2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun içimden geldi ilk kez un helvası yaptım . Sonra her ne kadar sadece biri ile tanissamda komşulara dağıttım .soylemesi ayıp acemi şansı pek guzel olmuş :)

Yaparkende görseniz kırk yıllık kadin gibi okudum üfledim . Esım geldi Heh artık sen tam anne oldun dedi :)

Gördüler canım doğumda geldiler bir gece kalıp gittiler annemden yüz bulamayınca gittiler sanki annemin evine gelmiş tuhaflar benimkiler ailece eşime diorum DNA testi yaptıralım anan baban değilse hiç uğraşmayalım die.... Allah korusun yawrularımızı çokda sakınmamalı ama insan korkuo

CANIM yeni doktorunuz kim nereye gidiyirsunuz

Canım ablamın tavsiyesi ile Çiğdem Hanım'a geçtim ve gerçekten çok memnun kaldım inanılmaz fark var o doçent bozuntusuyla hiç birşeyi doğru düzgün anlatmıyordu soruncada tatmin edici cevaplar alamıyordum tavsiye ederim Çiğdem hanımı gerçekten ilgili ve özenli bir doktor

bana da öyle oluyor. gündüz uyumayan bebeğim bir iki saat uyuduğunda ne yapacağımı şaşırıyorum. ben de hiç bir şey yapmayıp öylece oturuyorum. ee hala uyuyor mu bebişin :)

Bugün bebişler kıyak geçmiş bize.. Bizde sabahtan doktora gittik Ordan avmye geçtik alışverişe çok Usluydu oğlum paso uyudu rahat rahat alışveriş yaptım ama şuan acısını çıkarıyor uyumaya hiç niyeti yok

Bende kizimin besiginden uzaklasinca geceleri cok huzursuz oluyorum. Besigi odamda ama yatagima mumkun oldugu kadar yaklastiriyorum besigi. Bebeklerimizi yeni kucagimiza aldik ve hep yapisiktik bu zamana kadar, o yuzden biraz arayi acinca huzursuz oluyor insan.

Doktorun 3. Ay kontrolunde vurmak istemis asiyi, 3. aya girdiginde degil. Yani bebegin 3. ayini doldurunca vurulacak.

Doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor benim oğlum, sen niye böyle kötü oldun ki hayırdır?

3 ay, 3 x 30 gün = 90 gün canım kafanı topla bence dalgın gördüm seni

Cevaplarınız için sağ olun kızlar ay hesabında kafam karışıyor sonuçta 60 gün olunca iki ay bitip üçüncü ayın içinde oluyor diye düşündüm amaaaaan neyse hamilelikte de anlayamamıştım zaten. Benim oğlum yanımdaki beşiğinde yatardı odasına alınca üzüldüm yatak odam çok boş geldi bana alışırım zamanla.

Kızlar bebegımi az once yatırdım.. Resmen sayıklıyor gıbı sesler cıkarıyor.. Benım bogazım şişti acıyor dünden berı kızımın burnu tıkalıydı actık .. Sankı arada oksuruyor ve bız 46 gunluguzzz ne yapsam sizceee

günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.....
kızıma maşaallah barekallah
Ancak yazabiliyorum , oyuzden iyi geceler diyeyim bu tatlı meleğe
Maşallah canım

Meşhur kırmızı geceliğim ve canım kızım :)
Eki Görüntüle 828230 Eki Görüntüle 828231
Meşhur kırmızı geceliğe bende laf atmadan duramadım
Maşallah canım yakıyorsunuz anali kızlı
Bebisin de cok tatlı , cok şıkız maşallah

Kızlar da yazmış , bisey yoktur insallah canım , ufurum bende bile var , bi sorunum yok arada takip edelim dediler
Haklısın canım
Bitki çayları test edilmiyor farklı bünyelere farklı etki edebilir , alerji bile olabilir ,
dikkatli olmak gerek
Gecmis olsun canım , grip olmus heralde
Burnunu acarsın , sende kendine grip önlemleri al , ilerlemeden atlatirsiniz insallah
Daha kucuk oldugu icin artarsa Dr a göstermende fayda var

Kızlar size yine bir sorum olcak . Bu sefer ki sorum sütunu sagan annelere

Sizinde sütünüzü sagip buzdolabının normal rafına koyduktan sonra bakınca sütun ustu kesik kesik oluyor mü ?

Öğlen sağdım koydum 12 de buzluga koymak icin baktığımda ustu kesik kesikti.

Son düzenleme:
Evet sut kesigi gibi bi goruntu oluyo ilk sefer bozuldu sandim ama icindeki yag donuyomus meger zaten isitinca geciyo..

Günaydın kızlar dün akşam İda ile 8'de bi uyuduk şimdi kalkıyoruz 2 defa mızırdandı uyanma sinyalleri verdi açlıktan dolayı hemen altını aldım ,emzirdim yatırdım uyanmadı böylece. Ne uyumuşum ama bea Çok iyi geldi, darısı tüm uykusuzların başına

Gunaydin kizlar oglum dun gece cok huzursuzdu.neredeyse saat basi uyandi.karni tok alti temiz , atesi yok,o anda gaz sancisi da yoktu ama bir turlu huzurlu uyumadi.ayaklarimizda salladik sabaha kadar.sizce sebep ne olabilir?

Evet canim oyle oluyor.yag ve su ayrisiyor cunku.hafif calkalayinca dagiliyor,isitinca tamamen kayboluyor.

aaa kostüm derken yüzü açık olan berelerden mi? yoksa full tulum mu
çok şeker oluyolar (

Bere ve etek şeklinde kedicikim :)

Kızlar canım sıkkın dün doktor kontrolümüzde kalbinde üfürüm var dedi. Yarın çocuk kardiyolojisine çıkıcaz umarım kötü bişey yoktur

Arkadaşlar bahsetmiş ama bu çok yaygın bişey sıkma tatlı canını. Ciddi bişey çıkmaz merak etme geçmiş olsun.

Meşhur kırmızı geceliğim ve canım kızım :)
Eki Görüntüle 828230 Eki Görüntüle 828231

Kırmızı gecelikli kızla pamuk prenses siz ne güzelsiniz öyle maşallah. Angy haklı bu gecelikle dolaşma evde fazla

Nerelerdesn kuzummm

Angym dün 3'e kadar şapka ördüm. 3'ten sonra da yemek yaptım. Gece gircektim ama 8'de sızmışım kuzum.

Çok sevindim yalovacım. Allah başka problem yaşatmasın inşallah. Melisi çok merak ediyorum :)

Allah kabul etsin kız. Ben de isterim
evet arastacığım darısı da bize inş. size de maşallahhhh
Sağol canım Adnan Oktar' getirdin aklıma İnşallah hocam Maşallah

herkese günaydın güzel teyzeleriiimmmm...

Eki Görüntüle 828933

Offff bu ne tatlılık sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Annesi nasıl yakışıklı bişey bu sizde de bizim gibi tatarlık mı var canım? Ben yarı tatarım İdoşun gözler de bu kadar olmasa da hafiften çekik :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…