- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.261
TOrunlarini gördüler mı ? Bizimki doğumda gördü 1 hafta kaldı girtiler . Şimdi TOrunlarini götürmek lazım tabi hem ozlemislerdir .
Yoksa kim hevesli olur zaten :) bundan sonra havalar daha soğuk olur hic götüremezsin.
CANIM yeni doktorunuz kim nereye gidiyirsunuz
Doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor benim oğlum, sen niye böyle kötü oldun ki hayırdır?
3 ay, 3 x 30 gün = 90 gün canım kafanı topla bence dalgın gördüm seni
bana da öyle oluyor. gündüz uyumayan bebeğim bir iki saat uyuduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum. ben de hiç bir şey yapmayıp öylece oturuyorum. ee hala uyuyor mu bebişin :)
Oğlumun odasına yatırdım sanki onu terk etmişim gibi hissediyorum çok mutsuzum(((
Kızlar doktor bana 3. ayda mutlaka kontrole getir bebeği dedi rota aşısını yapacakmış 3. Ay dediği ne zaman oluyor bebeğim 50 günlük şu anda 60 günlükken mi götüreceğim siz ne zaman yaptırdınız ???
Doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor benim oğlum, sen niye böyle kötü oldun ki hayırdır?
3 ay, 3 x 30 gün = 90 gün canım kafanı topla bence dalgın gördüm seni
Cevaplarınız için sağ olun kızlar ay hesabında kafam karışıyor sonuçta 60 gün olunca iki ay bitip üçüncü ayın içinde oluyor diye düşündüm amaaaaan neyse hamilelikte de anlayamamıştım zaten. Benim oğlum yanımdaki beşiğinde yatardı odasına alınca üzüldüm yatak odam çok boş geldi bana alışırım zamanla.Bende kizimin besiginden uzaklasinca geceleri cok huzursuz oluyorum. Besigi odamda ama yatagima mumkun oldugu kadar yaklastiriyorum besigi. Bebeklerimizi yeni kucagimiza aldik ve hep yapisiktik bu zamana kadar, o yuzden biraz arayi acinca huzursuz oluyor insan.
Doktorun 3. Ay kontrolunde vurmak istemis asiyi, 3. aya girdiginde degil. Yani bebegin 3. ayini doldurunca vurulacak.
Ancak yazabiliyorum , oyuzden iyi geceler diyeyim bu tatlı meleğegünaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.....
kızıma maşaallah barekallah
Meşhur kırmızı geceliğe bende laf atmadan duramadım
Haklısın canımAferin cok akıllıca davranmissin .
Arkadasım doktorun verdigi ilacı kesip bitki çaylarından medet ummak ne demek . İlacın gecirmedigini cay mı kesecek. Geçirmiyor ise ararsın doktorunu geçmiyor dersin ( ilac geçirmedi ise ilerlemiş olabilir)başka ilaç verir daha etkili.
İcine sinmez ise başka doktor görüşü alırsın.yapmayin etmeyin guzel yavrularınıza Yazıktir . Bas bas bağırıyor anne sütunden başka birşey vermeyin diye bütün uzmanlar
Gecmis olsun canım , grip olmus heraldeKızlar bebegımi az once yatırdım.. Resmen sayıklıyor gıbı sesler cıkarıyor.. Benım bogazım şişti acıyor dünden berı kızımın burnu tıkalıydı actık .. Sankı arada oksuruyor ve bız 46 gunluguzzz ne yapsam sizceee
Evet sut kesigi gibi bi goruntu oluyo ilk sefer bozuldu sandim ama icindeki yag donuyomus meger zaten isitinca geciyo..Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere
Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?
Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.
Günaydın kızlar dün akşam İda ile 8'de bi uyuduk şimdi kalkıyoruz2 defa mızırdandı uyanma sinyalleri verdi açlıktan dolayı hemen altını aldım ,emzirdim yatırdım uyanmadı böylece. Ne uyumuşum ama bea Çok iyi geldi, darısı tüm uykusuzların başına
Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere
Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?
Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.
aaa kostüm derken yüzü açık olan berelerden mi? yoksa full tulum mu
çok şeker oluyolar(
Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur
Nerelerdesn kuzummm
Çok sağol canım ilgin için.maşşallah çok iyi Melis'im.artık 2 bacağınıda attıra attıra yatıyor.dün alçı çıkınca oynatmadı hiç bacağını,e alıştı 3 haftadır o 3 kat alçıda oynatmamaya ama bugün çok şükür hareketlendi.bi de aşçıdan çıkınca o bacak diğerine göre doğal olarak biraz daha ince kalmıştı ama inan 1 günde bile fark kapanmış.bu arada Yaşamayıseviyorum,canım hoşgeldin,görünce çok mutlu oldum.aşılarıda yaptırmışınız,inşallah hiç huysuzluk ve ağrı yapmaz seninde burdaki bütün bebişlerede.spiral fena bişey değil ki canım,üzülme o kadar.kadınların çoğu böyle korunuyor
Kızlar bugun içimden geldi ilk kez un helvası yaptım . Sonra her ne kadar sadece biri ile tanissamda komşulara dağıttım .soylemesi ayıp acemi şansı pek guzel olmuş :)
Yaparkende görseniz kırk yıllık kadin gibi okudum üfledim . Esım geldi Heh artık sen tam anne oldun dedi :)
Sağol canım Adnan Oktar' getirdin aklıma İnşallah hocam Maşallahevet arastacığım darısı da bize inş. size de maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?