2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sabah 9 da başlayan doğumum akşam 10 da gerçekleşti. Burada doğumumdan hiç bahsetmedim çünkü korkunçtu. Sadece şu kadarını söyleyeyim en son doğum odasındaki hastabakıcı dayanamayıp hıçkırıklarla ağlayarak dışarı çıkmış annemler beni kaybettiklerini düşünmüşler. Tümmmm bu evrelerde doğumhane kısmı dahil eşim hep yanımdaydı. Bana hep destek verdi ama eminim o gün onun için de dönüm noktasıydı.

Sözün özü kolay değil onlar içinde. Henüz erken biraz zaman ver eşine. Zaman içinde fikri değişecektir.

İda ve annesi herkese güzel bir gün diler. Günaydın :)))

Eki Görüntüle 821240

offf çok güzel yaaaaaa ,muhteşem bi tablo.
şöyle fotoları görünce nasıl içim gidiyor. benim daha kızımla şöyle adamakıllı bi fotoğrafım yok( bi tane var ikimiz de yatıyoruz ben perişan,göbek almış başını gitmiş,saçlar dağınık....) şaka gibi yani. zaten doğum fotoğrafçısı da çok istemiştim bi türlü olmadı

Hay Allah yaa umarım ciddi bişey çıkmaz. Bakalım doktor ne diycek ben de merak ettim

maşallah canım kızın tıpkı sen

Hehe sağol canım herkes öyle diyo gözleri de mavi bakalım dönecek mi.

Teşekkürler ne duruyosun ki tara güzelce saçını başını ve çekil tatlım bu günler bi daha geri gelmez

gece 12 de yatıp sabah ezanında uyandı sevgili kızım neyse 9 gibi gene uyudu hemen bende yatayım dedim ne mümkün uyurken o kadar çok ses çıkardıki uyuyamadım mık mık durmadı. şimdi o mışıl mışıl derin uykuya geçti benim uykum kaçtı... hergün böyle oluyor sabah 5buçuk 6 da beni uyandırıp uykumu açıyor kendi kaldığı yerden devam ediyor küçük yaramazım...neyse bunada şükür

Canım ancak yazabildim. Malum bu misafir sacmaligi neden insanlar biraz zaman tanimaz ki yeni anneye
Neyse pompa lansolin aldim canım fena degil dun esim onu bulmus getirdi. Mamayi arttirdim emzirme sagma derken bebimin cisi de artti:)) yalniz bugunde burnu tikali ve sanki hirilti var. Hasta mi oldu acaba korkuyorum bugunde esim sehir disinda bolge toplantisi var hastahaneye gotursem mi bilemedim

Gcms olsun cnm.ne amelyati olucaksnn.... korkma bnm ablam normal dogum ypti..40 gun kanamasi oldu..41. Gun biti derken sar sar gne kanama ve 60 gun kanadi..ikincisi adetmiss ..ben adet olmadm ama adet gbi agrilarm oluyo..eskidn adetmden 1 hfta once bslardi agrilarm gnemi oyle acaba diyrm

Cnm burnu tikali eylulun hergun temizliyrm ..serum fizyolojik damlat 2 dakka bklet aspiratoruyle cek..rahtlar

Canim cook geis olshn. Allah yokluklarini acilarini gostermesin

Arasta gbi bebislerle annelern birlikte cekilms resmlerini paylasalm cok guzel bi goruntu oluyo bkac arkdsta paylasmisti boyle..bnm daha kixmla resmim yok desem;-) bde bbamz fotgrafci..kendi sokugumu dikemiyrz..tek resmimiz sezeryandn ckmism yarm sa olmus uyanali..ustumde sdece carsaf altmda sonda eylulu koluma yatrmislr cocugu benimseyememsm bile daha :-D hatrlamiyrm bile dogru durust;-)

2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum

İlkgun cok mizmizlandi ikinci gunde baya uyudu bugun normale donduk.

Gerçekten çok güzel olur. Birçok kişi paylaşmıştı ben de paylaşayım dedim :) Seninki de tam terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş. Bol çekinin kızlar bugünler geri gelmiyor. Çok güzel hatıralar bu anları ölümsüzleştirin
İlkgun cok mizmizlandi ikinci gunde baya uyudu bugun normale donduk.

Yarın biticek o zaman bizim de :)

Canım benimkinde de hırıltı var. Serumfizyolojik ve otribebe veya benzeri birşey var mı? Ben doktorun tavsiyesi ile serum fizyolojik sıkıp otribebe ile temizliyorum

Ben cekinip koyucam sekerim...cok guzel oluyo..topigimzn annelerinide tanimis oluyrzz

canım seni nasıl iyi anlıyorum ben yaaa. aynı durum bende de var, valla güzel güzel resimler gördükçe içim gidiyo. darısı başımıza artık:)

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)

Eklentiler

• $20131003_092517.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…