2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbuldum canim 2300 evet hic kilo almadi aksine düşüş var.Ne yapacagimi sasirdim. Sut arttiricilar takviyeler bir kac gundurde sagiyorum.mamayi az veriyorum evet. Bebegimde bir hastalik olmasindan korkuyorum. İnşallah karsiligini alayim zaten gece gunduz uyku girmiyor gozume kuzum icib ne gerekli ise yapıcam inşallah. Nefes aldigim surece bebim icin elimden geleni yapicam.

Ben sabah aksam verdim CANIM simdi cok Şükür gaz Problemimiz kalmadı. Simdi gunde 2 defa gece ve öğlen gibi sütüne bikac damla koyuyorum.azalttim koyduğum damlaları.1 çay kasığı yerine yarım çay kasığı artık.

CANIM sagip ver emmiyorsa ben öyle yapiyorum

Evet canim dun hem hepatit b oldu hemde doktoruna gittik.boyu bas cevresi gayet ii ama kilo yok ( endisem su ki mamaya biberona alisir beni hic emmez ise bilmiyorum artik şaşırmış durumdayim kuzum niye bu kadar kucuk dogdu bilmiyorum hamilrlikte o kadarda dikkat ettim oysa ki.

Nurumhiram hoşgeldin canım. Doktorun 6 öğün diyorsa 6 öğün mama ver bunda vicdan yapacak bişey yok ve sana tavsiyem bir profa göster bebeği mutlaka!!

Annelik cook zormus.mama vermesem bebegim ya kilo almazsa diye uzuluyorum.verince de vicdan azabi cekip kendimi kotu hissediyorum.

Cnm vicdan azabi cekicek bsey yok..hc sutte olmayabilirdi o zaman vermicekmiydin..bnm sutum var ama bebegm az kilo aldi bi ara mama vermemi soykedi doktor verdm hlada veriyorm hem anne sutu hem mama... doktorun ne diyosa onu ypmalisin bebegn icn

kızlar bebeklerinizin salyası akıyormu ?
bizim iki gündür salyamız akıyor arada bir oluyor ama merak ettim..

kızlar bebeklerinizin salyası akıyormu ?
bizim iki gündür salyamız akıyor arada bir oluyor ama merak ettim..

Evet bir süredir var ve dr doğal olduğunu söyledi... Benımderdımde ıkı gundur hep çiş yaptı ve arada sadece bırer defa sulu kaka.. Sizce bu normal mi kızlarrr bır aylık 6 günlük dahaaa

Canım hepimizin bebekleri 1 ayda az da olsa kilo aldı. Seninkinde kilo kaybı var.

Tabi ki tercih edilen anne sutudur ama senın suan bebeğine doktorun dediği sekilde mama vermen lazım. Mamayı biberon ile degıl kasık ile ver. Kılo artısı normale dondugunde sütünde arttığında mamayı kesersın. Mama vermek ıstemıyorsun ama bırde soyle dusun;bebegin belli ki doymuyor. Mama+anne şutu ile bebisini bir guzel doyur derim

Evet bir süredir var ve dr doğal olduğunu söyledi... Benımderdımde ıkı gundur hep çiş yaptı ve arada sadece bırer defa sulu kaka.. Sizce bu normal mi kızlarrr bır aylık 6 günlük dahaaa

sagol canım içim rahat etti
bizimde bir ayı geçtikten sonra kakayı 2-3 günde bir yapıyor.. 1 ay 8 günlükken dr gitmiştik doktorumuz normal dedi.. duyduğuma göre büyüdükçe kaka sayısı azalacak büyümesi için daha az çıkartacakmış..

Nurumhiram hoşgeldin canım. Doktorun 6 öğün diyorsa 6 öğün mama ver bunda vicdan yapacak bişey yok ve sana tavsiyem bir profa göster bebeği mutlaka!!

Hosbuldum canim. Evet bizde gidelim diye dusunuyoruz. Mama vermek cok zor verirken göğüslerim sizliyor vucuduna 6 aydan once yabanci seyler giriyor
Bilmiyorum ama yardim almam gerekiyor. Bazen herseyi cok bilmekte ii degil cahil olup herseyi oylesine Allaha emanet yassmak varmış

cANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM SEN DE her anne gibi bbeğini onun için en güzel olan anne sütüyle beslemek istiyorsun.dr mama dediği için üzülmen normal amöa şu var bir ayda kilo almadıysa yapacağın şey on ayeterli kadar mama vermektir.emiziriyorsun anladığım kadarıla.önce emzir bebeğini sonra kaşıkla mam ver.kaşıkla almıyorsa anne memeye benzeyen biberonları var ve çok yvaş akışla biberon alırsın yeni doğan için böyle emeyi bırakmaz.her emirmeden sonra bir elle bebeğine biberon veririken diyer elel popayla emirdiğin göğüsü sağarsan memeyi uyarırsın ve gititkçe sütün artırcaktır.üüzm incir kayısı erik uşafların faydaısnı gördüm dene istersen.3-4 lt su içmeye çalış sulu yemkler de çok iyi gelir.ve kendini üzme lütfen zamnala süütn artırcak ve mama yeri azalrı ve gittikçe gerk kalmaycaktır.sonraki kontolunuzde de bebğin ne kdar çok büyüdünü görünce senin giğbi mutlusu olmayacaktır.herşeyden önce bebğin sağlığı en öenmli.

benim ilk oğlum emmedi ve mama vermek zorundaydık sütütm geldi ama o emmediyince nerdeyse kesildi.sonra elektrikli popayla sağmaya başladım ve 2 ay için sütüm yetrli miktrada artı ve mamayı kestik.ilk çocuğu telaşı işte ammaverince bebeğime zehir veriyormuşum gibime geliyordu üzüntüden periğşan olmuştm bbeğimin bakımından bişey anlamamıştım sevinememiştim.şimdi bu bbeğimde daha doğmadan bir kutu mama aldım biberonunu aldım bbeğimi, aç bırakmayacağıma söz verdim.kısmet işte ilk çocuğumda çok üzüldüm bunda aalh yüzümü güldürdü emiyor şükür ilk çocuğumda üzüntüden kaçırdım o güzel günleri şimdi ikinci oğlumla yaşıyorum kaçıdıklarımı telafi ediyoruz.lütfen ve lütfen kendini üzme bu güzel günlerin tadını çıkart bu günler geriğ gelmiyor çünkü.

Erkek olduk bizzzz :) sunnet oldukta geldik :)
Ameliyathaneye bende girdim kizlar oglum kendini yalniz hissetmesn diye ama o 35dk gecmek bilmedi ağlamasın diye şekerli su yaptik emzigi batirip verdik ama ayaklari bagli oldugu icin biraz tedirgin oldu agladi simdi evdeyiz inşallah çabuk iyilesiriz

kızlar size bir soru daha.. avent mi dr browns mu? gaz yapmayan bir biberon arıyorum..

büyük oğlu hep biberonla besledi dr browns aldım ve çok memenundum gaz yapmadı.şimdi de bazen dışırdayken biberonla besledi oğlum ve dr browns kullanıyorum ama bu bebğimde gaz var.biberonlar çok etiliyormu emin değilimartık.eğer emiziyorsan anen memye benzeyen biberon alırsan daha iyi olur aventin var naturel diye.

galiba oğlum ishal oldu, emiyo kaka yapıyo emiyo kaka yapıyo..bnm sütüm yaramıyoo uff:18::18:
canım ishal dedin de benim oğlum doğdan beri ishalli gibi dr da bkatırdık bile bazı bebeklerde böyle sulu olurnmuş eğer kilo alımı iyise merak edilecek bir durum değil.yiediklerine dikkat et ben çok falz aüüzm incir kayısı yiyorum ondan ishalli oğlum.menüme buz ve pirinç ekledim biraz daha iyi oldu.

benim oğlum geçe dahaaz emior gece bazen 5 saat uyanmıyor uyansa bile az emiyor göğüslerim dolu kalıyor ağrı yapıyor onda sağmak zorundayım.

Benim gibi gecenin bi yarisi sut sagan varmi aranizda
ben varım

Yok ya biliyorum mama vermediğini yanlış yazmıştım telde bosa baslamisim mamaya yazacağıma bosa başlamışın yazmışim :)

maşallah paşamıza tebrikler.hayırlı olsun çabucak iyileşsin

Hayirli olsun Allah damatligini da gostersin..

Cook tesekkur ederim Fikriye.Mesajlarinizi okudukca ferahladim toparladim.herkese ayri ayri tesekkur ederim. Fikriyecim dedikletirini yapacagim. Simdilik hergun en az iki bardak humana uc bardak rezene iciyorum.vitamalt iciyorum gunde bir sise.ve lactamil iciyirum.suyu bol icmeye calisiyorum.benim bebim tup bebek transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu olmayim diye litre litre su ictim oradan aliskinim. Emziriyorum hemde kuzum da emmeyi seviyor.zorlanmiyor hic.biberon chicco kullanıyordum cumartesi netten medela calma aldim yarin elime ulasacak sanirim birde onu deneyecegim.Gercekten dedigin gibi bebegimle ii vakit geciremiyirum surekli beslenmesi nasil olacak neden kucuk dogdu neden kilo almıyor die yiyorum kendimi. Alti sene bekledigim bebegimin varligina daha sevinemedim. Dedigini dinkeyip anin tadini cikaracagim. Sagma isine gelince manuel pompa vardi mahvoldum iki gunde yarin elektrikli alacagim lansolin nasıl sence.

Kaşıkla doktor cok önermedi cigerlerine kacabilirmis ( elim mahkum yinede veriyorum mama ama alti igun degil sutum var ama cok mu yaramiyor mu anlayamadim umarim bir gun hersey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…