- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.761
Merhaba kizlar uzun zamandir hep okuyorum mesajlari yazmak bugune kismet oldu.28 agustosta kizim Hira oldu.2.510 gram.bir ayi bitirdik ama kizim hala 2 300 gram doktor mama + meme dedi ama doktorun dedigi siklikla mama vermiyorum.Moralim cok bozuk.hep stresliyim.Etrafinizda boyle bir durumla karsilasan var mi? Bu arada bebekleriniz birbirinden tatli masallah. Gunluk okuyordum yazdiklarinizi. Insallah beni de alirsiniz araniza
Merhaba kizlar uzun zamandir hep okuyorum mesajlari yazmak bugune kismet oldu.28 agustosta kizim Hira oldu.2.510 gram.bir ayi bitirdik ama kizim hala 2 300 gram doktor mama + meme dedi ama doktorun dedigi siklikla mama vermiyorum.Moralim cok bozuk.hep stresliyim.Etrafinizda boyle bir durumla karsilasan var mi? Bu arada bebekleriniz birbirinden tatli masallah. Gunluk okuyordum yazdiklarinizi. Insallah beni de alirsiniz araniza
Spiral hc dusnmedm cnm..dogum kontrok hapida kullanmam zor migrenim var..prezervatife hc guvenmiyrm..doktoruma gdip konusmam lazm
Kızlar ben İdoşun odasını ayırdım 3 gündür odasında yatıyor. Odalarımız dip dibe hık dese duyuyorum ağlatmıyorum bile. Zaten gece sadece 1 kez uyanıyor 3.5 civarı sonra sabah 7 civarlarında uyanıyor bi de. Uykumuzun düzene girmesi beni de çok rahatlattı. Uykum kanmış bir şekilde uyanıyorum. Ayrıca uyku tulumu korkunç bir rahatlıkmış yoksa gecede 80 kez uyanıyodum acaba yüzüne battaniyeyi çekti mi diye. Şimdi uyku tulumunu giydiriyorum, yan yatırma yastığına yatırıyorum ve huzurla uyuyorum
Herseyin uyumuyo bunlar ben de kafayı yiycem:95: :95: :95 :95: Bu çocuk niye uyumuyor :95: Kocam niye gelemedi hala :95: :95: :95:
Herseyin uyumuyo bunlar ben de kafayı yiycem
En son krize girdim de eşim bu hafta izinli
Yoksa yemek yapabilmek için onun işten dönüşünü beklerdim aç aç
Şimdi bizi gezdirdi girdi mutfağa yemek yapıyor
Bende minnoşu uyutmaya çalışıyorum
Ama uyumuyor uyumuyor
Bugün arabayla dolaştırmayı da yutmadı
Eskiden arabada uyurdu
Büyüdü artık yemiyo
Bunlar dışında bi yöntem var mı angy
Merak ettim bakalım doktorun ne diyecek
Ben de bahsettiğin korunma yöntemlerinin hiç birini sevmiyorum
Arastacım tebriklerr odaları ayırmayı ben de yapıcam .. Cuma günü 40 çıkıyor gelecek 10 gün içinde inşallah.. Sunu merak edıyorum akşam kacta ve nasıl uyutuyorsunnn.. Benım cok vktımı alıyor.. Bir yöntem var mı??
Parmecim mamayı kestinmi
Nasıl kilo alışı normale döndü mü
Yeme düzeni değişince gaz oluyor
Inşallah 1 haftaya düzelir
bunlar bizden daha dinç. benim uykum geldi onun gelmedi.. attım ana kucağına mızmızlanıyo yandan yandan kaşlarını çattı bana bakıyor cadı. Allah tan ikizim olmamış.. perşembe günü kayınvalidem gelicek. atıcam kucağına al çok istemiştin diye dönücem totomu uyucam..
Teşekkürler Biblom :) İda genelde 10 civarı emerken uyuyor canım ve 12 gibi ben uykusunun dağılmasına fırsat vermeden altını alıp,emzirip,gazını çıkarıp yatırıyorum. Eğer uyumazsa uyuması için her türlü taktiği deniyorum kollarımda pişpişleme,yüzüstü dizde sallama, yastıkta ayaklarımda sallama ama hepsinde ortak bir payda var o da loreena mckennıt dinletiyorum. Biraz yüksek seste dikkatini çekeceği şekilde, ağlarken susuyor onu dinlettiğimde ve sakinleşiyor :)) O kadını hep dinlerdim ama bir gün bu kadar işe yarayacağı aklıma gelmezdi :)
Canım kilosu gayet iyi . Aslında bence bosa başlamışın mamaya bir defada olsa gunde dokundu yavruma kac gündür agri çekiyor
Kestim mamayi bir daha da kolay kolay başlamam . Kimse de doktor demeden vermesin. Azmin sonunda süt gercekten geliyor. Ben 2 ay uğraştım.
Kuru sarı üzümden kompostuyu dene cidden ilk kez sütümü gözlerimle gördüm .
İnsallah düzelir cok sancısı var kivraniyorym duruyor
Müzik zeklerimiz birrmiş.. Bu aradaüniversitede bana saçlarımdan dolayıloreena derlerdi... Hey giidi heyyyy
Evet dogru canim 2500 idi suan 2300. Erkende doğmadi 38 haftalik idi. Sariliktan 3 gece hastahanede kaldik idrar yolu enfeksiyonu dediler tahlil ustune tahlil verdik. Mamayi gunde 3 kez veriyorum doktor 6 ogun dedi.Canım hoşgeldin aramıza. Yanlış anlamıyorum di mi ? 2500 doğdu 1 ay sonra 2300 yavrun? Şahsi fıkrım sutun artana kadar bence doktorunu dınleyıp onun onerdıgı sekılde mama vermelisin
Annelik cook zormus.mama vermesem bebegim ya kilo almazsa diye uzuluyorum.verince de vicdan azabi cekip kendimi kotu hissediyorum.Hosgldn aramiza cnm...stres olma demicem tbiki kafaya takarsn bi anne olarak..bnce doktor ne diyosa oyle yapmalisn..ne kdr diyosa o kdr mama ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?