- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.961
çok güzel görünüyorsunuz canım.. Allah ayırmasın inş :)
Sünnet yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız? ben yaptırmak istiyorum inşallah şimdi hastane araştırıyorum tabii doktoruda çok önemli kimi doktor ürolog kimiside cerrah yapmalı diyor çocuk cerrahı daha iyi tabi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ..
Günaydın İdoş ve guzel annesi
Günaydın güzeller.
Cok tatlisinizz cnmmmm gunaydinn:-D
günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.
dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...
Geceleri yavruları 10 Dk emen arkadaslar. Bebekleriniz emdıkten sonra ne kadar uyuyor? Benım 30 Dk en iyi 45 Dk sonra uyanıyor. 10 dk yü dolu dolu emiyor izliyorum. Sutum mu yağlı degıl doyurmuyor mu anlamıyorum. Gündüz saatlerce emen oğlum gece 10 Dk emmeye başladı
Of bu ne güzellik maşallah
adet olanları korkutmak gibi olmasın ben 14 gündür adetliyimnasıl şey anlamadım.. kan kaybından gidicem vallahi.. yarında alttan ameliyatım var.. inş mani olmaz 1 buçuk aydır bu ameliyat için bekliyorum
çok tatlısınız maşalah size :)
bizim 3 gün sürmüştü huzursuzluğu canım. özellikle 3 gün çok iştahsızdı.2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
Cnm bn hamileyken bnm esimde bda isyemiy cok zorlandn dedi..smdi hbire 2.cocuktn bhsediyo..kardessz olmaz flan diyo..gecici bsey merak etmr zamn gecince duzelir bu dusncesi
günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.
dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...
çok tatlısınız maşalah size :)
bizim 3 gün sürmüştü huzursuzluğu canım. özellikle 3 gün çok iştahsızdı.
Allah Allah neden öyle acaba yaa :26: geçmiş olsun
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede iyileşir göğüslerin.
ben de maalesef bu konudan çok muzdaribim. doğum yaptıktan bir hafta sonra göğüslerim yara oldu ve hala iyileşmediler. oğlum 2 kere kan kustu. ilkinde sebebi anlaşılamadığı için yoğun bakımda kaldı 2 gün. 1 gün de odada gözetim altında kaldı.. doktor tahminen meme ucundandır dedi ama ben pek ihtimal vermemiştim o zaman.
3 hafta önce yine kanlı kustu ama ben bu sefer gördüm emzirirken kan yuttuğunu. yine doktora gittik çok şükür kuzumda bişey çıkmadı. kanı emiyor, biriktiriyor sonra da bünye kabul etmediğinden dışarı atıyormuş. çok sinirlerim bozuldu. sağma makinası aldık. yaraları o da kanatıyor diye bıraktım. biraz da iyileşme gördüğüm için emzirmeye devam ediyorum. dünden beri bir göğsümü sağıp veriyorum. bakalım i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?