2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen yine sesli şarkı söylerken bi baktım ne söylüyorum ...
kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı :)))
kadında duydu türkümü

Cnm sikayet flan eder esine bunlarn sagi soly belli olmz.bi keresnde bnmki gne boyle klmaya gkmisti..evine gdnce bni sikayet etmis bni ac birakti aglayarak gliyorm evime szden donerkn demis bnu bna diyen esim..annesi inkar etti tabi.ev ev ustunde olurmu..gencecik evli ustelik yeni bebekleri olmus bi ciftin yanina kazik cakilirmi bu kadr ya...ne genis bi kadin...

Bnm dedigm gbi iste..ama bnce gitmeyebilirsn bu senn hakkn bnde gtmezdm gdemezdm.annen bunu anlicaktr..bugune kdr annen hep ylnzdi..ynnda biri oluca fikri senn icn zor..ama kabullenicksn cnm mecbur..yni adamu seviceksn illa gorusuceksn diye bsey yok..sen kocanla bebegnle mutlu ol oncelik onlar..

cnm aynı sorunlar hepimizde var cuma günü bizde girdik birbirimize randevu aldım dermatolojiden bu da erken çıkıp gelcekti ama hastaneden aradılar doktorun işi çıkmış erken gelin dediler bende bunu aradım bana nasıl bağırıo kapattım suratına ben kendim giderim zatende çocuk ağlar başedemem die ona götür dedim o hırsla kızımı giydirdim ağlayarak bindirdim pusetine gittikki o yokuşları nasıl çıktım hayretD arkama 30dkkalık yolu 15dkkada geldi ama sinirle ve eve gelmiş yokuz köpürmüş hastaneye bi geldi ama neyse akşama barıştık. hassas bi dönemdeyz ve hamilelikten çoookk çokk zor bi dönemmiş hepimiz anladık ALLAH yardımcımız olsun üzülme

Beklebekle belli ki hepimiz aynı zor dönemlerden geçioz
Bu durumda genelde ben sessiz kalan taraf oluom yoksa kavga çıkarıp moralimi bozcam yok yere
O yüzden susuom sabrediom geçecek inş bu günler de

Aynı durum bizde de var nedenini bi türlü anlayamadım
GünDüz aynı tarif ettiğin deli emme modelindeydi oğlum
Banyo yaptırdık zar zor sonra sakince emdi uyudu
Az önce de uyandı yine emdi altını aldım sakin sakin emdi ve yine uyudu
Bazen tek derdi gaz diilmiş başka bişiler varmış gibi hissediom
Sütüm mü bitti die göğsümü çekip bakıom sıkınca süt gelio
Ee derdin ne be oğlum kuzum

Seni çok ii anlıom benim de annem babam ayrı
Babam ilk zamanlar biriyle evlenmeye kalktı ağladım sızladım gelmem gitmem dedim neyse vi şekilde o iş bozuldu
Şimdi de annemden şüpheleniom biriyle görüşüo sanki
Gizli gizli tlf konuşmalar falan
Bi kere nette kameradan görüştüklerini de gördüm
Hiç ama hiç kabul edemem böle bişeyi allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında Cnm

Bişey sorcam biz ne zamana kadar bu göğüs pedlerini kullanıcaz ya
Ya da siz kullanıo musunuz yoksa bunun için farklı bi formül geliştiren var mı
Fenalık geldi bana ya
Kullanmasam birini emerken diğerinden süt sıZıo
Bi de uçları çok belli oluo
Eskisi gibi dolgulu sütyen de giyemem nası aç kapa yapıcam her seferinde
Poffff

Meyve olarak üzüm dışında ne yiyebiliriz ki gaz yapmasın
Muz falan :26:
Elma mandalina kavun falan almıştım az a yiom gaz yapar diolar

Son düzenleme:

Eet brz birikim ben eskiden anneme anlatirdim ama ben 1saat sonra unutsam da onlara yansimissa unutmuyolar oyuzden bugunn annemle konusurken belli etmemeye calistim. Gerci anne iste sesin niye oyle geliyo dedi direk

Canim benim cok sagol, biz tartisiriz gecer gider ama kkizim da agglayinca yuregim parcalandi o an onu da kovmak istedim hatta dedim sen annene tek git tras da oldun biz gelmiyoruz diye. Neymis duzgunce soylemeliymisim. Ben olmusum bi dunya bana ne diyo hala ys

İnsallah yoluna girer, bu cocuk bu dunyada oldugundsn dahs cok huzurla bnm karnimdaydi simdi disari cikti ve kavgamizla aglattik yavrumu esas ona icimm parcalandi hic kiyamiyorim aglamasina umarim hepimiz alisiriz csnim cok sagol destegin icin

Seninki de fenaymis bnmki en azindan is beklemiyor benden

Of aman ne bileyim cnm bence anlayisli olmalilar, bugunku kavgada ben de evliligimi sorgulamadim degil biz cok daha buyuk degisim yasadik aylsrdir, alttan almalari lazim

Saka gibi senin bu kv. Bnmkinin oyle huylari yok neyse ki, hic mudahale etmez karismaz

Of aman ne bileyim cnm bence anlayisli olmalilar, bugunku kavgada ben de evliligimi sorgulamadim degil biz cok daha buyuk degisim yasadik aylsrdir, alttan almalari lazim

Orasi oyle..bzm yasadgmz degism cok farkli ve bnu anlamalari mumkun degil..bzmde hayatimz degisti hem fizyolojik hem psikolojk olarak ..vucudmz degsti kndmzi farkli goruyrz hayatimzda yeni bi birey var dilinden anlamiyrz bze muhtac oldgu icn sorumlulugmz cok buyuk uyumuyrz yorgunuz..bzi anlamalari lazm ama onlara gore bunlr cok normal..hamileydik dogurdk anne oldk tabi uykuszda kalicz yoruluczda herkes anne oluyo mantik bu..offf ne doluymusmm;-)

geçen yine sesli şarkı söylerken bi baktım ne söylüyorum ...
kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı :)))
kadında duydu türkümü

İlahi Allah seni de guldursun beni guldurdun bu halimle:) ben de arada a be kaynana naaaptin bize diye soylerim gerci bi derdim yok ama soylemesi hosuma gidiyo

Ay kiyamam annene ama git aglama saglam dur, siz yine ana kiz gorusursunuz uZulme okadar canim. Ben de bi kizima kiyamiyorum bi anneme. Dunyada en cok ikisini korurum, kendimden cok ikisini hatta. Yavrularim benim.

Ya manyak mi bu errkekler ne emziriyolar ne 9ay bebek tasidilar ne cocuk bakiyolar anlamiyorum ki ya. Sinirleniyolar bi de herseye. Bizim yasadiklarimizin yarisini yasasakardi keske cok mutlu olurdum yeminlen.

Ben ki asla alttan almayan insanimdir, o konusurken aldim kizimi iceri gittim. Ama baktim susacak gibi degil yer misin yemez misin basladim bagirmaya. Olan yavruma oldu o da agladi benimle, kendimi oyle suclu hissediyorum ki simdi onu aglattim diye

He hatta onlarin analari da kac tane dogurdy buyuttu ne var bunda dimi?? Pehhhh...

Ben kalkan kullanıyorum ama daraldım onlardan da

Dogum fotograflarının cd leri gelmişti ama bir türlü fırsat bulup bakamamistim. Az once baktım da sanki o gun hayal gibi. Oglusum kuş gibi. Ayyyy çabuk geçiyor vakit.

canım çok sevindim, geçen gün telden girdiğim için hamilelik takvimini görmedim. rabbim hayırlısıyla bebişine kavuştursun seni, hamileliğin keyfini çıkar. ben hamileyken bir an önce doğsa diye bakıyordum, şimdi uykuya hasret kaldım :) ama evlat gibisi de yokmuş her şeye değer :) ismi Ceyda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…