2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İçinde çıtçıtlı badi ve ince bir tulum oluyor. Bunu battaniye gibi düşün. Biz de hani pijama giyer üzerimize battaniye çekeriz ya :) Bu battaniyenin giydirme versiyonu.

Benim ebem 1 yasa kadar 2 parca olan tulumlari onerdi. Birust uzerine askili tulum. Tek parca tulumda cocuk poposuyla kendini iceriye ittirebilir. O tulumlarin bogaz kismi genis ve bebeklerin omuzlari daracik. Lutfen aklinda olsun cnm, paylasmadan gecemedim.

Ohh ne güzel bizimkinin kıçı kurtlu yan yatış minderinde popoyu attıra attıra sırt üstü dönüp kollarını iki yana açıp yatıyor

Bak sen zilliye Ya benimki eşeği sağlam kazığa bağlama hesabı işte gereken tedbirleri alıp Allah'a emanet ediyorum. Bazen İda da döndürüyo kendini tabi. Allah korusun canım yaa kul ne kadar koruyabilir ki :))

aaa bende keseyim aynen bzmde ağlamalı kırmızı surat ıkınmalı...deneyeceğim eşim duymasın

cnm emzirme problemi az çok hepimizde vardı, bnde acılar içinde emziriyorum, hatta bn mi çk beceriksizim bebeğim mi diye düşündüğüm çok oldu bzde 41günlüğüz,bnde dişlerimi sıka sıka bazen bağırarak, arada ağlayarak emziriyorum, acı artıyor bazen emdikçe, ama mama vermeye gönlüm razı değil, bazen doymadığını düşünüyorum ama ilk ay bir kilo aldı çk şükür rahatladım. annelik zor hemde çokk..daha hamileliğin ilk günlerinde başlıyor fedakarlık..herşey rabbimin bizlere verdiği emanetler için..bnce dayanmalısın..ama acıyı çeken sensin kendin daha ii bilirisn sonuçta..

misafirim var akşama yineee

Sorna.. 15 dk surdu ama mahvetti beni
Eyvah eyvah , gözüm korktu simdi

Yok Canım verem aşısının yan etkisi o, kolda yara sonra kabuklanma yapıyor sonra iyileşiyor , biraz iz bırakıyor oyuzden
Canım insallah iyileşir göğüslerin, bi Dr a yada emzirme hemşiresine göstersen , sana yardimci olurlar, bazen hatalı tutuş çatlaklara sebep oluyor

Ahh yarama parmak bastın :)
Annemde öyle yapıyor , benim cocuklar sarışın , annemde sarışın , bunlar benim cocuklarım diyor, kac kere yapma dedim , ben kızıyım ya hic çekinmiyor benden, Allah'tan benim cocuklar bana düşkün :)

Çok sağol uyarın için canım ama kafa geçicek genişlik yok benim aldığımda gıdısının altına kadar geliyor. O bölgeyi tam olarak sarıyor sıcak tutsun diye öyle dizayn etmişler :))

kızlar sonunda spiral taktırdım ve acımadı inanın
sonrasında çok az bi ağrı oldu ama pek hissetmedi
kaç gündür bu dertten uyuyamıyordum resmen
anne olduğumun idrakine vardım diyebilirim
40 ım çıkalı 8 gün oldu 1 kere ilişkiye girdim o günden beri vicdan azabından ölecektim
eşim korundum dedi ama ben ya hamile kaldıysan çocuğum ememez hakkına giricem diye
çocoğumun yüzüne bakamıyordum hamileysem diye.
ona bunu yapmaya hakkım yok
bu korkuyla size saçma sorular da sordum
yok süt korur mu
yok başka yöntem var mı
neyse taktırdım vicdanım rahat
hiç korkmayın bebeğinizi düşünün yeter

canım bence annene söyle...tamam ben kadına gıcık olduğum için ayrıca batıyor ama ona yaptığım açıklama da doğru. gerçekten artık algıları açılmaya başladı ve kafaları karışıyor. bunu yeğenim için doktoru söylemişti kardeşime. ayrıca anne ile ilgili olumsuz cümle de kurulmasın demişti. hani şu büyüklerin klasik cümleleri vardır ya "dövelim bu anneyi, annesi ağlatmış mı yavrumu..." falan gibi

Icin rahtlamis iyi olmus..cnm ama esin korunmus diyosn sen farketmednmi korunup korunmadni erkeklere guvenilmiyo

rahatsız bunlar yaa...torunlarını kendi çocukları sanıyolar...benimkide güyaaa şaka adı altında ikidebir bunu bize ver sen bizde kalsın bilmm ne diyip duruyodu ve süt sağ ver biz götürelim bile dedi hasta ! çocuk anneden ayrılır mı salak ! şakaya bak şakaya lohusa insana...

çok iyi yapmışsın helal olsun !

bu arada ben bugün adet olacak gibiyim karnımda ağrı var ve kahverengi akıntı ne alaka anlamadım..kırkım yeni çıktı geçen hafta nası adet oluyorum hemen ?? oluyor mu böyle ??

yağmur da bi kaç gündür uykuya zor dalıyo ağlıyo devamlı altı temiz karnı tok gaz da çıkarıyo neden böyle ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…