- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.801
Erkek olduk bizzzz :) sunnet oldukta geldik :)
Ameliyathaneye bende girdim kizlar oglum kendini yalniz hissetmesn diye ama o 35dk gecmek bilmedi ağlamasın diye şekerli su yaptik emzigi batirip verdik ama ayaklari bagli oldugu icin biraz tedirgin oldu agladi simdi evdeyiz inşallah çabuk iyilesiriz
iyi akşamlar kızlar doktora gittik aylık kontrolümüzü yaptırdık doktor kalbinde bi ses duydum kardiyolojiye görünsğn dedi her seferinde bi şey çıkarıyo bu doktorda ya
maşallah paşamıza tebrikler.hayırlı olsun çabucak iyileşsin
Hayirli olsun Allah damatligini da gostersin..
damat olur inşaallah annesi. geçmiş olsun. inşaallah çabucak iyileşir.
yavrumuz delikanlı oldu diyo ya sit buz devrinde aynen öyle
Canım benim oğluna ve size geçmiş olsun,Allah büyüyüp damat olduğu,size eli maşalı gelin getirdiği günleride göstersin.
Tesekkur ederiz hepinize ablalarimizzz:))
Yalovacim anlasalim su eli masali gelinde kendim icin degilde ogluma kiyamam oyle bi gelin duserse :) insan kendini degilde Artik ebladini dusunuyor hep
Olduda bitti masallah, damat olur insallah:)
Hangi hastanede yaptirdiniz? Memnun kaldinzi mi??
Canım arkadaslar yazmış zaten , benim onlara ekleyecek bişeyim yok , kendini suçlama mama ver dediyse Dr un vereceksin mecbur, bazen elimizde olmuyor iste , insallah hersey düzene girecek uzme kendini,Evet dogru canim 2500 idi suan 2300. Erkende doğmadi 38 haftalik idi. Sariliktan 3 gece hastahanede kaldik idrar yolu enfeksiyonu dediler tahlil ustune tahlil verdik. Mamayi gunde 3 kez veriyorum doktor 6 ogun dedi.
Canım gecmis olsun ,bebegin gelişimi iyiyse genelde bisey çıkmıyormuşiyi akşamlar kızlar doktora gittik aylık kontrolümüzü yaptırdık doktor kalbinde bi ses duydum kardiyolojiye görünsğn dedi her seferinde bi şey çıkarıyo bu doktorda ya
Gecmis olsun canım , cok sukur kurtulmuşsunuz alcidan, yarınki kontrolunuz de iyi geçer insallah , melis bebegi de öpüyorum hayatının ilk sınavını başarıyla atlattı canım benimAramıza hoşgeldin arkadaşım,üzülme bak aramızda seninle aynı durumda olan seninde gördüğün üzere çok arkadaş var.benimde sütüm çok az,hatta herkes emzirip süt yetmiyorken diyordu ki hissetmiyor musun sütün dolduğunu,sızlamıyor mu göğsün,bebeğin çektiğini hissetmiyor musun vs vs vs....hayır hissetmiyorum dedikçe ulema insanlarımız nasıl olur dedi???meğer hissedecek kadar yokmuş sütüm,bi de az olan bişeyi hissetmediğim için suçlamaya başlamıştım kendimi.bir gece ağlamaktan katılacak hale gelince kayınvalide mama alın verelim dedi,o gece o kadın bana baş düşmanım gibi geldi,nefret ettim resmen.eşim nöbetçi eczaneden alıp verdik Melisime.çocuk anında susup ilk defa 17 günlük olmasına rağmen 2,5 saat uyudu.ertesi 2-3 gün mamayı alışmasın diye o kadar az veriyordum ki alışmasın diye,5 çekişte bitiyordu.o güne kadar gelişimi çok yavaş olan kızım kilo alıp uzamaya başladı.anne sütü alamaması kadar büyümediğini görmekte çok üzüyor insani.şimdide günde 720 cc mama alması gerekirmiş( kutu üzerindeki tabloya göre) ama ben birazda emdiği için zaten o kadar vermiyorum ve içgüdüsel olarak pinti davranıyorum.yarın tam 1 aylık oluyoruz ve maşallah yüzü,vücudu toparladı.gelişimine köstek olmakta çok zararlı,beslenerek büyüyecek bu bebekler.eminim sende emzirmek için çok azimli davranacaksın,o zaman gör bak hiç bırakmayacak senide emmeyi.bende diğer arkadaşlarımındediği gibi doktorunu dinlemen gerektiğini düşünüyorum.gör bak toparlayacak hemen yavrun.kabullenmek zor ve zaman alsada,çocuğun gelişimide çok önemli hiram.ilerde bi de buna vicdan yapma,napalım biz de sütü bol olmak isterdik ama ne yapsam artmıyor.buna şükür ve inşallah herkesin sütü yavrularımızı tek başına besleyecek kadar olur.iyi geceler nöbet arkadaşlarım.benim Melis'im uyudu,alçısını çıkardık bu gece,tam 1 saat 15 dakika küvette oturduk,sirkeli su içinde,çok yorulduk ve huysuzlandık biraz.biz uyuyalım azıcık,yarın erkenden doktorumuza göstericez ayağımızı.son bir hafta daha alınıp bitecek kısmetse.öpüyorum hepinizi.gazsız,ağlamasız ve bol uykulu bîr nöbet dilerim canlarım benim
Gecmis olsun delikanlı olmus annesi , insallah çabucak da iyileşirErkek olduk bizzzz :) sunnet oldukta geldik :)
Ameliyathaneye bende girdim kizlar oglum kendini yalniz hissetmesn diye ama o 35dk gecmek bilmedi ağlamasın diye şekerli su yaptik emzigi batirip verdik ama ayaklari bagli oldugu icin biraz tedirgin oldu agladi simdi evdeyiz inşallah çabuk iyilesiriz
bu gece burda resmen gök yarıldı, deli gibi bir yağmur ve sonunda elektriklerimiz kesildi
ve hala gelmedi, umarım sabaha gelir...bide üstüne üstlük oğlum kakasını yapamıyor
bu saatte mum ışığında kaka yapmaya çalışıyoruz
Günaydın herkese,
Oğlum memede uyumayı alışkanlık haline getirdi. Oyle yatağına Koyunca pis pislayinca falan uyumuyor. Onumuzde Haftasonu bebeğimize annem bakicak. Simdi kara kara düşünüyorum nasıl uyutacak diye . Nasıl değiştiririm uykuya dalma seklini bilen var mı?
sagol canım içim rahat etti
bizimde bir ayı geçtikten sonra kakayı 2-3 günde bir yapıyor.. 1 ay 8 günlükken dr gitmiştik doktorumuz normal dedi.. duyduğuma göre büyüdükçe kaka sayısı azalacak büyümesi için daha az çıkartacakmış..
kızlar bebeklerinizin salyası akıyormu ?
bizim iki gündür salyamız akıyor arada bir oluyor ama merak ettim..
:95: :95: :95: :95: Bu çocuk niye uyumuyor :95: Kocam niye gelemedi hala :95: :95: :95:
hiç korkma canım gerçekten düşündüğümüz gibi acımıyor
merhaba kızlar. daha önce sağdığımda sadece 10cc süt çıktığını söylemiştim. manuel bi makina. mememi sıkıyorum süt var ama sağılmıyor. elektirkli güzel bi makina arıyorum sütümün artması için. çünkü bebeğim sütümün ilk sulu kısmını emiyor süt gelmeye başlayınca bırakıyor. memelerim küçüldü sütüm ciddi derecede azaldı. nolur yardım edin. çok iyi çeken bir makina arıyorum
Canım ben medela kullanıyorum ve gayet mennunum. herkes de memnun genelde,hiç şikayet eden veya memnun olmayan duymadım. fiyatı da iyi. ben de alacağım zaman aeaştıra araştıra , sitelerdeki yazılanları okuya okuya bıkmıştım
CANIM benim oğlum her gece tavana yansıyan resimli sekili isildagi ile kendi kendine uyuyor . Ona bayıldı hatta beslerken bazen dalıyor içmeyi unutuyor. Ablam almıştı onu hEdiye bu kadar kolay uyuyacagini sanmazdim. 2 kere çalıştırıyorum toplam 20 dakikada sallamadan pispislamadan kendi kendine uyuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?