2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar ,
Benim bebegim 47 gunluk ve dogdugu zamandan beri karnini doyurduktan bir sure sonra migdesi eksiyormus sanki sut tekrar agzina geliyormus gibi suratini burusturup rahatsiz oldugnu belirtensesler cikariyor. İnternette yeni dogan reflusu diye bisi okudum. Oyle bisey olabilir mi emin degilim benimle
Ayni sorunu yasayan yada boyle bisey duyan var mi acaba ?

Canim hic aklima gelmezdi camiye gitmek bravo sana :) sevap tabi. Biz anneyiz ve yavrularimiz için en kutsal seyi yapiyoruz. Anlaşılan avm harici pek disari cikamayacagiz emzirdigimiz sürece :)
Ben de paylasamiyorum. Sonra guvenemiyorum bebegime nasıl bakacagi konusunda. Ne zormus calisan anne olmak.

Canim benim bebegimde de ayni sorun var. Bogazina geliyor yutkunuyor yuzunu eksitiyor. Cok şükür kusmasi yok. Bu yuzden ben de emzirdikten sonra yirmi dk falan dik tutuyorum.gece emzirip yatirdigimda da yastık kullanıyorum.bebekler surekli emip yattiklari icin nornal.

arkadaşlar bebeğimin kaşının üstünde konak galiba öyle diyolar komşular çıktı ve artmaya başladı tedavisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ????

canım benimkine de oldu biraz bebek yağ sından sür 5 dk sonra yumuşuyor gazlı bez parmağıma sardım parmkla sildim.yeni kulnılmamış kaş tırağın varsa onunla temizlersin aynen başındaki gibi.başında olduysa ona da yağ sür yumuşayınca taraskla saç telinin ter yöne doğru tara çıkar.bunu banyosunu yapmadan önce yapki yağlı kalıp daha çok kondak olmasın.her gün banyo yaptıramıyorsan aynene gözleri sildiğin gibi kaşları da her gün pamukla sil.

ahh canım keşke sıkılsalar :) kendimi telkin edip duruyorum. evlendikten sonra sürekli empati yapıyorum. yoksa başka türlü çekilmez aynı binada kayınvalideler :)

canım sağlıcakla büyüt inşallah ismide çok güzel maşallah.. evet herkes öyle diyo şimdi gece bol bol uyu diyolar sonra uyuyamayacaksın diyolar .. aman o sağlıkla doğsunda uykusuzluğa okey derim ben..

İcimi rahatlattin cok tesekkurler cevabin icin.Ben de 1 haftadir yastik kullaniyorum .ama emzirip omuzuma gazini cikarmak icin aldigimda sanirim bu seferde karnina baski oldugu icin oyle oluyor. yapmasam da gazdan mahvalocak cocuk napicagimi sasirdim

senin durum benimkininden betermiş be kuzum benimki en azından oğluna bişey diyemiyor, saolsun eşim beni annesinden üstün tutar hep...kadın hiç annelik yapmamış
geçen bi anı anlatıyor mesela; eşim 2 yaşına geldi hala bez kullanıyor diye poposunu kibritle yakmış korksun yapmasın diye. abisinede rakı verirmiş yeni doğduğunda uyusun diye
sonra lafın arasında kadın tutmaya ne gerek var ben bakarım dedi. eşimde "kıçını yak yada abim gibi alkolik yap diye mi" dedi :) cevap bile veremedi kadın

ahh canım keşke sıkılsalar :) kendimi telkin edip duruyorum. evlendikten sonra sürekli empati yapıyorum. yoksa başka türlü çekilmez aynı binada kayınvalideler :)

neee aynı binada mısınızzzz? canım ya öylesi hiç çekilmez tamam benimkide pek gidecek gibi durmuyo gerçi aynı evdeyiz ama elbet birgün kendi evine gidecek diye teselli ediyorum kendimi. senin gibi aynı binada otursaydık çoktan adamı boşamıştım "ananıda al git" diyip

saat 12 oldu nöbet yerimi aldım ama kimsecikler yok ortada galiba
uyusam mı acep hazır oğlum uyurken

Ben şuan aynen öle yapıcam
Aslında oğlum 11de uyudu ama biraz da kocanın gönlünü edeyim die azcık onunla takıldım ona kalsa daha yatmayaymışım ama gece nöbete kalkan o diil tabi rahat rahat konuşuo
Yatayım artık en fazla iki saat sonra kalkıcam çünkü

Bnmki bna kiyamaz ama o gun kadn kendini nasi acindirdiysa artk niye boylw yptnvfalan dedi snuc kavga tabi...bu olayi bn yuzune vurunca kadinin smdi ogluna bsey diyemiyo bn birakp gderm diye korkuyo ;-) cenesi kapansinn..o ne cehalet kuzum ya..kibritle yakmak ne yaa cocugu aksamci yapmiss manyakk :-D

Sabah nöbeti tekmil veriyor
Günaydınlarrrrrr

Kuzenim evlendi, hem nikahında hem düğünde pusetinde uyudu yavrum
Eve dönüşte arabada uyandı kenara çektik emzirdim, evde gene uyudu
Bugüne kadarki bütüüüüüüüüün çığlıklarını, uyumayışlarını affettim canım oğlum

Ben bu resmi kaçırmışım alıntılarda gördüm.
Sen de bebeğin de o kadar güzelsiniz ki

kızlar bu D Vitaminini ne zamana kadar kullanıcaz? doktor söylemiş miydi hatırlamıyorum. size bir sorayım dedim.

1 yaşa kadar sanırım

eEki Görüntüle 816729 teyzeleri buda benim oglum metehan

Eki Görüntüle 816742

Bosuna uğraşma Anne , uyumıycaaam

Çoooooook tatlılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Benim hem annem hem de babam evli. İkisinin evinde de çooook keyifli zaman geçiriyorum. Eşleri çok kafa dengi insanlar. herşeyden önemlisi kendileri eskiye göre çok daha mutlu. Mutlulukları bana da bulaşıyor yanlarında olduğum zaman. Olanları değiştirme şansım olsaydı değiştirir miydim? Hayır :) Hayatı dolu dolu yaşamak, gülmek, sevmek sevilmek herkesin hakkı. En çok da annemin... Canım annemmmm
İnşallah senin annen de çooook mutlu olur canım, inşallah sen de iyi anlaşırsın benim gibi....

merhabalar,

geçen gün bir arkadaş paylaşmıştı bebek ağlama sesleri ve anlamları vardı. ama ben dünden beri sayfalarca okudum ve kimin ne zaman paylaştığını bulamadım. yardımcı olur musunuz

Kaybolursa diye korktuğum için başlık da açmıştım. Malum 2.yi falan düşünürsek gene lazım olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lamasinin-anlamlari-videolu.html#post32106957

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…