- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.741
evet hiç rahat olmuyor. birde ben sığamıyorum. bacaklarım dışarda kalıyor malesef sürekli anne karnında ki bebek gibi bacaklarımı kırıp yatıyorum. canım nazar değmesin biz doğduğumuzdan beri 3 kere filan gaz sancısı çektik. benim ki çok hareketli. uyurken donunu çıkartıyor. kalkıyorum bir bakıyorum altı çıplak yatıyor. bu hareketli olunca kendini de çok uyandırıyor. kundak yapıyorum onuda açıyor. sabaha kadar mık mık..
ben sormuştum uyku tulumu 1 yaştan başlıyor dediler. senin de öyle mi? çok bol olmadı mı?
İçinde çıtçıtlı badi ve ince bir tulum oluyor. Bunu battaniye gibi düşün. Biz de hani pijama giyer üzerimize battaniye çekeriz ya :) Bu battaniyenin giydirme versiyonu.
Ohh ne güzel bizimkinin kıçı kurtlu yan yatış minderinde popoyu attıra attıra sırt üstü dönüp kollarını iki yana açıp yatıyor
bizde bıraksak mı acaba gaz ilacını..ilk bir ay çok iyiydi ama sanki artık daha kötü yapmaya başladı...sanırım senin dediğin şey oluyor canım, kaka yapacağı zaman çok ağrılı oluyor, karnı taş gibi yarım saat katılana kadar ağlayıp öyle yapıyor.
bugün keseyim ilacı iki üç gün öyle deneyelim bakalım
Selam arkadaşlar
bebeğim 45 günlük oldu, benim emzirme problemim hala geçmedi. Zaten başından beri çatlak ve yarıklarla uğraştım, son bir haftadır da göğsümde koltuk altıma ve sırtıma vuran dayanılmaz ağrılar var. Emzirmeyi tam olarak öğrenemedim, bebeğim memeyi alana kadar ucunu mahvediyor. Her gün her gece ağlamaktan helak oldum. Karşılığını alıyorum tabi bebeğim iyi kilo alıyor, ama benim psikolojim altüstAblam halimi gördü çekme bu acıyı mamaya başlayalım dedi. ne yapacağımı bilmiyorum, sütüm varken mama vermek düşüncesi bile beni üzüyor. Siz böyle sorunlarla karşılaştınız mı? Neler yaptınız. Kolaylıklar olsun herkese...
Eyvah eyvah , gözüm korktu simdiSorna.. 15 dk surdu ama mahvetti beni
Yok Canım verem aşısının yan etkisi o, kolda yara sonra kabuklanma yapıyor sonra iyileşiyor , biraz iz bırakıyor oyuzdenMerhaba,bugun verem ve karma asilarimizi olduk. Ebe verem asisi olan yerde kizariklik sivilce gibi hafif iltihapli bisi olabilir korkma filan dedi ama icime sinmedi benim acaba yaparken bisi olduda ondanmi boyle soyledi. Yaptiranlar sizede boyle bir sey soylendimi yada oldumu?
Canım insallah iyileşir göğüslerin, bi Dr a yada emzirme hemşiresine göstersen , sana yardimci olurlar, bazen hatalı tutuş çatlaklara sebep oluyorSelam arkadaşlar
bebeğim 45 günlük oldu, benim emzirme problemim hala geçmedi. Zaten başından beri çatlak ve yarıklarla uğraştım, son bir haftadır da göğsümde koltuk altıma ve sırtıma vuran dayanılmaz ağrılar var. Emzirmeyi tam olarak öğrenemedim, bebeğim memeyi alana kadar ucunu mahvediyor. Her gün her gece ağlamaktan helak oldum. Karşılığını alıyorum tabi bebeğim iyi kilo alıyor, ama benim psikolojim altüstAblam halimi gördü çekme bu acıyı mamaya başlayalım dedi. ne yapacağımı bilmiyorum, sütüm varken mama vermek düşüncesi bile beni üzüyor. Siz böyle sorunlarla karşılaştınız mı? Neler yaptınız. Kolaylıklar olsun herkese...
Ahh yarama parmak bastın :)ohhhhh be sonunda söyledim rahatladım :))
kv sürekli Atahanı " annem" diye seviyordu gıcık oluyordum. az önce yine annem diye sevdi
bende "artık 40ı çıktı, yüzlerle sıfatlarını öğreniyor. severken babaane diye sev, anne kelimesinin karşılığının ben olduğunu bilsin, çocuğun kafasını karıştırma" dedim. tamam dedi çıktı odamızdan, kesin bugün surat asar bana..aman çok da umrumda
Benim ebem 1 yasa kadar 2 parca olan tulumlari onerdi. Birust uzerine askili tulum. Tek parca tulumda cocuk poposuyla kendini iceriye ittirebilir. O tulumlarin bogaz kismi genis ve bebeklerin omuzlari daracik. Lutfen aklinda olsun cnm, paylasmadan gecemedim.
Canım hiç üzülme aybikenin kv.den sonra İda size de uğrar
canım benm kızımda fena bocalayacak çünkü kayınbabam kızımı annem diye seviyor. çünkü annesinin adını verdik. ve korkarım annesinin kızımda yeniden hayat bulduğunu düşünüyor.neyseki sürekli yanımızda değil
Arastamm idaya yardmci kuvvet olarak eylulu gomdereyim bnnki hem saca hem surata calisir:-D
Agzina saglikkkk :-D belki birazcik bozuldunnn ruhun belki can cekisiyorrr belki birazda kizardin amaa sana kirmizi cok yakisiyiorrr........BENDEN KV NE GELSIN AYBIKECIMMMM ;-)
Ne oldu canım, hayırdır. Biraz anlat rahatlarsın belki.çok kızgın çok kırgın ve çok gerginim
Eyvah eyvah , gözüm korktu simdi
Yok Canım verem aşısının yan etkisi o, kolda yara sonra kabuklanma yapıyor sonra iyileşiyor , biraz iz bırakıyor oyuzden
Canım insallah iyileşir göğüslerin, bi Dr a yada emzirme hemşiresine göstersen , sana yardimci olurlar, bazen hatalı tutuş çatlaklara sebep oluyor
Ahh yarama parmak bastın :)
Annemde öyle yapıyor , benim cocuklar sarışın , annemde sarışın , bunlar benim cocuklarım diyor, kac kere yapma dedim , ben kızıyım ya hic çekinmiyor benden, Allah'tan benim cocuklar bana düşkün :)
kızlar sonunda spiral taktırdım ve acımadı inanın
sonrasında çok az bi ağrı oldu ama pek hissetmedi
kaç gündür bu dertten uyuyamıyordum resmen
anne olduğumun idrakine vardım diyebilirim
40 ım çıkalı 8 gün oldu 1 kere ilişkiye girdim o günden beri vicdan azabından ölecektim
eşim korundum dedi ama ben ya hamile kaldıysan çocuğum ememez hakkına giricem diye
çocoğumun yüzüne bakamıyordum hamileysem diye.
ona bunu yapmaya hakkım yok
bu korkuyla size saçma sorular da sordum
yok süt korur mu
yok başka yöntem var mı
neyse taktırdım vicdanım rahat
hiç korkmayın bebeğinizi düşünün yeter
ohhhhh be sonunda söyledim rahatladım :))
kv sürekli Atahanı " annem" diye seviyordu gıcık oluyordum. az önce yine annem diye sevdi
bende "artık 40ı çıktı, yüzlerle sıfatlarını öğreniyor. severken babaane diye sev, anne kelimesinin karşılığının ben olduğunu bilsin, çocuğun kafasını karıştırma" dedim. tamam dedi çıktı odamızdan, kesin bugün surat asar bana..aman çok da umrumda
alemsin canım yaaa güldürdün beni :)))))
Icin rahtlamis iyi olmus..cnm ama esin korunmus diyosn sen farketmednmi korunup korunmadni erkeklere guvenilmiyo
farkettim ama içime kurt düştü bi kere
bir de ikisi büyür gider işte deyip duruyo beni kızdırmak için o yüzden
Cok sakacisin deseydn....neyse kendni garantiye aldn cnm ...biz napicaz bakalmm
hiç korkma canım gerçekten düşündüğümüz gibi acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?