- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.501
geçen yine sesli şarkı söylerken bi baktım ne söylüyorum ...
kaynanayı napmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı :)))
kadında duydu türkümü
Geçen gün konuşurken ben nikaha ve eğlencene gelmeyeceğim dedim neden dedi orada herkesin içinde ağlayıp kendimi rezil edemem dedim.Ben bu yasiniza kadar hep yaninizdaydim şimdi sıra sizde gelmezsen biryanim eksik kalır dedi.
Bnm ara sira adet gbi agrilarm oluyo...bde kremsi bi akinti okuyo..kesik kesik degil kokusu yok ama korktum
günaydın teyzelerimmmmm :)Eki Görüntüle 818033
canım bende adetimin 8. günündeyim. benim de dün ağrılarım başladı. kanamam tam gaz devam ediyor..
neee aynı binada mısınızzzz? canım ya öylesi hiç çekilmeztamam benimkide pek gidecek gibi durmuyo gerçi aynı evdeyiz ama elbet birgün kendi evine gidecek diye teselli ediyorum kendimi. senin gibi aynı binada otursaydık çoktan adamı boşamıştım "ananıda al git" diyip
canım bana kimyon iyi geldiarkadaşlar gaz sancısı yüzünden bebeğim krizlere giriyor bi öneriniz var mı acilll yardım lütfen ........ ayrıca benim gibi bebeği aşırı gazlı olan var mı ????? kendimi suçluyorum artık((((
günaydın teyzelerimmmmm :)Eki Görüntüle 818033
Beklebekle belli ki hepimiz aynı zor dönemlerden geçioz
Bu durumda genelde ben sessiz kalan taraf oluom yoksa kavga çıkarıp moralimi bozcam yok yere
O yüzden susuom sabrediom geçecek inş bu günler de
Aynı durum bizde de var nedenini bi türlü anlayamadım
GünDüz aynı tarif ettiğin deli emme modelindeydi oğlum
Banyo yaptırdık zar zor sonra sakince emdi uyudu
Az önce de uyandı yine emdi altını aldım sakin sakin emdi ve yine uyudu
Bazen tek derdi gaz diilmiş başka bişiler varmış gibi hissediom
Sütüm mü bitti die göğsümü çekip bakıom sıkınca süt gelio
Ee derdin ne be oğlum kuzum
Seni çok ii anlıom benim de annem babam ayrı
Babam ilk zamanlar biriyle evlenmeye kalktı ağladım sızladım gelmem gitmem dedim neyse vi şekilde o iş bozuldu
Şimdi de annemden şüpheleniom biriyle görüşüo sanki
Gizli gizli tlf konuşmalar falan
Bi kere nette kameradan görüştüklerini de gördüm
Hiç ama hiç kabul edemem böle bişeyi allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında Cnm
Bişey sorcam biz ne zamana kadar bu göğüs pedlerini kullanıcaz ya
Ya da siz kullanıo musunuz yoksa bunun için farklı bi formül geliştiren var mı
Fenalık geldi bana ya
Kullanmasam birini emerken diğerinden süt sıZıo
Bi de uçları çok belli oluo
Eskisi gibi dolgulu sütyen de giyemem nası aç kapa yapıcam her seferinde
Poffff
Meyve olarak üzüm dışında ne yiyebiliriz ki gaz yapmasın
Muz falan :26:
Elma mandalina kavun falan almıştım az a yiom gaz yapar diolar
buraya yazarken eşim seslendi. bizimki yine s*çmış batırmış ortalığı. hemen banyoya koştuk. zor kötek üzerindekileri çıkardık. allahım o nasıl koku, o nasıl .... yıkadık pakladık. 2-3 günde bir hep aynısı oluyor. valla iki maaşlıyız ama öyle 2-3 güne iç-dış kıyafetini atacak kadar zengin değiliz. yıkayım desen arıtmak imkansız. giyiyorum cerrah eldivenlerini çitile babam çitile. söylenip duruyorum tez yazmak hikaye pok çitilemek şahane diye. o altın sarısı lekeler gitmek bilmiyor. sözde sabun tozu kullanıyorum ama böyle durumlarda çamaşır suyuna yatırmak zorunda kalıyorum. bol suda bekletip durulayıp kurutup sonra sabun tozuyla diğer çamaşırlarıyla makineye. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oluyor anlıyacağınız. 3 gün önce avm'ye gittik pantolon almam lazım, kıyafetim yok. orada yaptı. annem emzirme odasında değiştir diyor. imkansız paçalarından akıp gelecek zor tuttum. doğru arabaya. allahtan ev yakındı. yine banyoda zor arıttık. ağlayacak diye zaten eve kapandım pek dışarı çıkmıyordum. şimdi bu pok konusu olunca iyice korkar oldum dışarı çıkmaya. ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum. oğlum şunları toptan yapma yavrum, hergün perakende şekilde yap diyorum, anlamıyo yavrucak. o da haklı ne yapsın
40mız çıktı ama benim de o renkte akıntım oluyıor ama çok değil lekeliyor sadece çamaşırımı ama ağrım yok cmrts 40 sonrası dr kontrolüme gittim adet gördün mü diye sordu ben de yok dedim emzirdiğin iç,n adetlerin düzensiz olcak normal endişe etme dedi akıntıya da normal dedi
40mız çıktı ama benim de o renkte akıntım oluyıor ama çok değil lekeliyor sadece çamaşırımı ama ağrım yok cmrts 40 sonrası dr kontrolüme gittim adet gördün mü diye sordu ben de yok dedim emzirdiğin iç,n adetlerin düzensiz olcak normal endişe etme dedi akıntıya da normal dedi
Ay kiyamam annene ama git aglama saglam dur, siz yine ana kiz gorusursunuz uZulme okadar canim. Ben de bi kizima kiyamiyorum bi anneme. Dunyada en cok ikisini korurum, kendimden cok ikisini hatta. Yavrularim benim.
Benim hem annem hem de babam evli. İkisinin evinde de çooook keyifli zaman geçiriyorum. Eşleri çok kafa dengi insanlar. herşeyden önemlisi kendileri eskiye göre çok daha mutlu. Mutlulukları bana da bulaşıyor yanlarında olduğum zaman. Olanları değiştirme şansım olsaydı değiştirir miydim? Hayır :) Hayatı dolu dolu yaşamak, gülmek, sevmek sevilmek herkesin hakkı. En çok da annemin... Canım annemmmm
İnşallah senin annen de çooook mutlu olur canım, inşallah sen de iyi anlaşırsın benim gibi....
Kızlar bebeklerinizi ayağınızda sallıuomusunuz
Ben bazen 2 saat aralıksız sallıyorum
Aslında istemiyorum zararlıdır belki diye sma uyumuyor ancak o şekilde gözlerini kapatıp salinleşiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?