2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar uzun zamandir hep okuyorum mesajlari yazmak bugune kismet oldu.28 agustosta kizim Hira oldu.2.510 gram.bir ayi bitirdik ama kizim hala 2 300 gram doktor mama + meme dedi ama doktorun dedigi siklikla mama vermiyorum.Moralim cok bozuk.hep stresliyim.Etrafinizda boyle bir durumla karsilasan var mi? Bu arada bebekleriniz birbirinden tatli masallah. Gunluk okuyordum yazdiklarinizi. Insallah beni de alirsiniz araniza

Canım hoşgeldin aramıza. Yanlış anlamıyorum di mi ? 2500 doğdu 1 ay sonra 2300 yavrun? Şahsi fıkrım sutun artana kadar bence doktorunu dınleyıp onun onerdıgı sekılde mama vermelisin

Hosgldn aramiza cnm...stres olma demicem tbiki kafaya takarsn bi anne olarak..bnce doktor ne diyosa oyle yapmalisn..ne kdr diyosa o kdr mama ver

Arastacım tebriklerr odaları ayırmayı ben de yapıcam .. Cuma günü 40 çıkıyor gelecek 10 gün içinde inşallah.. Sunu merak edıyorum akşam kacta ve nasıl uyutuyorsunnn.. Benım cok vktımı alıyor.. Bir yöntem var mı??

Hoşgeldin aramıza canım
Seni çok iyi anlıyorum kilo gerçekten önemli bir konu
Illaki kilo alıcak annesi ama doktorun dediği kadar mama verip sütünü de artırmalısın
Bir de 3.300 mü oldu demek istedin ben anlayamadım
Bebeğin kilo verdi ve hiç kilo almadı mı
Bazı bebekler ilk ay çok az kilo alıyor
Ama diğer ay açığı kapatıyorlar merak etme
Sütünü bol bol sağ
Hem emzir hem sağ sncak o zaman artar
Birde besleyiciliğini artırmak için omega 3 kullan ben hurma yedim o da çok artırdı bebeğimin kilo alımını
Geçen ay benim bebeğimde çok az kilo almıştı geceleri uyuyamıyordum stresten o yüzden seni iyi anlıyorum
Ama az sabret karşılığını alacaksın

:95: :95: :95 :95: Bu çocuk niye uyumuyor :95: Kocam niye gelemedi hala :95: :95: :95:
Herseyin uyumuyo bunlar ben de kafayı yiycem
En son krize girdim de eşim bu hafta izinli
Yoksa yemek yapabilmek için onun işten dönüşünü beklerdim aç aç
Şimdi bizi gezdirdi girdi mutfağa yemek yapıyor
Bende minnoşu uyutmaya çalışıyorum
Ama uyumuyor uyumuyor
Bugün arabayla dolaştırmayı da yutmadı
Eskiden arabada uyurdu
Büyüdü artık yemiyo

bunlar bizden daha dinç. benim uykum geldi onun gelmedi.. attım ana kucağına mızmızlanıyo yandan yandan kaşlarını çattı bana bakıyor cadı. Allah tan ikizim olmamış.. perşembe günü kayınvalidem gelicek. atıcam kucağına al çok istemiştin diye dönücem totomu uyucam..

Merhabaa hosgeldinn

Eger bebegın hala 2300 ise kesınlikle dr ne dıyor ıse yap.. Mma vermek yanlıs bırsey değil ki....ayrıca böylelikle stressten de uzak durursun hersey yoluna girer.. Ayrıca ay sonu kontrolune gıttın dı mı dr ne dedı sana

Teşekkürler Biblom :) İda genelde 10 civarı emerken uyuyor canım ve 12 gibi ben uykusunun dağılmasına fırsat vermeden altını alıp,emzirip,gazını çıkarıp yatırıyorum. Eğer uyumazsa uyuması için her türlü taktiği deniyorum kollarımda pişpişleme,yüzüstü dizde sallama, yastıkta ayaklarımda sallama ama hepsinde ortak bir payda var o da loreena mckennıt dinletiyorum. Biraz yüksek seste dikkatini çekeceği şekilde, ağlarken susuyor onu dinlettiğimde ve sakinleşiyor :)) O kadını hep dinlerdim ama bir gün bu kadar işe yarayacağı aklıma gelmezdi :)

Parmecim mamayı kestinmi
Nasıl kilo alışı normale döndü mü
Yeme düzeni değişince gaz oluyor
Inşallah 1 haftaya düzelir

Canım kilosu gayet iyi . Aslında bence bosa başlamışın mamaya bir defada olsa gunde dokundu yavruma kac gündür agri çekiyor

Kestim mamayi bir daha da kolay kolay başlamam . Kimse de doktor demeden vermesin. Azmin sonunda süt gercekten geliyor. Ben 2 ay uğraştım.

Kuru sarı üzümden kompostuyu dene cidden ilk kez sütümü gözlerimle gördüm .

İnsallah düzelir cok sancısı var kivraniyorym duruyor

Gerçekten inanılması güç
Bi de heryerde bebekler ortalama 16-17 saat uyurlar diyo
Bizimki 8 saat uyuyor sadece
Kalan 8 saati de ben pışpışlaysrsk ayaklarım kırılıp kollarım kopana kadar sallayarak uyutuyorum ki büyüme hormonu salgılansın da büyüsün yavrum diye

Müzik zeklerimiz birrmiş.. Bu aradaüniversitede bana saçlarımdan dolayıloreena derlerdi... Hey giidi heyyyy

Yok parmecim başlamadım mamaya
Ilk doğduğu 1 hafta mama vermiştik sonra bi kez bile vermedim
Geçen ay memeye alıştırcam diye aç kalmış az kilo almıştı yavrum
Bu son 10 günde o farkı kapattı çok şükür
Ben de dönmem artık mamaya 43 günlüğüz bugün başardık çok şükür
Sütüm çok değil ama besliyo Demekki ki bu ay kilo alımı çok iyi

Müzik zeklerimiz birrmiş.. Bu aradaüniversitede bana saçlarımdan dolayıloreena derlerdi... Hey giidi heyyyy

Aaa ne güzel artık daha sık dinlersin. Kadının sesi ilaç gibi umarım senin bebeğinde de aynı etkiyi gösterir :))

Canım hoşgeldin aramıza. Yanlış anlamıyorum di mi ? 2500 doğdu 1 ay sonra 2300 yavrun? Şahsi fıkrım sutun artana kadar bence doktorunu dınleyıp onun onerdıgı sekılde mama vermelisin
Evet dogru canim 2500 idi suan 2300. Erkende doğmadi 38 haftalik idi. Sariliktan 3 gece hastahanede kaldik idrar yolu enfeksiyonu dediler tahlil ustune tahlil verdik. Mamayi gunde 3 kez veriyorum doktor 6 ogun dedi.

iyi akşamlar kızlar doktora gittik aylık kontrolümüzü yaptırdık doktor kalbinde bi ses duydum kardiyolojiye görünsğn dedi her seferinde bi şey çıkarıyo bu doktorda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…