- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.981
günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.
dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...
teşekkür ederim canım ah bir bilsem. dün bitmişti ne kadar güzel sevindim az önce bacaklarım boşaldı birden tuvaletimi kaçırdım sandım. tuvalete bi koştum yine kanama. geçen gece yine öyle sandalye ile yatağı batırdım. yarın gidicem bakalım ameliyat olamasam da şu kanamamı göstereyim. rahimden kaynaklı değildir inş. çünkü hiç dikkat etmedim desem yeri. 6 günlük sezeryanlı iken eşimle kıza araba almaya çıkmıştık. bayada yürüdüm. 9 günlükkende sahile gitmiştik çay içmeye..
maşallah canım kızın tıpkı sen
offf çok güzel yaaaaaa ,muhteşem bi tablo.
şöyle fotoları görünce nasıl içim gidiyor. benim daha kızımla şöyle adamakıllı bi fotoğrafım yok( bi tane var ikimiz de yatıyoruz ben perişan,göbek almış başını gitmiş,saçlar dağınık....) şaka gibi yani. zaten doğum fotoğrafçısı da çok istemiştim bi türlü olmadı
canım sana moral verebilmem için çok sevindim.bak ne zorluklar yaşmısın bebeğinikucağına lamak için alalha şükürler olsun anne duygusunu yaşadın.telaşların korkuların normal benim ikinci bebeğim ve buna rağmen ilkinde ki gibi herşeyi telaş ediyorum annelik işte.Ama tecrubem de olduğu belli:)))bu bebekte herşeyi daha rahat karşılyorum paniklemiyorum kendimi üzmüyorum.Biz ne dr ne alalhızki herşeyi bilelim mükemmel yapalım ki bize bağlı olmayan şeyler için de kendimizi suçlamak haksılk bence.Bebeğin küçük doğmuş hiç merak etme ben de 2 400 gr doğmuşum annem hastalanmış emirememiş inek yoğurtla beslemişler beni ama anne anlatıyor nerdeyse hastalanmıyormuşum ki öyle hayatımda ilk antibiotiği üniversitede içtim.Bebeğinin tadına çıkart şükret güzel mamalar var imkanın var almayı beişini bol bol doyur takma kafana.sen rahatlayınca sütün de artar.artmasa da yetiği kadar canım.önemli olna bebeğin sağlığı.
pompa için ben şuan aventin elektrikli kullanıyorum 5 dk için boşaltıyor ama kullanan ve memnun olmayan arkdaşlar var.büyük oğlumda ne güzel sonuç amedadan aldım.o biraz pahalı onun gibi medelanın mini elektrikli var kullana ve memnun arkdaşlarım var.bu sitede ikinci el eşiya diye bölüm var oraya bak istersen uygun fiyatta alabilirsin.eğer karasızısın nette bak kiralık da alabilirsin baktın iyi sonuç alıyorsun satın alırsın.
teşekkür ederim canım ah bir bilsem. dün bitmişti ne kadar güzel sevindim az önce bacaklarım boşaldı birden tuvaletimi kaçırdım sandım. tuvalete bi koştum yine kanama. geçen gece yine öyle sandalye ile yatağı batırdım. yarın gidicem bakalım ameliyat olamasam da şu kanamamı göstereyim. rahimden kaynaklı değildir inş. çünkü hiç dikkat etmedim desem yeri. 6 günlük sezeryanlı iken eşimle kıza araba almaya çıkmıştık. bayada yürüdüm. 9 günlükkende sahile gitmiştik çay içmeye..
Canım ancak yazabildim. Malum bu misafir sacmaligi neden insanlar biraz zaman tanimaz ki yeni anneye
Neyse pompa lansolin aldim canım fena degil dun esim onu bulmus getirdi. Mamayi arttirdim emzirme sagma derken bebimin cisi de artti:)) yalniz bugunde burnu tikali ve sanki hirilti var. Hasta mi oldu acaba korkuyorum bugunde esim sehir disinda bolge toplantisi var hastahaneye gotursem mi bilemedim
Canim cook geis olshn. Allah yokluklarini acilarini gostermesinGünaydın arkadaşlar.Nasılsınız?Kızım uyurken hemen bir ziyaret edip yazayım dedim.Sizleri okuyorum ama yazmaya birtürlü fırsat bulamadım.Geçen gün yazmıştım.Ben girmeye fırsat bulamıyorum yetişemiyorum diye.Böyle düşünen birtek ben değilmişim sevindim.Acaba bende mi bir anormallik var diye düşünüyordum.Sizlere ömrümden ömür alan cumartesi günkü yaşadığım korkuyu anlatayım.Ablam, yeğenlerim (henüz 7yaşındalar),annem alışverişe çıktık.Bebek arabasını ablam sürüyordu.Mağazalara girdikçe abla elaya dikkat et diyordum.Oda merak etme burda ablan var ben sahip çıkarım, güven bana dedi.Sonra tülcüye girdim.Ablam elamla arkamdan geldi.Arabayı mağazanın ortasına koydu.Bende gelip geçene mani olmasın diye bir adım daha kenara çektim.İşimiz betti.Arkamı döndün araba yok.Canım elam yok.Ablama bebek nerde diye sordum.Annemdedir dedi.(LAFA BAK ANNEMDEDİR.YANİ ODA BİLMİYOR.SÖZÜM ONA BEBEĞE O BAKIYOR.)Annemde mağazanın dışında 7-8 metre ilerde yeğenlerimle beraber.Annemin yanına bir gidişim var.Giderkende annemin etrafına bakıyorum araba falan yok.Anne bebek nerde dedim.Ne bebeği , bebek sizde dğilmi dedi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Saniye içinde aklımdan binbir türlü şey geçti.Ya arkamızdan bebeği alıp kaçırdılarsa, ya ona birşey yaparlarsa, bebeğimi birdaha göremezsem...Hemen tülcüye tekrar koştum.Koşarken tülcüdeki kadının kapıdaydı içeriye doğru birşey ittiğini gördüm.İçeri girdim bebeğim orda.Kadın bize bakmak için dışarı çıkmış ama görememiş.Gözlerimden yaşlar süzülüyor.Herkez mağazanın önüne toplanmış noldu diye soruyor.Ablama çekil birdaha bu çocuğu sana emanet etmem, çek elini arabadan dedim.Kalp atışlarımı duyabiliyordum.Çok şükür meleğime ,biricik yavruma birşey olmadı.Allah hiçkimseyi evladından ayırmasın.
Cook tesrkkur ederim canim bugun deneyeyim hic yapmamistim ihtiyac olmamisti hic.kiyamam yavruma zor nefes aliyor inşallah ciddi birsey yokturCnm burnu tikali eylulun hergun temizliyrm ..serum fizyolojik damlat 2 dakka bklet aspiratoruyle cek..rahtlar
2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
Cook tesrkkur ederim canim bugun deneyeyim hic yapmamistim ihtiyac olmamisti hic.kiyamam yavruma zor nefes aliyor inşallah ciddi birsey yoktur
Arasta gbi bebislerle annelern birlikte cekilms resmlerini paylasalm cok guzel bi goruntu oluyo bkac arkdsta paylasmisti boyle..bnm daha kixmla resmim yok desem;-) bde bbamz fotgrafci..kendi sokugumu dikemiyrz..tek resmimiz sezeryandn ckmism yarm sa olmus uyanali..ustumde sdece carsaf altmda sonda eylulu koluma yatrmislr cocugu benimseyememsm bile daha :-D hatrlamiyrm bile dogru durust;-)
İlkgun cok mizmizlandi ikinci gunde baya uyudu bugun normale donduk.
Canım ancak yazabildim. Malum bu misafir sacmaligi neden insanlar biraz zaman tanimaz ki yeni anneye
Neyse pompa lansolin aldim canım fena degil dun esim onu bulmus getirdi. Mamayi arttirdim emzirme sagma derken bebimin cisi de artti:)) yalniz bugunde burnu tikali ve sanki hirilti var. Hasta mi oldu acaba korkuyorum bugunde esim sehir disinda bolge toplantisi var hastahaneye gotursem mi bilemedim
Gerçekten çok güzel olur. Birçok kişi paylaşmıştı ben de paylaşayım dedim :) Seninki de tam terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş. Bol çekinin kızlar bugünler geri gelmiyor. Çok güzel hatıralar bu anları ölümsüzleştirin
Yarın biticek o zaman bizim de :)
Ben cekinip koyucam sekerim...cok guzel oluyo..topigimzn annelerinide tanimis oluyrzz
Arasta gbi bebislerle annelern birlikte cekilms resmlerini paylasalm cok guzel bi goruntu oluyo bkac arkdsta paylasmisti boyle..bnm daha kixmla resmim yok desem;-) bde bbamz fotgrafci..kendi sokugumu dikemiyrz..tek resmimiz sezeryandn ckmism yarm sa olmus uyanali..ustumde sdece carsaf altmda sonda eylulu koluma yatrmislr cocugu benimseyememsm bile daha :-D hatrlamiyrm bile dogru durust;-)
Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?