2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bz tek maas kalmasa isik yine medicana y gderdm
ben cook memnun kaldm cunku
gecen yil kasimda dogmyaptm ordaa
melek gibi bakiyrlar ilgilenyrlar
ama simdi acrapol hast. dusunuyrm
bi kac arkadasm orda dgmyapti memnn kaldilar
fiytlari da uygnn hemm

acrapol nerde cnm tam olarak ben cankayada oturuorum bıde bılmıorum ank.yı daha tam olarak :26: ya devlettekı dr.lara cok guvenıorum ozelınde ılgı alakasına sıkayetlerını dınlermelerıne ay cok kararsız kaldım ya ne zor seymıs

ayrca arkdalar bulantisi cok alanlar
bulanti hapi kullanabilir
dr unudan isteyebilirsiniz
ben ilk hamileligmde faydasini gormustm

dilanokannn cannn
hosssgeldnnnn tekrardan
anladn sennn....

bnm bi kac arkadsm orda yapti memnun kaldilarrr
bi denemis oluruz ne dersinnnn
bn haftasonu icin yarn bakim randevu alabilecekmiymmm
orda bayan bi dr var onu tanyrm ben de bu vasita ileee
bnm sezeryandi ilki
kizim gelmk bilmedi
en sonunda aldilarrrr
aslinda medicanaya ayni dr uma gitmk coook istyrmmmm
ama beni zorlar ucretiii
belki dogumu orda yaparmmm
o zamana kadar baska hast. ye gidermmm

anladım canım .. bende sezryandan cok cokk korkuyorum aslında ya :26: gecen apandst amelytı oldum o kadar cok cektım kı senesını bulucak nerdeyse ama kan kusturdular resmen ve dıkıs yerım hala ck kotu durumda cok ıyı ve tcrubelı bı dra olmama ragmen resmen 1 karıstan fazla dıkısım ve cok bıcımsız mahfettıler beni. sezryanda bı nevı amelyat o yuzden cok korkuorum gırmesı kolayda ayıldıktan sonrası olay onunda ıste dıkıs agrıları narkozu atmak vs vs :26: senın sezeryanın nasıl gecmıstı ?

cnm daha doğumu düşünme hakkında hayırlısı ne ise o olsun illa normal diyede diretme.ben epidural sezeryan oldum dikişimde güzel şimdi belli bile değil zaten dikiş bile değil yapıştırma

cnm daha doğumu düşünme hakkında hayırlısı ne ise o olsun illa normal diyede diretme.ben epidural sezeryan oldum dikişimde güzel şimdi belli bile değil zaten dikiş bile değil yapıştırma
aaahh ahh cocuk benım gibi panık atak korkak cesarestız bı kadının neyıne yahuu

aaahh ahh cocuk benım gibi panık atak korkak cesarestız bı kadının neyıne yahuu

cnm dert etme bebek bir şekilde çıkacak ordan panik atak ta olsan korkakda olsan.ben 19-20 yaşlarındayken doğumun lafı bile karnımı ağrıtırdı ama bebişini kucağına alma hevesi isteği herşeyi bastırıyor.

cnm bnm de epidural sez.
korkma bnm cok guzel gectiiib
n norml dgmdan korkyrm vallaa
ma simdiden boyle dusunme
hamilelign tadini cikarrrrr

ınsallah bende bı an once kucagıma alırım saglıklı shatlı ayy dusuduce banada kramplar grıo

Bu üçüncü hamileleğim hepsinde lekelenme oldu ilkinde aşırkı kanamada oldu kanamadan kaybetmedim ama yormayın kendinizi dikkat biraz 3 gün de lekelenme kesilirse ayaklanın ;-)
lekelenme nekadar sürdü ve nasıldı rengi ?
Hanımlar ya iştahlar ne durumda
benim iştahım gayet guzel hiç bulantım yok şükür canım.
aynen canım bende bı bakıyorum birsürü paylaşım olmuş cok guzel.hadı canım güzel haberler getirisin inşallah bize.
nerdesiniz hatunlar?
valla benımde her geldiğimde kimsecikler olmuyor nerdeyse.acaba uyku vaktınde geldiğim ıcınmı
canım bıtkısel boyalar varmış bır kuafor arkadaşım var o soylemıştı ama sağlıklımıdır bılemem:44:
kızlar ya bende felaket ıstah kesılmesı var ya ben boyle yersem bebek buyumezkı ya bı tabak yemek bıle yıemıorum ya of
canım benım bildiğim şuanda bebek senın yedıklerınden beslenmıyormuş zorlamaman lazımmış eski bır doktorum oyle derdi.
kizlar folik asit kullnmay basldnz mi
baska vitamn aln varmi
galiba bn de araniza katlcm

ben folik asıtı 7 aydır kullanıyorum canım

kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum

kızlar geçenki mide bulantımın devamı gelmedi, o sabah uyanır uyanmaz süt içmiştim, sanırım mideme yağlı geldi. inşallah da olmaz ya. zaten bende reflü var, midem asitlenmeye yatkın.
BU arada herkese günaayyydıııııınnnn <3

günaydın güzel anneler nasılsınız, nasıl gidiyor. benim bulantı yok şükür tek sıkıntı gögüslerde şişkinlik ve karnım çok şiş. tecrübeli anneler ne zaman geçecek bu sıkıntılar. gögüs patladı patlayacak sanki

kızlar kanamam bugunde oldu.kahverengi sıvı şeklınde deıl çamurumsu bıraz.belimde ağrıyor.bir sorun varmıdır acaba (inşallah yoktur)yarın doktora gıdıcem tekrar.sizce nedir durum

canım kırmızı olmadığına göre kötü bir şey olmasa gerek, normal de olabilir, kendini sakin tut, uzan dinlen canım. nasılsa doktora da gidecekmişisn. düzelir inşallah.

herkese günaydın
sürekli uykum geliyor uykuya doyamaz oldum artık kendimi kış uykusuna yatmış gibi hissetmeye başladım kafamı koyduğum an uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…