2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa sizin yaşadıklarinizda çok zormuş.Benimde babamın düğününe bütün ailesi gitmiş destek vermişlerdi ki resmi olarak bosanmamislardi o zaman.Ne babamla,nede ailesiyle görüşmüyorum daha bir sürü sebebi var...
Nikaha gitme konusunda evet onu üzmek istemiyorum.Çok mutlu olmasını isterim, bulunmayı isterdim başka bir zaman olsa ama şimdi henüz kabullenemiyorum.
Barışa yanlız bakma dusunceside beni üzüyor,hep kv muhtaç olucam.
Sağolsun kv ilgileniyor ama annem gibi olamaz...

Kızlar bebeklerinizi ayağınızda sallıuomusunuz
Ben bazen 2 saat aralıksız sallıyorum
Aslında istemiyorum zararlıdır belki diye sma uyumuyor ancak o şekilde gözlerini kapatıp salinleşiyo

Luboyf cum simdi 2 saat sallayabiliyorsun da bu cocuk kilo aldığında ne yapacaksın. Yanlış hatırlamıyorsam ise başladığında Annen bakacaktı. Annenin gücü yetebioecek mı o kadar sallamaya.

Benim genelde memede uyuyor

kızlar ben 21 ağustosta doğum yaptım şimdi bugün benm kırkım çıkıyor dimi? yani gusül abdesti alabilirim bugün dimi?akıntım biraz biraz var ama 40 günün üzeri dinen özür diye biliyorum. birde eşim bugünü 39. gün hesaplıyor ben 40 hangisi doğru

Ilk zamanlar 40dk. 1 saat emerdi şimdi 10dk.ancak emiyor onunda çoğunu kusuyor fazlasını çıkariyormus dr.herdefasininda böyle söylüyor.

3 gun boyunca içtiğim kızılcik ve üzüm hoşafindan mı yOksa sabahtan beri memenden bir saniye ayirmamamdan mı bilinmez 2 aydır ilk kez göğsümden iki damla dışarı süt sızdı.

Benden mutlusu yok :)

canım siz bugün 41 günlüksünüz :) benim bildiğim dinde 40 gün diye birşey yok. kanaman bitince 1 ezan vakti geçtikten sonra abdest alabiliyorsun.. doğduğu günü 1 sayıyorsun.. birde ağustos 31 çekiyor. sizi o karıştırdı sanırım. tek tek say günleri

canım benimde annemle babam ben hamile iken ayrıldı.. seni çok iyi anlıyorum.. çünkü babam evlenmek istiyor. evet içim burkuldu. üzüldüm ama karşı çıkmam. aynı şekilde anneme. onlar bizi bugünlere getirdi. hele ki annelerimiz. bak biz 1-2 aylık yapana kadar bebeklerimizi ne sıkıntıdan geçtik ve geçeceğiz. ki biz kaç yaşında kadınlarız. onlar bizim hep yanımızda oldu. bence onun bir yanını eksik bırakma. onun senden beklediği tek şey yanında olman.. sen annenin yanında ol eşi bunu görsün.. o adamın yanında anneni yanlız bırakma. desteğinden mahrum bırakma. bu çok önemli. bence git canım. tebrik et. herkesin 2. bir şansa ihtiyacı var. herkesin bir hayat arkadaşına ihtiyacı var.. kendini onun yerine koy. 2. kez evlenip mutlu olmak istesen ve bebeğin yanında olmasa ne kadar kırılırdın değil mi?

Kızlar bebeklerinizi ayağınızda sallıuomusunuz
Ben bazen 2 saat aralıksız sallıyorum
Aslında istemiyorum zararlıdır belki diye sma uyumuyor ancak o şekilde gözlerini kapatıp salinleşiyo
Ben şimdiye kadar hiç sallamadım alıştırmıyım diom
Gerçi beşik sallamasına da alıştırmak istememiştim ama mecbur kalınca yapılıo işte
Kv bi iki kere ayakta sallamaya teşebbüs etti üstelik sadece mır mır yaparken öle çok ağlamıyordu bile yani
Sallama dedim eninde sonunda alışıcak dedi, o zamana kadar bari sallamayız dedim durdurdum
Benimki de genelde kucakta ya da memede uyuo daha önce de yazmıştım
Hı sallama zararlı mıdır dersen önerenler de var önermeyenler de hatta bi uzman ağlamanın şiddeti arttıkça siz de sallama hızını artırın ii gelir bebeğe Dio :26:bilemiom yani...

Ben de 22sinde doğum yaptım dr hesabına göre yarın kırkı
Bu durumda senin de bugün olmalı

canım ben de 20 ağustosta doğum yaptım dün kırklandık kızımla beraber:) yani sizin de bugün kırkınız çıkıyor.
az az kanamam lekelenme olarak geliyo ama dediğin gibi özür sayılıyor. gusül bozulmuyor sadece abdest bozuluyor.

40ımız çıktıktan bi kaç gün sonra adet oldum taze kan renginde geldi ama sonrasında hafif kahve damlamalar oldu diyorum bu nasıl bişi adet mi anlamadım...normalde benimde yoğun olurdu.. ama bi arkadaşımda böye olmuş ikinci adetinde normal kanamsı olmuş

canım kanama bitince kırkını beklemene gerek yok doğru diyorsun ama arkadaşımızn dedigide doğru 40 günden sonraki kanama özür sayılıyor dinen.. namaz kılan birisi her namaz için yeniden normal abdest alması gerekiyor...

kızlar sabaktır başım döndü bakmaktan. göğüs pompası alıcam ama karar veremedim.
çok pahalı olmasın istiyorum. kullananlar ne kullanıyosunuz memnunmusunuz.

medela mini elektrikli pilliyi çok tavsiye etmişler bilen varmı

Medela swing en iyisi canım
Ben ilk avent elektrikli aldım 200 liraya
Boşa gitti param
Şimdi 350 lira verip medela yı alıcsm
Baştan daha ucuz diye aventi almıştım
Şim daha çok para vermiş olucam üstelik param boşa gitti
Almışken iyisini almak lazım paranın boşa gitmemesi için
Bi de pompa benim için önemli çalışmaya başlıcam o zaman çok lazım olcAk
Bi de her pompa çok sağamıyor sütü bazıları az bazıları çok çıkartıyo
Aventinki benden 10 cc falan ancak çıkartıyo

canım ben madelanın mini ellektriklisini aldım tavsiye üzerine çok memnun kaldım gerçi çok fazla sütüm yok arada çok huysuzlanınca memeyi almıyor onunla sağıp kaşıkla ağzına veriyorum sakinleşiyor :) aynı anda hem gaz sancısı hem açlık hemde uykusuzluk olunca emmiyor bu yolu deniyorum h.sonu sütü saklamak için poşet alıp sağıp dolaba atmaya başlayacam

ben doğum yaptığım günden beri her banyomda alıyorum..sonuçta kanamamın olmadığı günde oldu 40 gün boyunca, abdestsiz gezmek rahatsız etti.. 40 banyomda da aldım iki gün önce, henüz kanamam olmadı

Nickicim
Seni nasıl merak etmiştim
Haberini almak ne güzel
Bebeğinin sağlıkla doğmasına çok sevindim
Ben dede direnç vardı biliyorsun
Benimki sürpriz yapıp 3.200 doğdu
Canım olsun yap mama takviyesi kimseyi de takma
Bebeğin herşeyden önemli
Bu dirençle başedip dünyaya gelmeyi başardılar herşeyi hakediyor minnoşlarımız
Aramıza tekrar hoşgeldin

ezan vakti geçmesi gerektiğini bilmiyordum...benim mantığıma göre abdest temizlik için alınır, o yüzden ben adetliyken bile her banyomda alırım. sonuçta bozulursa ben bozmuyorum, Allah tan. ben gezebildiğim kadar temiz gezeyimde bozulunca bidaha alırım diyorum

canım bende de var medela ve gayet mennunum.en başta benim de başım dönmüştü araştırmaktan, sonunda medelada karar kıldım ve hiç pişman olmadım. üstelik fiyatı da uygun diğerlerine göre.

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.Sizler buraya gelmeye nasıl fırsat buluyorsunuz?Yada bende mi anormallik var.Benmi yetişemiyorum.Bebek ev derken giremiyorum.Eşimin yardımıda sıfır.Sabah 6 da gidiyor akşam 10 da pesteli çıkmış bir durumda geliyor.1 saat kızını seviyor sonra hoop yatak.Onada birşey diyemiyorum çünkü çok yoruluyor.2 aydırda izin yapmıyor.
Bayramdan sonraki hafta mevlüt yapıcam.Hem bayram hem mevlüt için temizliğe başlamam gerek.Ben mutfak dolaplarından başlayayım.Kızım uyanana kadar bari birşeyler yapayım.Ne kadar yapsam kardır.Aaaaaaaaaa kızım mıkıldanmaya başladı.Neys arkadaşlar tekrar uğrarım.Öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…