2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM ben aspratorle yapamadım kulak temizleme çubuğuyla alıyorum cok rahat koca koca sümüşler cikiyor

Lepistescim ben de kulak çubuğuyla almaya çalıştım ama pamuğu burnunda kalır diye korktum
Ben de tel toka ile alıyorum daha doğrusu babası alıyor
O da sanki acıtıyomuş gibime geliyo

Ben de avent alcam kafaya koydum ama emzik bizde de imkansiz valla

Biz de kocamla kavga ettik. En son annesine giderken dus alip tras olmustu, simdi yine gitcez yine dus aldi tras oldu. Haftaici de evde benimle, ama tras filan
Oldugu yok ben de laf soktun sinirlenip. Sana 40kere dus al tras ol desem olmaZsin ama annene giderken oluyor nedense dedim. Sinirlendi iceri gitti, bana Olmuyor ki trasi niye sinirlenmeyecekmisim.. Bazen oyle uzak hissediyorum ki.

Ama olmaz ki sut kalmadiginda nolcak

Bilmiyorum ki
Süt hep olur bence bize kalmamış gibi geliyo ama öyle değil
Az önce elimle sıktım göğsümü hiç bi şey yoktu kupkuruydu
Sonra emmeye başladı bi ara meme ağzından kaçtı fışkıran süt giysisini batırdı
Her göğüs yarım saat içinde %75 ini Sütle doldururmuş yani birini Emerken bile diğeri hemen dolmaya başlıyor

Lepistescim ben de kulak çubuğuyla almaya çalıştım ama pamuğu burnunda kalır diye korktum
Ben de tel toka ile alıyorum daha doğrusu babası alıyor
O da sanki acıtıyomuş gibime geliyo

CANIM acımıyordur sıkılip ağlıyor benimkide hemen ruh durumuna bağlı bazen hiç ağlamıyor. Artık ustalastim. 1-2 denemede sumuk geliyor. Pamukta kalmadı hiç bende tokayla denedim ilk ama yapamadım kafasını oynayinca canı acırsa diye korktum. Rahat oluo pamukla benimikinin burnu tikali sekilde soludugunda o solusyon acıyordu ama sumuk gelmiyordu. Simdi valla koca sumuk çıkınca ben de rahatlıyorum yavrumla.

Cnm ayni dert bndede var.sutcu gbiyim;-) gogsume bi agri giriyo bi bakiyrm islanmism...emzirirken terliyrm kokuyrm o nesi ya..en cok o rahtsz ediyo..habire dustaymm tabi eyluk hanm izn verdgi surece..

ben kendime milka ineği adını taktım eşimin de pek hoşuna gitti..oynarken oğluş acıkırsa sesleniyor "milka görev başına" diye

Kızlar otribebe nin ağzınızla çekebileceğiniz burun aspiratörü var,yedek uçları da satılıyor..önce serum fizyolojik doldurun burnunu,sonra aspiratörün tek kullanımlık başlığını takın ve ağzınızla vakm sağlayın,daha iyi bir sümük boşaltma yöntemi yok...pamuk-toka..vs sakat iş...eczanelerde satılıyor otribebe yoksa da getirtmelerini isteyin,harika bir buluş

Doğumdan beri hep spor ayakkabı giydiğimden ayak numaramın büyüdüğünü farketmemişim. Dün akşam tüm babetlerimi denedim ve hiçbiri maalesef olmadı

benim bir tanesi oldu ama bende spor ayakkabı yüzünden topukluyla yürümeyi unutmuşum, elli kere ayağım burkuldu
adamda "alıştın penguenliğe kadın gibi yürüyemiyorsun" diye takılıyor

Ama olmaz ki sut kalmadiginda nolcak

Ve birbirimize girdik cocugun yaninda bas bas bagirdik ben aglayinca cocuk da basladi aglamaya, bizi su aglatmasi yuzunden hic affetmicrm onu. Hala agliyorum

Beklecim az sakinleşmeye çalışın bu dönemler de arada oluyo kavga
Kırmayın birbirinizi
Normalde şu psikoloji de onun seni alttan alması gerekiyor ama o da bağırıyorsa sen susmayı dene
Bebeğin de ruh hali olumsuz etkilenmesin
Sen 40 ını çıkardın mı

Benim ki de şimdi ağlayarak gazını çıkardı emdi rahatladı uyuyo
Kaç zamandır böyle yapmıyordu pek bi ağladı gaz çıkarıcam diye
Hala da bitiremedi

40cikti bizim ama oncesi de farkli degildi. O benim cocugumun yaninda nasil bana bagirir ya? Cocuketkilenmesin diye gitt baska odaya ama hala soylendigini duyunca sinirden bagirip aglamaya basladim
Bu sefer kizim katila katila aglamaya basladi Allah nasil biliosa oyle yapsin . Kizim
Kucagimda uyuyakaldi ben hala agliyorum

Ağlama canım ya , lütfen uzme kendini
Bebisin de etkilenir lütfen sakin olmaya çalış
Söylensin Dursun, senden ve bebeginden değerli degil hicbisey

Kuafore gttm saclarimi boyattim..kendmi cok iyi hssettm..taki eve gelip annanesinin kucaginda kizimn agladgni duyana kadr...off dedm ki ne offf

Gitti odada yatti ya yemek bile yiyemedim cocukla ilgilenmekten.sorumsuz o gitsin tras olsun

Beklecim arada oluyor böyle
Eminim sadece traş olmamasına değil başka şeylere de kızmışsındır bitikmiştir böyle arada patlama oluyor
Bi kaç gün önce ben de sebepsiz yere akşam akşam bağırdım eşime
O da alttan almadı ağırıma giden şeyler söyledi
Ben de babamı aradım gel beni al diye ağlayarak
Babam boşanıyoruz sandı
O da başladı eşime bağırmaya
Biz 1 saat sonra barıştık bu sefer 2 gün babamı ikna etmeye çalıştım
Şimdi sanki o olanların hiç biti olmadı 4 gözle işten gelmesini bekliyorum
Her eş arasında illaki oluyor özellikle bu hassas dönemimizde
Bazen çok severken eşimizi bazen de nefret edecek dereceye gelebiliyoruz
O yüzden şu durum gelip geçici üzme kendini de bebeğini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…