- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
cnm bz tek maas kalmasa isik yine medicana y gderdmdaha gitmedım cnm ankarada aılemın yanına gelmıstım burda gıttım gunum gecınce ah burda gttgım dr cok ıyıydı yaaa keske ank.da olsaydıhastane olarak etlk zubeyde hanıma gitmeyı dusunuorum ama bana pek guven vermıo o hastane nedense ya of bayındıra gitmeyıde dusundum ama oda cok pahalı sgtalılardan fark alsalar bıle cok masraflı ıs dogumuydu testlerıydı bı ton fatura cıkarıcaklar devlete gitmek ıstıorum bıde ozellerede guvenmıorum ben bana devlet daha saglam guvenılır geldı herzaman bakalım ya sen hangısını dusunuosun cnm :44:
acrapol nerde cnm tam olarak ben cankayada oturuorum bıde bılmıorum ank.yı daha tam olarak :26: ya devlettekı dr.lara cok guvenıorum ozelınde ılgı alakasına sıkayetlerını dınlermelerıne ay cok kararsız kaldım ya ne zor seymıscnm bz tek maas kalmasa isik yine medicana y gderdm
ben cook memnun kaldm cunku
gecen yil kasimda dogmyaptm ordaa
melek gibi bakiyrlar ilgilenyrlar
ama simdi acrapol hast. dusunuyrm
bi kac arkadasm orda dgmyapti memnn kaldilar
fiytlari da uygnn hemm
anladım canım .. bende sezryandan cok cokk korkuyorum aslında ya :26: gecen apandst amelytı oldum o kadar cok cektım kı senesını bulucak nerdeyse ama kan kusturdular resmen ve dıkıs yerım hala ck kotu durumda cok ıyı ve tcrubelı bı dra olmama ragmen resmen 1 karıstan fazla dıkısım ve cok bıcımsız mahfettıler beni. sezryanda bı nevı amelyat o yuzden cok korkuorum gırmesı kolayda ayıldıktan sonrası olay onunda ıste dıkıs agrıları narkozu atmak vs vs :26: senın sezeryanın nasıl gecmıstı ?dilanokannn cannn
hosssgeldnnnn tekrardan
anladn sennn....
bnm bi kac arkadsm orda yapti memnun kaldilarrr
bi denemis oluruz ne dersinnnn
bn haftasonu icin yarn bakim randevu alabilecekmiymmm
orda bayan bi dr var onu tanyrm ben de bu vasita ileee
bnm sezeryandi ilki
kizim gelmk bilmedi
en sonunda aldilarrrr
aslinda medicanaya ayni dr uma gitmk coook istyrmmmm
ama beni zorlar ucretiii
belki dogumu orda yaparmmm
o zamana kadar baska hast. ye gidermmm
anladım canım .. bende sezryandan cok cokk korkuyorum aslında ya :26: gecen apandst amelytı oldum o kadar cok cektım kı senesını bulucak nerdeyse ama kan kusturdular resmen ve dıkıs yerım hala ck kotu durumda cok ıyı ve tcrubelı bı dra olmama ragmen resmen 1 karıstan fazla dıkısım ve cok bıcımsız mahfettıler beni. sezryanda bı nevı amelyat o yuzden cok korkuorum gırmesı kolayda ayıldıktan sonrası olay onunda ıste dıkıs agrıları narkozu atmak vs vs :26: senın sezeryanın nasıl gecmıstı ?
aaahh ahh cocuk benım gibi panık atak korkak cesarestız bı kadının neyıne yahuucnm daha doğumu düşünme hakkında hayırlısı ne ise o olsun illa normal diyede diretme.ben epidural sezeryan oldum dikişimde güzel şimdi belli bile değil zaten dikiş bile değil yapıştırma
aaahh ahh cocuk benım gibi panık atak korkak cesarestız bı kadının neyıne yahuu
lekelenme nekadar sürdü ve nasıldı rengi ?Bu üçüncü hamileleğim hepsinde lekelenme oldu ilkinde aşırkı kanamada oldu kanamadan kaybetmedim ama yormayın kendinizi dikkat biraz 3 gün de lekelenme kesilirse ayaklanın ;-)
benim iştahım gayet guzel hiç bulantım yok şükür canım.Hanımlar ya iştahlar ne durumda
aynen canım bende bı bakıyorum birsürü paylaşım olmuş cok guzel.hadı canım güzel haberler getirisin inşallah bize.ayy oku oku yoruldum be yaa. ne çok sayfa atlamış burası. neyse kızlar benimde 2. olacağı için pek bii rahatım yaa sizlerin telaşları hiç yok bende bu ne rahatlıktır anlamadım gitti günüm geçeli 12 gün oldu daha ne dr a gittim ne bişey bakalım bende p.tesi gideyim diyorum. bii arkadaş yazmışya tecrübede çok ii olmuyo diye hakikatende öyle. erkenden gitsemde göremiceğimi bildiğim için beklemedeyim :) rabbim hayırlısını versin (amin)
valla benımde her geldiğimde kimsecikler olmuyor nerdeyse.acaba uyku vaktınde geldiğim ıcınmınerdesiniz hatunlar?
canım bıtkısel boyalar varmış bır kuafor arkadaşım var o soylemıştı ama sağlıklımıdır bılemem:44:Kızlar ya benim saçlarda beyazlar var, genetik bizimkisi çok gençken de vardı, doktora danıştım alıcam cevabı bile bile. Tabiki boyama dedi, fakat bu durumda saçlarımdaki beyazlar kötü bi görüntü olucak uzadığında, aklınıza gelen bi çözüm yolu var mı ? Evde olsam sorun diil de işe gidiyorum...
canım benım bildiğim şuanda bebek senın yedıklerınden beslenmıyormuş zorlamaman lazımmış eski bır doktorum oyle derdi.kızlar ya bende felaket ıstah kesılmesı var ya ben boyle yersem bebek buyumezkı ya bı tabak yemek bıle yıemıorum ya of
kizlar folik asit kullnmay basldnz mi
baska vitamn aln varmi
galiba bn de araniza katlcm
kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum
İnşallah herşey yolundadır..
Progestan kullanıyormuydun?
benim pek istahım yokama bulantımda yok.
kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?