayni dert bndede var.sutcu gbiyim;-) gogsume bi agri giriyo bi bakiyrm islanmism...emzirirken terliyrm kokuyrm o nesi ya..en cok o rahtsz ediyo..habire dustaymm tabi eyluk hanm izn verdgi surece..
CANIM acımıyordur sıkılip ağlıyor benimkide hemen ruh durumuna bağlı bazen hiç ağlamıyor. Artık ustalastim. 1-2 denemede sumuk geliyor. Pamukta kalmadı hiç bende tokayla denedim ilk ama yapamadım kafasını oynayinca canı acırsa diye korktum. Rahat oluo pamukla benimikinin burnu tikali sekilde soludugunda o solusyon acıyordu ama sumuk gelmiyordu. Simdi valla koca sumuk çıkınca ben de rahatlıyorum yavrumla.
Doğumdan beri hep spor ayakkabı giydiğimden ayak numaramın büyüdüğünü farketmemişim. Dün akşam tüm babetlerimi denedim ve hiçbiri maalesef olmadı
Ben de avent alcam kafaya koydum ama emzik bizde de imkansiz valla
Ama olmaz ki sut kalmadiginda nolcak
Ve birbirimize girdikcocugun yaninda bas bas bagirdik ben aglayinca cocuk da basladi aglamaya, bizi su aglatmasi yuzunden hic affetmicrm onu. Hala agliyorum
Beklecim az sakinleşmeye çalışın bu dönemler de arada oluyo kavga
Kırmayın birbirinizi
Normalde şu psikoloji de onun seni alttan alması gerekiyor ama o da bağırıyorsa sen susmayı dene
Bebeğin de ruh hali olumsuz etkilenmesin
Sen 40 ını çıkardın mı
40cikti bizim ama oncesi de farkli degildi. O benim cocugumun yaninda nasil bana bagirir ya? Cocuketkilenmesin diye gitt baska odaya ama hala soylendigini duyunca sinirden bagirip aglamaya basladim
Bu sefer kizim katila katila aglamaya basladi Allah nasil biliosa oyle yapsin. Kizim
Kucagimda uyuyakaldi ben hala agliyorum
Ağlama canım ya , lütfen uzme kendini
Bebisin de etkilenir lütfen sakin olmaya çalış
Söylensin Dursun, senden ve bebeginden değerli degil hicbisey
Gitti odada yatti ya yemek bile yiyemedim cocukla ilgilenmekten.sorumsuzo gitsin tras olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?