2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aşıdan değil canım ya,bizimde bi 10gündür o şekildeydi, dün sordum doktoruna önemli bişey olmadığını bebeklerde zaman zaman görülebildiğini söyledi. Bağırsaklarının içindeki zar kendini yeniliyormuş o şekilde dışarı atılıyormuş, hatırladığım kadarıyla öyle çünkü ben bunu aşıdan sonra sordum Mina'nın çığlıklarından duyabildiğim bu kadar:) ama tabi sen kendi doktorunada sor bakalım o ne diyecek.

Himm doktorunun söylediği hersey cok mantıklı geldi bana da. Ama su yolculuk meselesi canımı sıktı. Bizde çıkacağız yolculuga gerçi bizim ki 3 saat ama yinede riskli tabi . Ama nereye kadar koruyabiliriz ki bazı seyler kaçınılmaz oluyor. 10 saatte uzakmis ya gitmeseniz olmaz mı

Benimde olmayan şevkim kırıldı doktor götürme bence diince ( daha doğrusu korktum kaynana yanına zaten bayıla bayıla gitmiyorum hoş aramız buz gibi ama bu bayramda gitmez isek gitmediğimiz 4. Bayram olucak bana laf gelmez ama eşimin beynini yerler bik bik ben kaynana kahrı çekmeye razıyım yeterki Kaan hasta olmasın eşine desem gitmeyelim die gidelim die tutturmaz ama kıyamıorum onada ee yawruma da kıyamıyorum bilemedim ne yapsam
Canım 3 saat çok değil bence ama gitmeden önce klimanın filtresini temizletin. İnşallah yawrularımız hasta olmadan atlatırlar bu Bayram merasimini

canım umarım kızmamışsındır yazdığıma ben duydugumu söyledim tabikide kafasına göre yapacak değil bizimki 3.ayda dedi belkide 3.ayda aşı olmadığı için öyle demiştir bizlere

Kimsr bsey bilmiyo doktor ne derse onu ypiyorzz..bna bnu soyledi bnde yptrdm..bska doktorlr 3 ay der 3 ayda yptirilir..ama direk soyleymis boyleymis demk ynlis geliyo bna..herkes kndi doktorundn duydugunu uygulr ...

TOrunlarini gördüler mı ? Bizimki doğumda gördü 1 hafta kaldı girtiler . Şimdi TOrunlarini götürmek lazım tabi hem ozlemislerdir .

Yoksa kim hevesli olur zaten :) bundan sonra havalar daha soğuk olur hic götüremezsin.

yalovacanımm
çok çok sevindim Melisimizin iyi olmasına Allah bir daha göstermesin bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah canım.. kokla o prensesi yerime lütfen

Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur

canım geçmiş olsun.. benim bir fikrim yoktu bu üfürüm konusunda ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca benim bile içim rahatladı valla :) çabucak atlatırsınız inşallah kuzum.

bu arada kırmızı geceliğinle yakıyosun Asu kuzu da çokk tatlı olmuşş maşallah yerim onu benn

şu mesajı kaçtır yazacam yazamıyorum benim böcük sayesinde :))
birazdan babacıkımız gelecek yemeğe çıkcaz çekirdek ailemizle :) inşallah uslu durur Arda paşa da pişman olmayız çıktığımıza

Can arkadaşım foruma çok sık giremesende seni gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.hamilelik döneminin kült kadrosundan,doğum habervericisi arkadaşım benim.hadi bakalım çekirdek ailenle iyi eğlenceler.bizde öpüyoruz sizi

Nasil yani gece hic uyanmiyor muydu bebegin aksam 9 la sabah 8 arasinda?

:) benımde toparlandı ama acıklık var daha eskısı gıbı deyıl esımde soruyo ıyılesmedınmı daha dıye bende hayır dıyorum korkuyorum esıme yanasmaya ..

:) benımde toparlandı ama acıklık var daha eskısı gıbı deyıl esımde soruyo ıyılesmedınmı daha dıye bende hayır dıyorum korkuyorum esıme yanasmaya ..

canım sorması ayıp senin açılan dikiş neredeki dikiş ? vajina bol kalmasın diye tekrar dikti doktor diğer dikişler olsaydı dikmeycekti ondan soruyorum

offf tatil başlıyor çok gerginim kızlar yaaa biter mi şimdi evimden uzakta 9 gün hatta yarın iş çıkışı gideceğiz 10 gün. stresden sütüm azaldı düşünün yani o derece gerildim şimdiden. ben bebeğimle en çok evimde huzurluyum neden kimse beni anlamak istemiyor. şimdi k.v evi sobalı bebeğim daha 2 aylık bile değil bide evde 2 yaşında benm bebeğimin etrafında dolanan bir çocuk daha(eltmn). 10 gün nasıl bitecek. inşallah hayırlısıyla biter şu bayram tatili ya

Bizde de az biraz sumuksu kivam vardi gun icinde, asiyi sabah olduk asidan herhalde

Oğlumun odasına yatırdım sanki onu terk etmişim gibi hissediyorum çok mutsuzum (((
Kızlar doktor bana 3. ayda mutlaka kontrole getir bebeği dedi rota aşısını yapacakmış 3. Ay dediği ne zaman oluyor bebeğim 50 günlük şu anda 60 günlükken mi götüreceğim siz ne zaman yaptırdınız ???

Aynen bide yavrum grip nasil burnu gözü akiyo memlekette soğuk annemin ev kalorifer li kv sobali savasmaktan yoruldum gitmem oraya die a

Canım bazı çocuklar balgamını kusmukla bazıları kakasıyla atar. Benim oğlumda haftada 1 o şekilde yapıyor. Balgamını atıyor olması güzel birşey dert etme

Doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor benim oğlum, sen niye böyle kötü oldun ki hayırdır?

3 ay, 3 x 30 gün = 90 gün canım kafanı topla bence dalgın gördüm seni

CANIM yeni doktorunuz kim nereye gidiyirsunuz

bana da öyle oluyor. gündüz uyumayan bebeğim bir iki saat uyuduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum. ben de hiç bir şey yapmayıp öylece oturuyorum. ee hala uyuyor mu bebişin :)

bana da öyle oluyor. gündüz uyumayan bebeğim bir iki saat uyuduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum. ben de hiç bir şey yapmayıp öylece oturuyorum. ee hala uyuyor mu bebişin :)

Yok Canim nerde 17:30 da uyandi uyanış o uyanış gece uykusuna yatırmaya çalışıyorum . Dalga geçiyor benle gözünü kapıyor yatırdığım an çığlığı basıyor sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…