- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.281
KiZ arasta yere bakan yurek yakan seni iki arada dokturdunn vla..idosa cok yakisicak korkulu sendn yavrum elinden bsey kurtulmzz
Günaydın kızlar dün akşam İda ile 8'de bi uyuduk şimdi kalkıyoruz2 defa mızırdandı uyanma sinyalleri verdi açlıktan dolayı hemen altını aldım ,emzirdim yatırdım uyanmadı böylece. Ne uyumuşum ama bea Çok iyi geldi, darısı tüm uykusuzların başına [/QUOT
Maşallah ınş bizede nasip olur birgün
Bende dün avm gittim barışı annem baktı 3saat sutumu sagip bırakmıştım 2saati uyuyarak geçirmiş bende uyumaz gündüz öyle
Buarada elbise bulmakta çok zorlandım göbek ve basenden dolayı kötü oldu moralim bozuldu pant.gömlek aldım.
Hehe sağol kuşum. Başardım kız ben bile inanamıyorum İdoşun kafasına cuk oturdu eteğini de yapabilirsem oldu bu iş.
Günaydın kızlar dün akşam İda ile 8'de bi uyuduk şimdi kalkıyoruz2 defa mızırdandı uyanma sinyalleri verdi açlıktan dolayı hemen altını aldım ,emzirdim yatırdım uyanmadı böylece. Ne uyumuşum ama bea Çok iyi geldi, darısı tüm uykusuzların başına [/QUOT
Bende dün avm gittim barışı annem baktı 3saat sutumu sagip bırakmıştım 2saati uyuyarak geçirmiş bende uyumaz gündüz öyle
Buarada elbise bulmakta çok zorlandım göbek ve basenden dolayı kötü oldu moralim bozuldu pant.gömlek aldım.
Bnm damadim uslu annesi uyur tabi iftira atma cocuga ;-) boyattnmk saclarini..oh ne guzel alisvvrrs ypmisn ben daha cikipta hcbsey alamadim :-D kilolar gdicek kuzum yaza tig gbi herkes ;-)
Sen bu gazla onuda yaparsn sekerimmmidosun resmini bkliyorumm
Güle güle kullan tatlım korse morse idare ediyorum ben de. Vercez bu kilolaları merak etme. Bebişler ayaklanınca peşlerinden koşturucaz oturamıycaz hepsi gidecek.
Bnm damadim uslu annesi uyur tabi iftira atma cocuga ;-) boyattnmk saclarini..oh ne guzel alisvvrrs ypmisn ben daha cikipta hcbsey alamadim :-D kilolar gdicek kuzum yaza tig gbi herkes ;-)
Keşke uyusada ben iftira atmış olsam
Boyattimcanım çok güzel oldu rengim yıllardır çikolata kahve.
Bayramdan dolayı aldım mecbur insan icine cikicaz hiçbirşeyim olmuyordu.
Harikasın
Keşke uyusada ben iftira atmış olsam
Boyattimcanım çok güzel oldu rengim yıllardır çikolata kahve.
Bayramdan dolayı aldım mecbur insan icine cikicaz hiçbirşeyim olmuyordu.
Damadmla bi resmini bkliyrm cnm...kndni iyi hsseediyo insan..cdden insan icine cikicaz..bnmde acilen bseyler almam lazim
Tamam şekerim fotoğrafçı ablamız çeksin paylaşıcam burda da :)
Damadmla bi resmini bkliyrm cnm...kndni iyi hsseediyo insan..cdden insan icine cikicaz..bnmde acilen bseyler almam lazim
Olur canım ilk firsatta eklerim.
Bere ve etek şeklinde kedicikim :)
Arkadaşlar bahsetmiş ama bu çok yaygın bişey sıkma tatlı canını. Ciddi bişey çıkmaz merak etme geçmiş olsun.
Kırmızı gecelikli kızla pamuk prenses siz ne güzelsiniz öyle maşallah. Angy haklı bu gecelikle dolaşma evde fazla
Angym dün 3'e kadar şapka ördüm. 3'ten sonra da yemek yaptım. Gece gircektim ama 8'de sızmışım kuzum.
Çok sevindim yalovacım. Allah başka problem yaşatmasın inşallah. Melisi çok merak ediyorum :)
Allah kabul etsin kız. Ben de isterim
Sağol canım Adnan Oktar' getirdin aklıma İnşallah hocam Maşallah
Offff bu ne tatlılık sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.Annesi nasıl yakışıklı bişey bu sizde de bizim gibi tatarlık mı var canım? Ben yarı tatarım İdoşun gözler de bu kadar olmasa da hafiften çekik :)
Amİn sekerim :) tamam un helvası sözüm olsun sana
Tu tu masallah. Azmin elinden ne kurtulur be arasta kurdele ile verdigi savaş sonrası galibeyeti örgüde buldu . Helal kiz sana süper olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?