- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.461
geçen yine sesli şarkı söylerken bi baktım ne söylüyorum ...
kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı :)))
kadında duydu türkümü
Geçen gün konuşurken ben nikaha ve eğlencene gelmeyeceğim dedim neden dedi orada herkesin içinde ağlayıp kendimi rezil edemem dedim.Ben bu yasiniza kadar hep yaninizdaydim şimdi sıra sizde gelmezsen biryanim eksik kalır dedi.
Aynı durum bizde de var nedenini bi türlü anlayamadımArada söyle bir durumla karşılaşıyorum. Oğlumu emzirirken oğlum memede kıyametleri koparıyor. Ac saldırıyor memeye memede süt de var ağlıyor memeyi çekiştiriyor anlam veremediğim bir durum yaşıyoruz. Sonra diğer mememe alıyorum. Hiç sorun yok paşapaşa emiyor. Her seferinde değilama arada böyle oluyor. Anlamadım gitti
Ahh canım sendemi parcalanmis ailede büyüdün ne kadar zor bilirsin.
Babam evlendi hatta 2 çocuk bile yaptı 18 yıl önce hiç unutmuyorum arayıp annemi sevmedim istemedim ayrildin bizdeki sevmiyorsun başka çocuk yapıyorsun demiştim o çocuk aklıma.Zaten onunla görüşmüyorum şimdi annemde bizden kopuyor gibi geliyor.off çok zor.
Beklecim arada oluyor böyle
Eminim sadece traş olmamasına değil başka şeylere de kızmışsındır bitikmiştir böyle arada patlama oluyor
Bi kaç gün önce ben de sebepsiz yere akşam akşam bağırdım eşime
O da alttan almadı ağırıma giden şeyler söyledi
Ben de babamı aradım gel beni al diye ağlayarak
Babam boşanıyoruz sandı
O da başladı eşime bağırmaya
Biz 1 saat sonra barıştık bu sefer 2 gün babamı ikna etmeye çalıştım
Şimdi sanki o olanların hiç biti olmadı 4 gözle işten gelmesini bekliyorum
Her eş arasında illaki oluyor özellikle bu hassas dönemimizde
Bazen çok severken eşimizi bazen de nefret edecek dereceye gelebiliyoruz
O yüzden şu durum gelip geçici üzme kendini de bebeğini de
Canım benim arkadaşlarında dediği gibi yorgunluk,uykusuzluk birikip eşinin yaptığıda son noktayı koymuştur.inan bana hepimiz öyleyiz,sarıp bağıracak yer arıyoruz,uykusuzluk,yorgunluk ve hala düzene girmemiş hormonlar yüzünden feleğimiz şaşıyor.eşinde kızmıştır bişeye o yüzden alttan alamamıştır.bende mantıklı düşünebildiğim çok kısa anlarda insanların beni ne kadar idare ettiğini farkediyorum,tabi kızının yanında olması hoş olmamış,onunda bu denli ağlaması seni iyice üzmüştür.inan bana hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı haldeyiz ve geçecek hepsi.daha bugün düşündüm doğum yaptığım ilk haftaki ile şimdiki hem psikolojimi,hem direncimi.arada dağlar kadar fark var,buraya bile daha yeni yazabiliyorum.farkında mısın çok yol katettik hepimiz,çok yakında hepsiyle baş etmeyi öğrenicez.hadi sakinleş biraz,üzme bizi
canım hiç üzme kendini, hayatımız tamamen değişti ve hepimiz buna alışmaya çalışıyoruz. buna babalar da dahil...hatta onlar için daha zor. biz yavrularımıza aşık hiçbirşeyi görmezken onlar biranda hayatlarındaki kadını kaybettiklerini ve hep böyle devam edeceğini düşünüyor.düşünsene en son nezaman kocana sarılıp yatabildin, yada başbaşa yemeğe çıkabildiniz
bizde iki gün önce birbirimize girdik yemek masasında ve yemek yemeden kalktık. çok ağır konuştu ve ağlamaya başladım...baktım bebeğim etkileniyor, sakinleşmek için akşamın 10nunda bindim arabaya otobanda öyle araba kullandım. sonra sakinleşip eve döndüm ve sabah hiçbirşey olmamış gibiydi.
eşimle oturduk konuştuk sakin sakin...iki kişilik hayatımız biranda ağlayan bir bebek her ota maydanoz olan kv ile dört kişi oldu. eşim "birdaha asla eskisi gibi olamayacağız, artık aramızda oğlumuz var" dedi...inan bana hemen hemen hepimizin kocası aynı psikolijide..biz hep kendimizi düşünürken lohusayım ben derken onların hayatlarının nasıl değiştiğini ve zorlandıklarını görmüyoruz
sen yavrunu 9 ay içinde taşıdın, şimdide sütünle bağlısın ona. bizim onların üstüne titrememiz çok normal ama babalar henüz baba olduklarının farkında değil. o yüzden bazen bebeklerinin yanında sorumsuz davranabiliyor...canım kendini hiç üzme ve eşine biraz zaman ver. o da yeni hayatınıza ve sorumluluklarına alışsın. göreceksin bak yakında herşey nekadar güzel yoluna girecek
Of ya benim esim dr hala benden hizmet bekliyor.
Malum gecelerumiz uykusuz geciyor sabah o 8 de kalkmis hazilaniyor bebegim kucagimda, kac saattir kucagimda oldugunu bile unutnusum, ayakta durmaya mecalim kalmamis.. Ver ben onu tutayim da iki yumurta kiriver dedi. Olemisin oldure misin.
Gecenler de de ateslenmistim, malum sut iltihabi, acil eczaneye gidiyordu ilac almaya, ben ilac alip geleyim sen de salata yap diyor. Tam yemege oturacaktik. Yemegi hazir etmisim hasta halimle salatasiz oturmaz pasam.
Onu getir bunu gotur devamli is ister.
Ben de bu hallerinden nefret ediyorum. Kendi farkinda bile degil. Olayi sogutup sonradan cozmek daha kolay oluyor. Ara ara kucuk ptlamalarim oluyir ama bizde de buyuk patlama yakindir.
Cnm bnde tartisiyrm esimle..bz gcen oyle kavga ettikki ailelermz gldi bz bosaniyrz dedik ..ama bnden kaynakliydi adam bna kahvalti hazrladi bn uykuszluktan yorgunluktan sinir sistemim berbat kocami tersledm. O gun konusmadk msjlarla kavga devam iste snunda aileler geldi..ertesi gun uyannca esim ynmda yoktu ynmda yatmadi sinirinden..ve onsuz olamicami anladimm..herseyi gec aliskanlik var kolum kanadim gbi..aybikenn dedigi gbi aslnda onlarda bi surecten geciyo bzi aglayan bi bebekle paylasmk agirlarina gdiyo ..istedikleri o an olmuyo cnku hayatlari kisitlndi..bz tek depresyonlu kndmz saniyorz..haa bunu soyluyrm ama is icraata gelince uyguluyomuym hayirrr....bazen habire tersliyrm kocamn herseyi bna batiyo
Beklebekle'cim herkes hemen hemen ortak düşüncelerimizi belirtmiş. Bir dönem geçiriyoruz hepimiz sanmaki
sadece sizin evde var tartışmalar. Buradaki herkes benzer şeyleri yaşıyor. Biraz sakinleşin ikinizde birbirinize daha anlYışlı olacaksınız.
valla sorma bacımAllah tan kaynım ev tutup alıyor yanına ama burda tutuyor evi işte
kadın ne diyor geçen gün bana...ev tutunca ben hergün size gelirim kapıdan kovsan bacadan girerim diyor..bende "evde yokuz numarası çekeriz sana " dedim.
iki dakka çene durmaz mı yaaa, herşeye karışıyo. artık oğlumu verandaya çıkartmıyorum sırf o görmesin karışmasın bize diye, 3 katlı evimde bir odaya hapsoldum. offffffff bak yine yarama bastın çenem düştü
Of aman ne bileyim cnm bence anlayisli olmalilar, bugunku kavgada ben de evliligimi sorgulamadim degilbiz cok daha buyuk degisim yasadik aylsrdir, alttan almalari lazim
geçen yine sesli şarkı söylerken bi baktım ne söylüyorum ...
kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı :)))
kadında duydu türkümü
Geçen gün konuşurken ben nikaha ve eğlencene gelmeyeceğim dedim neden dedi orada herkesin içinde ağlayıp kendimi rezil edemem dedim.Ben bu yasiniza kadar hep yaninizdaydim şimdi sıra sizde gelmezsen biryanim eksik kalır dedi.
cnm aynı sorunlar hepimizde var cuma günü bizde girdik birbirimize randevu aldım dermatolojiden bu da erken çıkıp gelcekti ama hastaneden aradılar doktorun işi çıkmış erken gelin dediler bende bunu aradım bana nasıl bağırıo kapattım suratına ben kendim giderim zatende çocuk ağlar başedemem die ona götür dedim o hırsla kızımı giydirdim ağlayarak bindirdim pusetine gittikki o yokuşları nasıl çıktım hayretD arkama 30dkkalık yolu 15dkkada geldi ama sinirle ve eve gelmiş yokuz köpürmüş hastaneye bi geldi ama neyse akşama barıştık. hassas bi dönemdeyz ve hamilelikten çoookk çokk zor bi dönemmiş hepimiz anladık ALLAH yardımcımız olsun üzülme
Beklebekle belli ki hepimiz aynı zor dönemlerden geçioz
Bu durumda genelde ben sessiz kalan taraf oluom yoksa kavga çıkarıp moralimi bozcam yok yere
O yüzden susuom sabrediom geçecek inş bu günler de
Aynı durum bizde de var nedenini bi türlü anlayamadım
GünDüz aynı tarif ettiğin deli emme modelindeydi oğlum
Banyo yaptırdık zar zor sonra sakince emdi uyudu
Az önce de uyandı yine emdi altını aldım sakin sakin emdi ve yine uyudu
Bazen tek derdi gaz diilmiş başka bişiler varmış gibi hissediom
Sütüm mü bitti die göğsümü çekip bakıom sıkınca süt gelio
Ee derdin ne be oğlum kuzum
Seni çok ii anlıom benim de annem babam ayrı
Babam ilk zamanlar biriyle evlenmeye kalktı ağladım sızladım gelmem gitmem dedim neyse vi şekilde o iş bozuldu
Şimdi de annemden şüpheleniom biriyle görüşüo sanki
Gizli gizli tlf konuşmalar falan
Bi kere nette kameradan görüştüklerini de gördüm
Hiç ama hiç kabul edemem böle bişeyi allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında Cnm
Bişey sorcam biz ne zamana kadar bu göğüs pedlerini kullanıcaz ya
Ya da siz kullanıo musunuz yoksa bunun için farklı bi formül geliştiren var mı
Fenalık geldi bana ya
Kullanmasam birini emerken diğerinden süt sıZıo
Bi de uçları çok belli oluo
Eskisi gibi dolgulu sütyen de giyemem nası aç kapa yapıcam her seferinde
Poffff
Meyve olarak üzüm dışında ne yiyebiliriz ki gaz yapmasın
Muz falan :26:
Elma mandalina kavun falan almıştım az a yiom gaz yapar diolar
Orasi oyle..bzm yasadgmz degism cok farkli ve bnu anlamalari mumkun degil..bzmde hayatimz degisti hem fizyolojik hem psikolojk olarak ..vucudmz degsti kndmzi farkli goruyrz hayatimzda yeni bi birey var dilinden anlamiyrz bze muhtac oldgu icn sorumlulugmz cok buyuk uyumuyrz yorgunuz..bzi anlamalari lazm ama onlara gore bunlr cok normal..hamileydik dogurdk anne oldk tabi uykuszda kalicz yoruluczda herkes anne oluyo mantik bu..offf ne doluymusmm;-)
Ben kalkan kullanıyorum ama daraldım onlardan daBeklebekle belli ki hepimiz aynı zor dönemlerden geçioz
Bu durumda genelde ben sessiz kalan taraf oluom yoksa kavga çıkarıp moralimi bozcam yok yere
O yüzden susuom sabrediom geçecek inş bu günler de
Aynı durum bizde de var nedenini bi türlü anlayamadım
GünDüz aynı tarif ettiğin deli emme modelindeydi oğlum
Banyo yaptırdık zar zor sonra sakince emdi uyudu
Az önce de uyandı yine emdi altını aldım sakin sakin emdi ve yine uyudu
Bazen tek derdi gaz diilmiş başka bişiler varmış gibi hissediom
Sütüm mü bitti die göğsümü çekip bakıom sıkınca süt gelio
Ee derdin ne be oğlum kuzum
Seni çok ii anlıom benim de annem babam ayrı
Babam ilk zamanlar biriyle evlenmeye kalktı ağladım sızladım gelmem gitmem dedim neyse vi şekilde o iş bozuldu
Şimdi de annemden şüpheleniom biriyle görüşüo sanki
Gizli gizli tlf konuşmalar falan
Bi kere nette kameradan görüştüklerini de gördüm
Hiç ama hiç kabul edemem böle bişeyi allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında Cnm
Bişey sorcam biz ne zamana kadar bu göğüs pedlerini kullanıcaz ya
Ya da siz kullanıo musunuz yoksa bunun için farklı bi formül geliştiren var mı
Fenalık geldi bana ya
Kullanmasam birini emerken diğerinden süt sıZıo
Bi de uçları çok belli oluo
Eskisi gibi dolgulu sütyen de giyemem nası aç kapa yapıcam her seferinde
Poffff
Meyve olarak üzüm dışında ne yiyebiliriz ki gaz yapmasın
Muz falan :26:
Elma mandalina kavun falan almıştım az a yiom gaz yapar diolar
çok şükür canım bebişin testi geçmiş çok sevindim.. ben o zamanlar düşük yapmıştım ...çok şükür şuanda 6 haftalık hamileyim ...bebişinin adını ne koydun allah sizlere bağışlasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?