2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim 40 günlük sıpam bugün çifte vatandaş oldu. Umarım bu durum onun hayatında avantaj olur ve işlerî hep yolunda gider. Hepimizin yavrularına Allah bol şans versin

Biz sali gunu yaptirdik cnm 33gunluktuk urolog yapti ve memnun kaldik simdi birkac gun krem ve agri kesici vericez yenidogan sunnetinde dikis yok onun icin pansumana flnda ihtiyac olmuyor 10gun boyunca hergun sabunlu suya oturma banyosu yapicak pansumani bu dedi

günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.

dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...

Cnm bn hamileyken bnm esimde bda isyemiy cok zorlandn dedi..smdi hbire 2.cocuktn bhsediyo..kardessz olmaz flan diyo..gecici bsey merak etmr zamn gecince duzelir bu dusncesi

2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum

cnm bnm paşa gece 10 bazande 20 dk. emiyo, 2bazen de 3 saat sonra uyanıyo, gündüz daha çk emiyo daha uzun..

adet olanları korkutmak gibi olmasın ben 14 gündür adetliyim nasıl şey anlamadım.. kan kaybından gidicem vallahi.. yarında alttan ameliyatım var.. inş mani olmaz 1 buçuk aydır bu ameliyat için bekliyorum

adet olanları korkutmak gibi olmasın ben 14 gündür adetliyim nasıl şey anlamadım.. kan kaybından gidicem vallahi.. yarında alttan ameliyatım var.. inş mani olmaz 1 buçuk aydır bu ameliyat için bekliyorum

Allah Allah neden öyle acaba yaa :26: geçmiş olsun

Cnm bn hamileyken bnm esimde bda isyemiy cok zorlandn dedi..smdi hbire 2.cocuktn bhsediyo..kardessz olmaz flan diyo..gecici bsey merak etmr zamn gecince duzelir bu dusncesi

umarım fikri değişir çünkü kardeş bambaşka bir şey. biz 3 kardeşiz kendimi kötü hissettiğimde huzuru onlarda buluyorum. biraz kırgınım şuan. çok tuhaf hissediyorum.

canım benim eşim de ilk 3 ay o kadar zorlandığımı görünce bir daha yapmayalım 1 tane yeter diyordu, dün de gelmiş diyo ki 2.si kız olursa adını aybike koyabiliriz çok güzel isimmiş dedi.rahat ol, yani zaman geçtikçe unutuyorlar ,umarım sizin de öyle olur canım

çok tatlısınız maşalah size :)

bizim 3 gün sürmüştü huzursuzluğu canım. özellikle 3 gün çok iştahsızdı.

Teşekkürler med :) İştahsızlıkta mı yaptı :26: Ben de diyorum bu kız 6 saat nasıl emmeden durdu demek ondanmış.

Allah Allah neden öyle acaba yaa :26: geçmiş olsun

teşekkür ederim canım ah bir bilsem. dün bitmişti ne kadar güzel sevindim az önce bacaklarım boşaldı birden tuvaletimi kaçırdım sandım. tuvalete bi koştum yine kanama. geçen gece yine öyle sandalye ile yatağı batırdım. yarın gidicem bakalım ameliyat olamasam da şu kanamamı göstereyim. rahimden kaynaklı değildir inş. çünkü hiç dikkat etmedim desem yeri. 6 günlük sezeryanlı iken eşimle kıza araba almaya çıkmıştık. bayada yürüdüm. 9 günlükkende sahile gitmiştik çay içmeye..

Fundacim benim gogus ucu yaralarimda hala iyilesmedi. yariklar fenahalde. ben silikon gogus ucu ve bepanthen plus ile biraz rahatladim. hala canim yaniyor. arada kaniyor yine. ama eskisi kadar degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…